اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی کتاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی کتاب

آورین به همگی
    حالا به نظر من یکی از لذت های مطالعه استفاده از تکنولوژی هست ودر این راه بهتون پیشنهاد میدم یه کتابخون الکترونیکی تهیه کنید
    جهت آشنایی با این وسیله میتونید به این سایت مراجعه کنید که بصورت تخصصی بررسی میکنیم
    http://forums.ketabkhan.info

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
      آورین به همگی
      حالا به نظر من یکی از لذت های مطالعه استفاده از تکنولوژی هست ودر این راه بهتون پیشنهاد میدم یه کتابخون الکترونیکی تهیه کنید
      جهت آشنایی با این وسیله میتونید به این سایت مراجعه کنید که بصورت تخصصی بررسی میکنیم
      http://forums.ketabkhan.info
      کتاب خوان خیلی خوبه، ولی قیمت بالا، خوب ساپورت نکردن زبان فارسی از مشکلاتشه! اگر زبان انگلیسی کسی خوب باشه که عالیه، ولی برای فارسی فعلاً گزینه خیلی خوبی نیست
      ولی به زودی شاید خودن نسخه نوک تاچ رو بگیرم، مثل اینکه با روت کردن امکانات زیادی بهش اضافه میشه
      لطفاً اینجا بحث کتابخوان رو ادامه ندید و اگر لازم بود براش یک تاپیک جداگانه باز کنید.
      ================================================== ==============
      خوب !
      مثل اینکه هیچی دیگه دنبال کتاب نیست :-?
      منم این مدت، داشتم کتابای هری پاتر رو می خوندم.

جلد یک تا 5 رو تموم کردم. با این حال که فیلمش رو دیده بودم، ولی کتابش مزه دیگه ای داره
      یه چند تا کتاب بهم هدیه دادندف شروع کردم اونارو بخونم، بعد میریم سراغ بقیه هری پاتر
      خلاصه:
      هَری پاتِر (به انگلیسی: Harry Potter) نام مجموعهآ‌ای هفتآ‌گانه از رمانآ‌های سبک خیالآ‌پردازی است که توسط نویسندهٔ انگلیسی، جوآن کتلین رولینگ نوشته شدهآ‌است. این کتابآ‌ها به شرح ماجراهای یک جادوگر نوجوان به نام هری پاتر به همراه بهترین دوستانش، رون ویزلی و هرماینی گرنجر، در مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز میآ‌پردازند. بخش اصلی داستان پیرامون تلاش هری برای غلبه بر جادوگر سیاه، لردولدمورت می باشد.که هدفش منکوب کردن افراد غیرجادوگر، تحت فرمان درآوردن دنیای جادوگران و نابود کردن همه کسانی که در مقابل او ایستاده اند که از جمله شخص هری پاتر می باشد. از آنجا که اولین رمان در تاریخ ۳۰ ژوئن ۱۹۹۷ با عنوان هری پاتر و سنگ جادو منتشر شد، کتاب محبوبیت بسیار زیاد، تحسین فراوان و موفقیت تجاری را در جهان کسب کرد.[۲] این مجموعه همچنین برخی از انتقاداتی ازجمله نگرانی به طورفزاینده درباره لحنی تیره و تار را سهیم شده است. تا ژوئن ۲۰۱۱، کتاب ها درحدود ۴۵۰میلیون نسخه فروش داشته و به ۶۷ زبان دنیا ترجمه شده است.[۳][۴] و چهار کتاب پایانی این مجموعه به طور متوالی رکورد فروش سریعترین کتاب های جهان را دارد.
      {منبع: ویکی پدیا}

کتابی هم که در حال حاضر دارم می خونم

خلاصه:
      کتاب «تاریخچهٔ زمان» یا تاریخ مختصر زمان (به انگلیسی: A Brief History of Time) با عنوان فرعی «از مهآ‌بانگ تا سیاهآ‌چالهآ‌ها» اثری مشهور از استیون هاوکینگ است.
      این کتاب به عنوان پرخوانندهآ‌ترین کتاب کیهانآ‌شناسی شهرت یافته است و به بیش از ۳۳ زبان زندهٔ دنیا تا سال ۱۹۹۳ ترجمه و چاپ شدهآ‌است. همچنین در یکصد و هشتاد و چهارمین هفتهٔ چاپ آن، به دلیل طولانیآ‌ترین حضور در فهرست پرفروشآ‌ترین کتابآ‌های نشریه ساندی تایمز، در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است.[نیازمند منبع] این کتاب در سال ۱۳۶۹ با نام تاریخچهٔ زمان، از انفجار بزرگ تا سیاهآ‌چالهآ‌ها در ایران به چاپ رسیده است. [۱]
      هاوکینگ در این کتاب با زبانی ساده به بازگویی داستان جهان پرداخته است.
      {منبع: ویکی پدیا}

دیدگاه

حال همه ما خوب است اما تو باور مکن ....

سید علی صالحی

بیان ساده ، عاشقانه های انتظار و اشتیاق ، امید و نا امیدی ، همه و همه برای ری را .

در پیچ و خم های روح عاشقانه شاعر سفر کنید و عاشق تر شوید و صبورتر ...

بخشی از کتاب:
        سلام
        حال همهآ‌ ما خوب است،ملالی نیست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خیالی دور
        که مردم به آن شادمانیِ بیآ‌سبب میآ‌گویند
        با این همه عمری اگر باقی بود
        طوری از کنارِ زندگی میآ‌گذرم
        که نه زانویِ آهویِ بیآ‌جفت بلرزد و
        نه این دلِ ناماندگارِ بیآ‌درمان
        تا یادم نرفته است بنویسم
        حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بود
        میآ‌دانم همیشه حیاط آنجا پر از هوای تازهآ‌ باز نیامدن است،اما تو لااقل
        حتی هر وهله
        گاهی
        هر از گاهی
        ببین انعکاس تبسم رویا شبیه شمایل شقایق نیست
        راستی خبرت بدهم خواب دیدهآ‌ام خانه ای خریدهآ‌ام
        بیآ‌پرده، بیآ‌پنجره، بیآ‌در، بیآ‌دیوار ... هی بخند
        بیآ‌پرده بگویمت: چیزی نمانده است
        من چهل ساله خواهم شد
        فردا را به فال نیک خواهم گرفت
        دارد همین لحظه یک فوج کبوتر سپید
        از فرازِ کوچه ما میآ‌گذرد
        باد بوی نامهای کسان من میآ‌دهد
        یادت میآ‌آید رفته بودی خبر از آرامش آسمان بیاوری؟
        نامهآ‌ام باید کوتاه باشد
        ساده باشد
        بی حرفی از ابهام و آینه
        از نو برایت میآ‌نویسم
        حال همهآ‌ ما خوب است اما تو باور نکن!

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

بعضی ها هیچ وقت نمیفهمن!

"بعضی ها هیچ وقت نمیفهمن!" عنوان کتابیه از "کورت توخولسکی" روزنامه نگار و طنزپرداز آلمانی، با ترجمه "دکتر محمد حسین عضدانلو". انتشارات افراز این کتاب رو منتشر کرده.کتاب مجموعه ای از داستانها و قطعات کوتاه طنزه و مترجم هم بسیار ساده و روان و با یه طنز زیبا و ظریف اون رو به فارسی برگردونده.

"عامه مردم یه نفر رو میخوان که از هر خطایی مصون باشه و هیچ وقت مرتکب اشتباه نشه"

کورت توخولسکی

مترجم با این جمله مقدمه کتاب رو شروع کرده و در ادامه به بهترین نحو و با یه طنز گیرا، اثر رو معرفی میکنه:

"طرف صحبت توخولسکی اون دسته از خواننده هان که میخوان سردر بیارن بنی آدم واقعا" چه جوری هستن. اون معتقده که در این زمینه ی خاص کلا" تا حالا خیلی کم فکرو کارشده. چیزی که تا به حال سرش کلی وقت و انرژی صرف شده اینه که به آدما فهمونده بشه اونا چه جوری بایستی باشن. میشه گفت توی تمام آثار ادبی این روزنامه نگار آلمانی میل و هدفی جز نشون دادن واقعیت آدما به چشم نمیخوره. این واقعیت، ممکنه برای خیلی ها تلخ و ناگوار باشه. اینه که این کتاب فقط و فقط به افرادی توصیه میشه که کنجکاون و میخوان بفهمن توی ارگانیسمشون چه خبره و هورمونهاشون چه موجوداتی ازشون ساختن. به این قبیل خواننده ها توصیه میشه که حتما" بعد از خوندن هر قطعه از این کتاب مقداری وقت جهت نشخوار اون در نظر بگیرن "

برای آشنایی بیشتر شما با مطالب این کتاب جملاتی رو انتخاب کردم :

- نذار ابهت هیچ آدم خبره ای تو رو بگیره. اون با ابهت میگه که: "دوست عزیز، من بیست ساله که این کارمه!" آدم ممکنه کاری رو بیست سال تموم هم غلط انجام بده.

- یه کاتولیک و یه یهودی داشتن راجع به مسائل دینی با هم گفتگو میکردن. کاتولیکه گفت: "من یه چیزو نمیفهمم: چطور یه آدم تحصیلکرده میتونه باور کنه که جهودا از وسط دریای سرخ رد شدن." یهودیه در جواب گفت: "شاید حق با شما باشه. اما آدم چه طوری میتونه باور کنه که عیسی مسیح بعد از مرگ دوباره زنده شده؟" کاتولیکه گفت: "این قضیه ش فرق میکنه. حقیقت هم داره"

- تو اسپانیا یه سازمان حمایت از حیوانات تاسیس کرده بودن که احتیاج مبرم به پول داشت. سازمان برای پرکردن صندوقش یه مسابقه ی بزرگ گاوبازی راه انداخت.

توخولسکی که در زمان به قدرت رسیدن هیتلر و حزب نازی به دلیل نوشته های طنز و منتقدانه اش در روزنامه ها، عضویت در حزب سوسیالیست مستقل آلمان و همین طور یهودی بودن، به سوئد تبعید میشه و تابعیت آلمانیش لغو میشه در یکی از نوشته هاش میگه:

"تو زندگیم فقط یه آرزوی کوچولو دارم و اون اینه که یه بار چشمامو واکنم، ببینم زندونیای سیاسی آلمان و قاضیای اونا جاهاشون با هم عوض شده."
          فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

تو عمرم دوتا رمان خوندم دیگم مثلش ندیدم
            یکیش این بود نویسندش به خاطر این کتاب نوبل ادبیات گرفته واقعا کتاب ، کتاب معرفت است در قالب داستان
            نام کتاب:ادمک حصیری
            نویسنده:اناتول فرانس
            پی دی افش توی نت هست سرچ کنید پیدا میکنید
            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

"ما چگونه ما شدیم؟"

کتاب « ما چگونه ما شدیم؟ ریشه یابی علل عقب ماندگی در ایران » نوشته «دکتر صادق زیبا کلام» جزو معدود کتاب هایی است که سعی در بررسی علل عقب ماندگی ما ایرانیان دارد و به گفته نویسنده «به جای روشهای معمول و متداول معلول نگری و معلول نگاری به علت جویی و ریشه یابی می پردازد.» (ص 36 ) این ایده پسندیده با همتی که نویسنده در مقدمه کتاب انجام می دهد می کوشد تا به جای مقصر شمردن دیگران اعم از شرق و غرب و عرب و استعمار و ... به خود ما ایرانیان بپردازد و به کالبد شناسی آنچه که به لحاظ تاریخی ایران را این گونه شکل داده،توجه کند. کتاب به ادعای نویسنده اش سعی دارد به تحلیل روند تاریخی بپردازد که «ما» در آن اینگونه شده ایم و نقش «ما» را در این «ما» شدن بررسی کند.

دکتر زیبا کلام با بیان این سوال (ما چگونه ما شدیم؟) سعی در نقد تئوری متداول انقلابی دارد که « استعمار عامل عقب ماندگی » است، نظریه رایجی که ریشه در سنت مارکسیستی و نئومارکسیستی دارد و در ایران با توهم توطئه درهم آمیخته است و بر اساس آن هر اتفاقی حتی کم اهمیت ترین آنها بر اثر تبانی و توطئه چینی قدرت های خارجی و دست های پنهان آنان به وجود آمده است. ( کار،کار انگلیسی هاست).

توصیه میکنم حتما بخوندیش اگر دوست دارید بدونید واقعا چرا الآن اینجاییم
              من نخوندمش ولی از چند صفحه اولش معلوم بود نویسنده داره حرف حسابی میزنه نه یه مشت حرف کلیشه ای

دیدگاه

بعضی تاپیک های خوب رو باید کشید بیرون گرد و خاک از روشون پاک کرد و دستی به سر رو روشون کشید و سرپاشون کرد....حیف بعضی تاپیک های ازاد خاک بخورن و بعضی های دیگه......

--------------------------------------------

نمیدونم قبلا این کتاب رو معرفی کردم یا نه اما دلم نخواست همین 4 صفحه رو هم ورق بزنم به جهت یافتن سرنخ هایی از این کتاب بسکه دوستش میدارم!!! و دوست داشتم که اگر هم نامی از این کتاب امده باز هم تکرار شود!

روی ماه خداوند را ببوس

برگزیده ی جشنواره ی قلم زرین به عنوان بهترین رمان سال های 1379 و 1380
                اثری با درونمایه فلسفی است که به تردیدهای عمیق یک دانشجوی فلسفه درباره وجود یا عدم وجود خدا می پردازد.
                داستان راجع به پایان نامه ی یک دانشجوی دکترای پژوهشگری اجتماعیست ( خودکشی یکی از استادان دانشگاه ).

------

بارها این کتاب رو هدیه دادم و بارها خوندم.....و هر بار بیش از پیش درگیرش شدم!

بعد نوشت: شاید با من هم عقیده نباشید!!

دیدگاه

دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

ذن در هنرهای رزمی
                    -----------------------
                    شاید به نظرتون بیاد که این کتاب برای دوستداران هنرهای رزمی مناسبه... ولی اشتباه میکنید!
                    این کتاب فوق العاده و کوتاه،هنر زندگی کردن رو یاد میده... چیزی که فلسفه یک هنر رزمی واقعی هست.
                    ---------------------
                    نویسنده: جو هیامز،مترجم: روبن شاهرودیان - انتشارات علم و حرکت

دیدگاه

حقیقتی دیگر
                      ---------------
                      نویسنده این کتاب -کارلوس کاستاندا- مردم شناسی است که برای تحقیق در مورد زندگی سرخپوستها به خصوص تحقیق در مورد گیاهان دارویی سرخپوستها وارد جمع آنها میشود. اما این انگیزه ی اولیه بعدها تغییر میکند،زندگی او تغییر میکند،چرا که با "عرفان" سرخپوستان آشنا میشود... چهارچوب چیزهایی که او تا قبل از آن "واقیعت" میخواند به چالش کشیده میشود.
                      باید بگم که این کتاب،کتاب دوم از 7 کتاب این نویسنده هستش،ولی ترجه ی این کتاب رو آقای ابراهیم مکلا انجام داده و با توجه به مقایسه ای که ایشون در این کتاب با مفاهیم عرفانی ایران کردند،کتاب خوبی برای شروعه به نظرم.

خلاصه بگم این کتاب چیزی نیست که بخواید از دست بدید.
                      ------------------------------------------------------------------
                      افسانه های قدرت
                      - از مجموعه ی کتابهای کارلوس کاستاندا این کتاب دارای مفاهیم بسیار عمیقی هستش،توصیه میکنم بعد از خوندن چند کتاب اول، این کتاب رو حتما بخونید.
                      در این کتاب با دو مفهوم تونال و ناوال آشنا میشید،دو مفهوم خیلی زیبا... چیزی که میتونم درمورد ناوال بگم اینه که همه چیز هیچ و هیچ همه چیز است. یینگ-یانگ،تشابه های جالبی با آموزه های شرق خواهید یافت-> مفاهیم یکسانی که در قالب فرهنگهای مختلف درک شده اند.

دیدگاه

سلام ..

از اونجاییکه در برخی موارد امکان مطالعه ی کتاب به صورت مستقیم موجود نیست؛ شاید کتب صوتی بتونن مجددا، جای خالی مطالعه رو به نحوی پر کنند و کمک کنند تا بتونیم از فرصت ها، باز هم به خوبی استفاده کنیم .. امیدوارم این موضوع بتونه به مطالب این تاپیک بسیار خوب کمک کنه .. موفق و سلامت و شاد باشید ..
                        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
                          امشب یاد این پست رو کردم، گفتم بیاد بالا.نمیدونم این کتاب معرفی شده یانه ولی گفتم همین که پست به این قشنگی پ بشه خوبه !
                          تازه دارم با الکترونیک آنالوگ آشنا میشم و کتاب مبانی میکروالکترونیک از پروفسور بهزاد رضوی ترجمه مهندس دیانی و مهندس زارع رو پیشنهاد میکنم.واقعا محشره کتابی که آقای رضوی بنویسه و با ترجمه شیوای مهندس دیانی نخری ظلمه واقعا

چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

سلام
                            من هم چند وقته سرم خلوته و وقت کردم دوباره چند تا کتاب بخونم
                            میخواستم یه تاپیک ایجاد کنم درباره معرفی کتاب که خوشبختانه دیدم قبلا یه نفر زحمتشو کشیده
                            این 4 صفحه رو خوندم و فکر میکنم سلیقه کتابخونیم بیشتر با خانم فرشته همسو باشه
                            من هم چند تا کتاب (رمان) معرفی میکنم
                            1- دو کتاب معروف جورج اورول با نامهای "مزرعه حیوانات" و "1984" اولی در مذمت حکومتهای استبدادی و دومی در مذمت حکومتهای کومونیستی؛ هر دو داستان نشوندهنده شناخت عمیق نویسنده انگلیسی الاصل از این نوع حکومتهاس
                            2- کتاب سرشناس "صد سال تنهایی" از گارسیا مارکز برنده نوبل (و البته مجموعه کتابهاش)
                            3- کتاب شاهکار "کوری" اثر ساراماگو ؛ این نویسنده نوبل رو به خاطر یه کتاب دیگش گرفت و یکی دو سال پیش فوت کرد ولی این رمان بدون شک شاهکارشه (داستان بی شباهت به رمان طاعون آلبر کامو نیست)
                            4- "ناتور دشت" از نویسنده منزوی آمریکایی به نام سلینجر که بتازگی فوت کرد، کتاب فوق العادس
                            5- مجموعه بی نظیر رمانهای میلان کوندرا نویسنده تبعدی چک، از بهترینهاش رمان "شوخی"
                            6- دو رمان "طاعون" و "بیگانه" از آلبر کامو. دومی یه شروع فوق العاده داره:"مادر امروز مرد ..."
                            7- "خشم و هیاهو" از ویلیام فاکنر؛ یه داستان که از زبان سه نفر روایت میشه؛ یکی از اونها عقب موندس
                            8- "بوف کور " از صادق هدایت. شروع این کتاب یکی از بی نظیرهاست؛ کتاب آدمو میگیره. وقتی که هدایت از پیر مرد خنزرپنزری میگه واقعا آدم چندشش میشه. این کتاب به نظر من سرآمد تمام رمانهای ایرانیه. کتابهای دیگه هدایت هم ارزش خوندن دارند
                            9- "سووشون" از خانم دانشور
                            10- "کلیدر" از محمود دولت آبادی (و البته "جای خالی سلوچ" برای خراسانیها چون داستان پر از اسامی و اصطلاحات خراسانیه) این نویسنده اصلیت سبزواری داره؛ از روستای دولت آباد
                            به تازگی هم کتاب "دا" رو خوندم که گوشه ای از خاطرات جنگ خرمشهره ؛ وافعا ارزش خوندن داره (حداقل برای من 400 صفحه اول کتاب که ماجرای بیست روز اول جنگ بود فوق العاده بود)
                            11- مجموعه کتابهای نادر ابراهیمی (که ایشون هم چند سال پیش فوت کردند) "یک عاشقانه آرام" ؛ "بار دیگر شهری که دوست میداشتم" (من اسم دخترم رو از روی شخصیت این رمان هلیا گذاشتم)؛ "چهل نامه کوتاه به همسرم" و "آتش بدون دود"

دیدگاه

مشخصات کتاب:

نام کتاب: همخونه
                              نام نویسنده: مریم ریاحی
                              تعداد صفحات: 456

این رمان یکی از بهترین رمانایی هست که خوندم.
                              رمان زیبای “همخونه” داستان زندگی دختر جوانی به نام یلدا است که بنا به خواست پدرخوانده خودبه نام حاج رضا به صورت شش ماهه موقتا با پسر او شهاب ازدواج میکند تا مانند دو همخونه در کنار هم زندگی کنند و در مقابل ثروت پدر به صورت نصف نصف بینشان تقسیم شود. این دو زندگی خود را در کنار هم آغاز میکنند.در حالیکه دختر جوان رفته رفته به پسر علاقمند می شود اما پسر توجه خاصی به او نمی کند و ماجراهایی عاشقانه را خلق می کنند.

قسمتی از کتاب:
                              "عشق خودش خواهد آمد.
                              نمی توان از آن فرار کرد.
                              عشق خودش آهسته آهسته و در گوشه ای می آید
                              و در گوشه ای از قلب مهربانت آرام و بی صدا می نشیند
                              و تو متوجه اش نخواهی بود
                              و بعد ذره ذره قلبت را پر می کند کم کم مثل ساقه ی " مهر گیاه " در تمام جانت می پیچد و ریشه می دواند به طوری که بی آن نمی توانی تنفس کنی ."
                              خداوند به هر انسان، ذهن متفاوتی بخشیده، کتاب بزرگترین راهه که ما از ذهن و اندیشه های محدود خود فراتر برویم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan

من هم چند تا کتاب (رمان) معرفی میکنم
                                1- دو کتاب معروف جورج اورول با نامهای "مزرعه حیوانات" و "1984" اولی در مذمت حکومتهای استبدادی و دومی در مذمت حکومتهای کومونیستی؛ هر دو داستان نشوندهنده شناخت عمیق نویسنده انگلیسی الاصل از این نوع حکومتهاس
                                2- کتاب سرشناس "صد سال تنهایی" از گارسیا مارکز برنده نوبل (و البته مجموعه کتابهاش)
                                3- کتاب شاهکار "کوری" اثر ساراماگو ؛ این نویسنده نوبل رو به خاطر یه کتاب دیگش گرفت و یکی دو سال پیش فوت کرد ولی این رمان بدون شک شاهکارشه (داستان بی شباهت به رمان طاعون آلبر کامو نیست)
                                4- "ناتور دشت" از نویسنده منزوی آمریکایی به نام سلینجر که بتازگی فوت کرد، کتاب فوق العادس
                                5- مجموعه بی نظیر رمانهای میلان کوندرا نویسنده تبعدی چک، از بهترینهاش رمان "شوخی"
                                6- دو رمان "طاعون" و "بیگانه" از آلبر کامو. دومی یه شروع فوق العاده داره:"مادر امروز مرد ..."
                                7- "خشم و هیاهو" از ویلیام فاکنر؛ یه داستان که از زبان سه نفر روایت میشه؛ یکی از اونها عقب موندس
                                8- "بوف کور " از صادق هدایت. شروع این کتاب یکی از بی نظیرهاست؛ کتاب آدمو میگیره. وقتی که هدایت از پیر مرد خنزرپنزری میگه واقعا آدم چندشش میشه. این کتاب به نظر من سرآمد تمام رمانهای ایرانیه. کتابهای دیگه هدایت هم ارزش خوندن دارند
                                9- "سووشون" از خانم دانشور
                                10- "کلیدر" از محمود دولت آبادی (و البته "جای خالی سلوچ" برای خراسانیها چون داستان پر از اسامی و اصطلاحات خراسانیه) این نویسنده اصلیت سبزواری داره؛ از روستای دولت آباد
                                به تازگی هم کتاب "دا" رو خوندم که گوشه ای از خاطرات جنگ خرمشهره ؛ وافعا ارزش خوندن داره (حداقل برای من 400 صفحه اول کتاب که ماجرای بیست روز اول جنگ بود فوق العاده بود)
                                11- مجموعه کتابهای نادر ابراهیمی (که ایشون هم چند سال پیش فوت کردند) "یک عاشقانه آرام" ؛ "بار دیگر شهری که دوست میداشتم" (من اسم دخترم رو از روی شخصیت این رمان هلیا گذاشتم)؛ "چهل نامه کوتاه به همسرم" و "آتش بدون دود"
                                کاش اینها رو جداگانه معرفی میکردین چون هر کدوم یه دنیاست!! البته من هنوز موردهای 6،9،5 و 10 رو نخوندم .
                                فکر میکنم با مزرعه حیوانات و یک عاشقانه ارام باید زندگی کرد...خوندن تنها کافی نیست!
                                ولی هنوز با خشم وهیاهو کنار نیومدم! فکر میکنم نیاز به باز خوانی داره تا بتونم لمسش کنم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X