اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس چشم انسان.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس چشم انسان.

روی یک چرخ یک شکل بکشید.وتوسط موتوری چرخ رو بچرخونید.منظور از چرخ یه صفحه دایره هست.
    سرعت رو ارام ارام اونقد تغییر دهید که این شکل را به صورت تقریبان واضح و ثابت روی صفحه دوار ببینید.
    تمام.
    اگه بتونین سرعت موتور رو اندازه بگیرید از سرعت اون میتونید بفهمید که فرکانسی که چشم شما یا همون سرعت پردازشی که داره چند هست. شما تصویر رو ثابت می بینید ولی بغل دستی شاید بگه که تصویر داره به چپ می چرخه وشاید دوست دیگرتون بگه تصویر داره به راست میچرخه.در حالی که همتون یه تصویر با یه سرعت چرخش رو میبینین.

دیدگاه

برای عقاب هم میخام اگه شد عکس یه خر گوش رو بکشم و با سرعت بالایی بچرخونم بعد سرعت رو ارو ارو کاهش بدم و واکنش قفاب رو ببینم فک می کنم وقتی تونست تشخیص بده که خرگوش هست یه واکنشی از خودش نشون بده.
      برا این کار باید بهش چند روزی کم غذا بدیم که کمی گرسنه باشه و باید تو همین مدت هم با سرعت زیاد موتور جلو چشاش بچرخه و عقاب به این شرایط عادت کنه.
      کم کردن سرعت رو روز سوم یا چهارم شرو می کنیم

دیدگاه

:surprised: اون موقع عقابه به جای خرگوشه میاد سراغ ما :biggrin:
        واقعا این آزمایش ساده به این همه دردسر میارزه ؟
        عقاب حالا از کجا پیدا کنیم ؟
        با همه چی ساختم
        تا همه چی ساختم
        http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
          :surprised: اون موقع عقابه به جای خرگوشه میاد سراغ ما :biggrin:
          واقعا این آزمایش ساده به این همه دردسر میارزه ؟
          عقاب حالا از کجا پیدا کنیم ؟
          ارزش داره به جواب برسیم،باغ وحش و پرنده فروشها.

دیدگاه

آقا من 555 رو بستم واسه فرکانس چشمم با 2 تا LED رو بردبرد با اسکوپ واقعی هم اندازه گرفتم
            فرکانس 3 8 1.5 داشت
            اما LED ها ثابت بودن :angry:
            چرا ؟؟؟؟؟؟؟
            مقاومت هارم 10 دفعه عوض کردم 5 رو هم هیچی ندادم
            از 2 هم خازن 10نانو دادم
            :question: :question:
            با همه چی ساختم
            تا همه چی ساختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
              آقا من 555 رو بستم واسه فرکانس چشمم با 2 تا LED رو بردبرد با اسکوپ واقعی هم اندازه گرفتم
              فرکانس 3 8 1.5 داشت
              اما LED ها ثابت بودن :angry:
              چرا ؟؟؟؟؟؟؟
              مقاومت هارم 10 دفعه عوض کردم 5 رو هم هیچی ندادم
              از 2 هم خازن 10نانو دادم
              :question: :question:
              گفتم که 555 دقیق نمیشه.
              اگه زمان روشن و خاموش شدن 50 به 50 بود شاید .
              اگه فرکانس چشت اینقد باشه نمیتونی تصویری که توی تلوزیون پخش میشه رو ببینی.
              امتحاناتم که تموم شد مدارش رو درس میکنم و براتون میزارم

دیدگاه

خوب زمان خاموشو روشنش برابر بود تقریبا
                ولی مشکل من این بود که اصلا چشمک نمیزد در صورتی که فرکانسش زیره 20 بود
                با همه چی ساختم
                تا همه چی ساختم

دیدگاه

شکل موج روی اسکوب مربعی بود؟
                  اگه مربعی باشه و چشمک نزنه ولی یه کم زیاد کنی یا کم کنی چشمک بزنه همون فرکانسی که چشمک نمی زنه میشه فرکانس چشم تو

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                    راجع به بحث نمونه برداری مغز از چشم که در مجودات گوناگون متفاوته یه سوالی برام پیش امد.به نظرتون مغز هر نمونه رو به عنوان ملاک زمانی تشخیص میده یا نه؟یعنی برای مگس زمان کند تر میشه نسبت به آدم؟منظورم دقیقا اینه که درک از زمان روی همین کلاک نمونه برداری تنظیم شده؟
                    آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                    آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                    آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                    آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e_taghavi
                      سلام خدمت دوستان
                      راجع به بحث نمونه برداری مغز از چشم که در مجودات گوناگون متفاوته یه سوالی برام پیش امد.به نظرتون مغز هر نمونه رو به عنوان ملاک زمانی تشخیص میده یا نه؟یعنی برای مگس زمان کند تر میشه نسبت به آدم؟منظورم دقیقا اینه که درک از زمان روی همین کلاک نمونه برداری تنظیم شده؟
                      این مطلب چیزی نیست که ما بتونیم بفهمیم ، چون از درک موجودات زنده دیگه نیمشه با خبر شد! (فقط باید مگس باشی تا بفهمی زمان برای مگس ، چطوری میگذره :biggrin ولی یه حدسیاتی که دانشمندان میزنن بر همین اساسه ولی اطمینان بخش نمیتونه باشه!

دیدگاه

اگه سرعت پردازش مغز زیاد باشه هر موجودی که میخاد باشه زمان براش کند نمیشه همین زمانی که ما داریم رو داره من هم اولش تواین فکر بودم.
                        فقط با یه فرق.
                        اگه یه گلوله شلیک بشه ما نمی تونیم ببینیم ولی به طور مثال یه عقاب می تونه ببینه.
                        چیزهایی که حرکات ارومتری دارن مث راه رفتن یه فرد. برای انسان و موجودی که سرعت نمونه برداری بالایی داره یکی هست.

دیدگاه

پس این به این معنیه که حتی اگر مثل عقاب سرعت پردازش بالاتری داشتیم بی فایده بود و فقط چیزی جز آزار برای ما نبود چون کاری از دستمون برنمیومد.از لحاظ ملاک زمان بلاخره باید مغز یه چیزیو ملاک قرار بده .یه چیزی که همه حس های بدن با اون سازگار و هماهنگ باشه.
                          حالا یه سوال دیگه
                          مغز ما به صورت گسسته از چشم نمونه میگیره ؟اگر اینجوریه پس چرا همه چیو پیوسته میبینیم؟
                          خودم یک نظری دارم ولی اطمینان به درستیش ندارم.مغز از چشم گسسته نمونه میگیره ولی توی مغز تبدیل به پیوسته میشه .یعنی مغز میاد بین نمونه ها رو باز سازی میکنه.

دیدگاه

سرعت مغز هم نسبت به تحرکات اطرافمون زیاد هست.یه نکته ای دیگه هم از بین رفتن تصویر قبلی هست که یه کم کند از بین میره واسه همین وقتی تصویر جدیدی باهاش جایگذین میشه جاشون رو طوری عوض می کنن که احساس می کنیم تصویر پیوسته هست

دیدگاه

من راستش شرایطشو ندارم ولی از دوستان میخوام که همون آزمایشی که باled انجام دادنو دوباره تکرار کنن البته دیوتی سایکل 50 نباشه و کمتر حدودا 20 باشه .بعضی از فانکشن ها پیچ تنظیم فاز داره و شکل موجو میشه شیفت زمانی داد. با توجه به گفته های قبل باید بشه نور led رو کامل حذف و ناپیدید کرد به وسیله همون تنظیم فاز البته به شرطی که فرکانس موج مربعی دقیقا با فرکانس نمونه برداری چشم برابر باشه

دیدگاه

اره دقیقا میشه چنین کاری کرد.با تنظیم فرکانس و شیفت دادن اون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X