اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین

نوشته اصلی توسط ms1003
    سلام به تموم برو بچ ECA

اگر بخواهید یک المنت 220 ولت 1000 وات رو تبدیل به 12 ولت 1000 وات بکنید باید سیم المنت رو باز کرده و به حدود 18 قسمت مساوی تقسیم کنید و همه قسمتها رو با هم موازی به 12 ولت وصل کنید ، همون 1000 وات گرما رو خواهید داشت.
    البته باطری ماشین 12 ولت نیست و حدود 14 ولته. پس باید بشه 15 قسمت )
    ممنون که حس باز کردن ماشین حساب ویندوز رو دادی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
      سلام شما نمیخای غذا بپزی میخای گرمش کنی درسته؟؟
      سلام
      نه فقط میخام غذا رو گرم کنم

نوشته اصلی توسط deremel400
      هیچ تفاوتی نداره برای کدام ماشین باشه قیمتی هم نداره از 5-6هزار تومن داره تا 10-12تومن در مدلهای معمولی استفاده از مدلهای مرغوب هم نیازی نیست چون هرچی بازده لامپ کمتر باشه بهتره .از لامپهای هالوژن معمولی که تو خونه و مغازه هم کاربرد داره میشه خرید اونها هم قیمت زیادی نداره
      اگر این لامپ های هالوژن جواب بده از اینا استفاده میکنم . البته من طرح فرهای نوری هالوژن رو دیدم که قسمت هالوژنش(المنتش) بصورت دایره ای شکل بود و حرارتش توسط یه فن پخش میشد .
      حالا من نمیدونم این هالوژن ها به چه شکل هست و کجاها گیر میاد ؟؟

نوشته اصلی توسط ms1003
      سلام به تموم برو بچ ECA

اگر بخواهید یک المنت 220 ولت 1000 وات رو تبدیل به 12 ولت 1000 وات بکنید باید سیم المنت رو باز کرده و به حدود 18 قسمت مساوی تقسیم کنید و همه قسمتها رو با هم موازی به 12 ولت وصل کنید ، همون 1000 وات گرما رو خواهید داشت.
      سلام
      ممنوم .فکر میکنم اگر المنت ها رو باز نکنی بهتره ؟؟ چون اگر باز بشن استقامتش رو از دست میده و زودتر می سوزند
      --------------------------------------
      بنابراین ما باید تمرکزمون رو یا روی لامپ هالوژن بذاریم یا روی المنت 12 ولت

این المنت 12 ولت رو ببینید

http://www.kermanbags.com/product_info.php/products_id/164/pname/المنت-قهوه-و-چای-ساز-خودرویی-مسافرتی
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
        نه فقط میخام غذا رو گرم کنم
        همون لامپ وهالوژن بهترین راهه
        شک نکن
        قبلا یه گرمکن وارنیش با لامپ 500 وات مدادی درست کرده بودم و جواب میداد.
        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی
          همون لامپ وهالوژن بهترین راهه
          شک نکن
          قبلا یه گرمکن وارنیش با لامپ 500 وات مدادی درست کرده بودم و جواب میداد.
          سلام
          من میخام با 12 یا 24 ولت کار کنم .این هالوژن تو این ولتاژ موجود هست ؟؟ چون اکثرا که من دیدم 220 بودش.

شما این گرمکن رو با چه ولتاژی راه اندازی کردید ؟؟

دیدگاه

المنت های هالوژنی زیاد تو بازار هست ولی اطلاع ندارم که ایا 12 یا 24 ولتش هم هست یا فقط 220 هست ؟؟

حالا خارج از بحث گرما .برای بدنه دستگاه از چه فلزی استفاده کنم ؟؟

دیدگاه

سلام
              به نظرم برای اینکه مصرف برقی نداشته باشی
              از خود آب رادیاتور ماشین استفاده کن
              آب رایاتور رو بیارید توی مخزنی مثل سردخانه یخچال....
              خوبی که داره اینه که میتونه گرمای مورد نیاز شمارو بدون مصرف انرژی برق تامین کنه
              عیبی که داره اینه که ماشین باید قبلش مدتی کار کرده باشه تا آب رادیاتور ماشین گرمای لازم رو داشته باشه
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                دوستان چند جا برای المنت هالوژن رفتم ولی همشون گفتند که فقط 220 تو بازار هست .و بهم گفتند که استفاده از المنت هالوژن پدر باتری رو در میاره .یه سری المنت جدید هست که به فندک ماشین میخوره شما از اون استفاده کن ببین کارتو میده

المنت های هالوژن

http://shirazelement.com/?part=page&id=11

المنت ماشین
                http://www.kermanbags.com/product_info.php/products_id/164/pname/

دیدگاه

عزیز شما نیاز نبود برید المنت فروشی شما یا تشریف می برید الکتریکی ها یدونه لامپ هالوژن 12 ولت می خرید یا قطعه یکی های ماشین یدونه لامپ جلو ماشین(هدلامپ)می خرید که بالاترین تونش هم بخرید اگر اشتباه نکنم نور بالا 95 وات قوی ترینه .بله پدر باتری ماشین هم اگر ماشین خاموش باشه در میاره اما از قوانین پایستگی انرژی گریزی وجود نداره .از طرفی رو ماشین خود من الان دوتا از همین 95 واتها نصبه شبها هم همیشه روشنه ایرادی هم وجود نداره فابریک خود ماشین هم فکر کنم 65 وات باشه پس نگران نباشید

در مورد بدنه همه قبلا نظرم را دادم استیل بعد آلومینیوم بعد آهن
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

عزیز شما نیاز نبود برید المنت فروشی شما یا تشریف می برید الکتریکی ها یدونه لامپ هالوژن 12 ولت می خرید یا قطعه یکی های ماشین یدونه لامپ جلو ماشین(هدلامپ)می خرید که بالاترین تونش هم بخرید اگر اشتباه نکنم نور بالا 95 وات قوی ترینه .بله پدر باتری ماشین هم اگر ماشین خاموش باشه در میاره اما از قوانین پایستگی انرژی گریزی وجود نداره .از طرفی رو ماشین خود من الان دوتا از همین 95 واتها نصبه شبها هم همیشه روشنه ایرادی هم وجود نداره فابریک خود ماشین هم فکر کنم 65 وات باشه پس نگران نباشید

در مورد بدنه همه قبلا نظرم را دادم استیل بعد آلومینیوم بعد آهن
                    سلام این لامپ ها که میگید همیشه شب ها روشنه تا وقتی ماشین روشن باشه روشنه دیگه درسته؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
                      سلام این لامپ ها که میگید همیشه شب ها روشنه تا وقتی ماشین روشن باشه روشنه دیگه درسته؟؟
                      سلام
                      بله تا از ماشین استفاده می کنم لامپ را روشن می کنیم
                      ولتر

دیدگاه

سلام

برای لامپ هالوژن که گفتید .چند جا سوال گرفتم ؛گفتند منظورت همان لامپ ها نور سفید هست .؟که من جوابی نداشتم بدم .

گفتند اگر میخای حرارت بده .لامپ های زنون بگیر .که بدرد کار من نمیخوره .چون شدیدا جریان میشکه.

حالا یه سوال این لامپ های هالوژن محیط 1*1 متر رو گرم میکنه ؟؟ مثلا باید در عرض 3-4 ساعت دما محیطی که لامپ درونش قرار دار رو بیاره روی 60-70 درجه . فرض بر این بذاریم که 2 تا لامپ با 2 تا فن قرار بدیم .ایا جواب گو هست ؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                        اگر بخام یه اینورتر 12به 220 ؛؛ 750 وات بگیرم که از المنت 220 استفاده کنم .بنظرتون اینورتر جوابگو هست ؟؟ چون جریانی بین 2تا4 امپر میکشه .باتری ماشین چی ؟ میتواند چنین جریانی رو ساپورت کنه . ضن اینکه قرار نیست همیشه المنت روشن باشه .فقط میخاد دمای محیط رو بیاره رو 60-70 درجه .

دیدگاه

سلام
                          عزیز تمام لامپ های جلوی ماشینهای رایج ایران هالوژن هستند .پس شما باز تشریف می برید قطعه یدکی یا باتری سازی می گویید یدونه لامپ جلوی پراید می خواهم و بگویید پر نور ترین و قوی ترین .لامپ هالوژن و غیره هم ازش نامی نبرید فقط یک لامپ جلوی پراید می خواهم قیمتش هم زیر 10تومن یدونه می خرید و از صحنه متواری می شوید
                          لامپهای پراید دوتا وات نوشته یکی برای نور بالا یکی نور پایین مثلا فابریک پراید 60/65است مدلهای قوی مثلا 80/100پس شما بستگی به لامپی که می خرید یک المنت 65تا 100وات دارید

در مورد توان گرمایشی شما حجم را محاسبه کنید بعد با اون فرمولهایی که تو تاپیک المنت بود +اگر فرمولی کم داشت سرچ کنید محاسبه کنید چه مدت طول میکشه تا به دمای مورد نظر برسید

اینورتور هم کلا از فکرش بیایید بیرون نه اینکه اینورتر توان مثلا 750 نباشه چرا هست زیاد هم تو بازار هست تا چند ده کیلو واتش هم هست اما.......................نمونه بارز پیچاندن 10 دور لقمه دور سر و خوردنش است

اگر هم بگویید دقیقا قراره چیکار بکنید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
                          ولتر

دیدگاه

باطری ماشین بهتره در این مورد استفاده نشه و وقتی ماشین روشنه این سیستم کار کنه. نه تنها زود خالی میشه بلکه عمر باطری با بیشتر خالی شدنش پایین میاد.

دمای غذا رو چرا میخاین تا 70 درجه بالا ببرید خیلی زیاده ! 50 درجه کافیه.

المنت 220 ولت فقط مقاومتش بیشتره. که همونطوری که دوستان گفتن میتونید ببرید و موازی ببنیدد تا با 12 ولت هم کار کنه حالا نه همشو میتونید کمتر ببنید ولی طولش باید کمتر باشه.

یه کاری هم میتونید بکنید. برای این که گرما رو تو خودش نگه داره مد دیدم المنت رو میزارن توی سیمان اینطوری وقتی ماشین خاموش هم میشه یه سنگ داغ هستش تا یه مدت زیاد.
                            اینطوری میشه با یه دماسنج دمای محیط گرمکن رو اندازه گرفت و خاموش و روشن کرد المنت رو و وقتی هم ماشین خاموشه بازم تا حدودی گرما هست.

لامپ هم ایده خوبیه کم دردسر و ارزونه.

دیدگاه

در ضمن لامپ هالوژن حدود 300 درجه گرما تولید میکنه که میتونه شیشه ی لامپ رو آب کنه
                              محیط خیلی هم نباید بسته باشه
                              اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                باطری ماشین بهتره در این مورد استفاده نشه و وقتی ماشین روشنه این سیستم کار کنه. نه تنها زود خالی میشه بلکه عمر باطری با بیشتر خالی شدنش پایین میاد.
                                سلام
                                من حداکثر جریانی که میخام از باتری برای المنت بکشم 2.5 امپر هست .ایا با این وجود بازم به باتری فشار میاد ؟؟ ضمن اینکه فقط در زمان روشن بودن ماشین المنت کار خواهد کرد و همیشه هم روشن نیست فقط میخام دمای محیطش رو روی 50-60 نگه داره .که تو 12 ساعت شاید 30 دقیقه در نهایتش روشن باشه .

نوشته اصلی توسط arvinfx

المنت 220 ولت فقط مقاومتش بیشتره. که همونطوری که دوستان گفتن میتونید ببرید و موازی ببنیدد تا با 12 ولت هم کار کنه حالا نه همشو میتونید کمتر ببنید ولی طولش باید کمتر باشه.
                                یه نمونه المنت حرارتی برای هیتر برقی هست که سیم هاش دور یه استوانه گچی پیچیده شده .روشنش که کردم 2.5 امپر میکشید و در عرض 2-3 دقیقه سرخ سرخ شد و حرارت خوبی هم میداد .در صورتی که اگه بخام از 12 ولت استفاده کنم هر چی هم که بخام موازی کنم گرمای اون رو نمیده و جریان خیلی زیادتری هم میکشه

نوشته اصلی توسط arvinfx

لامپ هم ایده خوبیه کم دردسر و ارزونه.
                                من خودم قبلا یه دستگاه جوجه کشی درست کردم که یه لامپ 100 با 2تا فن گذاشتم و دمای محیط رو گرم میکرد .ولی فکر نمیکنم با 2-3 تا لامپ ماشین بشه دمای محیط رو بیاری روی 50-60 درجه .ضمن اینکه کار اصولی هم نیست امکان سوختنش هم خیلی زیاد هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X