اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تجربه و درس عبرت در کار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تجربه و درس عبرت در کار

هیچ وقت دست های برش لیزری خود را (حتی اگر با مایع ظرف شویی شسته اید) به چشم هایتان نمالید،

اینطوری می شوید: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
      هیچ وقت دست های برش لیزری خود را (حتی اگر با مایع ظرف شویی شسته اید) به چشم هایتان نمالید،

چرا؟؟

لیزر که ماده سمی نداره. اصلا ماده نیست.
      فکر کنم در اثر حرارت دادن به پلکسی ، پلکسی واکنش میده و می سوزه و تبدیل به یه ماده خطرناک میشه.
      اصلا چجوری ممکنه دست هایمان برش لیزری بشه؟ مگه ماده است؟
      [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
      درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

دودی که در هنگام برش پلکسی تولید میشه اگه اشتباه نکنم یه ترکیب شبیه به گاز فسژن میده که یه جور گاز اعصابه و شدیدا مضر
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p

اسپری فلفل نمالیدی به چشات که بفهمی این یعنی چی :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
            لیزر که ماده سمی نداره. اصلا ماده نیست.
            CO2 خالص تولید میکنه،
            اصلن اسمش روشه، لیزر CO2 ،
            بقول خارجی ها dirty Co2 CNC laser

نوشته اصلی توسط saeed_06
            اسپری فلفل نمالیدی به چشات که بفهمی این یعنی چی :cry:
            شما هم دست های برش لیزری ب چشات نمالیدی

دیدگاه

CO2 که ضرری نداره :eek:
              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                CO2 که ضرری نداره :eek:
                آقا من اشتبا کردم،
                اصلن دستهای برش لیزری خود را در چشم هایتان فرو کنید.
                خواص درمانی هم دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                  آقا من اشتبا کردم،
                  اصلن دستهای برش لیزری خود را در چشم هایتان فرو کنید.
                  خواص درمانی هم دارد.

:angry:
                  آقا یک توضیح لااقل میدادی منظورتون چی بود همه گیج شدیم :redface:
                  منظورتون اینه که موقعی که برش میدیم دستو تو چشم نکنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus

:angry:
                    آقا یک توضیح لااقل میدادی منظورتون چی بود همه گیج شدیم :redface:
                    منظورتون اینه که موقعی که برش میدیم دستو تو چشم نکنیم ؟
                    خب شما تو خونه تون ب اینا:V چی میگین؟
                    تکه فیبر های برش خرده/ اجزای تشکیل دهنده باکس/ جعبه ی مونتاژ نشده/... ؟؟

ما با اجازه تون میگیم برش لیزر :biggrin:

دیدگاه

آقو وختی با دستگاه برش لیزر چیزی میبرید و اون چیزها رو به دستتون میزنید دیگه اون دستها رو به چشمتون نزنید

ولی شما فرمودین حتی اگه دستها رو شستیم بازم فایده نداره
                      خب باید چیکار کنیم؟ دستهامون رو دور که نمیتونیم بندازیم

بهتر بود میگفتین موقع کار با قطعات برش خورده با لیزر حتما از دستکش استفاده نومایید! oo:
                      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                        آقو وختی با دستگاه برش لیزر چیزی میبرید و اون چیزها رو به دستتون میزنید دیگه اون دستها رو به چشمتون نزنید

ولی شما فرمودین حتی اگه دستها رو شستیم بازم فایده نداره
                        خب باید چیکار کنیم؟ دستهامون رو دور که نمیتونیم بندازیم

بهتر بود میگفتین موقع کار با قطعات برش خورده با لیزر حتما از دستکش استفاده نومایید! oo:
                        :smile:
                        آخه نکته اصلی این جاست ک دست هاتون ک برش لیزری میشن، سیاه و کثیف میشن و منطقیه که نباید ب چشمتون بزنید.
                        ولی این گرد روی قطعات برش خورده و دوده ای ک روشون میشینه انگاری تو بافت پوست دست میره،
                        بعد از شست و شو ، باز هم تا چند ساعت مالیدن چشم ها نتیجه ش :cry: میشه.

دیدگاه

آهان پس نکتش این جا بود
                          ولی این گرد روی قطعات برش خورده و دوده ای ک روشون میشینه انگاری تو بافت پوست دست میره،
                          بعد از شست و شو ، باز هم تا چند ساعت مالیدن چشم ها نتیجه ش :cry: میشه.

دیدگاه

ضمن احترام به نظرات دوستان و همچنین با کسب اجازه از اقای خلیلی که این موضوع رو ایجاد کردن دوباره از همه عزیزایی که اینجا تجربیات ارزشمندشونو به اشتراک میذارن خواهش میکنم اجازه بدن این تاپیک فقط و فقط برای ارائه تجربیات شخصی باشه و از هر نوع بحث در مورد تجربه شخصی یک فرد اجتناب بشه . واضح هست که بعضی از این تجربه ها ، ممکننه خیلی هم نظر درستی نباشن این به خواننده بستگی داره که چه چیزیو قبول کنه و چه چیزیو رد کنه . خواهشی که از مهندسای عزیز دارم اینه که از بحث کردن در یک مورد بخصوص جلوگیری کن . اینکار باعث میشه که اولا" تعداد صفحات تاپیک بی دلیل اضافه نشه که در نتیجه یک شخص تازه وارد حوصله بیشتری برای مطالعه پیدا میکنه و ثانیا" وزن علمی تاپیک بالاتر میره . موفق باشید

دیدگاه

سلام

از مکاتبات اخیر با استاد کوهستانی

کار واقعی تازه از اینجا شروع میشه که جنس رسید دست مشتری (از نگاه غربی)
                              و بعد فروش کالا کلی اضافات جانبی و پشنال می فروشن.
                              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

همواره روش ها و اصول بازاریابی را مطالعه و تمرین کنید.

حتی اگر فکر میکنید هیچ وقت قرار نیست بازاریابی کنید. (البته عمومن بعد از مدتی متوجه میشوید ک اشتباه میکرده اید)

من بازاریابی نفوذ ب بازار های رقبا را بسی دوست دارم. :redface:
                                پیشنهاد میکنم بازاریابی ب سبک اسب تروا را یاد بگیرید یا لا اقل در موردش مطالعه کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X