اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

** به کانال #eca برای گفتگوی زنده بیایید **

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

** به کانال #eca برای گفتگوی زنده بیایید **

با سلام
    دوستان یه سیستم هست به نام IRC که برای گفتگوی زنده در اینترنت درست شده. اصالتا هم جماعت لینوکسآ‌باز ازش زیاد استفاده میآ‌کنند. من و آقای حمید رستمی یه کانال به نام eca توی irc.freenode.com درست کردیم که دوستان اگر خواستند بیان اونجا گپ بزنیم (فکر نکنید این کانال درست کردن کاری داره خیلی ساده است!)

حالا چه طور بیام #eca ؟
    شما به برنامه برای اتصال به IRC نیاز دارید ولی اگر حوصله پیدا کردن یه برنامه برای IRC رو ندارید میآ‌توانید از سایت http://www.mibbit.com/ استفاده کنید. توی این سایت در قسمت connect to IRC سرور freenode.net رو انتخاب کنید و در قسمت channel بنویسید eca# یه nick-name انتخاب کنید و بیاید توی کانال!

یه توضیح خوب http://itpencil.wordpress.com/2007/08/06/
    و یا در ویکیآ‌پدیا به صورت مختصر: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DB%8C%E2%80%8C%D8%A2%D8%B1%D8%B3%DB%8C
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

پاسخ : ** به کانال #eca برای گفتگوی زنده بیایید **

manian جان ممنون
    به نظر منم همچین چیزی خیلی میتونه مفید باشه
    مثلا برای رفع مشکلات کوچیک و البته بزرگ

همونطور که manian گفت ما یه دو روزی هست که از این راه با هم ارتباط نزدیکتر و زنده تری داریم
    واسه من که خیلی مفید و جذاب بوده تا حالا :biggrin:
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام

خیلی خوبه

آقا یه پیشنهاد

مدیران سایت آدرس mibbit و اطلاعات لازم رو در بالای سایت جزو امکانات سایت قرار بدن

بهتره یه ساعت مشخص هم برای جمع شدن گذاشته بشه :agree:
      ِِDie for Life, Not Live to Die
      Freedom Fighter
      " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام
        به نظر من که اصلا چیز جالبی برای یه سایت علمی نیست چون بعداز مدتی تبدیل میشه به یه جا واسه چت کردن و گفتگوی خصوصی .همین.
        اینجا قراره که از تجربیات همه استفاده شه نه اینکه مثلا من مشکلم رو به صورت آنلاین با یه نفر مطرح کنم واون جوری حلش کنم دیگه اثری از مشکل من توی سایت نمیمونه و به درد آیندگان نخواهد خورد و آیندگان هم دوباره اون مشکلو باید مطرح کنند. چون هر مشکل علمی که پیش میاد مال فقط یک نفر نیست و قطعا آیندگان هم اون مشکلات رو خواهند داشت . پس بهتره از مطرح کردن مشکلات به صورت گفتگوی خصوصی تا حد امکان پرهیز شه تا یه سایت پربار داشته باشیم.( این نظر من بود)
        موفق باشید
        ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

دیدگاه

نوشته اصلی توسط micromajid
          سلام
          به نظر من که اصلا چیز جالبی برای یه سایت علمی نیست چون بعداز مدتی تبدیل میشه به یه جا واسه چت کردن و گفتگوی خصوصی .همین.
          اینجا قراره که از تجربیات همه استفاده شه نه اینکه مثلا من مشکلم رو به صورت آنلاین با یه نفر مطرح کنم واون جوری حلش کنم دیگه اثری از مشکل من توی سایت نمیمونه و به درد آیندگان نخواهد خورد و آیندگان هم دوباره اون مشکلو باید مطرح کنند. چون هر مشکل علمی که پیش میاد مال فقط یک نفر نیست و قطعا آیندگان هم اون مشکلات رو خواهند داشت . پس بهتره از مطرح کردن مشکلات به صورت گفتگوی خصوصی تا حد امکان پرهیز شه تا یه سایت پربار داشته باشیم.( این نظر من بود)
          موفق باشید
          ولی بنظر من اینطوری نباید قضاوت کرد
          بعضی وقتا میتونه خیلی مفید باشه
          قرار نیست که IRC جای Forum رو بگیره
          اینا میتونن مکمل همدیگه باشن

توی IRC کانالهای علمی و بزرگ و معروفی قرار داره و افراد بزرگی هم توشون هست
          مثل کانال technotux# و debia# و خیلی خیلی کانالهای دیگه
          با کلی کاربر حرفه ای
          اصلا یکی از فرقهای مهم کانالهای IRC با چیزایی مثل چت رومهای Yahoo و ... در علمی بودن اکثر کانالهاشه

در ضمن از مطالبی هم که توی IRC گفته میشه ، میشه LOG گرفت
          مثلا اینو ببینید ( بصورت تاریخی و صفحه به صفحه لیست شده )
          http://www.irclog.org/freenode/debian.html
          http://www.irclog.org/freenode/debian/2006-05-15/page1.html

توی کانالهای IRC امکانات حرفه ای جابی هم وجود داره
          مثلا یکی از دوستان بهم میگفت که توی یکی از کانالا یه بوتی درست کرده بود که به کلمات رکیک و خاصی حساس بود
          و هر کی از اینجور کلمات بکار میبرد بصورت اتوماتیک از کانال اخراج میشد
          یا خیلی بوتهای دیگه که کارای جالی انجام میدن
          مثل :
          http://wiki.ubuntu-ir.org/UbuntuBots
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
            حالا چه طور بیام #eca ؟
            شما به برنامه برای اتصال به IRC نیاز دارید ولی اگر حوصله پیدا کردن یه برنامه برای IRC رو ندارید میآ‌توانید از سایت http://www.mibbit.com/ استفاده کنید. توی این سایت در قسمت connect to IRC سرور irc.freenode.net رو انتخاب کنید و در قسمت channel بنویسید eca# یه nick-name انتخاب کنید و بیاید توی کانال!
            سلام
            manian جان irc.freenode.net تو لیست نبود!!
            گزینه ی other server رو هم زدم و دستی وارد کردم.چیزی نیومد!!

دیدگاه

سلام
              manian جان irc.freenode.net تو لیست نبود!!
              گزینه ی other server رو هم زدم و دستی وارد کردم.چیزی نیومد!!
              درود
              چرا خوب بگرد هست
              نوشته Freenode.Net
              ( پایینتر از جایی که نوشته --General-- )

ببینید ، مثلا یه همچین سوالی رو اگه یه نفر توی IRC بپرسه حداکثر تا 10 ثانیه بهش جواب میدن
              واسه حل اینجور مشکلها خب خیلی مفیده
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

دوستان .... شما اگر میخواین یک روم یا هر چیز دیگه درست کنید و با دوستاتون تو این سایت چت کنید کاملا آزاد هستین ولی خواهشا به اسم چت روم eca یا همچین چیزی معرفی نکنید تا اینطوری جا نیفته. میتونید اسمش رو eca friends بذارین یا هرچیز دیگه .
                این تاپیک رو هم به قسمت گفت و گوی آزاد منتقل میکنم.
                شاید منم وقت کردم یک سر بیام :agree:

موفق باشید
                I ❤️ ECA

دیدگاه

چرا هروقت من میام هیچکی نیست :cry:
                  ِِDie for Life, Not Live to Die
                  Freedom Fighter
                  " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

هر موقع دیدید من آن لاینم بدونید توی کانال هم هستم
                    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

با سلام
                      به علت استقبال بیش از حد از کانال eca با دوستان (کانال سه نفره ) تصمیم گرفتیم یه ساعت مشخص کنیم دوستان سعی کنند در اون وقت بیان باهم صحبت کنیم.
                      موضوعات هم ترجیحا علمی و کنترل شده است! دوستان حساس نگران نباشند !
                      فعلا ساعت ۱۱ تا ۱۲ هر شب در کانال eca# در irc.freenode.com
                      ولی توی سایت http://www.mibbit.com/ باید برای سرور freenode.net رو انتخاب کنید.
                      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

خب چیو چی وارد کنیم؟ :mrgreen:

ضمنا گوشه سمت راست پایین رو فراموش نکنین( البته برای شماها نه)

دیدگاه

سلام
                          بالاتر گفتم دیگه توی قسمت connect to سرور freenode.net رو انتخاب میآ‌کنی بعد توی channel هم eca# رو میآ‌زنی یه اسم هم انتخاب میآ‌کنی میای تو! بدو منتظرتیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
                            با سلام
                            به علت استقبال بیش از حد از کانال eca با دوستان (کانال سه نفره ) تصمیم گرفتیم یه ساعت مشخص کنیم دوستان سعی کنند در اون وقت بیان باهم صحبت کنیم.
                            موضوعات هم ترجیحا علمی و کنترل شده است! دوستان حساس نگران نباشند !

منم هستــــم ! :nerd:، امتحان می کنیم شاید مفید بود ... ولی هر شب که نمی شه بیام . :redface:

می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
                            پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
                            (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

کار خوبیه
                              مشکل اینه که بعضیها IRC رو با چت رومهای معمول توی یاهو اشتباه میگیرن این کانال که کلا تکنولوژیش هم فرق میکنه :mrgreen: بیشتر بین لینوکسیها طرفدار داره و اغلب تخصصی اند و حول و حوش یه موضوع خاص میگردن

ضمنا دوستان هم راهنمای کاملی کردن...............البته واسه ویندوز....اکستنشنهائی هم واسه فایرفاکس هست....
                              حالا دوستانی که به لینوکس دسترسی دارن چه از طریق دیسک زنده چه نصب که کارشون آسونتره.....
                              کافیه یکی از برنامه های گرافیکی یا حتی متنی رو توی ترمینال اجرا کنید و تمام
                              حتی میتونین با اسم ثابتی ثبت نام کنین..........
                              اگه دوستان طالب بودن یه راهنمای کاملتر میزارم.............توی اینترنت هم هست ولی با ترمنیال کلا دو دستوره اگه بخواین خیلی ساده وصل بشین...........محیط گرافیکیش هم واضحه.....
                              اگه یادم بمونه یه سری میزنم :bye.........فعلا که کسی نبود :mrgreen: ........... به امید دیدار.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X