اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسب تجربه در کار با ورقه های المینیومی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کسب تجربه در کار با ورقه های المینیومی

شک دارم آبکاری مس ورق آلومینیوم در الکترولیت اسید سولفوریک که در صفحه ی اول تاپیک گفته شده، امکانپذیر و درست باشد
    فکر کنم بجای آن باید محلول سولفات مس استفاده کرد و این مورد را که امروز با همان جریان برق مذکور امتحان کردم پس از سه چهار ساعت مس زیادی روی ورق آلومینیوم رسوب کرد اما بسادگی پاک و شسته شد

دیدگاه

سلام
      قطعه رو قبله آبکاری سنباده زدی؟
      قبل از آبکاری معمولا قطعه رو با محلول رقیق کاستیک سودا (همون سود سوز آور خودمون) میشورن.
      ولتاژ چقدر بود؟
      جریان چقدر بود؟
      آیا جریان در طول زمان آبکاری تغییری داشته؟
      به جای آلمینیوم از فلز دیگه ای استفاده کن شاید جواب بده یا به جای مس از فلز دیگه ای استفاده کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      طبق مطالعات پراکنده ای که داشتم
      ظاهرا تو بعضی مواقع سطح کار رو با فلز دیگه ای آماده میکنن و بعد آبکاری انجام میشه
      مثلا تو آبکاری آهن با نیکل (فک کنم آهن بود مطمئمن نیستما) چون آهن با نیکل اتصال محکمی ایجاد نمیکنه اول میان آهن رو با مس خیلی نازک آبکاری میکنن بعد رو مس آبکاری نیکل اینطوری آبکاری نیکل رو آهن عمر و استحکام بالایی پیدا میکنه
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

"یک نکته ی کلی" که ذکرش را لازم می دانم
        بنده که با اطلاعات خیلی قدیمی خودم مربوط به دروس الکتروشیمی که به همین مباحث مربوط بود پیش رفته و کارم را بهرصورت انجام دادم و مشکل رفع شد و جاهایی هم که فراموشم شده بود از پست شماره 8 آقای amin tal بهره گرفتم
        اما شخصا فکر نمی کنم بر اساس مطالعات ناقص و یا با "فکر کنم اینطور است" و "خیال کنم اینطور باشد" و ... بتوانیم یکدیگر راهنمایی کنیم. بلکه کاملا برعکس، با اتکا به تجربه، و با دقت و اطمینان از صحت و سقم مطلب می توانیم دیگران را راهنمایی کنیم به ویژه در فرومها و انجمنهای تخصصی مثل eca که محل گذر افراد عادی و عوام نیست.

جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۶:۵۰ ۱۳۹۵/۰۸/۱۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X