اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط Aramus نمایش پست ها
    سلام دوستان
    امیدوارم جای درستی برای سوالم انتخاب کرده باشم
    قصد خرید پراپ برای مولتی متر رو دارم و چنتا سوال اینم بگم که کار حرفه ای نمیکنم
    1 - ایا به جز امپر به مورد دیگه هم باید توجه کنم ؟
    2 - کیفیت پراپ ها روی اندازه گیری ها تاثیر میزاره ؟ مثلا کمتر یا بیشتر نشون بده ؟
    ممنون
    سلام وعرض ادب....
    ببینید دوست عزیز... بیشتر پرابهای بازار استانداردهای لازم را دارند.... مثلا بیشتر
    مولتیمترها تا 10 آمپر را ساپرت کرده و ولتاژ AC تا 1000 ولت را تحمل دارند.... خوب
    پرابها هم به این میزان طراحی شده اند... مگر مولتیمتر خاصی داشته باشید... مثلا
    یک مدل مولتیمتر GPS تا 20 آمپر ساپرت میکرد.... پرابش هم خاص بود.... اما کیفیت
    سیم و سری و فیش .... خیلی روی نتیجه های دقیق تاثیر گذار است... اما خوب باید مولتیمتر
    دقیقی هم داشته باشید... کلا عرض کنم که اگر مثلا مولتیمتر شما هیوکی یا فلوک است
    باید بروید پراب فلوک و هیوکی مخصوص خودش را بخرید چون به کیفیت بالای خود مولتیمتر
    پراب هم برای همان طراحی شده... اگر از این معمولی های چینی دارید... همین پرابهای عمومی
    را بخرید که از اول هم دربسته بندی مولتیمترتان از همان پرابها قرار داده شده بود.... کلا به
    کانت یا همان دقت نمونه برداری مولتیمتر شما بستگی دارد که میزان دقت ADC چیپ مولتیمتر
    شما را نشان میدهد و تا چند صدم و هزارم میتواند دقت داشته باشد ..خوب مثلا مولتیمتهای
    معمولی 3000 کانت است ولی مثلا یک مدل فلوک که یادم نیست تا 50 هزار کانت یا 100 هزار
    کانت دقت دارد .... خوب باید یک پراب خیلی خوب بخرید که دقت خروجی را کاهش ندهد...
    خلاصه تا کانت 5000 تا 6000 و حتی 10 هزار همین معمولی ها کفایت میکند....
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      بوش پستونکی هم شد داستان امروز ما .....
      اگر به این صورت است که همه این مدلها مشکل دارند
      خوب است شما را داریم تا راهنماییمان کنید.... اگر شما نبودید
      حتما حتما سرم کلاه میرفت....
      میفرمایید بوش بخرم؟ بهترین فکر همین بوش است..... حداقل تقلبی
      نیست و تخصص بوش ابزار است و همیشه ابزاری با کیفیت تولید کرده.
      راستی محمد خان این بوش پستونکی اصل هست؟ ابزار سرا این مدل را دارد؟
      پ.ن: محمد خان این کریتور را نفرمودید... آلمانی نیست .. من اشتباه کردم....
      برندی بلژیکی است... بلژیک و مخصوصا این برند اصلا نامی در جهان در زمینه
      ابزار دستی و برقی دارد؟؟؟ کلا بلژیک در چه درجه ای از تولید است؟؟؟
      https://www.digikala.com/product/dkp...9%84-krt064601
      پ.ن2: این دو را هم ببینید... دقیقا مثل هم هستند.... دقیقا فرمایشات شما درست است...
      همه چینی هستند با نامهایی مختلف.... حال یکی درجه یک و دومی درجه دو و نمونه های
      دست فروشها درجه سه چینی میباشند.... نظر شما چیست.....؟؟؟؟

شما لطف دارید

بله بوش پستونکی هم اصلی است .البته تمام این سر پیچگوشتی های بوش ساخت چین و ویتنام است
      ست 25 عددی انواع سرپیچ گوشتی بوش مدل X-Line تجربه خرید آنلاین با قیمت مناسب، تضمین اصالت کالا و ارسال فوری از فروشگاه اینترنتی ابزارسرا

البته ابزار سرا این مورد را خیلی گران میده نمی دونم چرا؟؟؟البته قبلا هم دیدم بعضی اجناس را الکی گران میده فکر کنم چون فروش این پستونکی بالا است وارد کننده های دیگه در تعداد خیلی خیلی بیشتر از ابزار سرا وارد می کنند
      اما این مدل که لینک دادم ابزار سرا کف قیمت میده

لینک زیر سر پیچگوشتی هایی که ابزار سرا وارد میکنه

من تا حالا اسم بلژیک را در مورد ابزار نشنیده بودم .ممنون که برند بلژیکی معرفی کردید یک چیز جدید یادگرفتم

تو سایتش که رفتم زیاد خوشم نیومد ابزار برقیش که در ظاهر جالب نیست و فکر کنم مثل رونیکس در بلژیک هست .هیچ خلاقیتی در ابزارش نداره دقیقا مشابه ابزارهای موجود در بازار هست .اینم فکر کنم از رو کرون کپی کرده

Thanks to its heavy hammering mechanism, this hammer drill can drill through stone and concrete much faster than a standard drill or impact drill. So, if you finally want to get rid of that old, tiled floor, make sure to use this powerful and versatile hammer drill. What can you do with this hammer drill? This hammer drill is a true allrounder. Use it to (hammer) drill through concrete, brick, stone and steel, to hammer, and to chisel. Its strong points: Versatile: Drilling, hammer drilling, and chiselling are all possible with this hammer drill. Use the hammer drill function to work your way through tough materials like concrete and stone. For softer materials – think wood, metal, ceramics, and plastics – you can use the regular drill function. To carry out light demolition work, you can simply attach the chisels to the hammer drill. Adjustable auxiliary handle: The auxiliary handle provides an even firmer grip and you can adjust this second handle’s position, so you can always work comfortably. Keyless chuck: Switching between bits is fast and you won’t need any extra tools, thanks to the keyless chuck with SDS plus type adaptor. The SDS plus type adaptor ensures the chuck is securely attached and won’t come loose while drilling. Slip clutch: The tool is equipped with a slip clutch. If your drill gets stuck in material that is too tough, the slip clutch makes sure the drill stops rotating. Tips & tricks: Be sure to use a wall detector (our KRT706400 for example) before drilling, so you don’t damage any cables or pipes that are behind the wall. Its key technical specifications: Rated power: 900 WImpact energy: 3,5 JImpact rate: 4000 strks/minMax. torque: 45 NmRotational speed: 800 min-1Drill capacity wood: 40 mmDrill capacity stone: 26 mmDrill capacity concrete: 26 mmDrill capacity steel: 13 mm What is included? 1x hammer drill 1x auxiliary handle (mounted) 1x spanner 1x manual

تو سایتش مطلب زیر را نوشته که فکر کنم میخواد بگه محصولاتمون در چین تولید میشه

Varo opens a new office in Shanghai, from where we can closely monitor the Chinese production market. A specialized team takes cares of the quality control (QA/CQ) of our products and verifies the production of packagings.

در هر صورت من شناختی از این برند ندارم باهکو هم شاید تولید چین باشه (مثل بوش) اما برندهایی مثل باهکو و بوش سالهای ساله شناخته شده هستند و صاحب تکنولوژی

بله سینا خان فقط برندهای چینی کپی نیستند خیلی از برندهای بزرگ هم طبق حرف خودتون در مورد سشوار اشتایول به یک کمپانی مرجع سفارش ساخت می دهند فقط برندهای بزرگ زحمت میکشند کمی طراحی را عوض می کنند برندهای چینی همان طراحی هم عوض نمی کنند فقط چاپ محصول را عوض می کنند

ست 32 عددی انواع سرپیچ گوشتی بوش مدل X-Line. تجربه خرید آنلاین با قیمت مناسب و ارسال فوری از فروشگاه اینترنتی ابزارسرا

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
      محمد خان! آرکاداش
      یه دو سه تا سوال داشتم
      1 اینکه این پیچگوشتیه نووا عه که کپی همون اینکوعه هست رو اگه داخل دیجی پیدا کردید لینکشو بدین بیزحمت که اطلاع رسانی شگفت انگیز کنیم
      2 اینکه مطمعنین نووا خوبه؟؟؟ بد از آب در نیاد یه موقع!
      و 3 اینکه همین جغجغه نوواعه رو داخل اصفهان کجا دارن؟ صمدیه و چهار راه وفایی دارن؟ کدوم مغازه های چهار راه وفایی رو شما بیشتر بهش مطمعنین؟
      چون من عقیده دارم ابزار رو باید حضوری خرید
      و یه سوال دیگه اینکه شما خودتون مغازه ابزار دارید؟ اخه اطلاعاتتون خیلی خوبه
      بریم ترکیه تو بالون

خدمت شما اما موجود نیست

اگر نوا بد باشه اینکو هم بده من که نمی دونم اصلا این پیچگوشتی چه کیفیتی داره اما اطمینان دارم کیفیت این دوتا دقیقا مثل هم دیگه است نوا هم خیلی شناخته شده تر از اینکو هست .اینکو را دیجی الکی گرون میده اگر نه سرچ کنید تو سایتها 350هم می فروشند

نوا قطعا فروشنده در صمدیه داره منم از صمدیه ابزار نوا خریدم اما اینکه دقیقا این مدل را داشته باشند یا نه اطلاع ندارم یک چیزی هم بگم 90درصد فروشنده های صمدیه از اصفهانی های قدیم صاحب املاک هستند و اجاره نشین نیستند برای همین زیر لیست قیمت فروش نمی کنند مثلا اگر لیست قیمت نوا 380تومن باشه سایت ابزار مارت گذاشته 336 مغازه دار اصفهان خیلی لطف کنه مثلا میده 370جز اینکه طرف پول لازم باشه

چندبار رفتم ابزار بخرم طرف تو صمدیه از دیجی کالا هم گرون تر داده بهش حتی سایت دیجی را نشان دادم گفتم تو از دیجی هم گرون تر میدی گفت برو از همون دیجی بخرمنم به حرفش گوش کردم اومدم از دیجی خریدم

من از فرد خاصی در صمدیه خرید نمی کنم قیمت می گیرم هرکی ارزون تر داد میخرم وقتی جنس آکبنده مدلش هم مشخصه دیگه نیازی به اطمینان داشتن به فروشنده نیست .نوا و اینکو و.....هم اصلا تقلبی نداره که نگران تقلبی بودن جنس باشیم

اگر خواستید نوا را بخرید زنگ بزنید شرکتش در تهران بگویید نماینده فروش اصفهان را می خواهم بعد زنگ بزنید به اصفهان بگید این مدل را موجود داره یا نه که نخواهید تو صمدیه دنبالش بگردید.

من مغازه ندارم .اطلاعات زیادی هم ندارم دوستان به من لطف دارند .من اطلاعاتم سرچی و اینترنتی هست برای مغازه زدن باید اطلاعات کف بازاری داشته باشید اگر نه شکست می خورید بچه های کف بازار هستند هم سن شما و نوجوان من 32ساله را دو دور می برند دم چشمه تشنه بر می گردونند اینم چندین بار دیدم که میگم طرف 13-14سالش بود یدونه شلنگ بنزین 8هزار تومنی را به من انداخت 40تومن هنوز یادم میاد به خودم فحش میدم

نوشته اصلی توسط Aramus نمایش پست ها
      سلام دوستان
      امیدوارم جای درستی برای سوالم انتخاب کرده باشم
      قصد خرید پراپ برای مولتی متر رو دارم و چنتا سوال اینم بگم که کار حرفه ای نمیکنم
      1 - ایا به جز امپر به مورد دیگه هم باید توجه کنم ؟
      2 - کیفیت پراپ ها روی اندازه گیری ها تاثیر میزاره ؟ مثلا کمتر یا بیشتر نشون بده ؟

ممنون
      سلام
      پراب با کیفیت خواستید مارک uni-tبخرید جنس چینی با پدر و مادر داری است .من دوتا مولتی متر این برند را دارم خیلی عالیه تو رنج قیمت خودش میشه گفت بهترینه .اجناسش در سراسر دنیا هم فروش میره

دیجی کالا گران میده قیمتش تو بازار 100تومنه در سایتهای دیگه سرچ کنید رنج قیمت 100تومن است .
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۰:۲۲ ۱۳۹۹/۱۱/۱۱.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

ورا پیچگوشتی جالب ساخته .داخلش گیربکس داره .با یک دکمه گیربکس درگیر میشه و با هر بار چرخاندن پیچگوشتی سر پیچگوشتی 4بار می چرخه و در واقع در پیچهایی که نیاز به نیروی زیاد ندارد سرعت کار شما را 4برابر میکنه

ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
          ورا پیچگوشتی جالب ساخته .داخلش گیربکس داره .با یک دکمه گیربکس درگیر میشه و با هر بار چرخاندن پیچگوشتی سر پیچگوشتی 4بار می چرخه و در واقع در پیچهایی که نیاز به نیروی زیاد ندارد سرعت کار شما را 4برابر میکنه

خخخ چه باحاله
          تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟

یه سیمچین هم دیدم یه دکمه روش بود که تا میزدیم قدرتش 2 برابر میشد
          ولی یه سیم چین ساده بود نمیدونم دکمه چجوری کاری میکنه
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          Failure Doesn't Mean

GAME OVER
          It Means
          TRY AGAIN
          With More
          XP
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
            خخخ چه باحاله
            تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟

یه سیمچین هم دیدم یه دکمه روش بود که تا میزدیم قدرتش 2 برابر میشد
            ولی یه سیم چین ساده بود نمیدونم دکمه چجوری کاری میکنه
            تو سایتهای ایرانی ندیدم اما فرضا هم باشه دسته خالی بدون سر پیچگوشتی 70 دلاره یعنی قطعا بالای 2میلیون تومن درمیاد

سیم چین این شکلی ندیدم اما احتمالا اونم یک چرخدنده را فعال میکرده تا گشتاور زیاد بشه
            ولتر

دیدگاه

سلام علی آقا..... ممنون که لطف کردید و عکسها را قرار دادید..... چه سری های
              با کیفیتی است... برندش را نفرمودید... باید خیلی برند خوبی باشد....
              علی جان.... ناراحت نمیشود یک توضیح در مورد پیچها بدهم.... فقط جهت اطلاع رسانی
              است.... چون در این زمینه اطلاعات کافی را دارم..... باز پوزش میخوام اگر جسارت میکنم....
              اگر هم اشتباه گفتم دوستان درستش کنند....
              ع
              به به سینا جان بسیار عالی بود استفاده کردم
              خودم اون پیچ که سرش مثل مته هست اولین بار دیدم.ولی این جنسی که من گرفتم فکر نکنم داخل آهن کلفت بره.کلا معلوم دست به آچاری :d
              در مورد سر پیچگوشتی ها مارک نداره روش و از حسن آباد خریدم ولی هیچ جوره سرش خورده نشد مخصوصا اون تایوانیا.

دیدگاه

پراب با کیفیت خواستید مارک uni-tبخرید جنس چینی با پدر و مادر داری است .من دوتا مولتی متر این برند را دارم خیلی عالیه تو رنج قیمت خودش میشه گفت بهترینه .اجناسش در سراسر دنیا هم فروش میره
                سلام و عرض ادب به محمد عزیز.... از صبح وقت نکردم جواب دهم.....خیلی لطف کردید.....
                محمد جان توضیح پیچها را چرتو پرت که ننوشتم .... هر چی آبرو جلو علی جان داشتم نره
                پس بلژیک و تولیداتش را بیخیال شوم .... بلژیک هم همانند شرکت گرین و رونیکس است...
                بله دقیقا ... فقط اشتاینل شرکتی قدیمی است و چسب حرارتی و سشوار را برای شرکتهای
                دیگر خودش تولید میکند که یکی از شرکتهای سفارش دهنده متابو است... اولین چسب
                حرارتی را هم اشتاینل ساخت و تکنولوژی اصلی آن و آلیاژ و هیتر... دست خودش است...
                پ.ن : بله Uni-t خیلی برند خوبی است مثل گودویل اینستک.... در ویدئوهای یوتوبی
                آمریکایی ها میگن یونیتا.... بارها هر تستش کرده اند و البته همیشه متوسط رو به پایین
                عنوان کردند....
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                  به به سینا جان بسیار عالی بود استفاده کردم
                  خودم اون پیچ که سرش مثل مته هست اولین بار دیدم.ولی این جنسی که من گرفتم فکر نکنم داخل آهن کلفت بره.کلا معلوم دست به آچاری :d
                  در مورد سر پیچگوشتی ها مارک نداره روش و از حسن آباد خریدم ولی هیچ جوره سرش خورده نشد مخصوصا اون تایوانیا.
                  سلام و عرض ادب علی آقا....
                  حتما جنسش خوب بوده.... من چند بار که از خیابان سپه خریدم زود از بین رفت...
                  البته به دریل وصل کردم نه پیچگوشتی برقی..... اما اون که از دست فروش خریدم
                  با دست چند تا پیچ بستم از بین رفت...
                  پ.ن: همون پیچهای سر مته دار بی کیفیت را هم به آرومی میتونید بدون دریل کاری
                  قبلی با مته... داخل آهن کنید... وقتی در آهن فرو میرود کلی کیف میدهد
                  یک مته دو یا 3 هم فقط یک چاله کوچک بکند که از جا تکون نخوردبرای بیکیفتها خوب
                  دیگه میشود مثل کره آب شده.... علی جان دریل خوبی نصیبتان شد......
                  من اگر مدل شما یک چکشی هم داشته باشد ...دیگر برایم کفایت میکند....
                  اندازه دقیق دستگاه شما چقدر است؟ از اون دریل شارژی بوش بزرگتر است
                  یا کوچکتر؟؟؟

دیدگاه

سلام و عرض ادب به محمد عزیز.... از صبح وقت نکردم جواب دهم.....خیلی لطف کردید.....
                    محمد جان توضیح پیچها را چرتو پرت که ننوشتم .... هر چی آبرو جلو علی جان داشتم نره
                    پس بلژیک و تولیداتش را بیخیال شوم .... بلژیک هم همانند شرکت گرین و رونیکس است...
                    بله دقیقا ... فقط اشتاینل شرکتی قدیمی است و چسب حرارتی و سشوار را برای شرکتهای
                    دیگر خودش تولید میکند که یکی از شرکتهای سفارش دهنده متابو است... اولین چسب
                    حرارتی را هم اشتاینل ساخت و تکنولوژی اصلی آن و آلیاژ و هیتر... دست خودش است...
                    پ.ن : بله Uni-t خیلی برند خوبی است مثل گودویل اینستک.... در ویدئوهای یوتوبی
                    آمریکایی ها میگن یونیتا.... بارها هر تستش کرده اند و البته همیشه متوسط رو به پایین
                    عنوان کردند....
                    سلام
                    ارادت
                    شاید بلژیک ابزارهای خیلی درجه یکی داشته باشه که من اطلاع ندارم اما از این کریتور که خوشم نیومد شاید همین کریتور هم عالی باشه اما من باهاش ارتباط برقرار نکردم

من در زمینه پیچ اطلاعات زیادی ندارم کلا هر پیچی هر جایی بپیچه من استفاده می کنم فقط می دونم این پیچ زردهای مخصوص رولپلاک فوق العاده بی کیفیت هست هر بار من کمی فشار آوردم پیچ بریده
                    یک نوع پیچ هم هست دقیقا مشابه mdfفقط با گام ریزتر که هم سر مته ای داره هم ساده بهش میگند پیچ کناف (drywall) از این مدل هم زیاد من برای چوب استفاده کردم مخصوصا مدل سر مته ای

به نظرتون با قیمت یونی تی مولتی متر با کیفیت تر در ایران داریم؟؟؟؟میشه چند مدل نام ببرید ؟؟؟اینستک کلا در نت کم دیدم تنوعش هم هیچ وقت به پای یونی تی نمیرسه مثلا فکر نکنم مولتی متری کلمپی داشته باشه .برند ماستک هم قیمت مناسبه اما از کیفیتش اطلاع ندارم شما اطلاعی دارید؟؟؟

دلمون خوش بود دلار داره میاد پایین الان24500
                    ولتر

دیدگاه

سلام مجدد...چه جالب.....
                      اما باید خیلی گرون باشه
                      قیمتش را دارید؟؟ در ایران هست؟

دیدگاه

سلام مجدد...چه جالب.....
                        اما باید خیلی گرون باشه
                        قیمتش را دارید؟؟ در ایران هست؟

در سایتهای ایران ندیدم
                        70دلار فقط دسته اش قیمت داره(بدون سر پیچگوشتی) یعنی فرضا در ایران باشه بالای 2میلیون تومنه
                        ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب علی آقا....
                          حتما جنسش خوب بوده.... من چند بار که از خیابان سپه خریدم زود از بین رفت...
                          البته به دریل وصل کردم نه پیچگوشتی برقی..... اما اون که از دست فروش خریدم
                          با دست چند تا پیچ بستم از بین رفت...
                          پ.ن: همون پیچهای سر مته دار بی کیفیت را هم به آرومی میتونید بدون دریل کاری
                          قبلی با مته... داخل آهن کنید... وقتی در آهن فرو میرود کلی کیف میدهد
                          یک مته دو یا 3 هم فقط یک چاله کوچک بکند که از جا تکون نخوردبرای بیکیفتها خوب
                          دیگه میشود مثل کره آب شده.... علی جان دریل خوبی نصیبتان شد......
                          من اگر مدل شما یک چکشی هم داشته باشد ...دیگر برایم کفایت میکند....
                          اندازه دقیق دستگاه شما چقدر است؟ از اون دریل شارژی بوش بزرگتر است
                          یا کوچکتر؟؟؟
                          دستفروش همه جنساش بدرد نخور هست .شما از مغازها ابزار فروشی همونجا بگو جنس خوب میخوام .جنس خوب میگیری دستت معلوم قشنک.(اون جنس نه هاا)
                          من با همین سر پیچگوشنی با دریل رونیکسم پیچهای بستم که اون نوع سفیدها خورده شد ولی ژاپنی و مخصوصا تایوانی هیچیش نشد.
                          مدل چکشی پیچگوشتی تو این برند ندیدم.به نظرم برای دریلکاری های زیاد و مخصوصا دیوار دریل بهتر هست .
                          طولش حدود 20 سانت هست عرض هم حدود 16 . از دریل کوچیکتر برای همین راحتی کارش بیشتر هست و وزنشم کمتر از دریل ولی بازم سنگین برای کار در ارتفاع.
                          من باتری دار نگرفتم چون کارام همه خونگی یدونه پیچگوشتی شارژی تروتک3 سال دارم همش فکر میکنم باتریش خراب نشه ولی خدایی عصا دستم هست این مدل

خدایی کوچیک و سبک و قدرتمند هست و سری هر پیچگوشتی دیگه ای بهش میخوره .
                          راستی سینا جان اگه خواستی دریل یا پیچگوشتی بگیری سه نظام اتوماتیک بگیر خیلی راحت .من که اولین بارم بود ذوق مرگ شدم از دست اون آچار 3نظام راحت شدم.

دیدگاه

سلام
                            ارادت
                            شاید بلژیک ابزارهای خیلی درجه یکی داشته باشه که من اطلاع ندارم اما از این کریتور که خوشم نیومد شاید همین کریتور هم عالی باشه اما من باهاش ارتباط برقرار نکردم

من در زمینه پیچ اطلاعات زیادی ندارم کلا هر پیچی هر جایی بپیچه من استفاده می کنم فقط می دونم این پیچ زردهای مخصوص رولپلاک فوق العاده بی کیفیت هست هر بار من کمی فشار آوردم پیچ بریده
                            یک نوع پیچ هم هست دقیقا مشابه mdfفقط با گام ریزتر که هم سر مته ای داره هم ساده بهش میگند پیچ کناف (drywall) از این مدل هم زیاد من برای چوب استفاده کردم مخصوصا مدل سر مته ای

به نظرتون با قیمت یونی تی مولتی متر با کیفیت تر در ایران داریم؟؟؟؟میشه چند مدل نام ببرید ؟؟؟اینستک کلا در نت کم دیدم تنوعش هم هیچ وقت به پای یونی تی نمیرسه مثلا فکر نکنم مولتی متری کلمپی داشته باشه .برند ماستک هم قیمت مناسبه اما از کیفیتش اطلاع ندارم شما اطلاعی دارید؟؟؟

دلمون خوش بود دلار داره میاد پایین الان24500
                            خلاصه اش کنیم.... فقط بوش هر جا دیدم... اصل بود.... حال تولید مالزی و یا چین....
                            بخرم...تولیدی متوسط رو به بالا دارد... برای کار نیمه حرفه ای و خانگی مناسب خواهد بود
                            کلا محمد جان چوب را هر چیزی بهش ببندی جواب میده بله این سری مشکی های برای
                            کناف سقف کاربرد داره... مدل سر مته هم در شهرک صنعتی ما میفروشند... برای چوب خوب
                            است ولی رول پلاک فقط پیچ بدون سر مته باید کار شود که تجربه دارم جوابگو نیست......
                            محمد جان یونیتی برند خوبی است... گودویل هم خیلی گران شده...... اگر پول دارید فقط
                            فلوک اصل آمریکا.... و بعد هیوکی و سانوا ژاپن... البته سانوا خیلی پایینتر از هیوکی است
                            بعد گودویل و بعد یونیتی و دیگر چیزی نخرید.... فقط پول دور میاندازید.... اما کلا کانت حرف
                            اول را میزند و یک یونیتی 22000 کانت خیلی بهتر از فلوک 3000 کانت است.... دقت ADCیا
                            همان مبدل آنالوگ به دیجیتال را عرض میکنم که تا چه اندازه عددی دقیق خواهیم داشت....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                              دستفروش همه جنساش بدرد نخور هست .شما از مغازها ابزار فروشی همونجا بگو جنس خوب میخوام .جنس خوب میگیری دستت معلوم قشنک.(اون جنس نه هاا)
                              من با همین سر پیچگوشنی با دریل رونیکسم پیچهای بستم که اون نوع سفیدها خورده شد ولی ژاپنی و مخصوصا تایوانی هیچیش نشد.
                              مدل چکشی پیچگوشتی تو این برند ندیدم.به نظرم برای دریلکاری های زیاد و مخصوصا دیوار دریل بهتر هست .
                              طولش حدود 20 سانت هست عرض هم حدود 16 . از دریل کوچیکتر برای همین راحتی کارش بیشتر هست و وزنشم کمتر از دریل ولی بازم سنگین برای کار در ارتفاع.
                              من باتری دار نگرفتم چون کارام همه خونگی یدونه پیچگوشتی شارژی تروتک3 سال دارم همش فکر میکنم باتریش خراب نشه ولی خدایی عصا دستم هست این مدل

خدایی کوچیک و سبک و قدرتمند هست و سری هر پیچگوشتی دیگه ای بهش میخوره .
                              راستی سینا جان اگه خواستی دریل یا پیچگوشتی بگیری سه نظام اتوماتیک بگیر خیلی راحت .من که اولین بارم بود ذوق مرگ شدم از دست اون آچار 3نظام راحت شدم.
                              سلام مجدد...
                              بله علی جان دقیقا من هم هدفم خرید 3 نظام اتوماتیک است... مخصوصا برای پیچ بستن
                              که حتما باید اتوماتیک باشد.... علی جان چشم من را این مدل بوش گرفته که هم قیمتی
                              مناسب دارد و هم همه کاره است.... مثلا کرون خوب است ولی ببینید بدنه و مثلا کلید
                              کشوی گیربکس را کیفیت خوبی تولید نکرده ... البته از رونیکس بهتر است.... و رونیکس
                              هم از بی نام نشانها بهتر است..... اما عکسها و فیلمهای مدل بوش مورد نظر خیلی کیفیت
                              بهتری دارند.... قیمت هم با این که چکشی دارد و باتری دار است که میدانید کلا شارژی
                              نسبت به برقی گرانتربوده و نسبت به شارژی کرون که چکشی هم ندارد خیلی ارزانتر
                              است.... نظر محمد جان که بهترین خرید ممکن برای من است.... نظر شما چیست؟؟؟

دیدگاه

سلام مجدد...
                                بله علی جان دقیقا من هم هدفم خرید 3 نظام اتوماتیک است... مخصوصا برای پیچ بستن
                                که حتما باید اتوماتیک باشد.... علی جان چشم من را این مدل بوش گرفته که هم قیمتی
                                مناسب دارد و هم همه کاره است.... مثلا کرون خوب است ولی ببینید بدنه و مثلا کلید
                                کشوی گیربکس را کیفیت خوبی تولید نکرده ... البته از رونیکس بهتر است.... و رونیکس
                                هم از بی نام نشانها بهتر است..... اما عکسها و فیلمهای مدل بوش مورد نظر خیلی کیفیت
                                بهتری دارند.... قیمت هم با این که چکشی دارد و باتری دار است که میدانید کلا شارژی
                                نسبت به برقی گرانتربوده و نسبت به شارژی کرون که چکشی هم ندارد خیلی ارزانتر
                                است.... نظر محمد جان که بهترین خرید ممکن برای من است.... نظر شما چیست؟؟؟

https://www.digikala.com/product/dkp...%84-gsb-120-li
                                بله سینا جان اگر بودجشو دارید به نظر من هم گزینه عالی هست و اینکه بوش هست مرگ نداره.از بیرون از دیجی هم میتونید ارزونتر بخرید.من خودم چون بودجه کم بود و زیاد استفاده نمیکردم غیر شارژی گرفتم.دکمه های کرون هم اصلا سفت نیست و خیلی راحت جا میره و کلا من خودم با باطن دستگاه کار دارم نه ظاهر.ولی این بوش هم عالیه .چندتا مته خوب و سر پیچگوشتی بگیرید دیگه همه کاری میتونید بکنید.
                                اگر خریدی فیلم تستشو بزارید ممنونم
                                سینا جان مثل اینکه مدل 2 آمپری هم داره که میگن بهتر
                                جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۹:۵۸ ۱۳۹۹/۱۱/۱۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X