اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    اتفاقا در همین مورد میخواستم با شما صحبت کنم.....
    خلاصه کلام رفتم یک ساعت پیش خانه پدرم .... میدونستم یک پیچگوشتی دوسو سوئیسی داره که هر چی گشتم پیداش
    نکردم... اما چشمم به این سر پیچگوشتی افتاد و دیدم کیفیتش خوبه... گفتم اگر نمیخواهی برش دارم که ... با خودم
    آوردم.... در همین فکر بودم که ست آلمانی را بخریم یا سوئدی که پست شما را دیدم.. نظرتان چیست؟ به آنها میخورد؟
    آهنربای خیلی قوی هم دارد..... کیفیت هم انگار خوب است..... اگر اشتباه نکنم حدود 16 پیش از کانادا در یک پکی که
    داخلش آچار فرانسه و یک چکش و این بود (با چند ابزار دیگه) آورد که هر کاری کردم مینی آچار فرانسه اونو به من نداد

کدام بهتر است و یا اگر نظرتان چیز دیگری است بفرمایید....

راستی محمد خان این که معرفی کردید و انگار شیائومی هست.... از نظرتون خوب است؟؟؟

بله دقیقا به خاطر همین قیمتهای بالای اینورتر فعلا که بی خیالش شدم چون ارزش خرید برام نداره.

سینا خان من نگفتم توسن بده .باید توجه به قیمتش داشته باشید بهتون اطمینان میدم توسن و رونیکس و اکتیو و نوا و اینگو و کنزاکس و.....اینها همه در یک سطح کیفیت هستند یکی 10درصد بهتره یکی 10درصد بدتر

حتی لینک پیچگوشتی نوا و اینگو را گذاشتم دقیقا کپی برابر اصل همدیگر بودند یکی روش چاپ شده نوا یکی اینگو

خوب به سلامتی پیچگوشتی هم جور شد .99درصد سر پیچ گوشتی های بازار بهش می خوره
    جهت اطمینان کامل :
    پیچ گوشتی های معمولی همه شش گوش هستند و فاصله Dآنها یک چهارم اینچ هست (موبایلی ها کوچکتره)میشه حدود 6-7میلی متر پیچ گوشتی شما هم اگر شش گوش است فاصله Dرا اندازه بگیرید 6-7میلی متر بود یعنی تمام این سر پیچ گوشتی های رایج بهش می خوره

من مارک کریتور بلژیک را اصلا نمیشناسم .شاید مارک خیلی عالی باشه اما من شناخت ندارم

باهکو سوئد که خیلی قدیمی و عالیه اما من تاحالا سر پیچگوشتیش را تست نکردم اما از سابقه عالیش به نظر میاد که محصول با کیفیتی باشد

من باشم همان لیوانی 150تومنی بوش را میخرم .اگر هم بوش نخرم همین باهکو را میخرم

شیاومی هیچ شناختی ازش ندارم فقط از طراحی جالبش خوشم اومد .اما کلا این برند هیچ وقت عالی نبوده بلکه جز برندهای اقتصادی به حساب میاد .شما که زبانتون خوبه می توانید در یوتوب یا نظرات سایتهای فروشگاهی پی گیر باشید چون دیدم در یوتوب ویدئو ازش هست .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سر پیچ گوشتی های پروسکیت من
    البته من باهاشون زیاد بی احتیاطی کردم و با دور بالای دریل باهاشون پیچ بستم .اما اگر کیفیت درجه یک بودند تا این حد نباید خورده میشدند
    Click image for larger version

Name:	photo_2021-01-29_19-32-31.jpg
Views:	1
Size:	96.1 کیلو بایت
ID:	1125395
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

سلام مجدد.... ممنون محمد خان خیلی اطلاعات آموختم.....
      بله دقیقا مدل D است...... چند سری پیچگوشتی از یک ابزار چینی فوق بیکیفیت از یک دستفروش خریده بودم که
      در ماشینم بود .... آوردم و تست کردم به آنها متصل شد و آن قدر آهنربایش قوی بود که ولشون نمیکرد البته
      آی کیا یک فروشگاه لوازم خانگی است و خودش سفارش میدهد تا برایش تولید کنندگان تولید کنند و شعارش این
      است : اجناس با کیفیت ولی ساده و ارزان..... خوب خیلی از تولید کنندگان هم با آی کیا قرارداد دارند... در برابر آچار
      بی کیفیت داخل ماشین که خیلی خیلی با کیفیت است..... پ.ن: بوش راستش را بخواهید از جعبه اش اصلا خوشم
      نیومده من جعبه کتابی و شیک را دوست دارم.... نه مثل پستونک بچه ........... فقط نخندید...........
      خوب حتما توسن هم در حد همین پروسکیت است .... یک لول بالاتر از ابزار دست فروشان.... حالا نوا ممکنه 1.2 لول
      بالاتر باشد کلا لعنت بر هر چی بیکفایت است که مملکت را به اینجا بردند.... خدا بر زمین گرم بزنتشون.....

پ.ن2: این دیوالت اصله محمد خان؟؟؟ این میلواکی چی؟؟؟
      بولهورن تایوان را هم بی زحمت بفرمایید کیفیت در چه حدی است؟؟؟؟

این برند کیندو واقعا آلمانی هست؟؟؟
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        کپی همینو نوا داره کیفیتش بهتر نباشه قطعا بدتر نیست (احتمال زیاد دقیقا یک کیفیت داره) قیمتشم 336تومن
        دارای 33 سری پیچ گوشتی اضافه شونده ی طول و دسته ی پیچ گوشتی شامل :5 سری پیچ گوشتی دوسو

طراحی این خیلی باحاله تا حالا مشابهش را ندیده بودم

https://www.digikala.com/product/dkp...8%AF%D9%84-rs1
        WoW
        دقیقا خودشه که
        اون پایینی هم اره جالبه فقط خیلی گرونه
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Failure Doesn't Mean

GAME OVER
        It Means
        TRY AGAIN
        With More
        XP
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

سلام مجدد.....
          علی آقا فیلمها را دادم...... بینهایت ممنون برای این که دست تنها و برای بالا بردن آگاهی من
          و دوستان از این برند و مدل دریل پیچگوشتی.... خودتونو انداختید در زحمت.....
          شما و محمد عزیز واقعا وقت میگذارید و روی پستها و جواباتون کار میکنید که من یکی
          خیلی خیلی خجالت میکشم و افتخار میکنم که دوستانی مثل شما دارم.... هنوز زحمتی
          که برای خرید اون منبع دیجیتال کشیدید یادم است که فکر کنم بخواهیم امروز خرید کنیم
          چیزی حدود 6000 تا 7000 قیمت تمام شده آن خواهد بود.... انشا.... بتوان برای شما دو بزرگوار
          جبران کرد....
          علی جان خیلی به نظر من دریل خوبی هست.... نظر محمد عزیز چیست؟ پر قدرت و همه کاره.....
          کمی این کرون در جنس پلاستیک کاور همیشه بی کیفیت بوده و رنگ خوبی ندارد که پوریا جان هم
          به آن اشاره کردند.... اما در کل به نظر من وسیله جیلی خوبی خریدید.... مبارکتون باشه.....تحلیل
          هم بماند با محمد عزیز که استاد ابزار هستند... من نظر ندهم بهتر است.....
          پ.ن: در زمان سوراخ کاری علی جان چند جا نکات ایمنی را رعایت نکردید میزارم پای این که با
          یک دست داشتید سوراخکاری میکردید..... باز هم ممنون...... راستی سر پیچتون خمی کوچک
          داشت به همین دلیل هر کاری میکردید در میداد و به مشکل میخوردید .... این پیچهای چوب زردموجود
          در بازار خیلی خیلی بی کیفیت هستند... پیچهای خارجی MDF که سری بسیار تیز دارند برای پیچ بستن
          بدون سوراخکاری بهتر بوده و یا پیچهای چوب تایوانی تهیه کنید.....
          سلام سینا جان ما همه در این انجمن هستیم که کمکی کنیم خود من وقتی میخواستم این دستگاه بخرم هیچ کس جواب درست نداد و فقط محمد خان راهنمایی کرد.
          اون پیچ زرد پیچ دیوار بود و از قصد با اون تست کردم که قدرتشو ببینم وگرنه پیچهای مخصوص هستند برای چوب که سرشون عین مته هست ،اتفاقا از اونها هم گرفتم که خیلی راحت میرفت داخل.این چوب از این MDf ها قدیمی بسیار سفت بود و خیلی سنگین و پیچ دیوار امتحان کردم که ببینم گریبکس واقعا قوی هست یا خیر.
          راستی اون مته هم کبالت بود برای آهن فکر کنم 60 تومن خریدم.سری پیچگوشتی ها هم نگاه کردم روش نوشته بود Made in taiwan خیلی سری ها خوبی هستن.
          بله ایمنی خیلی مهم و چون گیره نداشتم و یک دست دریل بود یک دست دوربین اونجوری شد

دیدگاه

میگم .... تمام لیست را نگاه کردم ... نمونه 470 ندیدم......
            دوست عزیز لینک که گذاشتم
            البته 430 بود من اونموقع سادم نبود استباهی گفتم 470
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
            It Means
            TRY AGAIN
            With More
            XP
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

راستی محمد خان اون ست چینی درجه 3 که از دستفروش خریدم دقیقا مثل همین مدل است.....
              من دلار 1000 یا 3000 خریدم و فکر کنم تومان 10000 بود.... از شکلش خوشم اومد و خریدم....
              حالا میبینم با دلار 30 تومان 45 قیمت دارد.... دست فروشها هم همه کلاه بردارن.... سر چند بار
              سفت کردن دسته پلاستیکی اش شکست.... و چند سر پیچ با اولین کار رفت

البته دستش این بود....

محمد خان این آ اگه را هم ببینید..... کلا محمد خان یک خواهشی داشتم.... یک نگاه
              به دیجی بیندازید و برندهای خوب را با لینک معرفی کنید تا سرتان را درد نیاوردم....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ارادت

لینک دیوالت که اصلا نیست
                میلواکی اصلی هست اما کیفیتش چطوره نمی دونم فکر کنم متوسط باشه
                بولهورن کلا نمیشناسم از ظاهرش به نظرم چیز جالبی نیست
                کندو ساخت چینه در دیجی فقط نوشته تحت لیسانس آلمان .تاییدیه آلمان گرفتن هم چیز خاصی نیست و نشان کیفیت بالا نیست

اگر بوش پستونک نمی خواهیداز این مدلش بخرید

محمد خان این آ اگه را هم ببینید..... کلا محمد خان یک خواهشی داشتم.... یک نگاه
                به دیجی بیندازید و برندهای خوب را با لینک معرفی کنید تا سرتان را درد نیاوردم....

https://www.digikala.com/product/dkp...9%D8%AF-399493
                آاگ من هرچی سرچ کردم نمی دونم چرا اطلاعاتی با این پارت نامبر در سایتهای خارجی نیست در هر صورت اصلی هم باشه فکر نکنم زیاد درجه یک باشه

نظر من سینا خان روی بوش هست یا همان باهکو
                وقتی ابزارسرا می فروشه پس اصلی هست ارزان تر از دیجی هم هست .شکل پستونک هم نیست
                جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۴۲ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰.
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                  سلام سینا جان ما همه در این انجمن هستیم که کمکی کنیم خود من وقتی میخواستم این دستگاه بخرم هیچ کس جواب درست نداد و فقط محمد خان راهنمایی کرد.
                  اون پیچ زرد پیچ دیوار بود و از قصد با اون تست کردم که قدرتشو ببینم وگرنه پیچهای مخصوص هستند برای چوب که سرشون عین مته هست ،اتفاقا از اونها هم گرفتم که خیلی راحت میرفت داخل.
                  این چوب از این MDf ها قدیمی بسیار سفت بود و خیلی سنگین و پیچ دیوار امتحان کردم که ببینم گریبکس واقعا قوی هست یا خیر.
                  راستی اون مته هم کبالت بود برای آهن فکر کنم 60 تومن خریدم.سری پیچگوشتی ها هم نگاه کردم روش نوشته بود Made in taiwan خیلی سری ها خوبی هستن.
                  بله ایمنی خیلی مهم و چون گیره نداشتم و یک دست دریل بود یک دست دوربین اونجوری شد
                  شما لطف کردید ... دقیقا محمد عزیز خیلی کار راه انداز است (مثل شما) پیچ زرد دیوار بود؟ پیچ دیوار دقیقا چیست علی جان؟؟؟
                  یک عکس قرار میدهید بی زحمت؟؟؟ البته میدانید که پیچی قدیم بود به نام پیچ چوب که بعد که رول پلاک آمد.... فهمیدند
                  بهترین پیچ برای رول پلاک همین پیچ چوب است.... دوسو و رنگی نقره ای داشت.... بعد از سالها پیچ سیاه ام دی اف هم که
                  همانند پیچ چوب است امد و فرقش چهار سو بودن و نوکی تیز بود...... البته ایرانی ها هم بی کار نماندند و پیچهای چوب را
                  یک لول (LEVEL) جلو بردند و چهارسو کردند و رنگش را زرد رنگ کلا ما ایرانی ها اگر نبودیم .... دنیا پیش نمیرفت......
                  پ.ن: علی جان یک عکس از ست سر پیچگوشتی هایتان قرار میدهید ببینیم چه برندی است و فرمودید که کیفتی خوب دارد
                  باز هم ممنون برای فیلمها و توضیحات....

دیدگاه

ارادت
                    لینک دیوالت که اصلا نیست
                    میلواکی اصلی هست اما کیفیتش چطوره نمی دونم فکر کنم متوسط باشه
                    بولهورن کلا نمیشناسم از ظاهرش به نظرم چیز جالبی نیست
                    کندو ساخت چینه در دیجی فقط نوشته تحت لیسانس آلمان .تاییدیه آلمان
                    گرفتن هم چیز خاصی نیست و نشان کیفیت بالا نیست
                    اگر بوش پستونک نمی خواهیداز این مدلش بخرید

آاگ من هرچی سرچ کردم نمی دونم چرا اطلاعاتی با این پارت نامبر در سایتهای خارجی نیست در هر صورت اصلی هم باشه فکر نکنم زیاد درجه یک باشه
                    نظر من سینا خان روی بوش هست یا همان باهکو
                    وقتی ابزارسرا می فروشه پس اصلی هست ارزان تر از دیجی هم هست .شکل پستونک هم نیست
                    https://www.abzarsara.com/product/25...m_source=Torob
                    بوش پستونکی هم شد داستان امروز ما .....
                    اگر به این صورت است که همه این مدلها مشکل دارند
                    خوب است شما را داریم تا راهنماییمان کنید.... اگر شما نبودید
                    حتما حتما سرم کلاه میرفت....
                    میفرمایید بوش بخرم؟ بهترین فکر همین بوش است..... حداقل تقلبی
                    نیست و تخصص بوش ابزار است و همیشه ابزاری با کیفیت تولید کرده.
                    راستی محمد خان این بوش پستونکی اصل هست؟ ابزار سرا این مدل را دارد؟
                    پ.ن: محمد خان این کریتور را نفرمودید... آلمانی نیست .. من اشتباه کردم....
                    برندی بلژیکی است... بلژیک و مخصوصا این برند اصلا نامی در جهان در زمینه
                    ابزار دستی و برقی دارد؟؟؟ کلا بلژیک در چه درجه ای از تولید است؟؟؟
                    https://www.digikala.com/product/dkp...9%84-krt064601
                    پ.ن2: این دو را هم ببینید... دقیقا مثل هم هستند.... دقیقا فرمایشات شما درست است...
                    همه چینی هستند با نامهایی مختلف.... حال یکی درجه یک و دومی درجه دو و نمونه های
                    دست فروشها درجه سه چینی میباشند.... نظر شما چیست.....؟؟؟؟

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۲:۲۸ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰.

دیدگاه

کپی همینو نوا داره کیفیتش بهتر نباشه قطعا بدتر نیست (احتمال زیاد دقیقا یک کیفیت داره) قیمتشم 336تومن
                      دارای 33 سری پیچ گوشتی اضافه شونده ی طول و دسته ی پیچ گوشتی شامل :5 سری پیچ گوشتی دوسو

طراحی این خیلی باحاله تا حالا مشابهش را ندیده بودم

https://www.digikala.com/product/dkp...8%AF%D9%84-rs1
                      محمد خان! آرکاداش
                      یه دو سه تا سوال داشتم
                      1 اینکه این پیچگوشتیه نووا عه که کپی همون اینکوعه هست رو اگه داخل دیجی پیدا کردید لینکشو بدین بیزحمت که اطلاع رسانی شگفت انگیز کنیم
                      2 اینکه مطمعنین نووا خوبه؟؟؟ بد از آب در نیاد یه موقع!
                      و 3 اینکه همین جغجغه نوواعه رو داخل اصفهان کجا دارن؟ صمدیه و چهار راه وفایی دارن؟ کدوم مغازه های چهار راه وفایی رو شما بیشتر بهش مطمعنین؟
                      چون من عقیده دارم ابزار رو باید حضوری خرید
                      و یه سوال دیگه اینکه شما خودتون مغازه ابزار دارید؟ اخه اطلاعاتتون خیلی خوبه
                      جدیدترین ویرایش توسط CherryCHTR; ۲۲:۵۷ ۱۳۹۹/۱۱/۱۰.
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                      It Means
                      TRY AGAIN
                      With More
                      XP
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

شما لطف کردید ... دقیقا محمد عزیز خیلی کار راه انداز است (مثل شما) پیچ زرد دیوار بود؟ پیچ دیوار دقیقا چیست علی جان؟؟؟
                        یک عکس قرار میدهید بی زحمت؟؟؟ البته میدانید که پیچی قدیم بود به نام پیچ چوب که بعد که رول پلاک آمد.... فهمیدند
                        بهترین پیچ برای رول پلاک همین پیچ چوب است.... دوسو و رنگی نقره ای داشت.... بعد از سالها پیچ سیاه ام دی اف هم که
                        همانند پیچ چوب است امد و فرقش چهار سو بودن و نوکی تیز بود...... البته ایرانی ها هم بی کار نماندند و پیچهای چوب را
                        یک لول (LEVEL) جلو بردند و چهارسو کردند و رنگش را زرد رنگ کلا ما ایرانی ها اگر نبودیم .... دنیا پیش نمیرفت......
                        پ.ن: علی جان یک عکس از ست سر پیچگوشتی هایتان قرار میدهید ببینیم چه برندی است و فرمودید که کیفتی خوب دارد
                        باز هم ممنون برای فیلمها و توضیحات....
                        سلام مجدد این هم از عکسها کل دار و ندارم (البته اون پیچگوشتی شارژی تروتک هم 10 تا سری مختلف داره که اونا هم خیلی باکیفیتن)
                        تو عکسها اون مدل تایوانیا کیفیت خیلی خوبی داره اون موقع که با دریل رونیکس پیچ میبستم پیچ له میشد ولی خود سری آخ نمیگفت
                        پیچها هم زرد برای رول پلاک و دیوار هست سیاه برای چوب و اون سفید برای چوب هست سرش به شکل مته هست
                        اونکه دو ور هست و بلند خیلی بهدرد نخور هست اگر نگاه کنید سرش صاف شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                          سلام مجدد این هم از عکسها کل دار و ندارم (البته اون پیچگوشتی شارژی تروتک هم 10 تا سری مختلف داره که اونا هم خیلی باکیفیتن)
                          تو عکسها اون مدل تایوانیا کیفیت خیلی خوبی داره اون موقع که با دریل رونیکس پیچ میبستم پیچ له میشد ولی خود سری آخ نمیگفت
                          پیچها هم زرد برای رول پلاک و دیوار هست سیاه برای چوب و اون سفید برای چوب هست سرش به شکل مته هست
                          اونکه دو ور هست و بلند خیلی بهدرد نخور هست اگر نگاه کنید سرش صاف شده

سلام علی آقا..... ممنون که لطف کردید و عکسها را قرار دادید..... چه سری های
                          با کیفیتی است... برندش را نفرمودید... باید خیلی برند خوبی باشد....
                          علی جان.... ناراحت نمیشود یک توضیح در مورد پیچها بدهم.... فقط جهت اطلاع رسانی
                          است.... چون در این زمینه اطلاعات کافی را دارم..... باز پوزش میخوام اگر جسارت میکنم....
                          اگر هم اشتباه گفتم دوستان درستش کنند....
                          علی جان از چپ اولین پیچ ... پیچ آهن با سر مته است که به دو نوع چارسو دار + و اچاری یا
                          6 ضلعی که باز به دو دسته واشر دار و بدون واشر تقسیم میشود و واشر دار برای ایرانیت
                          زدن است و اتصال قوطی به ایرانیت آهنی که آب هم ندهد.....

دومی یا وسطی هم پیچ MDF است با رنگ سیاه و نوک خیلی تیز...... چون ام دی اف نسبت
                          به چوب و مخصوصا نئوپان خیلی فشردگی بیشتری داشته و سفت تر است....
                          سومی و یا دست راستی هم که زرد است... پیچ چوب نصل جدید است که چهار سو شده و
                          نصل قدیم دو سو بود و چون بهترین جواب را با رول پلاک گرفتند... بیشتر برای رول پلاک
                          مورد استفاده قرار گرفت که به پیچ رول هم معروف است .... ولی از اول برای چوب بود....
                          مدل قدیمی این زردها هم این شکلی بود.....

حالا همین قدیمی ها هم تولید میشود ولی زرد شده...

پیچ آهن بدونه سر مته (یا پیچ آهن معمولی) در کنار پیچ چوب قدیمی که باید همه
                          ما بارها دیده باشیم کنار یار قدیمی خود یعنی رول پلاک و کمدهای قدیمی نئوپانی....

باز هم ممکن است من اشتباه کرده باشم و دوستان نظر دهند.....

این را یادم رفت عرض کنم که پیچ سرمته دار آهن را مستقیم با سر آچار و یا سر پیچگوشتی چارسو داخل آهن (قوطی و ورق) فرو
                          میکنند و نیازی به دریل کاری نیست.... البته برند بی کیفیت آن هم زیاد شده که بهتر است با یک مته دو ابتدا یک خال روی آهن
                          بیندازید.... مخصوصا مدل سر پیچی آن را...اگر برند خوب باشد که اصلا نیاز به آن کار نیست و مستقیم در داخل آهن پیچ میشود...
                          پیچ چوب هم از قدیم سرش پهن بوده و چون در ام دی اف ترک به وجود میاورده برای MDF استفاده نشد و پیچ جدیدی با نوک تیز
                          برای ام دی اف طراحی شد..... اما پیچ ام دی اف را هم چون ساختار پیچشش همانند پیچ چوب است ..در رول پلاک میتوان به کار گرفت

توضیحات این پیچ را در درجی کالا مطالعه کنید بی زحمت....

دیدگاه

سینا خان اون نکات ایمنی که گفتید رعایت نکردن رو هم بگین اگه میشه که اگه چیزی بود که نمیدونستم یاد بگیرم نزنم خودمو دریلو خونه رو به فنا بدم
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                            It Means
                            TRY AGAIN
                            With More
                            XP
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

سلام دوستان
                              امیدوارم جای درستی برای سوالم انتخاب کرده باشم
                              قصد خرید پراپ برای مولتی متر رو دارم و چنتا سوال اینم بگم که کار حرفه ای نمیکنم
                              1 - ایا به جز امپر به مورد دیگه هم باید توجه کنم ؟
                              2 - کیفیت پراپ ها روی اندازه گیری ها تاثیر میزاره ؟ مثلا کمتر یا بیشتر نشون بده ؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aramus نمایش پست ها
                                سلام دوستان
                                امیدوارم جای درستی برای سوالم انتخاب کرده باشم
                                قصد خرید پراپ برای مولتی متر رو دارم و چنتا سوال اینم بگم که کار حرفه ای نمیکنم
                                1 - ایا به جز امپر به مورد دیگه هم باید توجه کنم ؟
                                2 - کیفیت پراپ ها روی اندازه گیری ها تاثیر میزاره ؟ مثلا کمتر یا بیشتر نشون بده ؟

ممنون
                                نه خیلی وسواس بخرج ندید خصوصا که برای کارای حرفه ای نمیخواهید
                                من خودم با از این پراب های 30، 40 تومنی کار میکنم خیلی هم خوبه
                                ولی میتونید یه چیز خیلی خوب بگیرید که دیگه خیالتون راحت باشه
                                حالا بقیه دوستان هم نظر بدهند
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                                It Means
                                TRY AGAIN
                                With More
                                XP
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X