اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز .... رونیکس که در حقیقت چینی هست.... قیمتها هم بالاست....
    دوست عزیز رونیکس و ایران پتک هر دو ساخت چین و مونتاژ ایران هست جفتشون هم خوب هستن ولی در ابزار خصوصا ابزار برقی از نظر من بین این دو رونیکس باکیفیت تر و مقرون به صرفه تر هست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام مجدد....
    محمد خان یک نظر هم در مورد این درل چکشی بدهید....
    برای سالی یکی دو بار سوراخکاری خوب است؟؟ یا خیر؟؟؟
    چون استفاده کم است نمیخواهم بیش از این هزینه کنم..
    یک دریل دستی دارم و پدر هم چکشی بوش دارد.....
    در جریان هستید....

https://www.digikala.com/product/dkp...D9%84-gtid-950
    ببخشید من فضولی میکنم من خیلی درباره دریل ها تحقیق کردم تاحالا والا طبق مشخصاتی که داره خیلی خوبه ولی قیمتش خیلی غیر عادیه برای این مشخصات باید شک کرد !
    مردم هم که گفتن جنس پلاستیک بدنه و سه نظام خوب نیس و لنگ داره نمیدونم باید حضوری دیدش ولی بنظر بد نمیاد برای کار های ساده خونگی
    مدل خوبی هم بود من برای خودم دنبال یه همچین چیزی بودم با این قیمت خودم در اولین فرصت میخوام برم حضوری ببینم چجوری دریلش از نزدیک

محمدخان این رو هم من توی دیگران خریده اند دریلی که دوستمون گفتن دیدم بنظر خوب اومد میشه شما هم بگین برای سالی پنج یا شش تا سوراخ کاری روی دیوار و چوب و به خصوص فولاد خوبه یا نه؟؟
    قیمتش خیلی پایینه آخه آدم شک میکنه
    https://www.digikala.com/product/dkp-3790908/%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%84-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-gted60001#/tab-comments/&page=1&order=newest_comment
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Failure Doesn't Mean

GAME OVER
    It Means
    TRY AGAIN
    With More
    XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر... محمد جان موندم این اسمها را کجایتان ذخیره دارید.... ؟؟؟؟
      بگم آچار چرخ تا اجدادش را هم میشناسید و تجربه کار با آن را دارید....چه استعدادی...
      محمد جان من منتظر معرفی برندهای سوئیسی هم بودم که در لیستتان داشته باشد که هر
      چه خواندم نتوانستم ببینم.... یک مغازه در امجد است که دیدم در ویترینشون چند مدل برند
      ابزار دستی سوئیسی دارد و به فروش میرساند.....دقیق نمیدانم برندهایش چیست.... من
      فقط چاغو دستیهای ارتش سوئیس را میشناسم که برندهای ویکتورینوکس و ونگر معروف هستند...
      آن مغازه هم این دو برند را موجود دارد همراه با فندک زیپو که معروفترین فندک بنزینی جهانه...
      عشق بک پکری و بیابون گردی دارم....
      سلام
      ارادت
      شما به من لطف دارید اما تمام این مطالبی که نوشتم با نیم ساعت سرچ در نت به راحتی قابل دسترسه منم شاگردی بیش نیستم .برای تواضع هم نمیگم واقعا سطح اطلاعاتم زیاد نیست .متاسفانه فروم تخصصی ابزار که فعال باشه نداریم اگر نه با سواد ابزار زیاد داریم.

اتفاقا یک برند سویسی عالی داریم اما متوسط قیمتش از آلمانی ها هم بیشتره به نام همین سویس تولز

اما به خاطر گران تر بودن از آلمانی ها زیاد در ایران مشتری نداره یعنی کسی بخواهد در ایران اینقدر هزینه کنه ورا و ویها و کنیپکس می خرد

الان یک برند آلمانی قیمت مناسب هم یادم اومد برند hazet ابزار دستی های محدودی در ایران داره اما بالاخره آلمانی است و با کیفیت

زیپو اون بخاری همراهش خیلی باحاله من تو کف اون هستم پولم جور شد حتما یکی بخرم.
      بله چاقوهای سویس که عالیه مخصوصا اون چاقو چند کاره ها که مثلا انبردست و اره و.......داره.

کنزاکس یکی از برندهای ایرانی هست مثل رونیکس و توسن و......اکثرا هم ساخت چینه اما ممکنه ابزار دستی ها مثل همین مدل که شما گذاشتید تایوانی باشه .اما دسته جغجغه قشنگی است منم خیلی از طراحیش خوشم اومد

سلام مجدد....
      محمد خان یک نظر هم در مورد این درل چکشی بدهید....
      برای سالی یکی دو بار سوراخکاری خوب است؟؟ یا خیر؟؟؟
      چون استفاده کم است نمیخواهم بیش از این هزینه کنم..
      یک دریل دستی دارم و پدر هم چکشی بوش دارد.....
      در جریان هستید....

سلام
      جنس چینی درجه 3 مثل قمار کردنه چون هیچ گونه کنترل کیفیتی نداره ممکنه برای کار خانگی 20سال عمر کنه ممکنه در اولین کار بسوزه .اما من خودم اگر دریل نداشتم و نمی خواستم زیاد هزینه کنم .این ریسک را می کردم و می خریدم چون واقعا قیمت جذابی داره الان سه نظام متابو اصل فکر کنم هم قیمت این دریل باشه

در نظرات نوشتند سه نظام لنگ میزنه برای سوراخ کردن دیوار و کارهای معمولی ایرادی نداره چون شما نیاز به سواخکاری دقیق ندارید

این برندها (ادون و باس و گریتک و ایزی پاور و آپ اسپریت و رابین و.........) خدمات ندارند یعنی اگر قطعه یدکی برند مشابه بهش بخوره قابل تعمیره اگر نه باید انداختش دور البته بماند که اصلا اینها ارزش تعمیر نداره چون تعمیرکار دریل را باز کنه مثلا یدونه بلبرینگ ازش عوض کنه با دستمزد حداقل 100تومن می گیره .

خلاصه بگم اهل ریسک هستید بخرید اگر نه باید حداقل دو برابر این قیمت هزینه کنید تا مثلا رونیکس یا توسن بخرید

نوشته اصلی توسط PROMember5 نمایش پست ها
      دوست عزیز رونیکس و ایران پتک هر دو ساخت چین و مونتاژ ایران هست جفتشون هم خوب هستن ولی در ابزار خصوصا ابزار برقی از نظر من بین این دو رونیکس باکیفیت تر و مقرون به صرفه تر هست
      ایران پتک تا اونجا که من می دونم تمام تولیداتش کاملا ساخت ایرانه .حتی آزمایشگاه متالوژی و ساخت آلیاژ و....دارند .چندتا تولید کننده ابزار دستی در ایران هم داریم مثل ابزار مهدی اما از نظر کیفیت فعلا سلطانشون همین ایران پتک است

اما رونیکس 99درصد چینیه .چندتا محصول تایوانی هم داره انگشت شمار ابزار دستی آلمانی هم داره .اما ظاهرا اون آلمانی ها اینقدر قیمتش رفته بالا که دیگه وارد نکرده و فکر نکنم تو بازار موجود باشه جز تعداد محدودی ته انباری

جدیدا شنیدم رونکیس اینورتور جوشکاری تولید ایران هم داره میسازه و ممکنه کم کم محصولات دیگر ایرانی هم بسازه چون با این اوضاع دلار تولید داخلی گاهی اوقات به صرفه است
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۶:۴۸ ۱۳۹۹/۱۰/۲۲.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        اون بخاری همراهش خیلی باحاله من تو کف اون هستم پولم جور شد حتما یکی بخرم.
        بله چاقوهای سویس که عالیه مخصوصا اون چاقو چند کاره ها که مثلا انبردست و اره و.......داره.
        سلام مجدد و تشکر فراوان.....
        به اون چاقو های چند سر چاقوهای ارتش سوئیس میگن که برای خودش داستانی داره و بر میگرده به دوران جنگ جهانی.....
        بله بخاری جیبی سری زیپو معروفترین است.... خیلی هم گران شده.... البته کمی هم خطرناک هستند (البته مدلهای چینی اش)
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دقیقا همین مارک را مغازه امجد داره" سوئیس تولز".... اسمش یادم نبود..... اما برای یک پیچ گوشتی 1200 خیلی هست....
          یک مدل کمی بهتر از این سریهای فوق چینی دستفروشهای پشت شهرداری... یعنی مثلا رونیکس فکر کنم خوب کار کنه...
          پ.ن: پس مدلهای فوق ارزان رابهتر است از فروشگاه بخرم و تست کنم نه از دیجی کالا که ارسالی است...
          و همان قانون سکه خودمان در ریسکو ریوارد بازار های مالی .... بر آن پا برجاست....
          خوب خیلی خوبه .... چارت ریسک ادون را باید رسم کنیم...... عجب دنیایی شده
          پ.ن: خوب محمد جان دیگه خیلی گرون شده.... پول خدارا شکرهست ولی نمیشود که از زندگی زد و خرج برجیات کرد....
          آن پرینتر کذایی هم که فروش نرفت.... اگر میرفت کمی فرق میکرد و یک بتون کن و کمپرسور و هیتر میخریدم....
          من خودم نظرم همیشه برند خوب است و حتی توسن و رونیکس هم قبول ندارم.... چون در خیابون سپه از نزدیک برند
          توسن را روی ماکتها ی یک فروشگاه دیدم که چه بیکیفیتهایی هستند... حالا ممکن است در ماکت به این صورت بوده....
          به نظر من یا باید از این 400 تومانی ها خرید و یا برند خوب مثل متابو و بوش و دیوالت.... میانه ندارد... چون هم پول زیاد
          دادید و هم کمی بهتر از ادون خریدید... در مورد ابزار برقی این چنین است ولی ابزار دستی خوب در حد فکر کنم رونیکس
          خوب است... چون چیز پیچیده ای نیستند و راحت تر میتوانند به تکنولوژی ساخت آن دست یابند....
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام
            ببخشید میشه بگین برای پروژه های DIY و کلا استفاده خانگی آیا این دو دریل خوب هستن؟ کدومش برای اینکار ها بهتره؟؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
            It Means
            TRY AGAIN
            With More
            XP
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

بله محمد جان این دسته جغجغه خیلی زیبا طراحی شده....
              واقعا این برند تایوانی است؟؟؟؟؟ اطلاع دارید؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                ارادت
                شما به من لطف دارید اما تمام این مطالبی که نوشتم با نیم ساعت سرچ در نت به راحتی قابل دسترسه منم شاگردی بیش نیستم .برای تواضع هم نمیگم واقعا سطح اطلاعاتم زیاد نیست .متاسفانه فروم تخصصی ابزار که فعال باشه نداریم اگر نه با سواد ابزار زیاد داریم.

اتفاقا یک برند سویسی عالی داریم اما متوسط قیمتش از آلمانی ها هم بیشتره به نام همین سویس تولز

اما به خاطر گران تر بودن از آلمانی ها زیاد در ایران مشتری نداره یعنی کسی بخواهد در ایران اینقدر هزینه کنه ورا و ویها و کنیپکس می خرد

الان یک برند آلمانی قیمت مناسب هم یادم اومد برند hazet ابزار دستی های محدودی در ایران داره اما بالاخره آلمانی است و با کیفیت

کنزاکس یکی از برندهای ایرانی هست مثل رونیکس و توسن و......اکثرا هم ساخت چینه اما ممکنه ابزار دستی ها مثل همین مدل که شما گذاشتید تایوانی باشه .اما دسته جغجغه قشنگی است منم خیلی از طراحیش خوشم اومد

سلام
                جنس چینی درجه 3 مثل قمار کردنه چون هیچ گونه کنترل کیفیتی نداره ممکنه برای کار خانگی 20سال عمر کنه ممکنه در اولین کار بسوزه .اما من خودم اگر دریل نداشتم و نمی خواستم زیاد هزینه کنم .این ریسک را می کردم و می خریدم چون واقعا قیمت جذابی داره الان سه نظام متابو اصل فکر کنم هم قیمت این دریل باشه

در نظرات نوشتند سه نظام لنگ میزنه برای سوراخ کردن دیوار و کارهای معمولی ایرادی نداره چون شما نیاز به سواخکاری دقیق ندارید

این برندها (ادون و باس و گریتک و ایزی پاور و آپ اسپریت و رابین و.........) خدمات ندارند یعنی اگر قطعه یدکی برند مشابه بهش بخوره قابل تعمیره اگر نه باید انداختش دور البته بماند که اصلا اینها ارزش تعمیر نداره چون تعمیرکار دریل را باز کنه مثلا یدونه بلبرینگ ازش عوض کنه با دستمزد حداقل 100تومن می گیره .

خلاصه بگم اهل ریسک هستید بخرید اگر نه باید حداقل دو برابر این قیمت هزینه کنید تا مثلا رونیکس یا توسن بخرید

ایران پتک تا اونجا که من می دونم تمام تولیداتش کاملا ساخت ایرانه .حتی آزمایشگاه متالوژی و ساخت آلیاژ و....دارند .چندتا تولید کننده ابزار دستی در ایران هم داریم مثل ابزار مهدی اما از نظر کیفیت فعلا سلطانشون همین ایران پتک است

اما رونیکس 99درصد چینیه .چندتا محصول تایوانی هم داره انگشت شمار ابزار دستی آلمانی هم داره .اما ظاهرا اون آلمانی ها اینقدر قیمتش رفته بالا که دیگه وارد نکرده و فکر نکنم تو بازار موجود باشه جز تعداد محدودی ته انباری

جدیدا شنیدم رونکیس اینورتور جوشکاری تولید ایران هم داره میسازه و ممکنه کم کم محصولات دیگر ایرانی هم بسازه چون با این اوضاع دلار تولید داخلی گاهی اوقات به صرفه است
                خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
                والا نمیدونم من از یه چند تا ابزار فروشی پرسیدم میگفتن رونیکس ایرانیه و ایران پتک چینی و بدرد نخود
                یعنی شما میگید ایران پتک محصولاتش خوبه؟؟؟
                اگه اینجوریه که خیلی خوبه چون قیمت هاش هم خیلی مناسبه
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                It Means
                TRY AGAIN
                With More
                XP
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

سلام
                  ببخشید میشه بگین برای پروژه های DIY و کلا استفاده خانگی آیا این دو دریل خوب هستن؟ کدومش برای اینکار ها بهتره؟؟

سلام....
                  کیفیت بدنه که در عکس همه چیزو نشون میده..... برای استفاده گاهی فکر کنم خوب باشه.... باز باید محمد خان نظر بدن.....

دیدگاه

والا نمیدونم من از یه چند تا ابزار فروشی پرسیدم میگفتن رونیکس ایرانیه و ایران پتک چینی و بدرد نخود
                    یه شرکت جدید هم اومده به اسم سفیر safir این رو خبر دارین ازش؟؟ خوب هست؟
                    چجوریه محصولاتش؟ ایرانیه یا چینی؟؟
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                    Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                    It Means
                    TRY AGAIN
                    With More
                    XP
                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

سلام

سلام
                      قطعا اون مدل نیم تنه فلزی بهتره هم قدرت بیشتری داره هم چکشی داره یک موقع خواستید آویز حوله در دستشویی نصب کنید یا قاب روی دیوار نصب کنید چکشی به درد می خوره .سه نظام اون مدل نیم تنه فلزی 13میلی متره اون مدل سه نظام اتوماتیک 10میلی متر .اون مدل سه نظام اتوماتیک بیشتر معروفه به دریل مونتاژ کاری مثلا روش سر پیچ گوشتی می بندند برای مونتاژ mdfو این کارهای سبک
                      به طور کلی این برند گریتک مشخصه بی کیفیته اما با توجه به قیمتش فکر کنم هیچ انتخاب دیگه ای ندارید .چیز به دردیخور خدمات دار حداقل یک میلیون تومن به بالا است .

بله محمد جان این دسته جغجغه خیلی زیبا طراحی شده....
                      واقعا این برند تایوانی است؟؟؟؟؟ اطلاع دارید؟؟؟؟

برند کنزاکس ایرانیه (برند تایوانی نیست)مثل رونیکس اما تولید چینه .حالا شاید این یک مورد تولید تایوان باشه .مثل میخ کوب جیت رونیکس که ساخت تایوانه .دقیق اطلاع ندارم که این مورد در تایوان ساخته شده یا نه فکر هم نکنم جز مدیران رده بالای خود شرکتش کسی بدونه واقعا تایوانی هست یا نه .البته تایوان هم مثل چین جنسش رده بندی داره و دلیل نمیشه اگر تایوانی باشه پس حتما خوبه .

خواهش می کنم
                      ایران پتک مخصوصا در آچار لوله گیر و گیره رومیزی به نسبت قیمت بدون رقیب و بسیار عالیه .هر کسی گفته ایران پتک چینیه الکی گفته حالا شاید یک محصول خاص را از چین بیارند(خیلی بعید می دانم)اما به قطع اکثر محصولات ساخت ایران و کیفیت خوبی داره
                      https://iranpotk.com/product/

یه شرکت جدید هم اومده به اسم سفیر safir این رو خبر دارین ازش؟؟ خوب هست؟
                      چجوریه محصولاتش؟ ایرانیه یا چینی؟؟
                      سفیر هم مثل رونیکس و توسن هست برند ایرانیه اما تولید چینه .سفیر هم سابقه ای مشابه رونیکس و توسن داره اما رونیکس و توسن تبلیغاتشون زیاد بوده (مخصوصا رونیکس) سفیر خیلی تبلیغ نکرد و معروف نشد
                      ولتر

دیدگاه

سلام
                        قطعا اون مدل نیم تنه فلزی بهتره هم قدرت بیشتری داره هم چکشی داره یک موقع خواستید آویز حوله در دستشویی نصب کنید یا قاب روی دیوار نصب کنید چکشی به درد می خوره .سه نظام اون مدل نیم تنه فلزی 13میلی متره اون مدل سه نظام اتوماتیک 10میلی متر .اون مدل سه نظام اتوماتیک بیشتر معروفه به دریل مونتاژ کاری مثلا روش سر پیچ گوشتی می بندند برای مونتاژ mdfو این کارهای سبک
                        به طور کلی این برند گریتک مشخصه بی کیفیته اما با توجه به قیمتش فکر کنم هیچ انتخاب دیگه ای ندارید .چیز به دردیخور خدمات دار حداقل یک میلیون تومن به بالا است .

برند کنزاکس ایرانیه (برند تایوانی نیست)مثل رونیکس اما تولید چینه .حالا شاید این یک مورد تولید تایوان باشه .مثل میخ کوب جیت رونیکس که ساخت تایوانه .دقیق اطلاع ندارم که این مورد در تایوان ساخته شده یا نه فکر هم نکنم جز مدیران رده بالای خود شرکتش کسی بدونه واقعا تایوانی هست یا نه .البته تایوان هم مثل چین جنسش رده بندی داره و دلیل نمیشه اگر تایوانی باشه پس حتما خوبه .

خواهش می کنم
                        ایران پتک مخصوصا در آچار لوله گیر و گیره رومیزی به نسبت قیمت بدون رقیب و بسیار عالیه .هر کسی گفته ایران پتک چینیه الکی گفته حالا شاید یک محصول خاص را از چین بیارند(خیلی بعید می دانم)اما به قطع اکثر محصولات ساخت ایران و کیفیت خوبی داره

سفیر هم مثل رونیکس و توسن هست برند ایرانیه اما تولید چینه .سفیر هم سابقه ای مشابه رونیکس و توسن داره اما رونیکس و توسن تبلیغاتشون زیاد بوده (مخصوصا رونیکس) سفیر خیلی تبلیغ نکرد و معروف نشد
                        خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون
                        حالا اگه ما یه دریل پیچگوشتی (که فرمش شکل T باشه نه L) بخوایم تا زیر 1 تومن با قدرت خوب و برقی نه شارژی، شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
                        یک مدل شیلدر بود که بنظر خوب میومد نمیدونم حالا بجز اون؟؟؟
                        و اینکه جدای از اون موضوع شما جایی رو سراغ ندارین محصولات بلک اند دکر Black+Decker رو بفروشه؟ من که جایی پیدا نکردم

سلام
                        ارادت

سلام

ببخشید اون بخاری همراه زیپو که گفتید خیلی خفنه میشه یه عکس یا لینک ازش بدین؟؟؟
                        خیلی کنجکاو شدم ببینم چی چیه چجوریه
                        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                        Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                        It Means
                        TRY AGAIN
                        With More
                        XP
                        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون
                          حالا اگه ما یه دریل پیچگوشتی (که فرمش شکل T باشه نه L) بخوایم تا زیر 1 تومن با قدرت خوب و برقی نه شارژی، شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
                          یک مدل شیلدر بود که بنظر خوب میومد نمیدونم حالا بجز اون؟؟؟
                          و اینکه جدای از اون موضوع شما جایی رو سراغ ندارین محصولات بلک اند دکر Black+Decker رو بفروشه؟ من که جایی پیدا نکردم

ببخشید اون بخاری همراه زیپو که گفتید خیلی خفنه میشه یه عکس یا لینک ازش بدین؟؟؟
                          خیلی کنجکاو شدم ببینم چی چیه چجوریه
                          شیلدر زیاد برند به دردبخوری نیست .از رونیکس و توسن عموما پایین تره

بلک اندکر در ایران کلا کم پیدا میشه اما تنها شرکت گارانتی کننده اش در ایران ابزار سپه هست .

من مدل tو L را متوجه نشدم مدلی که می خواهید را مشابهش را لینک بدهید تا مدل مشابه پیدا کنم
                          در برندهای ایرانی و چینی من خودم DCAرا خیلی قبول دارم.ظاهر نداره اما کیفتیش عالیه

بخاری زیپو خدمت شما
                          جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۲:۲۶ ۱۳۹۹/۱۰/۲۲.
                          ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب....
                            محمد خان دیوالت بهتر است یا استنلی.....؟
                            بلک اندکر که فرمودید تولیدات زیاد با کیفیتی نصبت به برندهای دیگر ندارد....

دیدگاه

سلام و عرض ادب....
                              محمد خان دیوالت بهتر است یا استنلی.....؟
                              بلک اندکر که فرمودید تولیدات زیاد با کیفیتی نصبت به برندهای دیگر ندارد....
                              سلام
                              ارادت
                              در زمینه ابزار غیر برقی مثل آچار و.......استنلی بهتره در زمینه ابزار برقی و شارژی دیوالت بهتره .البته دیوالت در ایران خدماتش ضعیفه .استنلی کلا رده متوسط به بالا حساب میاد .مثل کنیپکس درجه یک نیست.
                              یادم نمیاد گفته باشم بلک اندکر بی کیفیته اگرم گفتم شرمنده اشتباه گفتم .بلک اندکر تمرکزش رفته روی ابزار خانگی و کار سبک و بیشتر روی طراحی و قیمت پایین کار می کنه .دنبال ساخت ابزار حرفه ای و سنگین کار نیست
                              مثلا این دریل شارژی با کلی متعلقات را ساخته فقط 57دلار

این حقوق 2-3ساعت کار یک کارگر در آمریکا است و قطعا نمیشه ازش انتظار کار حرفه ای داشت به پول ما هم میشه حدود1400که الان دریل های فیک و درجه 3چینی را این قیمت می دهند .پس به نسبت قیمت کیفیت بلک اندکر خوبه اما برای کار خانگی ساخته شده به درد کار حرفه ای و سنگین نمی خوره

خود شرکت هم برای عکاسی اکثرا محیط خانگی را انتخاب می کنه که مثلا طرف داره تو باغچه خونه علف میزنه یا دیوار خونه را سوراخ می کنه که قاب عکس وصل کنه و........
                              این اره عمود بر را نگاه کنید چقدر جالب وسبک طراحی شده .برای کار سبک خانگی عالیه اما به درد کار سنگین اصلا و ابدا نمی خوره

البته اینم بگم من خودم حدود10ساله اره عمود بر بلک اندکر دارم .از خیلی اره های چینی بی نام و نشان بهتر و قوی تر است اما مثلا نمیشه با دیوالت گیربکس فلزی مقایسه اش کرد .قطعا از دیوالت ضعیف تره
                              جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۰:۳۶ ۱۳۹۹/۱۰/۲۳.
                              ولتر

دیدگاه

شیلدر زیاد برند به دردبخوری نیست .از رونیکس و توسن عموما پایین تره

بلک اندکر در ایران کلا کم پیدا میشه اما تنها شرکت گارانتی کننده اش در ایران ابزار سپه هست .

من مدل tو L را متوجه نشدم مدلی که می خواهید را مشابهش را لینک بدهید تا مدل مشابه پیدا کنم
                                در برندهای ایرانی و چینی من خودم DCAرا خیلی قبول دارم.ظاهر نداره اما کیفتیش عالیه

بخاری زیپو خدمت شما
                                https://www.digikala.com/product/dkp...7-%D8%A7%DB%8C
                                L و T منظورم شکل دریله بعضی دریل ها (اکثرا چکشی ها) دسته شون در قسمت عقب بدنه اس و مثل یه L شده ولی بعضی دریل ها هم شکلشون مث T هست یعنی دسته وسطه اکثرا دریل پیچگوشتی هارو به این شکل میسازن که بشه راحت با یه دست گرفتش اگه باز هم متوجه نشدید این رو ببینید

شبیه این جور دریل پیچگوشتی ها منظورمه ولی برقی

سلام
                                ارادت
                                در زمینه ابزار غیر برقی مثل آچار و.......استنلی بهتره در زمینه ابزار برقی و شارژی دیوالت بهتره .البته دیوالت در ایران خدماتش ضعیفه .استنلی کلا رده متوسط به بالا حساب میاد .مثل کنیپکس درجه یک نیست.
                                یادم نمیاد گفته باشم بلک اندکر بی کیفیته اگرم گفتم شرمنده اشتباه گفتم .بلک اندکر تمرکزش رفته روی ابزار خانگی و کار سبک و بیشتر روی طراحی و قیمت پایین کار می کنه .دنبال ساخت ابزار حرفه ای و سنگین کار نیست
                                مثلا این دریل شارژی با کلی متعلقات را ساخته فقط 57دلار

این حقوق 2-3ساعت کار یک کارگر در آمریکا است و قطعا نمیشه ازش انتظار کار حرفه ای داشت به پول ما هم میشه حدود1400که الان دریل های فیک و درجه 3چینی را این قیمت می دهند .پس به نسبت قیمت کیفیت بلک اندکر خوبه اما برای کار خانگی ساخته شده به درد کار حرفه ای و سنگین نمی خوره

خود شرکت هم برای عکاسی اکثرا محیط خانگی را انتخاب می کنه که مثلا طرف داره تو باغچه خونه علف میزنه یا دیوار خونه را سوراخ می کنه که قاب عکس وصل کنه و........
                                این اره عمود بر را نگاه کنید چقدر جالب وسبک طراحی شده .برای کار سبک خانگی عالیه اما به درد کار سنگین اصلا و ابدا نمی خوره

البته اینم بگم من خودم حدود10ساله اره عمود بر بلک اندکر دارم .از خیلی اره های چینی بی نام و نشان بهتر و قوی تر است اما مثلا نمیشه با دیوالت گیربکس فلزی مقایسه اش کرد .قطعا از دیوالت ضعیف تره
                                این دریل بلک اند دکر رو من دیدم خیلی بنظرم برای پروژه های diy چیز خوبیه ولی خب خیلی گرونه
                                جدیدترین ویرایش توسط CherryCHTR; ۱۱:۰۸ ۱۳۹۹/۱۰/۲۳.
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                                It Means
                                TRY AGAIN
                                With More
                                XP
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X