اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

یک سوال... صاحب مالتینا کیه؟؟؟ یکی از دستاوردهای برجام بود دیگه....
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PROMember5 نمایش پست ها
      من یدونه از این کاتر قلمی ها دارم ولی تیغ هاش تموم شده شما میدونین تیغش رو از کجا باید بخرم؟؟؟

ترجیحا آدرس اصفهان ولی تهران هم طوری نی ما زیاد میریم تهران و میایم
      یا فروشگاه اینترنتی
      قبلا از تیغ جراحی شماره 11 استفاده میکردم ولی خوب نیس خیلی! تیغ مخصوص خودش بهتره
      توی طالقانی هم از یه ابزار فروشی پرسیدم گفت من دارم ولی دونه ای 60000 تومن
      ارزون میخوام تا دونه ای 2 تومن
      جایی یا سایتی سراغ دارین؟؟؟

عــــــا
      و یه سوال دیگه
      برای رفتن به سطح بعدی چند پست لازمه؟؟
      و اینکه کجا مینویسه تعداد پست هامو؟؟
      و اینکه نمیشه نام کاربری رو عوض کرد؟؟
      لوازم تحریر هایی که وسایل مهندسی و نقاشی و هنری دارند یدکش را دارند فکر کنم آمادگاه پیدا کنید مخصوصا طبقه بالا قدیم یکی بود از اینها داشت(خیلی ساله آمادگاه نرفتم)
      ابزارفروشهای صمدیه هم احتمال زیاد دارند اما کجا دارند نمی دونم یکی نمونه ببرید پرس و جو کنید فکر کنم این ابزار چوب و نجاری کنار بانک ملی اول صمدیه داشته باشه.
      اینم آنلاین

بزنید بالای صفحه روی پروفایل تعداد پست و لایک و......را میاره
      بقیه سوالاتتون را نمی دانم از مهندس مومنی بپرسید

این سطحها ارزشی نداره اگر جایی با اینها وام می دهند بگویید من برم بگیرم

به خاطر گپ زدن با دوستان قدیمی و عزیزی مثل سینا خان نبود من سال به سال هم به انجمن سر نمیزدم
      دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      یک سوال... صاحب مالتینا کیه؟؟؟ یکی از دستاوردهای برجام بود دیگه....
      در ای نمادش که نوشته مال شرکت
      تضمین صنعت سبحان است
      به برجام ارتباطی داره یا نمی دونم .قطعا ارسال مستقیم به ایران ندارند
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۰:۳۵ ۱۳۹۹/۱۰/۲۶.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        لوازم تحریر هایی که وسایل مهندسی و نقاشی و هنری دارند یدکش را دارند فکر کنم آمادگاه پیدا کنید مخصوصا طبقه بالا قدیم یکی بود از اینها داشت(خیلی ساله آمادگاه نرفتم)
        ابزارفروشهای صمدیه هم احتمال زیاد دارند اما کجا دارند نمی دونم یکی نمونه ببرید پرس و جو کنید فکر کنم این ابزار چوب و نجاری کنار بانک ملی اول صمدیه داشته باشه.
        اینم آنلاین

بزنید بالای صفحه روی پروفایل تعداد پست و لایک و......را میاره
        بقیه سوالاتتون را نمی دانم از مهندس مومنی بپرسید

به خاطر گپ زدن با دوستان قدیمی و عزیزی مثل سینا خان نبود من سال به سال هم به انجمن سر نمیزدم

تضمین صنعت سبحان است
        نه وام که نمیدن
        صمدیه اون مغازه فک کنم منظورتون رکس ابزار هست زیاد بهش سر میزدم ولی تاحالا نپرسیدم
        آمادگاه هم نه نداشتن
        ولی همین لینک دیجیکالا خیلی خوبه قیمتش هم خوبه از همین میخرم

نه وام که نمیدن
        صمدیه اون مغازه فک کنم منظورتون رکس ابزار هست زیاد بهش سر میزدم ولی تاحالا نپرسیدم
        آمادگاه هم نه نداشتن
        حرفم رو پس میگیرم دونه ای 8500 خیلی گرونه من فک کردم پنج تاش رو میده 8500
        مث اینکه باز هم باید به گشتن ادامه بدم

این گیره برد رو توی طالقانی هم دیدم بنظر میاد جنسش خیلی خوب باشه محکم هم میگیره مردم هم راضی بودن گفتم به شما هم پیشنهاد کنم

از اونا که گیره سوسماری داره خیلی بهتره اونا محکم نمیگیرن

آیا درست فهمیدم این همیه برای اینه که مثل یه پنس داغ دو طرف قطعه smd رو بگیره و همزمان که لحیمش رو ذوب میکنه مث یه پنس ورش داره؟؟؟
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Failure Doesn't Mean

GAME OVER
        It Means
        TRY AGAIN
        With More
        XP
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

اگر ارزش داشت که باید آروین جان بیل گیتس فروم میشد با 6000 پست.... روی 6000 هم قفلشکرد
          رفت دیگه هم پیداش نشد.... فکر کنم با یوزر دیگه بیاد سر بزنه.... نمیخوان رکورد 6000 تاشون شکسته
          بشه....دیگه خارج تشریف دارن...... ماکجا آروین کجا.....

شما لطف دارید.... دلیل من هم همین است.... دلم میگیرد و سری به فروم میزنم و دباره مدتی گیرش میافتم تا مشکلی در زندگی
          به وجود آید و دباره مدتی فاصله بگیرم.... فکر کنم جز صاحب سایت که روز به روز در حال رشد بیزینسی باشد... که خدا بیشتر به
          ایشون دهد..... بقیه وقت خود را هدر میدهند.... البته باید این را بیان کرد که اطلاعات زیادی در فروم گرداوری شده و دوستان زیادی
          از آن بهره برده و میبرند.... همین که دوستی مثل محمد عزیز و آروین جان و اشکان خان و آقای حسینی و علی آقا.... پیدا کردم از بیشترین
          سودهای کاری با ارزشتر است.....
          تضمین صنعت سبحان است
          من یادم است بعد از برجام یکی از شروط آمریکا یا جور دیگر بگویییم یکی از آپشنهای
          و پاداشهای امریکا به ایران بعد از آزاد کردن میلیاردها دلار پول و فوش هواپیما...
          راه اندازی آمازون در ایرا ن و ورود شورولت به ایران بود که مقام رهبری با سخنرانیی
          این کار را ممنوع کردند و فرمودند 70 درصد کالاهای صنعتی آزاد و 30 درصد مصرفی
          مردم ممنون که امازون هم به هم خورد و قرار شد یک سایت واسطه بین آمازون و مردم
          قرار گیرد که شد مالتینا ..... خوب باید دوستان هم نون بخورند و مستقیم هم از آمریکا
          خرید نشود.... بله زمان سرکیسه کردن مردم اسم شرکتها میشود ایران مال... بانک
          پاسارگاد... مالتینا....آرتیمیس... جنین یابن گدیب.. ثامن الائمه ... از این اسامی برای این
          موارد به کار نمیرود... شرکتهای لوکس و دختران لاکچری و ..... ولش کنیم......

این گیره برد رو توی طالقانی هم دیدم بنظر میاد جنسش خیلی خوب باشه محکم هم میگیره مردم هم راضی بودن گفتم به شما هم پیشنهاد کنم

آیا درست فهمیدم این همیه برای اینه که مثل یه پنس داغ دو طرف قطعه smd رو بگیره و همزمان که لحیمش رو ذوب میکنه مث یه پنس ورش داره؟؟؟
          فکر کنم این نقطه جوش سر باتری باشه....
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

هممم
            شاید
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
            It Means
            TRY AGAIN
            With More
            XP
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

یک نکته ای را چند وقته می خواستم عنوان کنم در مورد ابزارهای موتوری مثل اره زنجیری و علفتراش و پمپ آب و سمپاس و........اما فراموش می کردم.

اینکه عنوان کردم این ابزارها را جنس خوب بخرید از طول عمرشون که بگذریم .ابزارهای موتوری اگر بد باشند فوق العاده اعصاب خرد کن هستند
              مثلا یک دریل چینی آشغالی می خرید نهایت امر اینه که موتورش می سوزه و دیگه کار نمیده می برید تعمیرگاه یا می اندازید دور داخل زباله ها
              اما ابزار موتوری اینطوری نیست مثلا من خودم یدونه اره زنجیری آشغال دارم (حدود 2سال پیش فکر کنم 700تومن خریدم)امروز هندل میزنید با هندل دوم روشن میشه مثل بچه آدم کار می کنه فردا هندل میزنید هرکاری می کنید روشن نمیشه .یکبار بالای 50بار هندل زدم که دستم تاول زد و پوستش کنده شد .یک روز دیگه روشن میشه اما وسط برش زدن خودش خاموش میشه .

کلا تو عمرش 3-4ساعت کار نکرده ازش یدونه کاربراتور و شمع هم عوض کردم بازم درست نشد .
              جالبیش اینه می بریم تعمیرگاه طرف تنظیمش می کنه دوباره فرداش خراب میشه.خلاصه نه آدم دلش میاد مثل دریل سوخته بندازه دور نه هیچ وقت درست کار میده .فقط شده وسیله اعصاب خوردی .اما علفتراش هیوندای تعریفش را نکنیم یک موقع فردا خراب بشه تا امروز نهایت با 3تا هندل روشن شده نه ریپ زده نه ایرادی داشته.

ابزارهای موتوری از برندهای مطرح دنیا مثل اشتیل آلمان و الو مک و روبین و اکو و......بگذریم چون قمیتشون خیلی بالا است .(مثلا اره زنجیری اشتیل اصل آلمان از حدود 10میلیون تومن به بالا است)

سایر برندهای چینی فقط باید به تجربه افرادی که ازش استفاده کرده اند توجه کرد یعنی شما ممکنه علفتراش چانگ و برادرانبخرید 3میلیون خیلی هم عالی کار بده اما یک مدل دیگه بخرید 5تومن فقط اعصاب خورد کنه
              البته برندهایی مثل کرون و رونیکس و توسن و هیوندای(از هیوندای بدم میاد متقلب است ) یک حداقل کیفیت را دارند و اگر مغازه مورد اعتماد و با تجربه سراغ ندارید بهتره از این برندها بخرید
              موتور دوزمانه کلا عادتش ناز کردنه. دیدی روشن نمیشه یکم بنزین بزن به فیلتر هواش یا فیلتر در بیار بنزین اسپری کن داخل کاربراتش یکم هم گاز رو نگه دار . هندل اول روشن میشه.
              انجین دوزمانه روی موتور داشتم. روی ماشین rc داشتم. روی اسکوتر که با رفیقم درست کردیم سوار کردم. از صدای دوزمانه و دودی که میکنه کلا خوشم میاد. انجین ساده ای داره راحت عیب یابی و تعمیر میشه
              تنظیم کاربرات هم باید یکم کار کنی تا دستت بیاد

دیدگاه

نه وام که نمیدن
                آمادگاه هم نه نداشتن

حرفم رو پس میگیرم دونه ای 8500 خیلی گرونه من فک کردم پنج تاش رو میده 8500
                مث اینکه باز هم باید به گشتن ادامه بدم

اینجا ارزون تر میده
                بسته ده عددی تیغ مخصوص کاتر جراحی | تیغ جراحی | کاتر مینیاتوری | دسته تیغ | برند Kaisi

این تیغ ها را تعمیرکار موبایل هم استفاده می کنند یک موقع گذرت به احمدآباد افتاد اینها که قطعه یدکی موبایل می فروشند ازشون بپرس احتمالا دارند

بله این دقیقا هویه مخصوص smdهست که دوتا المنت داره و هم زمان دو طرف قطعه را گرم می کنه .به هیترهای گرداک وصل میشه قبلا به صورت 220ولتش هم دیده بودم و باید تو بازار پیدا بشه که نیاز به هیتر نداشته باشه.

من یادم است بعد از برجام یکی از شروط آمریکا یا جور دیگر بگویییم یکی از آپشنهای
                و پاداشهای امریکا به ایران بعد از آزاد کردن میلیاردها دلار پول و فوش هواپیما...
                راه اندازی آمازون در ایرا ن و ورود شورولت به ایران بود که مقام رهبری با سخنرانیی
                این کار را ممنوع کردند و فرمودند 70 درصد کالاهای صنعتی آزاد و 30 درصد مصرفی
                مردم ممنون که امازون هم به هم خورد و قرار شد یک سایت واسطه بین آمازون و مردم
                قرار گیرد که شد مالتینا ..... خوب باید دوستان هم نون بخورند و مستقیم هم از آمریکا
                خرید نشود.... بله زمان سرکیسه کردن مردم اسم شرکتها میشود ایران مال... بانک
                پاسارگاد... مالتینا....آرتیمیس... جنین یابن گدیب.. ثامن الائمه ... از این اسامی برای این
                موارد به کار نمیرود... شرکتهای لوکس و دختران لاکچری و ..... ولش کنیم......

ارادت
                دیگه من نمی دونستم این مطلب پشت این سایت هست کلا پی گیر اخبار سیاسی نیستم

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                موتور دوزمانه کلا عادتش ناز کردنه. دیدی روشن نمیشه یکم بنزین بزن به فیلتر هواش یا فیلتر در بیار بنزین اسپری کن داخل کاربراتش یکم هم گاز رو نگه دار . هندل اول روشن میشه.
                انجین دوزمانه روی موتور داشتم. روی ماشین rc داشتم. روی اسکوتر که با رفیقم درست کردیم سوار کردم. از صدای دوزمانه و دودی که میکنه کلا خوشم میاد. انجین ساده ای داره راحت عیب یابی و تعمیر میشه
                ممنون اشکان خان برای راهنمایی
                دقیقا موتور دو زمانه ناز داره البته جنس خوبش چندسالی به ناز کردن نمی افته طرف کارش چوب بری برای زغال بود میگفت دوساله شبانه روز با اره اشتیل اصلی کار می کنه حتی هنوز شمع را عوض نکرده فقط در میاره تمیز می کنه دوباره میزنه سر جاش

بعضی وقتها من شمع را در میارم با بنزین خیسش می کنم میزنم جا بعد راحت روشن میشد .البته بماند که این اره حتی کویلش هم آشغاله و مثل آدم کار نمی کنه

از قدیم من عشق ماشین rc داشتم الان یدونه خوبش که تو ایران پیدا بشه چه مدلیه و حدود قیمتش چنده؟؟

تو یوتوب می دیدم تنظیم اره موتوری نیاز به دور سنج داره .اگر نه دور بالاتر از جد مجاز تنظیم بشه در بلند مدت کلا موتور نابود میشه .البته بماند که من ندیدم این تعمیرکارهای اره موتوری دور سنج داشته باشند
                جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۰۹:۵۸ ۱۳۹۹/۱۰/۲۷.
                ولتر

دیدگاه

از قدیم من عشق ماشین rc داشتم الان یدونه خوبش که تو ایران پیدا بشه چه مدلیه و حدود قیمتش چنده؟؟
                  حدودا 10 تا 15 تومن آماده هاش
                  میتونین هم قطعاتش رو جدا بگیرین خودتون بسازین
                  مرجع تخصصی خرید ماشین‌های کنترلی نیترو، بنزینی و الکتریکی. تنوع گسترده، قیمت‌های رقابتی و ارسال سریع به سراسر ایران. تجربه رانندگی هیجان‌انگیز با مدل‌های آفرود و سرعتی

ماشین کنترلی بنزینی و نیترو|مرکز فروش و آموزش تعمیر و نگهداری ماشینهای حرفه ای آرسی| سوخت نیترو ,لوازم جانبی و قطعات یدکی ماشین های کنترلی
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                  It Means
                  TRY AGAIN
                  With More
                  XP
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

هممم
                    شاید
                    اشتباه گفتم؟...... انگار هویه هست .... از محمد عزیز سوال کنید

نقطه جوش باتری این دستگاه ها هست.. من اشتباه کردم.....

دیدگاه

حدودا 10 تا 15 تومن آماده هاش
                      میتونین هم قطعاتش رو جدا بگیرین خودتون بسازین
                      مرجع تخصصی خرید ماشین‌های کنترلی نیترو، بنزینی و الکتریکی. تنوع گسترده، قیمت‌های رقابتی و ارسال سریع به سراسر ایران. تجربه رانندگی هیجان‌انگیز با مدل‌های آفرود و سرعتی

https://www.tehranrccar.com/
                      ماشین بنزینی 60میلیون!!!! خدایا توبه با خودم بودم .همین بحث دریل بهتره
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                        سلام و عرض ادب
                        موتور فقط دو زمانه اشکان جان بله بوی دودش آدمو مست میکنه..... البته موتور نیتور از دو زمانه
                        بنزینی خیلی ساده تره است .... ولی انگار سوختش خیلی گرون در میاد.... از بچیگی با پسر عمه هم که هم بازی
                        بودیم.... عاشق یک دستگاه چمن زن بنزینی پدر بزرگ بودیم که خرابش کنیم و موتورش را تبدیل به یک رورواک
                        موتوری کنیم که همان اسکوتر امروزی خودمان است...... اون موتورسیکلتهای دو زمانه که موسوم به گازی
                        بود را یادتان است؟؟؟ که هر کاری کردیم برایمان بخرند که نخریدند... با اون خفه کن جالبش و صدای وز وزش
                        ای داده بیداد .... چی دورانی بود...... رفت و دیگر بر نمیگردد.....

دیدگاه

ممنون اشکان خان برای راهنمایی
                          دقیقا موتور دو زمانه ناز داره البته جنس خوبش چندسالی به ناز کردن نمی افته طرف کارش چوب بری برای زغال بود میگفت دوساله شبانه روز با اره اشتیل اصلی کار می کنه حتی هنوز شمع را عوض نکرده فقط در میاره تمیز می کنه دوباره میزنه سر جاش

بعضی وقتها من شمع را در میارم با بنزین خیسش می کنم میزنم جا بعد راحت روشن میشد .البته بماند که این اره حتی کویلش هم آشغاله و مثل آدم کار نمی کنه

دوره احمد شاه اینا رو گرفتم فک کنم 10 تومن هم نشده بودن. الان جمع کنی یه دویست سیصد تومنی میشه همینجور الکی کسی هم نمیخره !!!!
                          نیترو و بنزینی و الکتریک . بادی (کاور روش همون اتاق ماشین ) رو درآوردم توی عکس
                          اینا توی مغازه دکور بودم هر کی میومد الکی میومد سوال میکرد منم بردمشون خونه!
                          به خاطر لوازم مصرفی که دارن و گرون شده دیگه بیرونشون نمیارم. باکشون خیلی وقته خشکه. داشتن همین ماشین و هواپیما هم برای ما موقعی که نمیشه خرج لوازم مصرفیش رو داد هم دیگه لذت بخش نیست

تو یوتوب می دیدم تنظیم اره موتوری نیاز به دور سنج داره .اگر نه دور بالاتر از جد مجاز تنظیم بشه در بلند مدت کلا موتور نابود میشه .البته بماند که من ندیدم این تعمیرکارهای اره موتوری دور سنج داشته باشند
                          هر موتوری یه دور آیدل داره که باید توی دیتاشیت اون موتور بخونید ببیند چقدر هست. پیچ سلو و هوا و مینیمم و ماکزیمم دور باید دقیق تنظیم بشه وگرنه موتور همون بلایی که گفتید اکثرا براش پیش میاد و بد روشن میشه

سلام و عرض ادب
                          موتور فقط دو زمانه اشکان جان بله بوی دودش آدمو مست میکنه..... البته موتور نیتور از دو زمانه
                          بنزینی خیلی ساده تره است .... ولی انگار سوختش خیلی گرون در میاد.... از بچیگی با پسر عمه هم که هم بازی
                          بودیم.... عاشق یک دستگاه چمن زن بنزینی پدر بزرگ بودیم که خرابش کنیم و موتورش را تبدیل به یک رورواک
                          موتوری کنیم که همان اسکوتر امروزی خودمان است...... اون موتورسیکلتهای دو زمانه که موسوم به گازی
                          بود را یادتان است؟؟؟ که هر کاری کردیم برایمان بخرند که نخریدند... با اون خفه کن جالبش و صدای وز وزش
                          ای داده بیداد .... چی دورانی بود...... رفت و دیگر بر نمیگردد.....

والا ما هم هرچی میگفتیم چیزی برامون نمیگرفتن که گذشت خودمون کار کردم یواش یواش جمع کردیم دوره ارزونی خریدیم ولی الان افسوس که پول لاستیک خالیش که جفتی شده 2 میلیون رو ندارم!!!!

دیدگاه

سلام دوستان خواستم بگم من همون PROMember5 سابق هستم نام کاربریم رو عوض کردم
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                            It Means
                            TRY AGAIN
                            With More
                            XP
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

اشکان جان از داخل مغازه چند تا عکس بگیرید بزارید اینجا ببینم چه شکلی هست.... همیشه از بیرونش عکس میگیرید....
                              فقط موارد فروشگاه ECA را دارید و یا به جر آن... چیزهای دیگری هم میفروشید؟؟؟ خودتان هم از چین خرید دارید؟
                              عکس از تمام قسمتهای مغازه یادتون نره....

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
                              سلام دوستان خواستم بگم من همون PROMember5 سابق هستم نام کاربریم رو عوض کردم
                              به چه صورت نام کاربری را تغییر دادید؟ خیلی وقته میخواهم S اول اسمم را بزرگ کنم... کجا باید برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

اشکان جان از داخل مغازه چند تا عکس بگیرید بزارید اینجا ببینم چه شکلی هست.... همیشه از بیرونش عکس میگیرید....
                                فقط موارد فروشگاه ECA را دارید و یا به جر آن... چیزهای دیگری هم میفروشید؟؟؟ خودتان هم از چین خرید دارید؟
                                عکس از تمام قسمتهای مغازه یادتون نره....

به چه صورت نام کاربری را تغییر دادید؟ خیلی وقته میخواهم S اول اسمم را بزرگ کنم... کجا باید برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                یه پیام خصوصی به آقای مومنی بفرستید براتون عوض میکنه

یه سوال
                                توی اصفهان، بورس الکترونیکی ها خیابون طالقانی هست
                                توی تهران کجاس؟ جایی که پر باشه از مغازه های برقی و الکترونیکی؟؟
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                                It Means
                                TRY AGAIN
                                With More
                                XP
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X