اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

بینهایت ممنون..... پس اسمش بادپاشه ......
    چشم کمی تحقیق کنم....... دو ابزار دیگر هم سوال داشتم...
    بعدا می پرسم
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد خان این وسیله چیه؟ هم میخ کوبه و هم منگنه زن.... نظرتون چیه؟ انگار برقیه....
      قیمتش هم مناسبه......... نظرتان را بفرمایید.... یک فکری دارم.....
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        محمد خان این وسیله چیه؟ هم میخ کوبه و هم منگنه زن.... نظرتون چیه؟ انگار برقیه....
        قیمتش هم مناسبه......... نظرتان را بفرمایید.... یک فکری دارم.....
        https://www.digikala.com/product/dkp...F%D9%84-sg-502
        من ازش نداشتم اما از ظاهرش کاملا مشخصه که چیز به دردبخوری نیست مارکش هم چینی و تولید کارگاه های بی نام و نشان چینه .خشاب قرار گیری منگنه و میخ هم ظاهرا پلاستیکی هست .
        قرار به این باشه منگه کوب دستی بخرید 200-300تومن به این شرف داره من خودم منگه کوب دستی دارم کارایی خوبی هم داره.

از اینها گذشته در مشخصات نوشته میخ با حداکثر طول 1.5سانت میزنه میخه 1.5سانت که خیلی کوتاه است فقط به درد مثلا کوبیدن تخته سه لایی می خوره
        شما با توجه به اینکه کارتون خانگی و کم هست یدونه میخکوب بادی مثلا مارک آنکور بخرید 700تومن (میخ تا 5سانت هم می کوبه) منگه کوبم مثلا همین آنکور بخرید 450میشه 1150خیلی خیلی با ارزش تر از این منگه کوب برقی 870تومنی است.
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
          من ازش نداشتم اما از ظاهرش کاملا مشخصه که چیز به دردبخوری نیست مارکش هم چینی و تولید کارگاه های بی نام و نشان چینه .خشاب قرار گیری منگنه و میخ هم ظاهرا پلاستیکی هست .
          قرار به این باشه منگه کوب دستی بخرید 200-300تومن به این شرف داره من خودم منگه کوب دستی دارم کارایی خوبی هم داره.

از اینها گذشته در مشخصات نوشته میخ با حداکثر طول 1.5سانت میزنه میخه 1.5سانت که خیلی کوتاه است فقط به درد مثلا کوبیدن تخته سه لایی می خوره
          شما با توجه به اینکه کارتون خانگی و کم هست یدونه میخکوب بادی مثلا مارک آنکور بخرید 700تومن (میخ تا 5سانت هم می کوبه) منگه کوبم مثلا همین آنکور بخرید 450میشه 1150خیلی خیلی با ارزش تر از این منگه کوب برقی 870تومنی است.
          ممنون از نظر خوبتان..... پس بدرد نمیخوره....

دیدگاه

یک سری نکات ایمنی عنوان می کنم هر کسی تاپیک را خواند .امیدوارم رعایت کنه .
            هر ابزاری حتی اگر چاقو آشپزخانه باشه می تونه خطرناک باشه ومنگنه و میخکوب هم اگر رعایت ایمنی نشه می تونه خیلی خطرناک باشه کم نبودند افرادی که با همین ابزار کور شدند یا عصب دست و انگشتشون قطع شده و دچار فلجی موضعی شدند
            همیشه عینک ایمنی داشته باشیدو بعضی برندهای مطرح دنیا میخکوب را با عینک ایمنی می فروشند جهت اینکه تاکید کنند عینک ایمنی برای کار با میخکوب الزامی است.عینک باید مقاوم و استاندارد باشه نه از این عینکهای 20هزار تومنی چینی که یک تیکه پلاستیک ساده است.(البته همان غیر استانداردها بهتر از اینه که کلا عینک نزنید)

اکثر میخکوبها و منگنه کوبهای بادی ضامن ایمنی دارند که فقط وقتی شلیک می کنند که روی سطحی فشار بیاورید یعنی روی چوب یا هر سطح کاری نباشند شلیک نمی کنند و قفل میشه .اگر ضامن خرابه حتما درستش کنید و هیچ وقتم این ضامن را دستکاری نکنید که بدون قطعه کار شلیک کنه.

گیر کردن میخ و منگنه در خشاب کاملا رایجه (مثل منگنه معمولی) قبل از رفع گیری و ایراد حتما شلنگ باد را از میخکوب در بیارید موقع رفع ایراد هم سر میخکوب را به سمت صورت خودتون نگیرید.

میلیون ها نفر دارند از این ابزار استفاده می کنند پس اگر ایمنی را رعایت کنید ایشا الله که حادثه پیش نمیاد .
            ولتر

دیدگاه

در رابطه با باد گرفتن کندانسور یخچال به وسیله کمپرسور هوا امروز این عکس را در اینستا دیدم. دیدنش خالی از لطف نیست

یکی از دلایل سوختن یخچال همین غبار و الیاف فرش و لباس و......است که پشت یخچال جمع میشه .با این قیمتهای نجومی وسایل خانگی تا نسوخته حتما به داد یخچال برسید

Click image for larger version

Name:	یخچال.jpg
Views:	1
Size:	75.4 کیلو بایت
ID:	1125386
              ولتر

دیدگاه

سلام مجدد....
                محمد جان حالمو بد کردید........ ممنون برای اطلاع رسانی و آموزش نکات ایمنی....
                من با میخ کوب و منگنه بادی کار کردم.... دوستان نجار زیاد دارم.....هی چی مزده زدن
                میخ داخل چون نیست.... بله سرش یک ضامن داره ولی خوب میشه از کار انداخت....
                دیدم در فیلمی تلگرامی که با این یخکوبها یک تابلو پرتره کشید... البته بله خیلی
                خطرناک است... محمد جان یخچالهای بدون برفک نصل جدید هم باید تمیزکار بشوند؟؟؟

دیدگاه

سلام مجدد....
                  محمد جان حالمو بد کردید........ ممنون برای اطلاع رسانی و آموزش نکات ایمنی....
                  من با میخ کوب و منگنه بادی کار کردم.... دوستان نجار زیاد دارم.....هی چی مزده زدن
                  میخ داخل چون نیست.... بله سرش یک ضامن داره ولی خوب میشه از کار انداخت....
                  دیدم در فیلمی تلگرامی که با این یخکوبها یک تابلو پرتره کشید... البته بله خیلی
                  خطرناک است... محمد جان یخچالهای بدون برفک نصل جدید هم باید تمیزکار بشوند؟؟؟
                  سلام
                  شرمنده که حالتون بد شد
                  این تصویر دقیقا عکس یخچال بدون برفک جدیده .یخچالهای قدیمی یادتونه پشتش یک صفحه فلزی با لوله سیاه بود ؟؟؟؟یخچالهای جدید این لوله ها به صورت فشرده پایین یخچال جمع میشه و براش فن تعبیه شده(دقیقا مثل عکس) پس یخچالهای جدید بیشتر گرد و غبار می گیره و نیاز به تمیزکاری بیشتری به نسبت یخچالهای قدیمی دارند .

یخچال خونه خود ما بدون برفک سامسونگ. بعد دوسال کار برای اولین بار که بازش کردم دقیقا مثل این عکس داخلش افتضاح بود

من بلوور هم دارم اما هیچی مثل کمپرسور تمیزش نمی کنه
                  ولتر

دیدگاه

محمدجان کمپرسور شما چند کیلویی است؟؟؟؟ تکی میتوانید بلندش کنید؟؟؟
                    کلا مشخصاتش چیست؟؟؟ چند وات و چند اسب بخار است؟ چند لیتر در دقیقه
                    دبی هوای آن است؟ چند PSI یا بار...؟؟؟قیمت حدود چند است (مدل شما)؟؟؟
                    محمد خان راستی یک نکته....: اگر برای زمان زیاد از کمپرسور استفاده نکنیم...
                    باد داخل مخزن را باید خالی کنیم و فشار را کاهش دهیم ویا خیر؟؟؟؟ اگر باقی
                    بماند...چه مشکل و یا مشکلاتی ایجاد میکند؟؟؟؟ با تشکر....

دیدگاه

محمدجان کمپرسور شما چند کیلویی است؟؟؟؟ تکی میتوانید بلندش کنید؟؟؟
                      کلا مشخصاتش چیست؟؟؟ چند وات و چند اسب بخار است؟ چند لیتر در دقیقه
                      دبی هوای آن است؟ چند PSI یا بار...؟؟؟قیمت حدود چند است (مدل شما)؟؟؟
                      محمد خان راستی یک نکته....: اگر برای زمان زیاد از کمپرسور استفاده نکنیم...
                      باد داخل مخزن را باید خالی کنیم و فشار را کاهش دهیم ویا خیر؟؟؟؟ اگر باقی
                      بماند...چه مشکل و یا مشکلاتی ایجاد میکند؟؟؟؟ با تشکر....
                      کمپرسور من 10 لیتری .حدود 15 کیلو وزن داره و راحت یک نفره بلند میشه .دقیقا این لینک زیره فقط از من سری قدیمشه .مارک هیوندای هم آشغاله و من قدیم فکر می کردم کره ای است بعد فهمیدم مثل سایر برندها چینیه و هیچ ربطی به شرکت کره ای هیوندای نداره همون اول کار درجه فشارش خراب شد گارانتی هم گفت جز موارد گارانتی شده نیست باید پول بدید براتون عوض کنیم

8بار فشار داره 120لیتر در دقیقه و یک اسب بخار تمام کمپرسورهای روغنی این شکلی که یک اسب هستند همین حدود 120لیتر دبی دارند جایی مثلا نوشته بود 200لیتر الکی نوشته

در بلند مدت خودش بادش خالی میشه از شیر ها و اتصالات کم کم باد خالی میشه من جایی نشنیدم باد را باید خالی کرد.اما کمپرسور روغنی حتی اگر ازش استفاده نکنید بهتره سالی یکبار روغنش عوض بشه مثل ماشین که میگند حتی اگر کیلومترش به حد مورد نظر نرسید اما یکسال گذشت حتما روغن را عوض کنید.اگر بلک اندکر بخرید که روغن نداره و از این نظر راحت هستید.

در مورد انواع میخ های دستگاه میخکوب این لینک خیلی کامل انواع میخ را معرفی کرده اگر فرصت داشتید نگاه کنید .البته رایج ترین و پر فروش ترین مدل میخ و میخکوب .اسکا یا همون میخ Fاست بعد هم تیپو و تی و نواری یا میخ سر گرد(مثل میخ معمولی که با چکش می کوبیم .میخ کوبش هم خیلی گرونه مارک سوماکش12 میلیون تومنه!!!)
                      چند مدل میخکوب داریم؟چرا همه این مدل ها در ایران نیست؟! میخکوب قاب بندی | میخکوب سقفی | میخکوب کفپوش | میخکوب نما | میخکوب پالت | میخکوب سوزنی
                      ولتر

دیدگاه

چه جالب.... چه میزان میخ و میخ کوب داریم.... لینک مفیدی است و بعد این پست مطالعه خواهم کرد...
                        محمد خان قیمت مدل شما هم با بلک اندکر در یک میزان است و بلک اندکر یک و نیم اسب بخار است...
                        ممکن است قیمت قدیمی باشد؟؟؟ یک سرو گردن از هیوندای بی نام نشان هم زیباتر و هم مهندسی تر است...
                        نظر تان چیست؟ چرا هم قیمت هستند؟؟؟؟

دیدگاه

منم برای همین گفتم اگر می خواستم الان کمپرسور بخرم همین بلک اندکر را می خریدم قیمت هم باید آپدیت باشه چون قبلا در اینستا ابزار سپه ازشون پرسیدم قیمت و فروش سایتتون به روزه گفتند بله به روز هست و اگر به روز نباشه می نویسند تماس بگیرید.
                          البته اکثر خلق الله دنبال این هستند کمپرسور چند لیتره که هیوندای 10لیتره و در ظاهر دو برابر بلک اندکر هست .خیلی ها هم مثل قدیم من فکر می کنند هیوندای ساخت کره است

از طرفی بلک اندکر کلا تو ایران مارک شناخته شده ای نیست .

از اینها گذشته قبلا عرض کردم بلک اندکر خدماتش در حد صفره یعنی خراب بشه قطعه مشابهش تو بازار نباشه دیگه نمیشه تعمیرش کرد و باید بندازیدش دور اما رونیکس یا همین هیوندای آشغالی تا حدودی خدمات و یدکی دارند .

اگر دقت کنید هیوندای و رونیکس و کنزاکس و اکتیو کمپرسور 10لیتریشون هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط رنگ و اسمشون فرق داره معنیش اینه قطعه یدکیش تو بازار خیلی زیاد پیدا میشه اما بلک اندکر این طوری نیست .

کلا سینا خان هر ابزاری دیدید برند رونیکس دارد و یا شبیه برند رونیکس هست از نظر قطعه یدکی تا حدود 90 درصد خیالتون راحت باشه رونیکس و توسن هیچی کیفیت نداشته باشند (به نسبت قیمت خداییش کیفیتشون هم خوبه اما درجه یک نیستند)حداقل قطعه یدکیشون تا حدود 90 درصد جوره

با همه این تفاسیر انتخاب خود منم بلک اندکر است.

تازه همون شلنگ و بادپاش داخل جعبه بلک اندکر حداقل 200هزار تومن قیمتشه
                          جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۱۸ ۱۳۹۹/۱۰/۰۹.
                          ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر فراوان....
                            بله فرمایشات شما کاملا صحیح میباشد.....
                            کلا محصولات چینی یک سری برند است مثل شیائومی و یک سری بی نام
                            است که وارد کننده بر اساس سفارش زیاد نامی برای آن انتخاب و سفارش
                            میدهد.... حال دوربین مدار بسته باشد و یا ابزار... مثلا دوربین داهوا برند
                            است و این سری بی نام نشانها اگر تعداد کم وارد شوند خوب میبینید بینام
                            وارد میشوند... اما شرکتهایی بزرگتر که پول بیشتری دارند... نام ساخت خود
                            را سفارش میدهند و لیبل میخورد.... توسن و رونیکس و هیوندا هم همین
                            است... حال وارد کننده ای فکر کرده از اسم برند هیوندای برای واردات بی نام
                            و نشان خود بهره بگیرد که امثال من و شما گول برند هیوندای را بخوریم... ولی
                            خوب همانتولیدبی نام نشان ها است.... اما بلک اندکر خوب نامی معروف است..
                            اما مدلهای وارداتی ایران سری اسمبل چینی آن است... اما تحت لیسانس و برای کارگر
                            ارزان در چین تولید شده برای بازار کشورهای جهان سوم..... خوب البته نسخه چینش
                            کمی سعی میشود کیفیت بدنه... کاهش یابد (تا حدی که از استانداردهای جهانی خارج
                            نشوند) و ارزانتر تمام شود.... در مورد پرینترهای HP و کانون قبلا این موضوع را تحقیق
                            کرده بودم که تولیدات سفارشی بازار جهان سومی با سفارشات غربی فرق دارند.... و
                            بیشتر در بدنه و بعضی قطعات...

دیدگاه

سلام مجدد....
                              محمد خان با اجازتون این 3 مدل را یک بررسی نهایی کنیم.....:

BD 55/6

این مدل نیم اسب بخار و 300 وات توان دارد و مخزن 6 لیتی که با دبی 55 لیتر در دقیقه حدود 7 ثانیه طول میکشد مخزن
                              آن از صفر تا 100 پر شود 8 بار فشار داشته و وزنی حدود 6 کیلو گرم دارد.....

BD 195-CUBO

این مدل 6 کیلو وزن داشته و 1.5 اسب بخار و توان 1100 وات.... و 8 بار فشار.....
                              با دبی هوای 180 لیتر بر دقیقه ولی مخزن ندارد و بدون برق کاری نمیتواند بکند و
                              بیشتر فکر کنم برای تمیز کاری است.... چون میخکوب و منگنه کوب... باید یک
                              مخزن داشته باشد تا بتوان با آن کار کرد... در غیر این صورت به دستگاه فشار
                              خواهد امد (بین مدل بالا و پایین است)....

BD 195/5-MY-T

این مدل 1.5 اسب بخار و توان 1100 وات.... و حدود 10 بار فشار دارد.... 180 لیتر در دقیقه دبی هوا
                              که مخزن 5 لیتری آن را در حدود 1.6 ثانیه از صفر تا 100 پر میکند.... دسته داشته با چرخ و وزنی
                              حدود 12 کیلو گرم دارد....

هر سه هم بدون روغن هستند ولی صدایی در حدود نصف مدلهای 10 لیتری دارند
                              (به گفته خریدار دیجی کالا آن هم در مدل نیم اسب بخار) پس صدایشان بالاست

دیدگاه

سلام مجدد
                                محمد جان دو وسیله دیگر هم عرض کردم میخواهم از شما در موردشون
                                سوال کنم.... اگر اجازه دهید بپرسم..... ممکنه است زیاد ابزاری نباشد...
                                پدرم دو وسیله برای باغشون نیاز دارند....
                                یکی علف زن برقی میباشد ...

و دیگری اره موتوری زنجیری برقی است...

قیمتی ارزان میخواهند داشته باشد ولی دیگر چیزی نباشد که ایمنی هم نداشته باشد...
                                کارشان با این دو وسیله خیلی کم است.... گفتند از دوستتان سوال کنید... بد ندیدم اینجا
                                بپرسم تا دوستان دیگر هم استفاده کنند.... امسال علف باغ را ازشون 3000 پول گرفتند
                                تا بزنند... گفت خودم بخرم و کم کم بزنم... پول دستگاه در دو سال در میاید....
                                ممنون میشم من و پدر را راهنمایی کنید.... با تشکر......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X