اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

ارادت
    خوب اگر درب فرعی دارید پس موتور برق هم جواب میده
    اول بگم من متخصص برق نیستم فقط در حد ایده مطرح می کنم یک موقع خواستید اجرا کنید حتما با متخصص مشورت کنید که خدایی نکرده حادثه ایجاد نکند
    رله مد نظر من رله ای است با بوبین 220ولت و دو کنتاکت قوی که 25آمپر برق تکفاز خانگی و اداری را جواب بده چیزی شبیه لینک زیر

البته من نمی دانم این رله چه کیفیتی دارد و مثلا کولر گازی خاموش روشن میشه کنتاکتهاش به هم دیگه جوش می خوره یا نه اما در کل رله ای مشابه این لینک منظورم است.

حتما رله بعد کنتور باید وصل بشه و پریز ساختمان هم دقیقا بعد کنتور نصب بشه(البته نیازی به پریز نیست سیمها را میشه مستقیم به رله وصل کرد برای اینکه مثاله جا بیوفته پریز ساختمان نوشتم)

نقاشی محمد 2ساله از اصفهان

Click image for larger version

Name:	relay.jpg
Views:	1
Size:	39.0 کیلو بایت
ID:	1125394

نمی دونم کدام مدل نوا را مد نظرتون هست اما چرا اول نوا بخرید بعد خراب شد بوش بخرید؟؟؟چرا از اول بوش نخرید؟؟؟

کلا هر سر پیچ گوشتی بخرید و به قول گفتنی رد بکنه (سر پیچگوشتی دائما از پیچ خارج و داخل بشه )به خاطر سایشی که اتفاق می افته سر پیچگوشتی خراب میشه حتی اگر ورا و برندهای گران قیمت باشد .حتی الماس تراشکاری که فوق العاده جنس خشک و شکننده ای دارد در اثر تماس با فلزات به مرور کند میشه .دیگه سر پیچگوشتی که جنسش از الماس نیست پس قطعا با سایش زیاد خرده میشود
    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۰۷ ۱۳۹۹/۱۱/۰۶.
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

ممنون محمد خان... از این طرح رله خیلی خوشم اومد.... باید فردا برم دنبالش....
      محمد جان نوا قیمتش 18 است ولی بوش که معرفی کردید پک هست.... و قیمتش
      170 میباشد.... اگر بوش تک هم باشد خوب بوش را میگیرم... اما پک را اگر بخواهم
      مدل پک بوکس دارش را میگیرم تا یک ست کامل داشته باشم.....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

محمد خان چند مدل موتور برق (حال سایلنت و غیر سایلنت ... هر چیزی باشد) معرفی میکنید... زیر 10 میلیون؟؟؟
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ارادت

برند های متوسط بازار راتو- سنسی- لانتاپ-جیانگ دانگ-هیوندای -لانسین هستند
        ژاپنی هم هوندا و elmaxو روبین ...اگر اصلی باشند قیمتشون خیلی بالاست
        کلا من مدلی که در بازار باشه و قیمت در نت پیدا کنم که سایلنت باشد پیدا نکردم همین کیفی های هیوندای را میگند سایلنت اما من صداشون را نشنیدم که ببینم واقعا کم صدا هست یا خیر.

برای خرید موتور برق بنزینی کیفی سنسی مدل sc2000i به کیچک شاپ مراجعه نماید . بازرگانی اعتصامی نمایندگی فروش موتور برق بنزینی سایلنت(کیفی| کوچک) در سراسر کشور می باشد. برای اطلاع از قیمت موتور برق به kichakshop مراجعه نماید.

لانتاپ که ابزار سرا وارد می کند
        ژنراتور بنزینی 2500 وات لانتاپ مدل LT3500N با کارایی بالا و گارانتی 12 ماهه ابزارسرا، دارای موتور تک سیلندر و سیستم خنک‌کننده مناسب برای مصارف خانگی و کمپینگ.

اینم مثلا سنسی(البته یک مقدار قیمت این سایت کمه فکر کنم به روز نیست)
        محصولات سنسی یکی از پرفروش ترین محصولات در بازارهای اروپا و آمریکای شمالی می باشد. ماین محصول در حال حاضر با 5 درصد تخفیف و دارای یکسال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش در فروشگاه کیچک شاپ عرضه میشود.

بقیه موارد هم با قیمت حدودی می توانید ببیند با توجه به وات خروجی
        انواع موتور برق با قیمت مناسب در بازرگانی اعتصامی ارائه می گردد: موتور برق بنزینی تک فاز, موتور برق سایلنت، سه فاز, کوچک, جوشکاری, ارزان. برای اطلاع از قیمت موتور برق و خرید موتور برق اقساط در بهترین برندهای لانسین، هواسدان به بازرگانی اعتصامی مراجعه نماید.
        جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۵۷ ۱۳۹۹/۱۱/۰۶.
        ولتر

دیدگاه

ممنون محمد خان.....
          نظرتون در مورد این مدل که معرفی کردید چی هست؟
          برای خرید موتور برق بنزینی کیفی سنسی مدل sc2000i به کیچک شاپ مراجعه نماید . بازرگانی اعتصامی نمایندگی فروش موتور برق بنزینی سایلنت(کیفی| کوچک) در سراسر کشور می باشد. برای اطلاع از قیمت موتور برق به kichakshop مراجعه نماید.
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام محمد خان
            ببخشید وسط بحث سینا جان وارد شدم
            محمد خان کرون خریدم .کامل تست نکردم ولی اصلا شفت تاب نداره قدرتش خوب و با دست نمیشه نگهش داشت کلا معلوم کیفیت ساختش باید خوب باشه و گیریبکس هم قشنگ کار میکنه و هرچی درجه میره بالا قویتر میشه 1 سالم ضمانت داره 2تا سر پیچگوشتی هم داخلش.من رونیکس باتری خور دیدم با فشار دست میشد نگهش داشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
              ممنون محمد خان.....
              نظرتون در مورد این مدل که معرفی کردید چی هست؟
              https://kichakshop.com/senci-sc2000i
              ارادت
              راستش اصلا نمی دونم این موتور برقی که در ایران است اصلیه یا تقلبی چون پنلش با عکس داخل سایت سازنده فرق داره
              http://www.senci.com Rated power,1.6kW(Gas)/1.5kW(LPG) Max. power,2.0kW(Gas)/1.8kW(LPG)

اگر طبق مشخصات سایت سازنده باشه و اینورتر باشه و صداش اینقدر کم باشه یعنی چیز خوبیه .مخصوصا موتور برق ها نوسان دارند اگر واقعا اینورتر باشه خیلی عالیه و حداقل نوسان را دارد .اما تا چه حد واقعیت داره نمی دونم .
              مدل لان تاپ ابزار سرا نه اینورتر داره نه سایلنت است اما حداقل خیال آدم راحته جنس اصلی است .
              این مدل سنسی کیفی 1.5کیلیوات است برای شما کافی است؟؟؟

همین کیفی های هیوندای هم هیچ مشخصاتی براش ننوشته اند اصلا موتور دوزمانه است یا چهارزمانه(روغن بنزین جدا) یا صداش چند dbاست و؟؟!!

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
              سلام محمد خان
              محمد خان کرون خریدم .کامل تست نکردم ولی اصلا شفت تاب نداره قدرتش خوب و با دست نمیشه نگهش داشت کلا معلوم کیفیت ساختش باید خوب باشه و گیریبکس هم قشنگ کار میکنه و هرچی درجه میره بالا قویتر میشه 1 سالم ضمانت داره 2تا سر پیچگوشتی هم داخلش.من رونیکس باتری خور دیدم با فشار دست میشد نگهش داشت
              سلام
              ارادت
              مبارکتون باشه ایشاالله گیربکسش براتون بچرخه

خوب خدا را شکر که تا اینجا راضی بودید ایشالله تست کنید و قدرت لازم هم داشته باشد
              ولتر

دیدگاه

سلام محمد خان
                سلام علی آقا.. خواهش میکنم... اختیار دارید....
                علی آقا مبارکه.... بی زحمت عکس و مدل دستگاهتان را قرار دهید ....
                ممنون میشم....

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                ارادت
                راستش اصلا نمی دونم این موتور برقی که در ایران است اصلیه یا تقلبی چون پنلش با عکس داخل سایت سازنده فرق داره
                http://www.senci.com Rated power,1.6kW(Gas)/1.5kW(LPG) Max. power,2.0kW(Gas)/1.8kW(LPG)

اگر طبق مشخصات سایت سازنده باشه و اینورتر باشه و صداش اینقدر کم باشه یعنی چیز خوبیه .مخصوصا موتور برق ها نوسان دارند اگر واقعا اینورتر باشه خیلی عالیه و حداقل نوسان را دارد .اما تا چه حد واقعیت داره نمی دونم .
                مدل لان تاپ ابزار سرا نه اینورتر داره نه سایلنت است اما حداقل خیال آدم راحته جنس اصلی است .
                این مدل سنسی کیفی 1.5کیلیوات است برای شما کافی است؟؟؟

همین کیفی های هیوندای هم هیچ مشخصاتی براش ننوشته اند اصلا موتور دوزمانه است یا چهارزمانه(روغن بنزین جدا) یا صداش چند dbاست و؟؟!!

سلام
                ارادت
                مبارکتون باشه ایشاالله گیربکسش براتون بچرخه

خوب خدا را شکر که تا اینجا راضی بودید ایشالله تست کنید و قدرت لازم هم داشته باشد
                سلام و عرض ادب و تشکر....
                بله 1.5 کاوا کفایت میکند ..... نه صدا زیاد مهم نیست ولی خوب دو زمانه
                شنیدم برای خودش راه میفته میره این ور و آن ور... صداش هم کر
                کننده است و دود خیلی بدی داره... البته نمیتونه رکورد مدل نفتی زمان
                جنگ و دهه 60 را بگیره که هم کر کننده بود و هم بویش تا سر کوچه
                همه را مصموم میکرد....

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر....
                  بله 1.5 کاوا کفایت میکند ..... نه صدا زیاد مهم نیست ولی خوب دو زمانه
                  شنیدم برای خودش راه میفته میره این ور و آن ور... صداش هم کر
                  کننده است و دود خیلی بدی داره... البته نمیتونه رکورد مدل نفتی زمان
                  جنگ و دهه 60 را بگیره که هم کر کننده بود و هم بویش تا سر کوچه
                  همه را مصموم میکرد....
                  سلام
                  ارادت
                  موتور برقهای قدیم یک مشکل اساسی داشتند که شما ازش بار میکشیدید یا نمی کشیدید در همه حال تخته گاز کار می کردند موتور برق های 20-30سال اخیر avrدارند که متناسب با میزان توانی که ازش میکشید موتور را گاز میده برای همین صداش و دودش کمتره
                  کلا نفتی و گازوئیلی حتی همین مدلهای جدیدش صدا و دودش بیشتر از بنزینی است .

سرچی که من کردم هیوندای کیفی چهارزمانه است پس دودش زیاد نیست .به نظرم در مدلهایی که در نت موجود است. بهترین مورد از نظر قیمت و مشخصات هیوندای کیفی 2.2کیلیوات است
                  به نظر من مدل 1.2را نخرید چون اگر خواستید بهش وسیله موتوری مثل یخچال وصل کنید وقتی موتور روشن میشه آمپر زیادی میکشه و موتور کم میاره و از طرفی اگر 2.2بخرید و از نصف توانش استفاده کنید هم صداش خیلی کمتره هم عمر موتور بالاتر میره چون نیاز نیست تخته گاز کار کنه
                  فکر کنم از بازار تهران هم بخرید 500تومن الی یک میلیون زیر قیمت دیجی کالا هم بتوانید بخرید

کلا موتور برق را در فضای بسته نمیشه باهاش کار کرد حتی اگر بهترین موتور برق باشد پس حتما فضای باز براش در نظر بگیرید. مغازه دارها موتور برق را می گذارند بیرون مغازه با زنجیر وصلش می کنند به قفل کرکره یا لوله گاز دم مغازه

داشتم قیمت اینورترهای کوتک را می دیدم برق از سرم پریدپولمون چه بی ارزش شدهزمانی که شما دنبال اینورتور بودید فکر کنم گران ترین مدلش زیر 7-8میلیون بود

حالا که بحث موتور برق شد یاد وسیله ای جالب افتادم که شرکتهای مطرح ابزار در دنیا چند وقتی هست که تولید کردند .دیدنش خالی از لطف نیست

این درواقع اینورتور است که با باتری ابزارهای شارژی کار می کنه 1800وات هم توان داره (شرکتهایی مثل میلواکی و...هم مشابهش را ساختند)
                  ابزار شارژی در کشورهایی که ارزش پولشون بالا است دیگه صرفا برای جایی که برق نیست استفاده نمیشوند .بلکه چون راحت هستند و دائما سیم بهشون وصل نیست .دیگه در همه جا استفاده میشه برای همین حتی اره های فارسی بر بزرگ شارژی هم ساخته شده

یک باتری 20ولت 12آمپر مثلا دیوالت اندازه یدونه باتری 12ولت 20آمپر انرژی داره پس 4تاش میشه اندازه یدونه باتری 12ولت 80آمپر که انرژی مناسبی برای کار با اینورتور را دارد . طرفم ابزار شارژی دیوالت خریده حالا دوکار یکی می کنه هم برق شهری داره هم باتری ابزار شارژی
                  جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۴:۲۱ ۱۳۹۹/۱۱/۰۷.
                  ولتر

دیدگاه

سلام علی آقا.. خواهش میکنم... اختیار دارید....
                    علی آقا مبارکه.... بی زحمت عکس و مدل دستگاهتان را قرار دهید ....
                    ممنون میشم....

سلام سینا جان
                    این مدل گرفتم البته از یک سایت دیگه 940 تومن.دیجی خیلی گرون میده
                    جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۵:۱۸ ۱۳۹۹/۱۱/۰۷.

دیدگاه

سلام
                      ارادت
                      موتور برقهای قدیم یک مشکل اساسی داشتند که شما ازش بار میکشیدید یا نمی کشیدید در همه حال تخته گاز کار می کردند موتور برق های 20-30سال اخیر avrدارند که متناسب با میزان توانی که ازش میکشید موتور را گاز میده برای همین صداش و دودش کمتره
                      کلا نفتی و گازوئیلی حتی همین مدلهای جدیدش صدا و دودش بیشتر از بنزینی است .

سرچی که من کردم هیوندای کیفی چهارزمانه است پس دودش زیاد نیست .به نظرم در مدلهایی که در نت موجود است. بهترین مورد از نظر قیمت و مشخصات هیوندای کیفی 2.2کیلیوات است
                      به نظر من مدل 1.2را نخرید چون اگر خواستید بهش وسیله موتوری مثل یخچال وصل کنید وقتی موتور روشن میشه آمپر زیادی میکشه و موتور کم میاره و از طرفی اگر 2.2بخرید و از نصف توانش استفاده کنید هم صداش خیلی کمتره هم عمر موتور بالاتر میره چون نیاز نیست تخته گاز کار کنه
                      فکر کنم از بازار تهران هم بخرید 500تومن الی یک میلیون زیر قیمت دیجی کالا هم بتوانید بخرید

کلا موتور برق را در فضای بسته نمیشه باهاش کار کرد حتی اگر بهترین موتور برق باشد پس حتما فضای باز براش در نظر بگیرید. مغازه دارها موتور برق را می گذارند بیرون مغازه با زنجیر وصلش می کنند به قفل کرکره یا لوله گاز دم مغازه

داشتم قیمت اینورترهای کوتک را می دیدم برق از سرم پریدپولمون چه بی ارزش شدهزمانی که شما دنبال اینورتور بودید فکر کنم گران ترین مدلش زیر 7-8میلیون بود

حالا که بحث موتور برق شد یاد وسیله ای جالب افتادم که شرکتهای مطرح ابزار در دنیا چند وقتی هست که تولید کردند .دیدنش خالی از لطف نیست

این درواقع اینورتور است که با باتری ابزارهای شارژی کار می کنه 1800وات هم توان داره (شرکتهایی مثل میلواکی و...هم مشابهش را ساختند)
                      ابزار شارژی در کشورهایی که ارزش پولشون بالا است دیگه صرفا برای جایی که برق نیست استفاده نمیشوند .بلکه چون راحت هستند و دائما سیم بهشون وصل نیست .دیگه در همه جا استفاده میشه برای همین حتی اره های فارسی بر بزرگ شارژی هم ساخته شده

یک باتری 20ولت 12آمپر مثلا دیوالت اندازه یدونه باتری 12ولت 20آمپر انرژی داره پس 4تاش میشه اندازه یدونه باتری 12ولت 80آمپر که انرژی مناسبی برای کار با اینورتور را دارد . طرفم ابزار شارژی دیوالت خریده حالا دوکار یکی می کنه هم برق شهری داره هم باتری ابزار شارژی
                      با سلام و تشکر محمد عزیز....
                      عجب دستگاهی است..... اینورتر با باتری ابزار.... عجب فکری کردند.... وای بر ما .......
                      پس جریان این AVR که در کاتالوگهای موتور برق نوشته این است....ممنون....
                      محمد جان اون زمان دلار 1000 بود و کوتک حدود یکی دو میلیون قیمت داشت....
                      البته من نخریدم و دلار 3300 خریدم یک 200 وات را فکر کنم 500 تومان و یک کارسپا
                      هم بعد خریدم چند ماه قبل از بالا رفتن دلار که حدود 700 قیمت داشت.... جالب این است
                      این کارسپای 1000 وات را دست بهش نزدم....چون اصلا باتری نداشتم و سیمش چون سر
                      گیره سوسماری نداشت و سر باتری پیچی بود.... حتی یک بار هم نتوانستم تست کنم ...
                      فقط در مغازه فروشنده یک بار خودش تست کرد.... میخوام راستی بفروشمش ..... شده
                      4700 قیمت گرفتم .... من 3000 میفروشم.... اگر کسی را دارید بفرستم براتون بهش بفروشید
                      افتاده بالای کمد داخل جعبه در مورد نو بودن دستگاه هم شک نکنید.... راستی یک بار هم
                      اول که خریدم به یک منبع سوئیچینگ 30 آمپری 12 ولت وصل کردم و بعد متصل کردم به اسیلوسکوپ
                      تا موج را تست بگیرم و یک دریل متصل کردم و فیلم گرفتم و در سایت قرار دادم..... بعد جمع شد تا امروز
                      مشتری داشتید بگید.... براتون بفرستم.... پ.ن: بله دقیقا دیروز داشتم به همین قیمت کوتک نگاه میانداختم...
                      چی بگم برادر محمد .....چی بگم....

سلام سینا جان
                      این مدل گرفتم البته از یک سایت دیگه 940 تومن.دیجی خیلی گرون میده
                      https://www.digikala.com/product/dkp...%D9%84-ct10113
                      به به مبارکه......
                      توانستید یک فیلم از عملکردش قرار دهید....
                      کیفیت گیربکس و دکمه ها و...... راستی چکشی دارد؟؟؟؟

دیدگاه

سینا خان لینک مشخصات اینورتور را بگذارید هر کدام از دوستان یک موقع نیاز داشته باشند و خریداری کنند.تمام سینوسی هست؟؟؟
                        ولتر

دیدگاه

سینا خان لینک مشخصات اینورتور را بگذارید هر کدام از دوستان یک موقع نیاز داشته باشند و خریداری کنند.تمام سینوسی هست؟؟؟
                          سلام محمد خان.....
                          بله تمام سینوسی کارسپا .... یک برند نامدار چینی است با دارا بودن تمام استانداردها....
                          تقریبا شبیه این مدل است.... چون نو است پیشنهاد برای خودتان میدهم... پولش هم مهم برام نیست
                          هر زمان داشتید بدهید.... چون خوابیده بالای کمد .... 100 سال دیگر هم همانجا خواهد بود و من هم
                          دیگه بعد از ماجرای پرینتر.... با خودم گفتم که هیچ وقت در سایتهای مثل دیوار تبلیغ نخواهم داد....

تقریبا این شکلیه.... فقط به جای اتصال فیشی .... اتصالش پیچی است که سیم
                          اتصال حلقهای داخلش قرار گیرد...... کلا دستگاه خوبی است و با تحقیق خریدم
                          اما خوب پولم نرسید باتری بخرم.... بعد همان کوتک 200 برایم کفایت میکرد
                          کوتک را هم بخواهید بهتون میدم.... اما یک بار بازش کردم برای قرار دادن
                          عکس مدارش در تاپیک اینورتر سینوسی....... بعد بستم.... کوتک را هم
                          کم کارکرد است و به یک باتری 20 امپری و یک پنل 30 وات متصلش کردم که
                          باتری کاما از بین رفته.... آن هم استفاده ندارد.... البته فقط کارسپا نو است
                          برای دریل کاری و کلا ابزار زیر 1000 وات خوب است.... و پیک اویله 2000 وات را
                          هم برای استارت موتور تحمل دارد.....

راستی محمد جان گفتم یک بار تست کردم و فیلم را تو انجمن قرار دادم.... تو پیکو فایل پیدا کردمش.....

شکستن پیک موج هم میدانید جریانش چی بود.... کارت اسکوپ را به یک ترانس هسته آهنی وصل کرده بودم
                          و ترانس را به 3 راهی متصل به اینورتر که دریل ماکیتا هم به آن متصل بود.... وقتی موتور دریل را استارت میزدم..
                          کمی کوج میخوابید و برمیگشت... اما بعد یک مقاومت چند مگا اهم به جای ترانس قرار دادم و دیگر شکست پیک به
                          وجود نمیامد.... توضیحش مفصله که اگر خواستید بعدا توضیح میدهم.... در اصل آن شکست پیک در اینورتر های
                          سوئیچینگ هیچ وقت پدید نخواهد آمد... چون خروجی Dc to DC آن 310 ولت ثابت است.... و بعد سینوسی میشود...

آهان پیچش دقیقا مال من این شکلی هست.... یک خروجی ارت هم دارد که جداست......
                          کلا به جای خرید ابزار باتری دار.... یک اینورتر بخرید و به باتری ماشین وصل کنید....
                          فقط بگم این مدل سیمش سر سوسماری ندارد.... باید خودتان متصل کنید.....

Zhejiang Carspa New Energy Co., Ltd. mainly develops and produces power inverters, solar charge controllers and battery charger, and has developed rapidly in the solar energy industry.
                          جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۰:۴۹ ۱۳۹۹/۱۱/۰۷.

دیدگاه

سلام
                            سینا خان خیلی ممنون شما لطف دارید .

کارسپا ظاهرا بهترین برندچینی اینورتور در ایران است منم زیاد در سایتها دیدم اینکه پیک 2000وات هم تحمل می کنه عالیه

شکست پیک و......کلا هرچی توضیح بدهید من نمی فهمم چون اصلا سواد پایه ای این بحثها را ندارم .
                            ولتر

دیدگاه

سلام
                              سینا خان خیلی ممنون شما لطف دارید .

کارسپا ظاهرا بهترین برندچینی اینورتور در ایران است منم زیاد در سایتها دیدم اینکه پیک 2000وات هم تحمل می کنه عالیه

شکست پیک و......کلا هرچی توضیح بدهید من نمی فهمم چون اصلا سواد پایه ای این بحثها را ندارم .
                              کلا محمد جان چون اینورتر های سینوسی برای موتور طراحی شده اند... همه آنها اولا دارای قابلیت کارکرد 24 ساعته
                              برای سیستم های خورشیدی هستند... بعد همه آنها تحمل حدود فکر کنم چند ده ثانیه پیک دو برابر توان اصلی
                              را دارا میباشند... حتی مدلهای فیک بیکیفیت هم این قابلیت را دارا میباشند... پس آپشن خاصی نیست....این تایم برای
                              این است که موتور ابتدا جریان زیادی میکشد و بعد جریان کاهش پیدا میکند و حدودا چند ثانیه ای باید تحمل پیک داشته باشد
                              تا موتور استارت بزند..... آن شکست موج هم مشکل ترانس هسته آهنی بی کیفیت بود که دریل روش نویز می انداخت و در
                              کارت اسکوپ به آن شکل نمایش داده میشد........ اول حالمو گرفت فکر کردم کیفیت موجش پایین است.... بعد مشکل را
                              متوجه شدم.... آن هم از کجا فهمیدم.... دیدم THD هیچ کاهشی ندارد.... شک به ترانس کردم و یک مقاومت سر راه قرار
                              دادم و مشکل حل شد.... اگر در حقیقت این شکست موج واقعی بود یا اینورتر باید از نوع خطی یا ترانسی قدیمی میبود و یا منبع
                              تغذیه پوش پول dc to dc آن در طراحیمشکل میداشت که در اینورتر های فوق بیکیفیت هم این مشکل به وجود نیاید و فقط در
                              بیکیفیتها ممکن است کمی دامنه موج خمیده شود و THD بالا رود.... که در این کارسپا بالای 1.5 درصد نبود که بسیار خوب است
                              اگر خواستید از بالای کمد بیارمش پایین و فیلم میگیرم در واتس اپ براتون میفرستم.... فقط کلی رو جعبه اش باید خاک باشد
                              جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۰:۵۰ ۱۳۹۹/۱۱/۰۷.

دیدگاه

به به مبارکه......
                                توانستید یک فیلم از عملکردش قرار دهید....
                                کیفیت گیربکس و دکمه ها و...... راستی چکشی دارد؟؟؟؟
                                ,والا سینا خان وقت کنم حتما.همه گریبکس و دکمه ها نرم هستند و گریبکس کاملا با افزایش گشتاور قوی میشه.خیر این مدل چکشی ندارد چکشی برای دریل هست که قدرت بالاتری داره البته بعضی مدلها دارن.منم خودم تا الان با رونیکس 1800 واتم پیچ میبستم که چون گریبکس نداشت ترسیدم دنده هاش خراب بشه برای همین اینو خریدم.
                                در مورد اینورتر منم این مدل متصل به شبکه سینوسی دارم خیلی جالب تا چند سال برق کامپیوترم تامین میکرد و کاملا سینوسی بود همزمان هم اینورتر هم سولار شارژر که هم با سولار شارژ میکنه هم با برق شهر و برعکس و سرعت سوییچینگش بسیار سریع هست و پنل خورشیدی 500 وات YINGLI هم دارم که استفاده نمیکم الان اگر مشتری بود منم در خدمتم
                                ویژگی های اینورتر شارژر PWM1KW-axpert KS 1K-12volt توان واقعی ۱۰۰۰ وات/ساعت توان لحظه ای ۲۰۰۰ وات/ساعت مبدل ۱۲ ولت DC به ۲۲۰ ولت AC شارژ کنترلر هیبریدی PWM شارژر باتری 5۰ آمپری از DC   شارژر باتری ۲۰ آمپری از AC هارمونیک کمتر از ۵% موج کاملا سینوسی  

سلام محمد خان.....
                                بله تمام سینوسی کارسپا .... یک برند نامدار چینی است با دارا بودن تمام استانداردها....
                                تقریبا شبیه این مدل است.... چون نو است پیشنهاد برای خودتان میدهم... پولش هم مهم برام نیست
                                هر زمان داشتید بدهید.... چون خوابیده بالای کمد .... 100 سال دیگر هم همانجا خواهد بود و من هم
                                دیگه بعد از ماجرای پرینتر.... با خودم گفتم که هیچ وقت در سایتهای مثل دیوار تبلیغ نخواهم داد....

تقریبا این شکلیه.... فقط به جای اتصال فیشی .... اتصالش پیچی است که سیم
                                اتصال حلقهای داخلش قرار گیرد...... کلا دستگاه خوبی است و با تحقیق خریدم
                                اما خوب پولم نرسید باتری بخرم.... بعد همان کوتک 200 برایم کفایت میکرد
                                کوتک را هم بخواهید بهتون میدم.... اما یک بار بازش کردم برای قرار دادن
                                عکس مدارش در تاپیک اینورتر سینوسی....... بعد بستم.... کوتک را هم
                                کم کارکرد است و به یک باتری 20 امپری و یک پنل 30 وات متصلش کردم که
                                باتری کاما از بین رفته.... آن هم استفاده ندارد.... البته فقط کارسپا نو است
                                برای دریل کاری و کلا ابزار زیر 1000 وات خوب است.... و پیک اویله 2000 وات را
                                هم برای استارت موتور تحمل دارد.....

راستی محمد جان گفتم یک بار تست کردم و فیلم را تو انجمن قرار دادم.... تو پیکو فایل پیدا کردمش.....

شکستن پیک موج هم میدانید جریانش چی بود.... کارت اسکوپ را به یک ترانس هسته آهنی وصل کرده بودم
                                و ترانس را به 3 راهی متصل به اینورتر که دریل ماکیتا هم به آن متصل بود.... وقتی موتور دریل را استارت میزدم..
                                کمی کوج میخوابید و برمیگشت... اما بعد یک مقاومت چند مگا اهم به جای ترانس قرار دادم و دیگر شکست پیک به
                                وجود نمیامد.... توضیحش مفصله که اگر خواستید بعدا توضیح میدهم.... در اصل آن شکست پیک در اینورتر های
                                سوئیچینگ هیچ وقت پدید نخواهد آمد... چون خروجی Dc to DC آن 310 ولت ثابت است.... و بعد سینوسی میشود...

آهان پیچش دقیقا مال من این شکلی هست.... یک خروجی ارت هم دارد که جداست......
                                کلا به جای خرید ابزار باتری دار.... یک اینورتر بخرید و به باتری ماشین وصل کنید....
                                فقط بگم این مدل سیمش سر سوسماری ندارد.... باید خودتان متصل کنید.....

https://www.carspa.cc/
                                کارسپا برند عالی هست منم 1000 واتش دارم .یک سوال سینا جان اسیلوسکوپتون چیه که به کامپیوتر وصل میشه؟خیلی گرون؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X