اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماشین با کار دائم(تولید برق)لطفا جواب بدین...

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماشین با کار دائم(تولید برق)لطفا جواب بدین...

میشه ماشینی درست کرد که به ظاهر چیزی مصرف نمی کنه ولی در واقع از انرژی هایی که در طبیعت هست استفاده میکنه مثل نور باد تغییرات فشار هوا تغییرات دما و ... از همه این انرژی ها میشه استفاده کرد و ماشینی ساخت که برای همیشه کار کنه

دیدگاه

آقای بارد اتفاقی از اینجا میگذشتند و نظرشونو اعلام کردند. زیاد منتظر جزئیات بیشتر نباشید.
      وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

فکر نکنم کاری انجام داده باشند چون سندی از کار ارایه ندادند و هر چه بوده فقط ادعا بوده :rolleyes:

دیدگاه

بهنام جان به جمع ما خوش اومدی، من از 5 سالگیم کم و بیش روی این موضوع فکر میکردم، کلی راه رو هم بررسی کردم و فکر میکنم از بین این راهها حداقل 100 تاش رو عملا آزمایش کردم، شاید باور نکنی اما چیزای عجیب غریبی درست کردم که اگر میدیدیشون فکر میکردی دیوانه شدم که دارم اینارو میسازم ( شاید هم بودم ) بعضی هاشون واقعا خیلی امیدوار کننده بودند و نتایج خوبی داشتند اما بدون استثنا آخر کار یه جا گیر میکرد. اگرچه من هم تقریبا غیر ممکن رو غیر ممکن میدونم ولی بعیید میدونم اینکار عملی بشه، شنیدم که برای ساخت چنین ماشینی در دنیا مسابقات بزرگی در تاریخ بین فیزیکدانان برگزار شده اما میبینیم که هنوز هم کسی موفق نشده اینکار رو بکنه و قوانین فیزیک هم اصلا جای دلخوشی توی این مورد باقی نگذاشتند. این موضوع خیلی با ارزش تر از چیزی هست که ما فکر میکنیم. نیوتن به افتادن سیب دقت کرد شما به بالا اومدن سیب در آب دقت کن، اگر بتونی این دوتارو با هم جور کنی تقریبا ماشین رو ساختی !
          لطفا در مورد تجربیات خود بیشتر بگید و اگر امکان دارد کروکی دستگاهایتان را بگذارید فکر کنم یک ایده را هر مخترعی یک بار امتحان کند بسه اگر ایدهای اجرا شده در سایتی بود تا حالا علم می توانست در این زمینه نظر بهتری بدهد که متاسفانه سیستم ثبت اختراع در جهان . بگذارید نگم
          راستی در مورد مثال سیب من دستگارو طراحی کردم ولی داورها قبول نکردند و چند ماه بعد متوجه شدم ان طرحم را کسی ثبت کرده oo:

اگر کسی این ماشین با کار دائم رو ساخت بده ما هم یه بوق باهاش بزنیم :mrgreen:.
          باشه من دارم روی طرح جدیدم کار می کنم تنها مشکلی که است اینه که ماشین من بوق نداره شیپور داره تا حالا شیپور زدی؟؟؟ یهو نره تو دماغت بترکی :twisted:

چند نکته:
          اهن ربای بیضی که اشاره کردی در بازار تهران میفروشن قسمت عروسکهای پولیشی ( اگر خواستی بگو ادرس دقیق مغازه را بگم
          بازار اهن رباهای تخصصی در میدان امام خمینی میباشد بپرسی بهت میگن
          من تا حالا با ماشینهای زیادی روبرو شدم که بدون دریافت انرژی برق تولید می کردند حتی دو بار در اخبار جداگانه دو مخترع ایرانی را نشان دادن که یکی موتور ساخته بود و دیگری ماشین بدون سوخت
          و حتی بعضی ها در این تاپیک اشاره کردن که من ان را دیدم .خوب به نظر چرا تولید انبوه نشد و خبر درست شدنش گوش فلک را کر نکرد نکنه مخترعش را به قتل رسوندن :evil:
          در اخر ببینیم ایا بشر تا حالا اختراعی انجام داده که به نوعی مشابهش در طبیعت نباشه
          یعنی یک افرینش باشه مثلا عنصر جدیدی را بسازن
          ببینید اگر تا حالا ربات انسان نمای واقعی نساختن به دلیل نبودن تکنولوژیش است وچون با مواد فعلی نمیشه یک ربات با تمام خصوصیات انسانی ساخت ( مثل چیزی که در فیلم ها است ) پس رباتهای فعلی مثل ادم اهنی هستند با حرکات خشک
          به نظرم برای ساخت این ماشین باید از علم نانو وارد شد و ساختارهای اتمی را در مقیاس بزرگ شبیه سازی کرد یا در ان تغییراتی دارد که کار خالق را انجام دهد همانطر که دیگران در این تاپیک اشاره کردن
          البته اینجانب هم هنوز دست از طراحی ان برنداشتم :NO:

در این تاپیک به ادرسهای مفید بر خورد می کنیدhttp://hupaa.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=22708

دیدگاه

یک سوالی داشتم که نتونستم بهش جواب بدم
            یک آهن ربا بشکل طایر ماشین رو در نظر بگیرید داخل طایر قطب n و خارجش قطب s
            حال اگه یک آهن ربا بشکل یک استوانه که یک سرش قطب n و سر دیگش قطب s را داخل طایر قرار بدیم که استوانه نتونه از داخل طایر خارج بشه
            لاجرم استوانه در داخل طایر خواهد چرخید مگه نه ؟ و این کی موقف میشه ؟ ولی چرا این کار شدنی نیست ؟
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

من فکرمیکنم اون آهنربای استوانه ای بخاطر نیروی دفع قطب همنام میل به خارج شدن پیداکنه نه میل به چرخش و اگه اونو بوسیله ای مهار کنیم بازم چرخشی ایجاد نخواهد کرد .
              کلا چرخش هنگامی در قطبها ایجاد میشود که تغیر قطب داشته باشیم و اگه تغییر نداشته باشیم فقط رانش بوجود میآید نه چرخش.
              وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

سلام.بله اگر آدرس دقیقش رو لطف کنید که ممنون می شم چون من در تهران زندگی نمی کنم واز اون یه ذره (اگه بشه اسمش رو گذاشت امکانات) هم عقبیم !
                در ضمن می تونی یه تار نمای کلی از طرحی که داری روش کار می کنی برامون بگی؟شاید بتونیم با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم.
                برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

باشه من دارم روی طرح جدیدم کار می کنم تنها مشکلی که است اینه که ماشین من بوق نداره شیپور داره تا حالا شیپور زدی؟؟؟ یهو نره تو دماغت بترکی :twisted:
                  روش حرف زدنه این نابغه ها هم در نوع خوش جالبه ... البته بینی من کوچیکه امکان همچین حادثه ای برای من تغریبا غیر ممکنه ولی اینکه شما از شیپور استفاده می کردی و می کنی و احتمالا تجربه های گران بهایی در زمان استفاده ازش داری ، از راهنمایت ممنونم...
                  در هر حال توی این کشور جهان سوم ، دور دوره شما هاست برید حاشو ببرید . این اختراع های توی ایران چیزه عادی هستش.. توی موضوعی که قفل شد بهش پرداخته شده .....آی از دست این کشور با تمدن چند هزار ساله...
                  Gracias A La Vida
                  [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                  http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                  زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

...........................................معلوم نیست با کی داری صحبت می کنی oo: ( چون بازار تهران مثل کلاف پیچ در پیچ است باید به صورت مستند ادرس بدم)
                    ............................................ادرس :متروی 15 خرداد که پیاده شدی به سمت شمال حرکت می کنی بعد از سه راه ناصر خسرو سمت راستت بعد از رد کردن چنتا مغازه یک کوچه خیلی باریک ................................... است که می رسد به بازار عروسکهای پولیشی وقتی رسیدی وسط این بازار که سه چهار طبقه دارد و به شکل ال انگلیسی است برو به سمت چپ از پله ها برو پایین...................................... و حال بعد از تمام شدن پله ها برو سمت راست انقدر برو تا برسی به یک چهار راه روبه رویت یک کوچه باریک است که مغازهای اولش مشینهای ارایشی میفروشن................................. حال بعد از داخل شدن به ان کوچه سمت چپت یک پاساژ است برو داخل بعد برو طبقه دوم یا سوم سمت راستت سومین مغازه فروشنده انواع اسبابازیهای عجیب ......................................غریب است که تو عمرت ندیدی ( اگر گم شدی برا همیشه خداحافظ :-)))
                    .............................................کنید [ftp=ftp://hupaa.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=22708] http://hupaa.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=22708[/ftp]
                    ............................................جهت همکاری به لینکی که گزاشتم مراجعه کن راهنمای میشی به انجمن نخبگان کسی است که طرحش را داد تنها پول ندارد :mrgreen:

...........................................ببینید تنها در کشور ایران از هر صد نفر به یک نفر بر میخوری که روی چنین طرحی کار کرده حال اگر دردنیا امار بگیری به نظرم به این نتیجه می رسیم که با روشهای روشهای................................. موجود نمی شود چنین دستگاهی طراحی کرد نیاز به یک تکنولوژی جدید داریم به این صورت که اگر انرژی تولید می کند در نتیجه از ان طرف بعد ار انجام کار ان انرژی انرژی .....................................از بین برود :^O

دیدگاه

سلام
                      قانون بقای انرژی یک قانون فیزیکی هست. یعنی تجربه صحت اون رو اثبات میکنه و مثل قوانین ریاضی نیست که یکبار اثبات یا رد بشه و دیگه حرفی توش نباشه.
                      بنابراین هرکسی میتونه ادعا کنه که این قانون درست نیست. اما برای ادعاش باید حداقل یک نمونه واقعی بیاره
                      هر چند دانشمندان بزرگی صحت این قانون رو تایید کردن ولی کافیه یک نفر یک نمونه واقعی کار کرده بیاره، نمونه ای که در شرایط مشابه قابل ساخته شدن باشه و دیگران هم بتونن تاییدش کنن. در اون صورت تمام اون دانشمندها سر تعظیم فرود میارن.
                      اما یک نکته به نظرم مهم هست: اینکه وسیله ای بسازیم که مثلا تا ابد بچرخه زیاد مهم نیست. چون این وسیله الان هم قابل ساخته و اصلا جلوی چشمامونه و هر روز می بینیمش. مهم اینه که بشه از اون وسیله تا ابد انرژی گرفت.

دیدگاه

مثل اینکه ادرس های که دادم کار نکرد oo:یک باره دیگه امتحان می کنم :NO:
                        http://www.hupaa.com/forum/viewtopic...13&t=22708
                        http://www.njavan.com/forum/showthread.php?t=11950
                        به این صورت که اگر انرژی تولید می کند در نتیجه از ان طرف بعد ار انجام کار ان انرژی انرژی .....................................از بین برود
                        انوقت به قول بعضی ها دیگه چیزی ذوب نمیشه :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                          یک سوالی داشتم که نتونستم بهش جواب بدم
                          یک آهن ربا بشکل طایر ماشین رو در نظر بگیرید داخل طایر قطب n و خارجش قطب s
                          حال اگه یک آهن ربا بشکل یک استوانه که یک سرش قطب n و سر دیگش قطب s را داخل طایر قرار بدیم که استوانه نتونه از داخل طایر خارج بشه
                          لاجرم استوانه در داخل طایر خواهد چرخید مگه نه ؟ و این کی موقف میشه ؟ ولی چرا این کار شدنی نیست ؟
                          سلام
                          نیروی الکترومغناطیس آهنربا پایستار هست ولی اصطکاک داریم. یعنی لحظه به لحظه سرعت چرخ می آد پایین تا جایی که وسط راه می ایسته.

از طرفی بر اثر این که قطب های همنام به هم نزدیک شده اند؛ خاصیت آهنربایی از بین می ره...
                          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام دوستان نظرتون درباره این عکس ها چیه ؟ بنظر میاد که کار کنه!

اینم لینک منبعش
                            http://fuel-efficient-vehicles.org/energy-news/?page_id=976
                            نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

به نظر شما اگر طرح خوبی بود حاضر بودن شماتیکش رو در سایت قرار بدن؟
                              برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

این ویدیو رو هم اگه بتونید ببینید موتوری رو نشون میده که انرژیشو خودش تامین میکنه ! واقعا داره کارمیکنه و برقم تولید میکنه! جلل خالق!
                                http://www.magniwork.com/?hop=gvgrant
                                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X