اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای انجام پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای انجام پروژه

نوشته اصلی توسط ehsansalary
    یک اسلحه بساز که :
    گلوله اش از الومینیوم باشه
    لوله تفنگ سیم پیچی شده باشه و میدان مغناطیسی داشته باشه که گلوله را به جلو پیش ببره (مثل همونایی که ازش در قطارهای مغناطیسی استفاده میکنند)
    حالا وقتی یک گلوله الومینیومی رو داخل لوله قرار بدی با سرعت قطارهای برقی به جلو پرتاب کنی
    فرکانسشو زیاد کنی سرعت گلوله بیشتر میشه
    این تفنگ هیچ صدایی نداره
    توپ و راکت هم میشه باهاش پرتاب کرد
    و در آخر ( من میخاستم خودم درستش کنم اما ترسیم ولی اگر امان نامه داشته باشم میتونم درستش کنم)
    امان نامه؟؟؟

دیدگاه

[quote author=تیبا link=topic=72571.msg467248#msg467248 date=1369537464]
      اگه بگی همچین اسلحه ای رو درست کردی
      میگن چند تا آدم باهاش کشتی حالا خر بیارو باقالی پر کن
      امان نامه یعنی خرجشو خودشون بدن , من براشون درست میکنم , خیر و شر شم مال خودشون
      تشکر هم چیز بدی نیست , به امتحانش می ارزه

دیدگاه

اینی که میگی ساخته شده ، سلاح گاتلینگ رو دیدی که ؟
        حالا بیا نزدیک 50 تا لوله کنار هم بزار ، هر فشنگ با یه میدان قوی شتاب میگیره و در عین حال چاشنیش با شارژ الکتریکی منفجر میشه ، حرارت انفجار چاشنی ، چاشنی فشنگ بعدی رو منفجر میکنه و این روند ادامه داره ، به علت این که قطعات مکانیکال روی این سلاح خیلی کم هست دقتش فوق العاده رفته بالا ، چهار تا از این سلاح روی یه هلیکوپتر سوار کردن و به رکورد تقریبا یک میلیون گلوله در دقیقه رسیدن ، دقت کن که گاتلینگ ساخت 25 سال پیش میتونه عملا 6000 گلوله در دقیقه شلیک کنه :agree:

دیدگاه

واقعا برای این مملکت متاسفم که بچه ها باید طرح های خوبشون رو مفت بدن و آخرش هم کسری بگیرن! در حالی که طرحشون کلی ارزش داره. در بعد، من کاملا به اوضاع معافیت از خدمت اطلاع دارم. فکر نکنم به کسی معافیت اینجوری بدن! نهایتا کسری میدن! شما دیدین؟ من پیش یه نفر بودم که کارش این بود. میگفت تقریبا محاله معافی بدن. فقط کسری. تازه واسه کسری بالای 6 ماه هم حسابی اذیت میکنن. مجبوری چند تا پروژه 6 ماهه انجام بدی تا بتونی معافی بگیری. الان ظاهرا پروژه فقط به فوق لیسانسی ها میدن نه لیسانسی ها. شما چطوری پروژه گرفتین؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
            واقعا برای این مملکت متاسفم که بچه ها باید طرح های خوبشون رو مفت بدن و آخرش هم کسری بگیرن! در حالی که طرحشون کلی ارزش داره. در بعد، من کاملا به اوضاع معافیت از خدمت اطلاع دارم. فکر نکنم به کسی معافیت اینجوری بدن! نهایتا کسری میدن! شما دیدین؟ من پیش یه نفر بودم که کارش این بود. میگفت تقریبا محاله معافی بدن. فقط کسری. تازه واسه کسری بالای 6 ماه هم حسابی اذیت میکنن. مجبوری چند تا پروژه 6 ماهه انجام بدی تا بتونی معافی بگیری. الان ظاهرا پروژه فقط به فوق لیسانسی ها میدن نه لیسانسی ها. شما چطوری پروژه گرفتین؟ oo:
            آقا من سراغ دارم ، یکی با مدرک کارشناسی نیروی دریایی پروژه گرفته بعد 4ماه ک پروژه تموم شد ، معافیت صادر کردن ! فقط مشکل کار اینه که پروژه یا دستگاه مورد نیاز رو خوده محل خدمت مشخص میکنه !!نه خود سرباز
            [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♣Milad
              آقا من سراغ دارم ، یکی با مدرک کارشناسی نیروی دریایی پروژه گرفته بعد 4ماه ک پروژه تموم شد ، معافیت صادر کردن ! فقط مشکل کار اینه که پروژه یا دستگاه مورد نیاز رو خوده محل خدمت مشخص میکنه !!نه خود سرباز
              شما مطمئنی؟
              این جریان مال کیه؟
              اگه واقعا انجام داده به نظر من پارتی کلفتی داشته! آخه واقعا نمی دن!
              صبر کن ببینم، یعنی چی با مدرک کارشناسی نیروی دریایی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                شما مطمئنی؟
                این جریان مال کیه؟
                اگه واقعا انجام داده به نظر من پارتی کلفتی داشته! آخه واقعا نمی دن!
                صبر کن ببینم، یعنی چی با مدرک کارشناسی نیروی دریایی؟
                احتمال داره با پارتی ............................
                آره --تقریب 2سال میشه ازین قضیه !!
                [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♣Milad
                  احتمال داره با پارتی ............................
                  آره --تقریب 2سال میشه ازین قضیه !!
                  آها، نه میلاد جان
                  الان نمیشه
                  من خودم می خواستم از طرف بنیاد نخبگان وارد عمل بشم ولی نشد. الان اگه بری بررسی کنی میبینی نمیشه.

دیدگاه

سلام من می خوام یک ضربه سنج بسازم اصلا هیچی هم بلد نیستم.میشه کمک کنید یه مدار بهم بدین و بگید با avr چطوری میتونم برنامه شو بنویسم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shock111
                      سلام من می خوام یک ضربه سنج بسازم اصلا هیچی هم بلد نیستم.میشه کمک کنید یه مدار بهم بدین و بگید با avr چطوری میتونم برنامه شو بنویسم؟
                      یک شوک سنسور یاپیزو ویبریشن سنسور تهیه کن و شروع کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X