اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاچ اتوماتیک!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کلاچ اتوماتیک!!!

با سلام

من می خواستم کلاچ ماشینو هیدرولیک یا در مرتبه بالاتر حذف کنم. خیلی بدرد رانندگی تو شهر میخوره!!! یه دکمه روی دنده قرار میگیره و با یه لمس کوچولو کلاج میره عقب و بعد از انتخاب دنده مورد نظر با فشار دادن گاز متناسب با دور موتور و سرعت کلاچ به طور اتوماتیک مقدار مناسبی نیرورو به چرخ ها منتقل میکنه!!! خیلی باید نتیجه خوبی داشته باشه...

برای مرحله دوم کار ( حذف کلاچ) نیاز به :

5-7 تا سنسور دارم ( تحقیقان مربوط به سنسور هارو تقریبا" تمام کردم)

1- سرعت ( سنسور اثر هال روی دیسک یا قسمتی از چرخ وصل میشه )
    2- دور موتور ( سنسور اثر هال )
    3- فشار پدال گاز ( مقاومت خطی )
    4- موقعیت کلاچ ( از نوع مقاومت خطی)
    5- تشخیص ترمز ( یک دکمه)
    6- تشخیص فاصله با ماشین جلو -آ‌ultrasonic

7- تشخیص فشار پا روی کلاچ ( این مورد برای هیدرولیک کردن کلاچ هست که برای کسانی که به نبودن کلاچ عادت ندارند ( مثل راننده های پیست مسابقات مخصوصا اتوبان یادگار امام و قم) مناسب خواهد بود... ( سنسور فشار سطحی)

و یک الکترو موتور که بتونه 8-12 کیلو نیرو وارد کنه و سرعت بالایی هم داشته باشه ( باید هم قد و وزن خودم باشه!!!) ولی فکرایی برای حرکت دادن کلاچ کردم... مثلا ترمز برای نگه داشتن کلاچ وقتی کلاچ عقب میره و باید همونجا بایسته

این بحت ادامه اینجاست
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22938.0

پاسخ : کلاچ اتوماتیک!!!

تا حالا بیست سی تا از این موتورا استفاده کردم. الان هم یکیش دریل شده برام. قیمتش هم 30 تومن بیشتر نیست.
    وخیالت راحت که بدرد این جور کارا نمی خوره. زورش خیلی کمه و با گیربکس باید زورشو زیاد کنی که دور میاد پایین.

اما موتور استارت که 12 ولته زورش عالیه.

پروژه ی جالبیه اما به نظر هنوز طرح درستی ازش نکشیدی.

اولین مرحله کشیدن یک بلوک دیاگرامه.

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
      تا حالا بیست سی تا از این موتورا استفاده کردم. الان هم یکیش دریل شده برام. قیمتش هم 30 تومن بیشتر نیست.
      وخیالت راحت که بدرد این جور کارا نمی خوره. زورش خیلی کمه و با گیربکس باید زورشو زیاد کنی که دور میاد پایین.

اما موتور استارت که 12 ولته زورش عالیه.

پروژه ی جالبیه اما به نظر هنوز طرح درستی ازش نکشیدی.

اولین مرحله کشیدن یک بلوک دیاگرامه.

دورشو با یه 3113 گرفتم تو 24 ولت میشد 60 دور در ثانیه که برای کار من خوبه ولی وقتی وزن بیاد روشو نمیدونم چقدر میشه!

راستشو بخای هنوز دیاگرامی براش نکشیدم ولی ایمان دارم که انجامش میدم! :agree:

موتور استارت رو دیدی؟ مال چه ماشینی خوبه فکر کنم آمپرش خیلی بالا باشه! به برق ماشین فشار میاره...

دیدگاه

آروین جان

وقتی ماشین روشنه دینام تامین کننده ی برق ماشینه و اصلا کم نمیاره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
          آروین جان

وقتی ماشین روشنه دینام تامین کننده ی برق ماشینه و اصلا کم نمیاره.

حواسم رفته بود به سیستم صوتی ولی در کل راست میگی نباید مشکلی باشه.!

دیدگاه

اگه نقشه ی کد مکانیزم رو کشیدی بزار تا موتور صحیح رو انتخاب کنیم.
            اگه نکشیدی هم اونچه در سر داری بگو تا باهم بکشیم
            اگه هم هیچ در سر نداری بگو تا یه نقشه ی کلاچ پیکان پیدا کنیم و یه موتور بچپونیم تو حلقش، کنارش. شایدم یه جک یا سیم جمع کن زیر پای راننده

دیدگاه

اینو ببین البته یه کم کج و کوله شد ولی حدودی همینه... بنظرم باید توی خونه اول سوار کنم بعد که کار کرد برم نصب کنم روی ماشین... :rolleyes:

http://www.tinypic.ws/files/k36rdy2wuvo7ukfaeo75.jpg

دیدگاه

بحث جالبیه. :applause:
                این که کلاچ رو اتوماتیک می گیره، آیا دنده رو هم اتوماتیک عوض می کنه؟ چون اگه دنده رو عوض نکنه، به چه دردی می خوره؟
                کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  اینو ببین البته یه کم کج و کوله شد ولی حدودی همینه... بنظرم باید توی خونه اول سوار کنم بعئ نصب کنم... :rolleyes:

با سلام
                  بدلیل فیلتریزاسیون بعضی از سایتها از جمله www.tinypic.com ، توسط برادران " ارشاد نت" ، متاسفانه ، هیچکدام از تصاویر قابل رویت نیست ، لذا مستدعیست ، تصاویر خود را در سایت www.tinypic.ir پلود بفرمایید .
                  با تشکر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                    بحث جالبیه. :applause:
                    این که کلاچ رو اتوماتیک می گیره، آیا دنده رو هم اتوماتیک عوض می کنه؟ چون اگه دنده رو عوض نکنه، به چه دردی می خوره؟
                    سلام راستش از زور بیکاریه دیگه! :biggrin: شوخی البته

ببینید من نظروم رو هم توی پست اول نوشتم میخام یه دکمه روی دنده باشه و هر وقت که لازم بود دنده رو عوض کنیم یه فشار کوچولو روی دنده و سیستم ما فعال میشه کلاچ میره عقب و وقتی دنده رو انتخاب کردیم با اولین پالسی که از گاز دریافت میشه کلاچ با نسبت درست رها میشه ( البته خیلی پیچیده تر از این حرفاست) توی ترافیک های سنگین به درد میخوره نمیزاره زانوت و اعصابت بدرد بیاد! :rolleyes: :icon_razz:

و اینکه تمرکز رو بیشتر میکنه... :nice: کلا باحاله من دوس دارم... :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری

با سلام
                      بدلیل فیلتریزاسیون بعضی از سایتها از جمله www.tinypic.com ، توسط برادران " ارشاد نت" ، متاسفانه ، هیچکدام از تصاویر قابل رویت نیست ، لذا مستدعیست ، تصاویر خود را در سایت www.tinypic.ir پلود بفرمایید .
                      با تشکر .
                      با سلام ، پست تصحیح شد

دیدگاه

نمی خوام نا امیدت کنم
                        اما بی خیال شی بهتره

دیدگاه

نمی خوام نا امیدت کنم
                          اما بی خیال شی بهتره
                          اتفاقا می تونه جالب باشه. اگه بنظر شما بی خیال بشه بهتره ، یه پیشنهادی بده تا دنبال اون موضوع بره و ما هم استفاده کنیم، نمی شه که این رو بی خیال بشه و هیچ رو بچسبه.
                          اگه پیشنهاد بهتری دارید بفرمائید.
                          کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                            نمی خوام نا امیدت کنم
                            اما بی خیال شی بهتره
                            سلام احمد خان

میشه تو یه خط دلایلشو بگی ؟

من معتقدم برای رسیدن به نشدن ها زندگی می کنیم و قشنگیشم به همینه

دیدگاه

ببخش که رک میگم آروین جان
                              راستش وقتی اون نقاشی هایی رو که کشیدی دیدم فهمیدم از نظر مکانیکی کمی زوده تا پروژه های اینجوری انجام بدی. بهتره فعلا پروژه های سبکتری برداری. این پروژه یه مشکل کوچولو داره و اون اینه که با جون یه نفر ممکنه بازی بشه. بنابراین تجربه ی بیشتری لازمه تا چیزی مطمئن از آب دربیاد.

یه نقشه ی نمونه برات می زارم که چند سال پیش با پروتل pcb و با تمام بی سوادیم کشیده شده:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...