با سلام
من می خواستم کلاچ ماشینو هیدرولیک یا در مرتبه بالاتر حذف کنم. خیلی بدرد رانندگی تو شهر میخوره!!! یه دکمه روی دنده قرار میگیره و با یه لمس کوچولو کلاج میره عقب و بعد از انتخاب دنده مورد نظر با فشار دادن گاز متناسب با دور موتور و سرعت کلاچ به طور اتوماتیک مقدار مناسبی نیرورو به چرخ ها منتقل میکنه!!! خیلی باید نتیجه خوبی داشته باشه...
برای مرحله دوم کار ( حذف کلاچ) نیاز به :
5-7 تا سنسور دارم ( تحقیقان مربوط به سنسور هارو تقریبا" تمام کردم)
1- سرعت ( سنسور اثر هال روی دیسک یا قسمتی از چرخ وصل میشه )
2- دور موتور ( سنسور اثر هال )
3- فشار پدال گاز ( مقاومت خطی )
4- موقعیت کلاچ ( از نوع مقاومت خطی)
5- تشخیص ترمز ( یک دکمه)
6- تشخیص فاصله با ماشین جلو -آultrasonic
7- تشخیص فشار پا روی کلاچ ( این مورد برای هیدرولیک کردن کلاچ هست که برای کسانی که به نبودن کلاچ عادت ندارند ( مثل راننده های پیست مسابقات مخصوصا اتوبان یادگار امام و قم) مناسب خواهد بود... ( سنسور فشار سطحی)
و یک الکترو موتور که بتونه 8-12 کیلو نیرو وارد کنه و سرعت بالایی هم داشته باشه ( باید هم قد و وزن خودم باشه!!!) ولی فکرایی برای حرکت دادن کلاچ کردم... مثلا ترمز برای نگه داشتن کلاچ وقتی کلاچ عقب میره و باید همونجا بایسته
این بحت ادامه اینجاست
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22938.0
من می خواستم کلاچ ماشینو هیدرولیک یا در مرتبه بالاتر حذف کنم. خیلی بدرد رانندگی تو شهر میخوره!!! یه دکمه روی دنده قرار میگیره و با یه لمس کوچولو کلاج میره عقب و بعد از انتخاب دنده مورد نظر با فشار دادن گاز متناسب با دور موتور و سرعت کلاچ به طور اتوماتیک مقدار مناسبی نیرورو به چرخ ها منتقل میکنه!!! خیلی باید نتیجه خوبی داشته باشه...
برای مرحله دوم کار ( حذف کلاچ) نیاز به :
5-7 تا سنسور دارم ( تحقیقان مربوط به سنسور هارو تقریبا" تمام کردم)
1- سرعت ( سنسور اثر هال روی دیسک یا قسمتی از چرخ وصل میشه )
2- دور موتور ( سنسور اثر هال )
3- فشار پدال گاز ( مقاومت خطی )
4- موقعیت کلاچ ( از نوع مقاومت خطی)
5- تشخیص ترمز ( یک دکمه)
6- تشخیص فاصله با ماشین جلو -آultrasonic
7- تشخیص فشار پا روی کلاچ ( این مورد برای هیدرولیک کردن کلاچ هست که برای کسانی که به نبودن کلاچ عادت ندارند ( مثل راننده های پیست مسابقات مخصوصا اتوبان یادگار امام و قم) مناسب خواهد بود... ( سنسور فشار سطحی)
و یک الکترو موتور که بتونه 8-12 کیلو نیرو وارد کنه و سرعت بالایی هم داشته باشه ( باید هم قد و وزن خودم باشه!!!) ولی فکرایی برای حرکت دادن کلاچ کردم... مثلا ترمز برای نگه داشتن کلاچ وقتی کلاچ عقب میره و باید همونجا بایسته
این بحت ادامه اینجاست
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22938.0
دیدگاه