اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاچ اتوماتیک!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاچ اتوماتیک!!!

سلام

جناب من که نفهمیدم این چیه ساختی ولی هر چی هست خیلی اوصولیه و درست

راستش من قصد تولید انبوه ندارم و فقط برای این اومدم دنبال الکترونیک که این کلاج رو دروست کنم البته خیلی هم کنجکاوم...

میدونی چرا مخام این کلاج رو اینطوری کنم؟ چون بچه که بودم یه ماشین با 6 تا سرنشین ( هیوندای) اومد و وایساد ! :cry: از اون به بعد ما دیگه این پا برامون پا بشو نبود سربازی هم که رفتم زانوم بد جوری سایده شد و بدبختی من اینه که جفت این بلا ها روی پای چپم اومده! :NO:

میدونم که کار عجیبیه ولی منم کلا آدم نورمالی نیستم ...

ولی نگران نباش این سیستم برای جون کسی خطر نداره همونجوری که گفتم فقط کمک راننده میکنه و راننده هر وقت که بخاد میتونه با پا کلاج رو بگیره...

بهر حال اگه بخای بدونی من از اونایی هستم که از آخر به اول مسیر رو طی میکنم :rolleyes:

قربات آروین

دیدگاه

این عالیه که با حرف یه نفر میدونو خالی نمی کنی.
      اما من هیچ چی از نقاشی هات نفهمیدم.
      اون نقشه هم یه مثال بود از روش کار.
      باید بشینی پشت کامپیوتر و هرچی به ذهنت میاد بکشی. خوشگل و تمیز.
      کم کم می بینی تو فضای نقشه هم ایده های جالبی به ذهنت میاد و نقشه کامل و کاملتر میشه .
      محاسبات هم میشه چاشنی نقشه
      بعد می تونی حتی نقشه رو بدی به یکی بگی برو واسم بساز بیار

یادت باشه نقشه ای اصولیه که همه ازش سردربیارن
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        این عالیه که با حرف یه نفر میدونو خالی نمی کنی.
        اما من هیچ چی از نقاشی هات نفهمیدم.
        اون نقشه هم یه مثال بود از روش کار.
        باید بشینی پشت کامپیوتر و هرچی به ذهنت میاد بکشی. خوشگل و تمیز.
        کم کم می بینی تو فضای نقشه هم ایده های جالبی به ذهنت میاد و نقشه کامل و کاملتر میشه .
        محاسبات هم میشه چاشنی نقشه
        بعد می تونی حتی نقشه رو بدی به یکی بگی برو واسم بساز بیار

یادت باشه نقشه ای اصولیه که همه ازش سردربیارن
        از اینکه خیلی پیگیر هستی ازت تشکر میکنم ( از طرف همه نه فقط برای کارهایی که برای من کردی!)

راستش وقت کمی دارم شاغلم ولی بگو با چی کشیدیش تا برم سراغش ...

دیدگاه

منم از نقشه سر در نیوردم.
          البته اون نقشه ای که با دست کشیده بودی ،آ‌ خیلی خط خوردگی داشت ، ولی تقریبا فهمیدم چجوریه.
          اگه ممکنه یه نقشه با کامپیوتر یا با دست اما با استفاده از خط کش و سه رنگ مجزا و تر و تمیز بکش ، عکسشو بزار ببینیم.
          ممنون.
          کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

این نقشه مال اون موقع بود که از کد خوشم نمیومد و با پروتل PCB کشیدمش. پروتل تمام امکانات نقشه کشی رو داره و رنگ های مختلفی برای لایه ها که کار رو ساده می کنه.

اما چند سالیه CAD کار می کنم و کم و بیش ساده است. البته 3 بعدیش. خیلی کارا رو راحت می کنه و به کل مکانیک اشراف کامل داری. یادگیریش چند ساعتی وقت می گیره اما ارزش داره.
            مثل این میشه:

دیدگاه

وای من نمیتونم انقدر وقت بزارم :cry: این اوتو کد خیلی سخته !

چرا اینقدر کار منو سخت میکنید! :cry:

بابا یه سیم (سیم ترمز 2 چرخه بد نیست!) می خام وصل کنم به پایین ترین نقطه کلاچ بعد اونو با یه قر قره به گیریبکس موتوری که میخاد کلاچ رو بکشه عقب وصل میکنم! همین....

توی اون عکس هم هستش ولی خوب حالا بهترشو با خط کش میکشم اینم بگم یه شفت و یه چرخ دنده 4 برابر کننده قدرت براش گرفتم با 2 تا بلبرینگ فقط جعبه کم داره که اونم زیاد سخت نیست!

ولی فکر کردم برای این که نیم کلاچ بخام بگیرم بهتره روی موتور نیرو وارد نکنم و از یه سیستم ترمز استفاده کنم که بهترین چیزی که به ذهنم رسید همون ترمز 2 لغمه ایه دوچرخس که خورشیدی گیریبکسمو گاز بگیره و نگهش داره! :nice: و با ول کردنش میشه کلاچ رو بالا اورد و با گرفتن ترمز میشه جای کلاج رو ثابت کرد.! البته خیلی سخت بنظر میاد ولی در کل عمر موتورو میبره بالا!

برای عقب کشیدنش هم باید اول موتو فعال بشه و بعد ترمز کم کم رها بشه!
              یه عکس از محول و خورشیدی بزودی میزارم

دیدگاه

دمت گرم دایی
                حالا که رفته بودی بازار یه نگه به این موتور شیشه بالابر ها هم مینداختی!!!

آخه خودش سیم و قرقره تو خودش داره و زورش خفنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  دمت گرم دایی
                  حالا که رفته بودی بازار یه نگه به این موتور شیشه بالابر ها هم مینداختی!!!

آخه خودش سیم و قرقره تو خودش داره و زورش خفنه

شیشه بالابر چی بکم؟ بگو کیه نره دنبالش :biggrin:
                  سرعتشم مهمه! سرعت شیشه بالابر کمه تا اونجایی که من میدونم

دیدگاه

سرعتش بد هم نیست. مزیتش اینه که 12 ولته و زورش هم زیاد

دیدگاه

فعلا" که استارت ماشینو هنوز گیر نیوردم! باشه دنبال این شیشه بالابر هم میگردم قسمت مکانیکش با اینکه سخته ولی نگرانیم بیشتر بخاطر شرط هاییه که پیش خواهد اومد توی نرم افزار

دیدگاه

گفتم که شیشه بالابر سیم جمع کن هم داره و سیم خفنی هم بهش وصله. تو خیابون ملت زیاد دیدم ازش

دیدگاه

ببینم غیر از منو جناب احمد کسی به این بحث علاقمند هست؟ :rolleyes:

دیدگاه

ببینم غیر از منو جناب احمد کسی به این بحث علاقمند هست؟ icon_rolleyes
                            من ،علاقه دارم ولی تا حالا سوادم به جایی قد نمیده که بخوام تو بحث شما شرکت کنم ،

دیدگاه

سلام

آقا منم زیاد سواد ندارم ولی خواستن توانستنه ....

قسمت مکانیکش و رد کردیم برای سنسورا و شرایط برنامه کلاچ ممنون میشم کمک کنید. :nerd:

احمد جان رفتم شیشه بالا بر پژو و پراید رو دیدم ولی جالب بود ولی فکر کنم به درد کار مانخوره سرعتش باید کم باشه !

روشم نوشته بود 95KG/S.f که نفهمیدم چیه!

دیدگاه

دوستان
                                من هم سواد ندارم
                                سواد همین قطره قطره تجربه هاییه که از پروژه ها بدست میاری

احتمالا 95 نیوتن یا 9.5 کیلوگرمه که ممکنه کم باشه. به هر حال دمت گرم.

متوجه نشدم مکانیکو رد کردم یعنی چی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...