من هم به این موضوع علاقه دارم. فقط مشکل اینجاست که من از قدرت موتورها بی خبرم.
اگه نقشه ها رو بذارید، شاید بتونم تو طرحش نظر بدم.
اگه تو بحث شرکت ندارم، ولیآ بحث رو خوب دنبال می کنم. ادامه بدید.
بی خیال!! icon_biggrin منو نشناختی هنوز! nice من هرچی کار سخت تر میشه برام جالبتر میشه! yes
نقشه نه ولی عکسارو امروز میزارم whistling
خوشم می آد که روحیت نو آورانست.
حالا این نقشه ای که گفتی می زاری، کو؟
منم یه چیزی می خوام بسازم که فعلا وقتشو ندارم، ولی بعد از امتحانات می خوام برای نمایشگاه شهرمون یا شهرهای دیگه بفرستم. البته دوتاست، که فکر کنم قدم به قدم بهتر باشه. نه؟
خوب بگذریم. در مورد سیستم کلاچ اتوماتیک شما باید بگم که فکر نکنم کلاچ نیازی باشه خیلی سریع گرفته بشه.
حالا اگه نقشه رو بذاری بهتر می شه فهمید چه ایده ای تو ذهن داری.
سلام
من هم فوق العاده به این بحث ها علاقه داشتم و دارم.
آیا از دوستانی که اینجا هستند کسی از رشته مکانیک( ساخت وتولید) هم هست یا کسی که به نحوی با مسائل طراحی اجزاء (حالا تجربی یا تئوری) آشنایی داشته باشه؟. من فکر میکنم برای همچین پروژه هایی اگه تقسیم کار بشه خیلی خیلی بهتره!!
اینجوری arvinfx عزیز هم میتونن با خیال راحت رو مراحل نرم افزاری کار کنن. امیدوارم هر چه زودتر یه نفر علاقمند و وارد پیدا بشه تا کار شما زود را بیفته!
سلام
من هم فوق العاده به این بحث ها علاقه داشتم و دارم.
آیا از دوستانی که اینجا هستند کسی از رشته مکانیک( ساخت وتولید) هم هست یا کسی که به نحوی با مسائل طراحی اجزاء (حالا تجربی یا تئوری) آشنایی داشته باشه؟. من فکر میکنم برای همچین پروژه هایی اگه تقسیم کار بشه خیلی خیلی بهتره!!
اینجوری arvinfx عزیز هم میتونن با خیال راحت رو مراحل نرم افزاری کار کنن. امیدوارم هر چه زودتر یه نفر علاقمند و وارد پیدا بشه تا کار شما زود را بیفته!
تاپیک خوبی زدی واقعا! :applause:
دوست خوبم
من طراحی اجزا کار می کنم اما رشتم الکترونیکه. نگران نباشید. چیزی از مکانیکی ها کم نداریم
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه