اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاچ اتوماتیک!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاچ اتوماتیک!!!

آره دیگه بیکاریه دیگه! :biggrin:

والا پرایدو منصرف شدم دارم 206 میگیرم البته دسته 2

حالا سرم خلوت بشه شرو میکنم فعلا که باز زمستون شد داره برف میاد! :sad: :surprised:

دیدگاه

سورین صنعتگران سپنتا
      با سلام
      قبل از هر چیز از علاقه وتوجه دوستان به این محصول تشکر میکنم و برای ایشان آرزوی موفقیت دارم
      با توجه به ارایه جزییات سیستم توسط همکاران گرامی در پستهای قبل ضمن تایید انها توجه دوستان را به نکات ذیل جلب میکنم.
      موتور مورد استفاده درسیستم کلاچ برقی این شرکت همان موتوربرف پاک کن است اما بدان معنا نیست که تنها گزینه است واگر دوستان ایده و فکر ناب و بهتری
      داشته باشند بهتر است مورد تامل قرار دهند.البته توجه به این نکته ضروری است که سرعت جذب کلاچ باید به اندازه ای باشد که راننده بتواند دنده را به سرعت
      تعویض نماید.اگر ویدیوی کلاچ برقی را مشاهده نمایید سرعت جذب کلاچ بالا میباشد ودر غیر اینصورت راننده دنده را با فشار از گیربکس به بیرون میکشدکه برای
      خودرو مضر است.
      مورد دیگر حرکت در سطوح شیبداراست .بسیار ضروری و حیاتی است که سیستم شما بتواند ازعهده هرنوع سطح شیبدار برآید بطوری که مثلا در سربالاییها برگشت
      به عقب در حداستاندارد و قابل قبول باشد.درحال حاضرسیستم این شرکت درشیبهای تندکمتر از 15 سانتیمتر عقب نشینی دارد که این بیانگر دقت بسیار بالای سیستم کنترل
      مرکزی است بطوری که هرراننده آماتوری میتواندبه کمک آن به راحتی شیبهای تند را پشت سر بگذارد.
      حرکت روان وسریع درترافیک های شهری از دیگر موضوعات مهم است خودرو شما باید علاوه بر روانی به اندازه کافی سریع باشد تا مانع بوق زدن خودرو پشت سر
      شما گردد.
      حفظ قابلیت اسپورت خودرو از دیگر ملزومات ابن سیستم است بطوریکه دربعضی از شرایط خاص که دررانندگی اتفاق می افتد بتوان با شتاب خودرو را از حالت سکون
      به حرکت دراورد.باصطلاح (Take off) .
      مکانیسم کلاچ گیری در حالت ترافیکی دنده معکوس و حرکت شتابدارنیز کاملا متفا وت بوده وباید توسط میکرو کنترل گردد.
      مهمتر از همه کیفیت سیستم و اطمینان از عملکرد آن در مدت زمان طولانی میباشد. درحال حاضر شرکت سورین صنعتگران سپنتا محصول کلاچ برقی را با ضمانت تعویض دوازده ماهه وبا قیمت استثنایی 250 هزارتومان وکیفیت بسیارمناسب به هموطنان عرضه مینماید.
      توصیه آخر به دوستان عزیز این است که از مدل ساده شروع کرده وبتدریج طرح را تکمیل نمایند.
      با ارزوی موفقیت.

دیدگاه

موتور گیربکس 405 27 نیوتون متره!؟ :eek: درست گفتم!!!! oo: oo:

دیدگاه

توصیه آخر به دوستان عزیز این است که از مدل ساده شروع کرده وبتدریج طرح را تکمیل نمایند.
          بله همینطوره. ولی سیستم کلاچ اتوماتیک گروه شما بیشتر به صورت دستی می باشد ، به این صورت که باید کلید را فشار داد تا کلاچ گرفته شود، درست می گم؟ اگه درسته بفرمائید به نظر شما آیا اضافه کردن امکانات دیگر برای هوشمند سازی به صلاح است یا نه؟ اگر نه چرا و اگر بله آیا در نظر دارید این سیستم را ارتقا دهید؟
          و یه سوال دیگه : مگر کلاچ گرفتن در سراشیبی از حالت معمولی نیروی بیشتری می طلبد؟
          اگر اینگونه نیست تفاوت در چیست؟
          کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سیستم گروه سپنتا هوشمنداست ونیازی به کلید ندارد.
            خیر کلاچ نیروی بیشتری نمیطلبد بلکه سرعت کلاچ گیری متفاوت است.

دیدگاه

سیستم گروه سپنتا هوشمنداست ونیازی به کلید ندارد.
              پس اینطور که معلومه خوب رقابتی ایجاد شده. ولی باید بگم اطلاع رسانیتون تو سایتتون ضعیف بوده و از سایتتون فقط این دستگیرمون شد که به جای کلاچ گرفتن با پا با کلید کلاچ می گیرن.
              خوب اگه می شه برای ما توضیح بدین،آ‌ برای طراحی و ساختش از کجا شروع کردین و چه ایمنی هایی رو برای مواقع ضروری پیش بینی کردین؟

دیدگاه

با سلام

ضمن عرض تبریک به جهت طراحی و ساخت این وسیله سودمند ، دو مورد سوال بنظرم رسیده که انشاالله ، اساتید گرامی طراح این سیستم ، پاسخ مناسب آن را عنایت خواهند فرمود .

1 - احتمالا محل قرار گیری قسمت مکانیکال ( موتور و متعلقات آن ) این سیستم ، در داخل موتور و نزدیک به اهرم کلاچ باید باشد ، اگه این مورد ، درسته ، آیا این سیستم ، نسبت به آب ، ایزوله است ؟
                مثلا ، شستشوی اتومبیل توسط کارواش ، ویا عبور خودرو از یک مسیر پر از آب !!!

2- در صورت بروز ایرادات برقی خودرو ، از جمله ، خرابی دینام ( عدم شارژ مناسب باطری ، ... ) و یا باطری و ..... ، این سیستم ، به چه صورتی عمل میکند ؟
                چه این ایراد در یک جاده دور افتاده در سیستم برقی خودرو ، پدید آمده باشد و یا در یکی از خیابانها و یا اتوبانهای شهر !

با تشکر .

دیدگاه

ببینین چی پیدآ کردم منبعش اینجاس! موتور گریبکس برف پاکن ماشینت رایج توی ایران

http://www.ettehad.com/product-F-2.htm#

من مال پرایدشو خریدم و امتهان هم کردم زورش کمه! ولی میتوه تا نصفه ببره کلاچو پایینآ‌ مال نیسانو ندیدم! نیسان باید خفن باشه!

ولی فکر کنم موتور این اتوبوس های BTS فکر کنم عالی باشه! فقط ولتاز اونا فکر کنم 24 باشه!

دیدگاه

12 ولت ببین گیرت میاد؟

دیدگاه

سلام!

بعد از مدتها دوباره تصمیم گرفتم برم سراغ این پروژه! چرا! چون ماشینو برده بودم برای تعمیر جلوبندی یهو چشمم افتاد به تبلیغ کلاچ اتوماتیک! رفتم از فروشنده پرسیدم دیدم دوست داره جواب بده! موتور گیریبکسشو رو نکرد... :cry2: ولی برام جالب شد دوباره الانم دیدد میکروییم بهتر شوده و همین طور الکترونیک قدرت و آنالوگم!

امروز یه موتور گیریبکس 405آ‌دیدم میگفت 40 هزارتومن! خیلی بنظر بالا میاد ولی روش نوشته بود 12

باید برم چراغ برق ببینم مدل بزرگتر و ارزونتر گیر میاد! شایدم رفتم جایی که ماشینارو اوراق میکنن!

دیدگاه

ماشینی که تسمیم گرفتم روش انکارو بکنم یه 206 ( تازه خریدم) :nice: ( بیشتر بخاطر همین موضوع بود که روژه خابیده بود)

روی کلاچش فشار اوردم که تا ته بره عقب و نیروشو اندازه گرفتم حدودا" 15kg نیرو لازمه تا کلاچ کامل بره عقب :cry: دستم درد گرفت!

خوب برای اینکه بخایم یه موتور خوب انتخاب کنیم و از اونجایی که این فروشنده های ما خیلی با حالان و موتور گریبکس رو توی ویترین باید انتخاب کنی ما میایم یه کلکی میزنیم و گشتاور مورد نیازمون رو محاسبه میکنم ( چون روی بعضی از موتورها نوشته چند نیوتونه!)

در بدترین حالت محاسبه رو انجام میدیم:

از فرمول: T=FxR که فرمول گشتاوره که R فاصله محور تا جاییه که نیرو وارد میشه

و f شتابه که میشه F=Mxa خوب مواد لازم رو داریم میریم برای محاسبه...

صورت مسئله اینطوره: ما یه وزنه 15Kg داریم که میخایم در مدت نیم ثانیه 35cm جابجاش کنیم.

داریم:

F=15x0.35/(0.5)^2
                        F=21

خوب اینجا یه چیزی رو توضیح ندادم و اون R هستش ما برای اینکه کلاچ رو بکشیم عقب باید با یه سیم بکسر که یه سرش به اهرم کلاج وصله و یکیش توی موتور به قرقره ای وصله که اون به شفت موتور وصله :applause: خوب Rآ‌اینجا شعاع اون قرقره هست که ما باید تصمیم بگیریم چی انتخاب کنیم البته این به دور موتور گیریبکسی که انتخاب میکنین هم بستگی داره! مثلا اگر موتور گیریبکس شما 1 دور در ثانیه بزنه باید محیط این قرره که سیم روش جمع میشه 35 سانت باشه! که میشه یه دایره به شعاع 5 سانت...

خوب با همین میریم حساب کنیم نیوتون متررا!

T=21 x 0.05

T=1.05Nm oo:

خوب الان با افتخار میتونید برین و یه موتور 1 نیوتونی بگیرین بهتون بدن!

دیدگاه

خوب یکم گشتم اینو پیدا کردم ببینین چطوره؟ اگه کسی تاپیکو دنبال میکنه البته! :rolleyes:

البته این سایت واحد گشتاور رو Kg.cm زده که موتور ما میشه 1.05/9.8x100=10.7Kg.cm

این موتور 24.5 و 120 دور در دقیقه تقریبا" 2 برابر نیاز ماست که بهتره قیمتشم نصف گریبکس برف پاک کن 405 میشه :nice:

http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlinkdetails&lid=235

دیدگاه

ولش کن سفارش دادم :mrgreen:

دیدگاه

خوب. دقیق موتوری که نیاز داشتی رو تونستی تهیه کنی؟
                              اگه بله. پس یه سوال می مونه برای طراحی. اونم اینه که قرار اتوماتیک باشه یا با یه کلید اونو فعال کنیم؟ در ضمن چطور می خوای کلاچ گرفتن سریع یا آروم رو از هم تفکیک کنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                                خوب. دقیق موتوری که نیاز داشتی رو تونستی تهیه کنی؟
                                اگه بله. پس یه سوال می مونه برای طراحی. اونم اینه که قرار اتوماتیک باشه یا با یه کلید اونو فعال کنیم؟ در ضمن چطور می خوای کلاچ گرفتن سریع یا آروم رو از هم تفکیک کنی؟
                                محاسبات که میگه میشه!

چون خیلی از مسائل طراحیش دست خودمونه میتونیم هر جوری که خواستیم برنامه ریزیش کنیم ولی اگه اتوماتیک میخای باشه چطوری میفهمه که باید کلاچ گیری رو انجام بده؟ میدونی که عوض کردن دنده دستی هستش!

جای کلاچ تابعی از دور موتور و سرعت فشار دادن گاز توسط رانندس... اون زیاد سخت نیست...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X