اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاچ اتوماتیک!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاچ اتوماتیک!!!

منظورم اینه که آیا همیشه لازمه که کلاچ سریع گرفته بشه؟
    مسلما نه. پس اینو چطور می خوای طراحی کنی؟ می دونم که از پسش بر می ای، ولی می خوام بدونم بهش فکر کردی؟
    یا اینکه طراحی سیستم رو تو مرحله اولی؟
    کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
      منظورم اینه که آیا همیشه لازمه که کلاچ سریع گرفته بشه؟
      مسلما نه. پس اینو چطور می خوای طراحی کنی؟ می دونم که از پسش بر می ای، ولی می خوام بدونم بهش فکر کردی؟
      یا اینکه طراحی سیستم رو تو مرحله اولی؟
      وقتی اطلاعاتی مثل سرعت دور موتور و موقعیت کلاچ رو داشته باشی میتونی با بازی کردن با ضریبهایی که از این متغیرها بدست میاری موقعیت مناسب در هر لحضه برای کلاچ رو بدست بیاری و من بیشتر برای نیم کلاچ روی این سیستم دارم کار میکنم نه قسمت دنده! ولی چون با کمی کد و یه دکمه میتونی فرمان تعویض دنده رو هم به سیستمت بدی خوب چرا که نه! روی همه دنده ها فعالش میکنی! موتور گیریبکسمم هنوز نرسیده باورتون میشه از اصفهان سفارش دادم توی بازار تهران گیر نمیاد

دیدگاه

موتور گریبکسی که سفارش دادم اومد :wow: ولی چه دیر! :eek:

اینم عکسش حالا باید یه تستی ازش بگیرم

دیدگاه

:wow: :wow: :wow:

روی یه قرقره 1.5 سانتی یه بار 7.5 کیلویی روش انداختم خیلی پر قدرت میکشیدش بالا! فکر کنم با این بشه راحت کلاچ رو بکشه عقب! :nice: باید حالا باید برم قرقره و ایناشو پیدا کنم :rolleyes:

دیدگاه

خوبه . پس پیشرفتش بد نیست. ما رو در جریان مراحلش بزار، تا اگه این دستگاه رو برای خودمون درست کنیم، بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم. :wow:

دیدگاه

آره حیف که وقتم خیلی پره! ولی بعد از نصب این موتور گریبکس روی ماشین فکر کنم بیشتر خر کاریش انجام بشه و فقط مدار و درایورا و سنسورا میمونه که اونا یخورده باهاش آشناترم!

یادم رفت بگم یه قرقره خیلی مناسب هم پیدا کردم برای سیم جمع کم و یه شفت و 2 تا بلبرینگ دارم که باید بره تراشکاری و یه خرک براش پیدا کنم تا قسمت قدرتش آماده بشه عکسشو میزارم آماده شد. پس فعلا" ....

ببینم غیر از وحید کسیه دیگه این تاپیکو دونبال میکنه!؟

دیدگاه

رفتم تراشکاری که قطعاطی که گیر اوردم رو بدم برام یجوری سر هم کنه 2-3 تا برش و گشاد کردن میخاست گفت پروژه دانشجویی برامون صرف نداره :NO: هیچ کسم برات انجام نیمده با قیمت پایین! :cry: گفتم چقدر گفت ببین الان 2 ساعته دارم روی این موتور ( یه سرسیلند ماشین گزاشته بود زیر یه دستگاه داشت میتراشیدش) کار میکنم 60000 تا میگیرم اونوقت برای کار تو که هی باید بازو بسته کنم دستگارو چقدر بگیرم؟

گفتم خیلی ممنون که راهنمایی کردین فکر کنم باید برم اول تراشکاری یاد بگیرم!

دیدگاه

:nice: یکی پیدا شد 1000 گرفت برام کاری رو که میخاستم انجام داد :wow:

دیدگاه

من فکر میکنم بهتره بجای کشیدن پدال اونو فشار بدی البته اهرم بالای پدالو تازه میشه شفتی که اعمال فشار میکنه رو هم به پدال وصل نکرد که در صورت نیاز با پا هم بشه فشار داد
                    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                      من فکر میکنم بهتره بجای کشیدن پدال اونو فشار بدی البته اهرم بالای پدالو تازه میشه شفتی که اعمال فشار میکنه رو هم به پدال وصل نکرد که در صورت نیاز با پا هم بشه فشار داد
                      فرقی نداره! چون توی یه جهت عقب و جلو میشه و با سیم ترمز دوچرخه اگر وصل بشه میشه خودمونم با پا فشارش بدیم

دیدگاه

خیلی خوبه. ای کاش می شد همه کارهای سفارشی با این قیمت انجام بشه.

دیدگاه

اینجارو ببینین از توی موتورم شاید بشه کاریش کرد محصوصا" که کنار چراغ یه جای حسابی هم هست برای موتور و گریبکس...

اون اهرم که تو عکسه 3-5 سانت بیشتر عقب جلو نمیشه و خیلی هم سفته! با یه میله رفته توی اتاق من هواکشو از جلوش برداشتم که بتونم عکسشو بگیرم تازه!

فکری برای موتور بستن اونجا کسی بزهنش میرسه؟

دیدگاه

این چطوره؟

دیدگاه

عکس دومی کامل برام باز نشد. ولی تا جایی که من متوجه شدم، جاش خوبه. فقط یه سوال. مگه اهرم اصلی کلاچ از کجا رد می شه؟ نمی شه به اون وصل کرد؟
                              ببخشید سوالهای ابتدایی می پرسم، چون من از ماشین هیچی نمی دونم.

دیدگاه

1 روز با کلاچ از توی موتور ور رفتم ولی به این نتیجه ریسدم که از توی موتور نمیشه اینکارو کرد و همون سیستم سیم ترمز 2 چرخه رو باید اجرا کنم یعنی یه سیم وصل کنم به پدال کلاچ و ببرمش توی موتور و وصلش کنم به موتور گریبکسم... که اونم باید ماشین رو ببرم روی چال ببینم جلوش چیزی هست یا نه! اگه باشه که پروژه شکست میخوره!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X