اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاچ اتوماتیک!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاچ اتوماتیک!!!

ماشینو بردم روی چال یکی چالشو بهم 5 مین قرض داد

ولی سینی زیر موتور نزاشت از زیر بتونم ببینم مکانی که میخام سوراخ کنم چیزی جلوش رد شده یا نه ! بازم دردسر

باید جک بزنم زیر ماشین و ببینم میشه با دوربین و چراق یا موبایل دید اون زیر میرارو یا نه! فعلانم وقت ندارم

دیدگاه

پس ما منتظر می شینیم
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

کسی نظری نداره؟

دیدگاه

نظر چیه دایی جان؟!
          همه بچه ها منتظرن ببیند چیکار می کنی. اگه نمی تونیم کمکی بکنیم بخاطر اینه که باید همه این کارهایی که تو می کنی رو ما هم بکنیم. چال پیدا کنیم و ...
          به هر حال اوچیکتیم دایی
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
            بالاخره نتیجه کار چی شد جناب آروین ؟ موفق شدید؟؟؟
            چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

کسی میدونه آخرش چی شد؟؟؟ oo:

دیدگاه

خیلی لبه این تاپیک رو دیدم الان... مثل اینکه 2 سال پیش این بحث شروع شده بود. من چند ماه با اجازتون تو تعمیرگاه شاگرد مکانیک بودم البته ماله چند سال پیشه و یه چیز نیمه اجباری بود واسه خودش :job:. اما در مورد این بحث رفتم از صفحه ی اول خوندم ببینم داستان چیه. اول اینکه از اینکه تو پست اول دیدم اینو نوشتن :
                7- تشخیص فشار پا روی کلاچ ( این مورد برای هیدرولیک کردن کلاچ هست که برای کسانی که به نبودن کلاچ عادت ندارند ( مثل راننده های پیست مسابقات مخصوصا اتوبان یادگار امام و قم) مناسب خواهد بود... ( سنسور فشار سطحی)
                تمام ماشین های مسابقه کلاج دارند وگرنه سر پیج نمیتونند سریع بپیچند ! چون همزمان باید کلاج+ ترمز + گاز رو بگیرند و زیر پاشون نسبتشون رو تنظیم کنند واسه همین کلاج این ماشین ها بالا تر و کفیه پدالا کوچیکتره . (پای راست اوریب قرار میگیره.)
                حالا از این حرفا گذشته . چه کاریه که یه موتور بخواد یه پدالو بکشه! (هرچند متاسفانه باید بگم یکم ساخت همچین چیزایی پیچیده تر از این حرفاست) اتفاقی که تو کلاج میوفته به طور ساده اینه که یه صفحه به خورشیدی فشار میاره . بلبرینگ رو درگیر میکنه و موتور جدا میشه. واسه اینکه خورشیدی خراب نشه معملون کلاج رو یکم صفت می کنند که الکی درگیر نشه . که بعد از 2 هفته از تعویض کلاج باید بری رگلاج کنند ببینند میزونه.
                در هر حال اصلا سیستم گیربکس اتومات این نیست! البته انگار اینچیزی که می خواستید بسازید یه کلاج اتوماته نه یه گیربکس اتومات ! چون اولیش بیشتر واسه معلولینه و ارزونه اما دومی...! اولی میشه ساخت دومی رو نمیشه ساخت! تو ایران هم دومی رو نساختن.
                اولیم به ذهنم میرسه که میشه ساخت البته نه با سیم که یه موتور پدالو بکشه مکانیزم های بهتری وجود داره اما خوب شاید فقط به درد ماشین های هیبرید دستساز بخوره.
                راستی جک سوسماری خواستی بزنی که جلوی ماشین رو بیاری بالا حتما مراقب باش
                برای رسیدن به کلاج باید سینی جلوی ماشین رو در بیاری . البته ازونجا هم چیز زیادی معلوم نیست مگه اینکه گیادش کنی که واسه خودش کار تخصصیه ی هستش.
                میتونی کلاج های خراب رو که از روی ماشین باز کردن مجانی از تعمیر کارای درست حسابی بگیری . (بعضیاشون کلاج های که بالاشون خورد شده رو ور میدارن و بالاش رو تعویض می کنند تا صداش در نیاد . به عنوان کلاج دست دوم سالم یا دست اول واسه کسایی که تو باغ نیستند میندازند . اینا بهت میرفوشند وگرنه باید بندازن دور) البته تعمیرکار خوب هم هست . آشناست

Gracias A La Vida
                [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

جالبه هنوز اینجارو مطالعه میکنین :icon_razz:

راستش من موتور ماشین رو هم کامل دراوردم 206 رو و متعصفانه همونی که فکر میکردم شد. 2 تا لوله ترمز های عقب درست جلوی کار من بود :cry:

برای 206 اگر بخایم یسیتم رو توی موتور کار بزاریم و به اهرم کلاچ مستقیم نیرو وارد کنیم کلاچ سیم کلاچ قفل میکنه و ماشین نیم کلاچ میکنه نمیدونم چرا واسه همین میخاستم کلاچ رو از توی اتاق بکشم باسیم...

راستش پروژه رو بخاطر کم بودن وقت و نداشتن همکار ول کردم ولی خیلی دلخورم که نتونستم انجامش بدم مخصوصا" که همون موقع ها 2 تا شرکت انجامش داده بودن و امسال هم (1389) ایران خودرو همین کلاچ اتوماتیک رو روی سمند نصب کرده!!! :cry2:

این سمند:
                  http://sales.ikco.com/letter/2678.pdf

اینم از تندر 90
                  http://www.pekk.ir/portal/samandhibrid.html

بعدا" روی یه پروژه کار کردم ولی بازم یه کم مشکل خوردم و فعلا" متوقفش کردم ولی میرم سراقش ...
                  اینجاست:
                  http://www.tuningtalk.com/forum/topic-t37658.html

دیدگاه

آروین خان این مدت خیلی با مطالبت حال کردیم. مخصوصا که توش ایده بود. ولی متاسفانه که مشکل من و شما و خیلیای دیگه => کمبود وقت
                    همونطور که شما وقتتون کمه، امسال تابستون منم وقت ندارم => کنکوری و هزار درد.
                    اصلا این تابستون دستم رو به مدار و الکترونیک نزدم که مشغولم نکنه، چون من اگه مدار به دستم بگیرم، دیگه نمی تونم ازش دل بکنم.
                    خدا کنه سال بعد دانشگاه خوبی، رشته برق قبول بشم و بعد بیشتر از اینا می آم ECA
                    کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

ممنون از لطفت

اگر دوست داشتی بیا اینجا دارم روی این کار میکنم اینم ایده خوبیه
                      http://www.tuningtalk.com/forum/topic-t37658.html?sid=3e4b10306bd19f811f470eb2ca2585bf

دیدگاه

سلام یه شرکت به اسم نگین فن آور شریف هم دنده اتوماتیک AMT هم کلاچ برقی می خوای یه تماس بگیر شاد کمک کنن.
                        دفتر مرکزی: تهران- طرشت - خ صالحی-کوچه گلستان –بن بست گل – ساختمان شماره 2 – طبقه همکف
                        تلفن:66064606

دیدگاه

سلام یه شرکت به اسم نگین فن آور شریف هم دنده اتوماتیک AMT هم کلاچ برقی می خوای یه تماس بگیر شاد کمک کنن.
                          دفتر مرکزی: تهران- طرشت - خ صالحی-کوچه گلستان –بن بست گل – ساختمان شماره 2 – طبقه همکف
                          تلفن:66064606

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X