وقت بخیر. در حال حاظر باتری نیم قلمی با کیفیت خوب که بشه حداقل 3 سالی روش حساب کرد در فروشگاه موجود است؟
برای تلفن پاناسونیک، مشخصات باتری :
1.2V - 550mA - NI-MH
وقت بخیر. در حال حاظر باتری نیم قلمی با کیفیت خوب که بشه حداقل 3 سالی روش حساب کرد در فروشگاه موجود است؟
1.2V - 550mA - NI-MH
سلام و درود،
باتری های برند ORION کیفیت خوبی دارن.
البته پیشنهاد میشه از باتری با ظرفیت بیشتر استفاده کنید تا طول عمر بیشتری داشته باشه.
1.2V - 550mA - NI-MH
با سلام و احترام
اگر بتوانید باتری نیم قلمی SONY اورجینال پیدا کنید میتونه گزینه مناسبی باشه. اگر اشتباه نکنم تا 900mAh هم دارد.
منظور شما از باتری برای پاناسونیک دقیقا چی هست
اگر تصویر یا توضیح دقیقتری ازش می آوردین، مثلا اینکه ۳ تا باتری در پک داره؟ یا سری هستن یا موازی؟ و... راهنمایی بهتری میشد کرد...
باتری های خوب گران هستند. برای همین من از باتری های شارزی استفاده میکنم. چون دوام بیشتری دارن. مثلا برای تلفن شاید بیست سال پیش ما سه تا نیم قلمی گرفتیم و هنوز هم داره کار میکنه.
منظور شما از باتری برای پاناسونیک دقیقا چی هست
اگر تصویر یا توضیح دقیقتری ازش می آوردین، مثلا اینکه ۳ تا باتری در پک داره؟ یا سری هستن یا موازی؟ و... راهنمایی بهتری میشد کرد...
عرض کردم سایزشون نیم قلمی هست، خیر به صورت پک نیستند. دو باتری جداگانه میخوره (مشابه ریموت کنترل تلویزیون). نمونه موجود در سایت
باتری های خوب گران هستند. برای همین من از باتری های شارزی استفاده میکنم. چون دوام بیشتری دارن. مثلا برای تلفن شاید بیست سال پیش ما سه تا نیم قلمی گرفتیم و هنوز هم داره کار میکنه.
به خاطر درصد بالای باتری های فیک برندهای ژاپنی ریسکش رو نکردم و از همین برند ORION سفارش دادم. باتری فابریک هم پاناسونیک ساخت چین منتها اصل بود و بعد از 12 سال شروع به ضعیف شدن کرد
جدیدترین ویرایش توسط farshad991; ۱۹:۰۷ ۱۴۰۳/۰۲/۰۷.
دیدگاه