اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری با کیفیت مناسب تلفن پاناسونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتری با کیفیت مناسب تلفن پاناسونیک

وقت بخیر. در حال حاظر باتری نیم قلمی با کیفیت خوب که بشه حداقل 3 سالی روش حساب کرد در فروشگاه موجود است؟
    برای تلفن پاناسونیک، مشخصات باتری :
    1.2V - 550mA - NI-MH

نوشته اصلی توسط farshad991 نمایش پست ها
    وقت بخیر. در حال حاظر باتری نیم قلمی با کیفیت خوب که بشه حداقل 3 سالی روش حساب کرد در فروشگاه موجود است؟
    1.2V - 550mA - NI-MH
    سلام و درود،
    باتری های برند ORION کیفیت خوبی دارن.
    البته پیشنهاد میشه از باتری با ظرفیت بیشتر استفاده کنید تا طول عمر بیشتری داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshad991 نمایش پست ها
      1.2V - 550mA - NI-MH
      با سلام و احترام
      اگر بتوانید باتری نیم قلمی SONY اورجینال پیدا کنید میتونه گزینه مناسبی باشه. اگر اشتباه نکنم تا 900mAh هم دارد.

دیدگاه

منظور شما از باتری برای پاناسونیک دقیقا چی هست
        اگر تصویر یا توضیح دقیقتری ازش می آوردین، مثلا اینکه ۳ تا باتری در پک داره؟ یا سری هستن یا موازی؟ و... راهنمایی بهتری میشد کرد...

دیدگاه

باتری های خوب گران هستند. برای همین من از باتری های شارزی استفاده میکنم. چون دوام بیشتری دارن. مثلا برای تلفن شاید بیست سال پیش ما سه تا نیم قلمی گرفتیم و هنوز هم داره کار میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
            منظور شما از باتری برای پاناسونیک دقیقا چی هست
            اگر تصویر یا توضیح دقیقتری ازش می آوردین، مثلا اینکه ۳ تا باتری در پک داره؟ یا سری هستن یا موازی؟ و... راهنمایی بهتری میشد کرد...
            عرض کردم سایزشون نیم قلمی هست، خیر به صورت پک نیستند. دو باتری جداگانه میخوره (مشابه ریموت کنترل تلویزیون).
            نمونه موجود در سایت

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
            اگر بتوانید باتری نیم قلمی SONY اورجینال پیدا کنید میتونه گزینه مناسبی باشه. اگر اشتباه نکنم تا 900mAh هم دارد.
            نوشته اصلی توسط جاری نمایش پست ها
            باتری های خوب گران هستند. برای همین من از باتری های شارزی استفاده میکنم. چون دوام بیشتری دارن. مثلا برای تلفن شاید بیست سال پیش ما سه تا نیم قلمی گرفتیم و هنوز هم داره کار میکنه.
            به خاطر درصد بالای باتری های فیک برندهای ژاپنی ریسکش رو نکردم و از همین برند ORION سفارش دادم. باتری فابریک هم پاناسونیک ساخت چین منتها اصل بود و بعد از 12 سال شروع به ضعیف شدن کرد

جدیدترین ویرایش توسط farshad991; ۱۹:۰۷ ۱۴۰۳/۰۲/۰۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X