اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا یک تعمیر کار حرفه ایی الکترونیک معرفی کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لطفا یک تعمیر کار حرفه ایی الکترونیک معرفی کنید

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید عزیز و محترم ،سال نو همگی هم مبارک
    دوستان لطفا یک تعمیرکار حرفه ایی الکترونیک به من معرفی کنید،یا اگر کسی تعمیرکار هست لطفا خصوصی به من پیام بده یه دستگاه دارم جهت تعمیر که متاسفانه چند جا بردم کسی نتونسته تعمیر کنه...
    دستگاه دست نخورده فقط در حدده باز کردن و نیگاه کردن و گفتن کار ما نیست.
    با تشکر فراوان

دستگاه و مشکلش رو بگو. شاید کسی تعمیر کنه
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

یک عدد فایندر تصویری ایکس کروز دارم که بعد از روشن شدن تقریبا بعد از 7 الی 8 دقیقه تصویر ال سی دی کامل سیاه میشه و فایندر کلا قفل میکنه مگر اینکه مجدد خاموش و روشنش کنیم که باز بعد از چند دقیقه مجدد تصویر سیاه میشه

دیدگاه

فایندر ماهواره؟ کار هر کسی نیست تعمیرش. میبخشیدا صاحب اول آخرش خودتی. باید بدی شرکتی که تولید کرده تعمیر کنه
        دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

با درود فراوان
          دوست عزیز چون میدونستم کار هر کسی نیست گفتم یه تعمیرکار حرفه ایی معرفی کنید یا اینکه خودش به من خصوصی پیام بده مشکل هزینه هم نیست هزینه ی تعمیرش هر چقدر بشه پرداخت میکنم.از نظر نمایندگی هم خوب من این فایندر رو از دبی خریدم اینجا نمایندگی نداره.اگرم داشت فکر نمیکنم تعمیر میکردن ولی شاید برد کامل رو داشتن که برد کامل رو تعویض میکردم...
          خلاصه اگر کسی اینکاره بود یه پیام به من بده تعمیر و درست کردن این جور چیز ها تعمیرکار حرفه ایی رو از غیر حرفه ایی مشخص میکنه وگرنه با یه دوره رفتن و 4 تا کتاب خوندن که ادم تعمیرکار نمیشه.

دیدگاه

تعمیرات یک کار تجربیه هر چند که علم داشته باشی.
            مثلاً یک تعمیر کار موبایل نمیتونه ال سی دی تلویزیون رو تعمیر کنه.
            به هر حال هر دستگاهی تعمیر کار خودش رو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
              با درود فراوان
              دوست عزیز چون میدونستم کار هر کسی نیست گفتم یه تعمیرکار حرفه ایی معرفی کنید یا اینکه خودش به من خصوصی پیام بده مشکل هزینه هم نیست هزینه ی تعمیرش هر چقدر بشه پرداخت میکنم.از نظر نمایندگی هم خوب من این فایندر رو از دبی خریدم اینجا نمایندگی نداره.اگرم داشت فکر نمیکنم تعمیر میکردن ولی شاید برد کامل رو داشتن که برد کامل رو تعویض میکردم...
              خلاصه اگر کسی اینکاره بود یه پیام به من بده تعمیر و درست کردن این جور چیز ها تعمیرکار حرفه ایی رو از غیر حرفه ایی مشخص میکنه وگرنه با یه دوره رفتن و 4 تا کتاب خوندن که ادم تعمیرکار نمیشه.
              اگر تهرانی ببر چارسو پیش سجاد

اینم تلگرامش https://t.me/Sajjadtob
              جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۱۹:۳۶ ۱۴۰۴/۰۱/۰۴.

دیدگاه

یک عدد فایندر تصویری ایکس کروز دارم که بعد از روشن شدن تقریبا بعد از 7 الی 8 دقیقه تصویر ال سی دی کامل سیاه میشه و فایندر کلا قفل میکنه مگر اینکه مجدد خاموش و روشنش کنیم که باز بعد از چند دقیقه مجدد تصویر سیاه میشه
                با سلام و احترام
                اینگونه مشکلات معمولا قابل تعمیر هستند. احتمال داره مشکل ناشی از خرابی یکی از خازنهای الکترولیتی باشه، با نگاه دقیق به خازنها بررسی کنید که آیا خازن باد کرده و یا خازنی که مواد داخلش از قسمت پایین یا بالا به بیرون نشت کرده باشه میبینید یا خیر. در مرحله بعد اگر خودتون تا حدودی وارد هستید ولتاژهای تغذیه را وقتی دستگاه هنوز کار میکنه و بعد که از کار افتاد بررسی کنید.
                موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
                  اینگونه مشکلات معمولا قابل تعمیر هستند. احتمال داره مشکل ناشی از خرابی یکی از خازنهای الکترولیتی باشه، با نگاه دقیق به خازنها بررسی کنید که آیا خازن باد کرده و یا خازنی که مواد داخلش از قسمت پایین یا بالا به بیرون نشت کرده باشه میبینید یا خیر. در مرحله بعد اگر خودتون تا حدودی وارد هستید ولتاژهای تغذیه را وقتی دستگاه هنوز کار میکنه و بعد که از کار افتاد بررسی کنید.
                  موفق باشید.
                  با درود فراوان خدمت شما استاد عزیز
                  تمامی خازن ها از نوع smd هستند و هیچ کدوم نشانه و علایمی که نشان از خرابی خازن باشه رو نداره..منم نمیخوام دستکاریش کنم که کسی زیر بار تعمیرش نره که بگه دستکاری شده.تنها چیزی که تونستم توش پیدا کنم فقط تونستم خرابی رو پیدا کنم ئه داخل کدوم برد هست چون سه تا برد داره.ایراد در قسمت برد اصلی هست که در عکس میتونید مشاهده کنید//

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
                    اگر تهرانی ببر چارسو پیش سجاد

اینم تلگرامش https://t.me/Sajjadtob
                    درود...
                    بنده به شخصه ایشون رو قبول ندارم ( در دنیای تعمیرات و الکترونیک ) وگرنه برای خودشان و شخصیت اجتماعی ایشون بشدت احترام قائل هستم....
                    چند عدد ویدیو های تعمیرات ایشون رو مشاهده بفرمایید متوجه میشوید که فقط تجربی کار هستند از دنیای طراحی مدارات اطلاعی ندارند...
                    میتوانید ویدیو های مربوط به تعمیرات اسپیکر شارژی های ایشون رو مشاهده بفرمایید که ببینید نحوه ی کارشان چطور هست...( بقیه که بماند که ایشون فرق صدم و دهم ممیر را نمیدانند و اطلاعی ندارند...)
                    جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۲۲:۳۳ ۱۴۰۴/۰۱/۲۲.
                    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

با درود فراوان خدمت شما استاد عزیز
                      تمامی خازن ها از نوع smd هستند و هیچ کدوم نشانه و علایمی که نشان از خرابی خازن باشه رو نداره..منم نمیخوام دستکاریش کنم که کسی زیر بار تعمیرش نره که بگه دستکاری شده.تنها چیزی که تونستم توش پیدا کنم فقط تونستم خرابی رو پیدا کنم ئه داخل کدوم برد هست چون سه تا برد داره.ایراد در قسمت برد اصلی هست که در عکس میتونید مشاهده کنید//
                      https://s33.picofile.com/file/848351...B%B3%DB%B4.jpg
                      درود...
                      آیا هنگام کار با دستگاه روی حالت باطری این مشکل به وجود میاید یا در حالت شارژ؟
                      زمانی که تصویر میرود دستگاه را باز بگذارید کمی به آن باد خنک بدهید ببینید که باز اینجوری میشود یا خیر؟
                      رگولاتور روی برد را چک کنید ببینید که چقدر گرما تولید میکند ؟ شماره ی آن را بگویید تا راهنماییتان کنم!!
                      این دستگاه با توجه به طراحی که دارد مرگ ندارد...
                      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود...
                        آیا هنگام کار با دستگاه روی حالت باطری این مشکل به وجود میاید یا در حالت شارژ؟
                        زمانی که تصویر میرود دستگاه را باز بگذارید کمی به آن باد خنک بدهید ببینید که باز اینجوری میشود یا خیر؟
                        رگولاتور روی برد را چک کنید ببینید که چقدر گرما تولید میکند ؟ شماره ی آن را بگویید تا راهنماییتان کنم!!
                        این دستگاه با توجه به طراحی که دارد مرگ ندارد...
                        دوست عزیز ممنون من اگر میخواستم خودم تعمیرش کنم که پست نمیگداشتم جهت معرفی تعمیرکار حرفه ایی..این مشکل متاسفانه داخل این مدل فایندر زیاد مشاهده شده و هیچ کسی هم نتونسته ایراد رو بر طرف کنه..چون همه ولتاژها سالم و دقیق هست..از یه مهندس الکترونیکی که سوال کردم گفت به احتمال زیاد امکان داره از سی پی یو باشه.ولی در کل باز باید با اسیلوسکوپ چک بشه که من ابزارش رو ندارم..فقط تونستم محل خرابی رو پیدا کنم که مطمین هستم یکی از قطعات برد مین ایراد پیدا کرده که تیونر روش نصب شده حالا کدوم قطعه هست خدا میدونه//

دیدگاه

دوست عزیز ممنون من اگر میخواستم خودم تعمیرش کنم که پست نمیگداشتم جهت معرفی تعمیرکار حرفه ایی..این مشکل متاسفانه داخل این مدل فایندر زیاد مشاهده شده و هیچ کسی هم نتونسته ایراد رو بر طرف کنه..چون همه ولتاژها سالم و دقیق هست..از یه مهندس الکترونیکی که سوال کردم گفت به احتمال زیاد امکان داره از سی پی یو باشه.ولی در کل باز باید با اسیلوسکوپ چک بشه که من ابزارش رو ندارم..فقط تونستم محل خرابی رو پیدا کنم که مطمین هستم یکی از قطعات برد مین ایراد پیدا کرده که تیونر روش نصب شده حالا کدوم قطعه هست خدا میدونه//
                          درود...
                          ببینید آیا شما ولتاژ گرفتید که میگویید همه ولتاژ ها درست هستند؟؟ ولتاژ کدام نقطه هارا گرفته اید؟؟ آیا دمای قطعات را چک کرده اید؟؟
                          آن مهندس کوشا آیا همه این احتمالات و هزار احتمال دیگر را بررسی کرده است که صاف زده به سی پی یو دستگاه؟؟؟
                          برای آن مهندس توانمند پروگرام بایوس و ایپرام یک شوخیست؟؟؟
                          این مهندس از مدار ها و المان های حفاظت کننده از سی پی یو اطلاعاتی دارد؟؟؟
                          آیا میداند که کاربرد اسیلوسکوپ چیست؟؟ و در کجا ها بکار میرود؟؟
                          میل خودتان است ولی بعید بدانم که بتوانید تعمیرکار تخصصی مربوط به این نوع دستگاه هارا پیدا کنید....
                          اگر سر رشته ای در برق و الکترونیک دارید دست به کار بشید و بنده هم تا جای ممکن کمکتان میکنم ....
                          اگر هم که سر رشته ای ندارید کار را به کاردان بسپرید و بگردید دنبال تعمیر کار ( البته اگر پیدا کنید!!)
                          جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۱۶:۵۱ ۱۴۰۴/۰۱/۲۳.

دیدگاه

با سلام
                            اگه میدونین که کسی نتونسته برطرفش کنه بهتره زیاد بفکر تعمیرش نباشین.
                            تعمیرکار دنبال کار دردسر دار نمیره، مگه اینکه بیکار باشه و وقت زیادی داشته باشه و تعمیرکار خوب معمولا وقت نداره.
                            اما نوع عیبش که گفتین به این میخوره که یه جایی از مدار (احتمالا قسمت تغذیه) داره ترمال شات دان میکنه.
                            یعنی چند دقیقه کار میکنه و بعد از اون بیش از حد گرم میشه و قطع میکنه.
                            حل مشکل هم ساده نیست و معمولا تجربیه. یعنی ممکنه قطعه ای که زیاد گرم میشه رو پیدا کنین، اما علت گرم شدن رو نه.
                            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

درود
                              اون خازنهای الکترولیت که بدنه فلزی را دارند یکی یکی با نوک هویه گرم کنید ببینید که این مشکل ایجاد میشود یا نه چون معمولا این نوع مشکلات مربوط به تغذیه است و مشکلات تغذیه هم عمدتاً مربوط به خازنهای الکترولیت میشود. در مرحله بعد باید بروید سراغ ترانزیستور ها و در آخر سر هم آی سی ها منتها برای اینها باید مراقب باشید خیلی حرارت ندهید که مشکل جدیدی ایجاد شود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X