با سلام اسماعیل حیدری
24 ساله ،بوشهر
فارغ التحصیل کارشناسی برق-الکترونیک دانشگاه آزاد بوشهر
علاقه:رباتیک - الکترونیک ، کامپیوتر،مخابرات، مکانیک،و...
در ضمن از شعر و شاعری هم خوشم می یاد ولی متاسفانه نه شاعرم و نه می تونم درست شعرها رو بخونم :icon_razz:
یه شرکت داریم به نام شبکه فعال صنعت لیان .فعالیتها: طراحی مدارات الکترونیکی (روباتها و برد های آموزشی و ...)
موفق باشید
هیچ آیینی با نادانی رشد نمی کند . امام علی (ع) * فعال صنعت * www.elno.ir
--> تولیدکننده بردها و روباتهای آموزشی <-- شرکت شبکه فعال صنعت لیان
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
اسم من :امیر حیدری
دانشجو رشته ی برق صنعتی ترم پنج
ساکن زنجان
علایق: به الکترونیک صنعتی ارادت خاصی دارم
علم پایه ی برق نیمی از زندگی من رو می سازه
از رویا های دست یافتنی من اختراع سیستم های ساده و پایه ای برقی ...
از اطلاعات ساده سیستم های کاربردی می سازم
عاشق طراحی های مبتکرانه
خیلی خوشحالم که با آدم های گل روزگار در این سایت آشنا شدم.
متشکرم از مسولین با صفای این سایت...
:nerd: اینم آدمک مورد علاقه ی من
موفق باشید
هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.
بسم الله الرحمن الرحیم.
نام :مهدی
نام خانوادگی:سهیلی پور
محل زندگی :خوزستان - شوشتر
شغل :دانشجوی مقطع کارشناسی(کاردانی به کارشناسی)
رشته :الکترونیک(زندگی)
مثل اکثر بچه ها رو کارای 5 ولتی سرمایگذاری کردم حاضرم نیستم از 5 ولت پام رو فراتر بزارم...چون خطر ناکه...
از 15 سالگی با کامپیوتر آشنا شدم و تقریبا از همون اوایل برنامه نویسی رو شروع کردم از داس تا ویندوزXP به اکثر زبانها آشنایی دارم ولی با وی بی زندگی کردم .خیلی چیزا از این سایت یاد گرفتم و تا آخر عمر مدیون بچه های باحال سایت هستم .
علایق:
PC Interface Project
Only Only Digital Works
All think's about PC
....
(این چند تا نقطه هم ایشالا تا چند سال آینده پر می شند)
20 سالمه اهواز درس می خونم...
دیگه ....
چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه جز آرزوی موفقیت برای همه بچه های گل سایت ...
ببخشید پر چونگی کردم.
یا علی
سلام
من م رضایی هستم.
از شیراز
مثل اینکه یه مقداری زود عضو سایت شدم چون الان دانشجوی ترم 2 هستم :redface:
برق شیراز می خونم.
برای همه آرزوی موفقیت میکنم.
خوب من هم خودم رو معرفی می کنم.
نام : وحید
سن : 15 سال ( فکر کنم از همه کم سن تر باشم ) - متولد بهمن 1371
استان » هرمزگان
رشته : اول دبیرستان - می رم رشته ریاضی فیزیک - دانشگاه هم ان شاء الله رشته الکترونیک
علاقه مندی های رشته : کار با میکروکنترلر avr - ساخت ربات - و اختراع یا ابتکار و شرکت در جشنواره های خوارزمی - و مهمتر از همه می خوام هر چی الکترونیکی رو خودم درست کنم - حتی موبایل و کامپیوتر :wow:
به فیزیک هم علاقه دارم
علاقه های ورزشی: والیبال -شنا خیلی دوست دارم
علایق هنری : نقاشیم خوبه - فیلمبرداری و فیلم سازی هم دوست دارم - دوست دارم ویولن هم یاد بگیریم.
می گن کامپیوتر هم خوب بلدم. انیمیشن ، برنامه نویسی تا حدودی
معدل : 19.98
از این به بعد هر وقت خواستم ویرایش بکنم تاریخ ویرایش رو می نویسم و قبلی ها رو عوض نمی کنم، فقط اضافه می کنم.
عاشق ایده دادنم ولی عمل ... :cry:( ایده عابر نانوا رو دادم ولی امیدوارم مثل ایده های قبلی نباشه )
موندم چه رشته ای برم که هم علاقم باشه و هم وضع مالی بدک نباشه ( ولی الکترونیک رو دوست دارم ) تاریخ 11/12/1386
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از دوستان تو پست های بعدی به یه چیزی اشاره کردند که نمی خواد از ایران بره بیرون. اما من عکس ایشون ، می خوام برای پیشرفت برم بیرون و درسمو تو رشته الکترونیک بخونم تا جایی که می تونم ( چون ایران یه خورده از نظر الکترونیک عقبه و من الکترونیک پیشرفته دوست دارم ) ، بعد بیام ایران و اگه رام ندادن هم می رم جای دیگه. اما این سربازی نمی زاره برم که دیگه اجازه بدن بیام توووو تاریخ 19/1/1387
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب بعد از 6 ماه که تقریبا از اواخر آذر تا امروز 9 تیر 1387 ، تو این انجمن بودم ، 281 پست زدم. درسته که خیلی ها هستند که بیشتر از این پست دارند ، به هر حال نمی دونم چرا ولی شاید بخاطر فعالیتم تو بخش ایده های نو ، مدیر سایت من رو به همکار جدید این سایت تبدیل کردن. امیدوارم بتونم از پس این مسئولیت بر بیام. خوب حرفی ندارم. تاریخ 9/4/1387
خوب بازهم رنگ عوض کردم و شدم همکار بخش اجرایی. مثل مارمولک هی رنگ عوض می کنم. :mrgreen: تاریخ : 22/4/1387
باز هم رنگ عوض کردم و شدم کاربر فعال . مدیر انجمن ایده های نو .
دوم دبیرستانم و رشتم ریاضی فیزیک . - یک پله تو اهدافم ترقی کردم - البته نه یک پله. حدودا یک سال و یک ماه هست که با این سایت آشنا شدم و خیلی چیزا یاد گرفتم. این هم پله دوم.
یه چیز دیگه. یه دوست تو این سایت پیدا کردم که از خودم کم سنتره. 2 سال از من جوونتره. حالا می تونم راحت بگم که اشکالی نداره با این سن کم تو این سایت بحث و گفتگو کنم چون این سایت دیگه محدودیت سنی نداره. :agree:
تاریخ 3/10/1387
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کنکور 90 تموم شد و الان در آستانه دانشجویی هستم
چه زود گذشت این چند سال. اینگار همین دیروز بود. بلاخره تا اینجا اومدم که الان کنکور 90 تموم شد و انتخاب رشته هم کردم، فقط یه دو هفته دیگه نتیجه نهایی معلوم میشه و آخرش ببینیم چه دانشگاهی و چه رشته ای خواهم رفت.
نتیجه کنکورم هم شده رتبه 200 و خورده ای (منطقه سه) و ببینیم چی میشه.
تاریخ 3/6/1390 - تعداد پستام تا الان 875 پست و نه ستاره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بلاخره دانشجوی مهندسی پزشکی -بیوالکتریک- دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران شدیم
خب بلاخره بعد از چهار سال با این سایت بودن و کنکور و... الان شدیم مهندسی پزشکی -بیو الکتریک - دانشگاه امیرکبیر :wow:
خب بلاخره راه و خط ما مشخص شد و ما رو بیشتر در انجمن بیو الکتریک سایت خواهید دید. خوشحالم که رشته دانشگاهیم همسوی این انجمنه و میتونم فعالیتم رو به صورت موازی با رشتم ادامه بدم.
تاریخ 1390/7/4
سلام به همه ی دوستان گل گلاب
نام:ایمان
رشته:الکترونیک
علایق:مفاهیم دین اسلام،خدمت به مردم،الکترونیک،اینترنت،کامپیوتر،آموزش،بسکتبال..
واقعا در سایت احساس آرامش میکنم. :smile:
بیایید برای هم دعا کنیم :arrow:
خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
حضرت فاطمه (س)
Silix
متولد 4/1363 ،آتهران
لیسانس الکترونیک از یکی از دانشگاههای تهران
همین جا هم فوق میخونم
الکترونیک
از بهترین همدمهای تنهایی و بی کلک، آرامش بخش،... : کامپیوترم
تا چند ماه پیش :آعاشق الکترونیک، مخابرات و کامپیوتر
الان : پول
بد عاقبتی در انتظار چنین آدماییه ...
اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
پس چه فرقی می کند که کیستی ؟
سلام
مصطفی رستمی
متولد : 62 ماه اسفند
دانشجوی ترم آخر کارشناسی ناپیوسته الکترونیک آزاد
اهل تهران
ساکن :تهران
شغل : طراح
مهارت ها : برنامه نویسی avr با CodeVisionAVR ، از بیسیک بدم می یاد بدرد نمی خوره ، برنامه نویسی FPGA با VHDL ، طراحی سخت افزار های واسط با PC و برنامه نویسی برای اونها با دلفی (( دلفی رو خیلی دوست دارم ، خیلی هم حرفه ای ...)) مدارهای آنالوگ هم از مخابراتیش بگیرید تا قدرت رو کار کردم
با اکثر برنامه ها هم کار کردم protel ، orcad ، protus و....... یک خوره هم پردازش تصویر با متلب
علاقه مندی ها : الکترونیک و هرچی که بهش مربوطه ..... از راهنمایی کردن دوستام و تشویق اونها در زمینه الکترونیک از پول هم که خوب همه خوششون میاد یکیش هم من !!!!!!!
از برق قدرت بدم میاد . از آدم سمج که رو اعصاب پیاده روی میکنه ...... با عدس پلو ....
بهترین دوستم : کتاب
امضام : bioosun@gmail.com
به دیگران بیاموز تا بتو بیاموزند
bioosun@gmail.com
علایق : الکترونیک ، رباتیک ، کامپیوتر ، ژنتیک ، فیزیک ،فناوری نانو ، هوا فضا ، هوش مصنوعی و شبکه های عصبی ، دموکراسی و در آخر کار کردن با کسایی که بیشتر از خودم بدونن :nerd:
از پول متنفرم اما برای زندگی بهش احتیاج دارم :angry:
آرزوم اینه که روزی علم فروشی نباشه :cry:
و از این متنفرم که برای پیشرفت در کارام مجبورم کشور عزیزم رو ترک کنم :cry2:
عاشق ECA هستم و تا جایی که بتونم برای پرباریش مایه میذارم :rolleyes:
تو این سایت با اساتید بسیار خوبی مثل آقای رضا سپاسیار و آقای رضا خان ملک و دوستان دیگه که الان اسماشون یادم نیست آشنا شدم و ارادت خاصی نسبت بهشون دارم :job:
آرزوی موفقیت و پیروزی و آزادی برای شما دوستان و کشورم دارم ( بدجوری میهن پرست )
ِِDie for Life, Not Live to Die Freedom Fighter
" ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید
م ن هستم
رشته الکترونیک
دانشگاه صنعتی مالک اشتر
ترم 2 :sad:
علاقه به ....... :angry: :icon_razz: :nerd:
مخلص همه ی برق شیرازی های 86 ی
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط m rezaei
سلام
من م رضایی هستم.
از شیراز
مثل اینکه یه مقداری زود عضو سایت شدم چون الان دانشجوی ترم 2 هستم :redface:
برق شیراز می خونم.
برای همه آرزوی موفقیت میکنم.
اصلا هم زود عضو نشدید چون اگه یه نگاه بندازید فرد 15 ساله هم اینجا عضوه
سلام
من فرزاد
دانشجوی مقطع کاردانی الکترونیک کرج
ساکن تهرانم
به الکترونیک دیجیتال علاقه مندم و از کنترل و اتومایسون صنعتی هم خوشم میاد
عاشق ساز سه تارم :rolleyes:
ورزش مورد علاقه: آیکیدو
هنرپیشه هم مل گیبسون وپرستویی و استیون سیگال
:eek:
:nice:
در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم
دیدگاه