اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل مشکلات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حل مشکلات انجمن

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    سلام
    شما صفحه اصلی انجمن را نگاه کنید .بخشی که مدیر داره کنارش نوشته شده مثلا avrو armرا نگاه کنید

دوستان در انجمن مثل چند سال پیش به دلایل مختلف فعالیت ندارند و مدیر بدون فعالیت چه فایده داره؟؟؟؟الان مثلا کلی همکار انجمن (رنگ آبی تیره )داریم . بعضی هاشون ماهی یدونه پست هم ندارند .پس این عنوان ها چه فایده داره؟؟؟؟
    اینکه فلان بخش مدیر نداره مهم نیست .مهم اینه که چرا کسی فعالیت لازم را نداره که بشه مدیر یک بخش .البته به هیچ کسی هم نمیشه خرده گرفت مشکل زاویه های مختلفی داره که از تغییر کلی فضای وب گرفته تا شرایط اقتصادی سیاسی ایران درش دخیل هست
    محمد جان چرا از همکاری با انجمن کنار کشیدید و همکار سابق شدید...؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      محمد جان چرا از همکاری با انجمن کنار کشیدید و همکار سابق شدید...؟
      دیگه هر کسی یه زمانی بازنشسته میشه
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
        با توجه به فرمایش یکی از دوستان و اشاره ایشون به تحولات در زمینه عدم استفاده از پی سی و جایگزین شدن اون با تبلت و گوشی ..
        خب اشاره خوبی بود در رابطه به وضعیت انجمن
        بنظر من جدای از این موضوع دلایل گسترده تری وجود داره که باعث فعالیت کمتر شده
        من میتونم به وضعیت بد اقتصادی و بالا رفتن هزینه فعالیت در این زمینه اشاره کنم از جمله 10 برابر شدن قیمت قطعات الکترونیکی
        دوم اینکه زمان روی خوشی به کسانی که در این زمینه فعالیت داشتند نشون نداد که میتونه عوامل زیادی داشته باشه .. افرادی که وقت زیادی از عمرشونو وقف این تخصص کردن ولی نتونستن به جایگاهی که باید داشته باشن برسن
        شاید باورش سخت باشه ولی بنظر من بیشتر افرادی که وقت گذاشتن الان مجبور هستن برای کسب درامد هر کاری کنن .. از بنایی گرفته تا کارگر رستوران ..
        چون با این تخصص شغل مناسبی براشون وجود نداره و این تخصص فرصت یادگیری تخصص های دیگرو ازشون گرفته و... نمونه بارزش خود بنده
        با حالی که دیگران با یاد گرفتن تخصص های ابتدایی چون جوشکاری یا نجاری و غیره الان صاحب همه چیز شدن و وضعیتی خیلی بهتر به این قشر مذکوره دارن

از طرف دیگه شرایط بد اقتصادی باعث شده که برخی احساست و ویژگی ها در این سرزمین کمرنگ بشه .. از جمله کمک کردن
        همون جور که پی سی به به تبلت ها تغییر کردن .. روحیات ادم ها هم تغییر کرده و دستخوش شرایط شده
        و شما راحت میتونید تفاوت روحیات رو نسبت به 15 سال پیش حس کنید و ریشه این همه تغییرات رو باید در قسمت بالا بالا و آسمان ها پیدا کنید
        که به روحیات نسل های اخیر هم میتونم اشاره کنم ... یعنی بین دهه شصتی ها و غیره تفاوت زیادی هست
        کشوری که در حال فلچ شدنه نمیتونه وضعیت بهتری داشته باشه

و در اخر به فروشگاه انجمن اشاره کنم که بیشتر اقلاماتش به اتمام رسیدن .. مخصوصا پر مصرف ترین اقلامات
        و جای داره تشکر کنم بابت قیمت ها که وضعیت بهتری نسبت به برخی فروشگاه های دیگه داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس مومنی نمایش پست ها
          سلام با تشکر از گزارش شما تاپیک مورد نظر پاک شد و همچنین پوزش بابت تاخیر در جواب گویی کاربر گرامی بزودی این معضل رو مورد بررسی و حل خواهم کرد ممنونم از همکاری شما
          سلام
          تاپیک های زیر یک پست تبلیغاتی و بی مورد هستش و به انجمن ربطی نداره :

https://www.eca.ir/forums/thread86697.html#post711749

https://www.eca.ir/forums/thread86686.html#post711729
          موفق باشید
          جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۸:۱۳ ۱۳۹۸/۱۱/۳۰.

دیدگاه

سلام
            جناب @مهندس مومنی لطفا این تاپیک و بقیه تاپیک های این کاربر رو هم حذف کنید:

ظاهرا هرچی میگذره تبلیغات بیشتر میشه! لطفا این کاربر رو هم بن کنید:
            جدیدترین ویرایش توسط hossein.m98; ۱۱:۲۱ ۱۳۹۸/۱۲/۰۱.

دیدگاه

سلام دوستان موارد گزارش شده رسیدگی شد منون از همکاری شما
              این اسپمر ها روند کارشون اینطوریه که طرف میاد یک یوزر باز میکنه بعد به نرم افزار اسپمرش معرفی میکنه بعد اون نرم افزار اسپم میکنه چون در مرحله اول خود ربات اسپمر نمیتونه عضو بشه پس در مرحله اول شخص عضو کننده انسانه بعد ربات یا نرم افزار از طریق اون اکانت ثبت نامی شروع به اسپم میکنه

برای حل این مشکل بنده سیستم پایش ثبت نام چندگانه رو فعال کردم تا اینجور افراد سودجو و که قصد اسپم و تبلیغات دارن نتونن بیشتر از یک اکانت ثبت نام کنن لطفا باز همچین مواردی دیدید باز گزارش بدید تا همچین اکانت های اسپمر که از قبل عضویت زد و اخراج کنم تا دیگر نتونن عضو بشن و تبلیغ کنن

باز مشکلی موردی بود اعلام بفرمایید بنده در خدمتم

دیدگاه

سلام دوستان موارد گزارش شده رسیدگی شد منون از همکاری شما
                این اسپمر ها روند کارشون اینطوریه که طرف میاد یک یوزر باز میکنه بعد به نرم افزار اسپمرش معرفی میکنه بعد اون نرم افزار اسپم میکنه چون در مرحله اول خود ربات اسپمر نمیتونه عضو بشه پس در مرحله اول شخص عضو کننده انسانه بعد ربات یا نرم افزار از طریق اون اکانت ثبت نامی شروع به اسپم میکنه

برای حل این مشکل بنده سیستم پایش ثبت نام چندگانه رو فعال کردم تا اینجور افراد سودجو و که قصد اسپم و تبلیغات دارن نتونن بیشتر از یک اکانت ثبت نام کنن لطفا باز همچین مواردی دیدید باز گزارش بدید تا همچین اکانت های اسپمر که از قبل عضویت زد و اخراج کنم تا دیگر نتونن عضو بشن و تبلیغ کنن

باز مشکلی موردی بود اعلام بفرمایید بنده در خدمتم
                سلام
                خسته نباشید جناب مومنی. این تاپیک رو هم حذف بفرمایید:

دیدگاه

سلام
                  اگر میشه این تاپیک رو هم حذف بفرمایید. با تشکر

دیدگاه

سلام
                    جناب مومنی این تاپیک ها هم تبلیغاتی هستن لطفا حذف بفرمایید. با تشکر

جدیدترین ویرایش توسط hossein.m98; ۱۷:۵۳ ۱۳۹۸/۱۲/۱۲.

دیدگاه

ایا اقداماتی که در راستای کاهش اسپمرها در داخل انجمن صورت گرفته موثر بوده یا نه؟

دیدگاه

ایا اقداماتی که در راستای کاهش اسپمرها در داخل انجمن صورت گرفته موثر بوده یا نه؟
                        سلام خسته نباشید
                        بله خوشبختانه اسمپرها تعدادشون کم شده تو این چند هفته ولی یکی دو مورد بازم وجود داشت که شاید از قبل وارد انجمن شده بودن.
                        با تشکر از شما

دیدگاه

جناب مومنی لطفا این تاپیکم حذف کنید:

دیدگاه

سلام
                            دست شما درد نکنه اسپمر ها خیلی تعدادشون کمترشده
                            شما خیلی برای این انجمن زحمت می کشین . امیدوارم در همه جای زندگی موفق باشید .

دیدگاه

سلام جناب مهندس مومنی
                              خیلی از فرومها مطرح کاربر هایی که تازه عضو میشن رو محدود به تعداد خاصی پست در روز میکنن.فکر کنم این روند اینجا هم پیاده بشه کسی نمیتونه اکانت بسازه بده ربات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                                سلام جناب مهندس مومنی
                                خیلی از فرومها مطرح کاربر هایی که تازه عضو میشن رو محدود به تعداد خاصی پست در روز میکنن.فکر کنم این روند اینجا هم پیاده بشه کسی نمیتونه اکانت بسازه بده ربات
                                سلام فکر خوبی هست و اینکه برخی اوقات دیدم که یک
                                استارتر دو یا سه تاپیک دقیقا مشابه رو و نه حتما تبلیغاتی
                                رو ارسال می کنه و دوستان در دو گروه به راهنمایی می پردازند
                                که اگه به نحوی ادغام بشه خیلی خوب هست
                                جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۱۴:۰۱ ۱۳۹۸/۱۲/۲۷.
                                قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X