اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل مشکلات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حل مشکلات انجمن

با تشکر از دوستان که منو همراهی میکنن سیستم سوال تصادفی رو راه اندازی کردم برای تاپیک ها حالا قیافه اسپمر ها دیدنی میشه

فکر کنم بهترین حرکتو واسه ریشه کن کردن و خلاصی منو همکاران از شر این اسپمرا رو زدم امیدوارم که راضی بوده باشین از این به بعد ربات اسپمر نمیتونه پست تبلیغاتی کنه مگر اینکه کاربر واقعی بخاد پست تبلیغاتی بزاره که اونم یبار برخورد شه دیگه سیستم اجازه ثبت نام دوباره رو بهش نمیده و از دور خارج میشه پس لازمه یه تذکر به کسایی بدم که به قصد تبلیغات تو انجمن عضو میشن این دسته افراد بدونن تو این انجمن فقط یبار میتونی از سیستم و ایپی خودت عضو بشی که اونم اگر به قوانین احترام نزاری و تبلیغ کنی من یا همکارا اخراج کنن دیگه نمیتونی عضو بشی مگر اینکه کلاینتو ایپیتو عوض کنی که مکافاته پس اگر قصد تبلیغ دارین باید بگم اینجا دیگه جاش نیست و باید جور پلاستونو جمع کنید برید چون دست از پا خطا کنید شناسایی و اخراج میشید پس به راه راست هدایت بشید

موفق باشید دوستان عزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس مومنی نمایش پست ها

با تشکر از دوستان که منو همراهی میکنن سیستم سوال تصادفی رو راه اندازی کردم برای تاپیک ها حالا قیافه اسپمر ها دیدنی میشه

فکر کنم بهترین حرکتو واسه ریشه کن کردن و خلاصی منو همکاران از شر این اسپمرا رو زدم امیدوارم که راضی بوده باشین از این به بعد ربات اسپمر نمیتونه پست تبلیغاتی کنه مگر اینکه کاربر واقعی بخاد پست تبلیغاتی بزاره که اونم یبار برخورد شه دیگه سیستم اجازه ثبت نام دوباره رو بهش نمیده و از دور خارج میشه پس لازمه یه تذکر به کسایی بدم که به قصد تبلیغات تو انجمن عضو میشن این دسته افراد بدونن تو این انجمن فقط یبار میتونی از سیستم و ایپی خودت عضو بشی که اونم اگر به قوانین احترام نزاری و تبلیغ کنی من یا همکارا اخراج کنن دیگه نمیتونی عضو بشی مگر اینکه کلاینتو ایپیتو عوض کنی که مکافاته پس اگر قصد تبلیغ دارین باید بگم اینجا دیگه جاش نیست و باید جور پلاستونو جمع کنید برید چون دست از پا خطا کنید شناسایی و اخراج میشید پس به راه راست هدایت بشید

موفق باشید دوستان عزیز
      جناب مومنی امکانش نیست سیستم این سوال تصادفی رو کمی تغییر بدید؟ یکم غلط اندازه که از چپ به راسته، راست به چپه یا چیه! من خودم برای یک ارسال 3، 4 باری تلاش کردم تا بالاخره مورد قبول واقع شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
        جناب مومنی امکانش نیست سیستم این سوال تصادفی رو کمی تغییر بدید؟ یکم غلط اندازه که از چپ به راسته، راست به چپه یا چیه! من خودم برای یک ارسال 3، 4 باری تلاش کردم تا بالاخره مورد قبول واقع شد
        درود برای راحتی کاربران گرامی سیستم پرسش و پاسخ انجمن رو کلا برداشتم و کپچای گوگل رو روی سیستم انجمن نصب و راه اندازی کردم از این پس برای ثبت نام /ورود/ ارسال موضوع (پست) باید کپچای گوگل و تایید کنید تا هویت ربات نبودن شما توسط سیستم احراز بشه

موفق باشید.

دیدگاه

بسیار افتضاح هست انجمن ..
          تایک مطلب میخوایی بنویسی 10 بار سوال رباط نیستم میپرسه
          و صفحه میپره بالا .. جدا از ایرادهای دیگه موقع تایپ..
          الان برای 3 خط تایپ 3 بار از من سوال تصویری پرسید
          اینجوری اصلا نمیشه به پست ها جواب داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
            عزیزم کجای کار افتضاحه دیگه رو کپچای گوگل ایراد نزار که یکم دقت عملتو بالا ببر

بلا نسبت این دوست عزیزیمون بقیه دوستان و کاربران انجمن توجه کنن یه عده اسپمر که قبلا عامل اسپم و تبلیغات قبلی تو انجمن بودن الان میبینن دست و بالشون بسته شده میان با سیاه نمایی میخان این موارد امنیتی رو با پمپاژ خبر های منفی و ناکارمدی سیستم کاربران انجمن رو بر علیه ما بشوراند بعد ما مجبور بشیم این سیستم و غیر فعال کنیم باز این افراد بیان و بتونن دوباره با ایدی های فیک و جعلی اسپم و تبلیغات کنن لطفا کاربران انجمن هوشیار باشن و خودشون و با کپچای گوگل همسو کنن کپچای گوگل خیلی هم عالی کار میکنه و خیلی از انجمن ها و سایت ها ازش استفاده میکنن و بنظر منم تاپیک ها محل چت کردن نیست و اگر پاسخی هم داده میشه باید علمی باشه و همچنین رو پست کردن پاسخ باید وقت گذاشت و الا اگر میخای به یکی تو یه تاپیک یه حرفی بزنی که بی محتوا هست میتونی تو پیام خصوصی بهش بگی یا علی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس مومنی نمایش پست ها
              عزیزم کجای کار افتضاحه دیگه رو کپچای گوگل ایراد نزار که یکم دقت عملتو بالا ببر

بلا نسبت این دوست عزیزیمون بقیه دوستان و کاربران انجمن توجه کنن یه عده اسپمر که قبلا عامل اسپم و تبلیغات قبلی تو انجمن بودن الان میبینن دست و بالشون بسته شده میان با سیاه نمایی میخان این موارد امنیتی رو با پمپاژ خبر های منفی و ناکارمدی سیستم کاربران انجمن رو بر علیه ما بشوراند بعد ما مجبور بشیم این سیستم و غیر فعال کنیم باز این افراد بیان و بتونن دوباره با ایدی های فیک و جعلی اسپم و تبلیغات کنن لطفا کاربران انجمن هوشیار باشن و خودشون و با کپچای گوگل همسو کنن کپچای گوگل خیلی هم عالی کار میکنه و خیلی از انجمن ها و سایت ها ازش استفاده میکنن و بنظر منم تاپیک ها محل چت کردن نیست و اگر پاسخی هم داده میشه باید علمی باشه و همچنین رو پست کردن پاسخ باید وقت گذاشت و الا اگر میخای به یکی تو یه تاپیک یه حرفی بزنی که بی محتوا هست میتونی تو پیام خصوصی بهش بگی یا علی
              چه ربطی داشت؟؟
              اینهمه انجمن هست موقع پست زدن یا جواب دادن پست این همه
              داستان نداره .. ولی تاحالا مشکلی هم نداشته..
              مثل انجمن تعمیرکاران

حداقل 100 برابر این انجمن در روز مطلب جابه جامیشه
              خیلی راحت و بدون آزمایشات انسانی ..
              تا حالا یک مورد اسپم نداشته .. و انجمن های دیگه..
              البته فکر کنم مدیریت هم بی تاثیر نباشه ..

دیدگاه

چه ربطی داشت؟؟
                اینهمه انجمن هست موقع پست زدن یا جواب دادن پست این همه
                داستان نداره .. ولی تاحالا مشکلی هم نداشته..
                مثل انجمن تعمیرکاران

حداقل 100 برابر این انجمن در روز مطلب جابه جامیشه
                خیلی راحت و بدون آزمایشات انسانی ..
                تا حالا یک مورد اسپم نداشته .. و انجمن های دیگه..
                البته فکر کنم مدیریت هم بی تاثیر نباشه ..
                "انجمن تعمیرکاران" یه انجمن با حق اشتراک هست!!!!
                اگر اینجا هم به صورت پولی دبیاد اونموقع دیگه همچین پست هایی رو نخواهیم دید!!!
                شما حتی برای بخش مباحث آزاد انجمن تعمیرکاران باید حق اشتراک تهیه کنید.
                گذشته از اینجا هر بخشی در انجمن تعمیرکاران چند تا مدیر داره . متاسفانه بعداز برخوردهای زشت و زننده ای که با مدیران اینجا شد که خودم خاطره ی خوبی از این برخورد های بیجا ندارم بعید میدونم یکی دیگه پیدا بشه که بخواد مسئولیتی رو قبول کنه!!!!

به محض اینکه یکی وارد این انجمن خودمون میشه راحت با سه چهار تا کلیک یاعلی هزار تا پست میزنه. ولی توی انجمن تعمیرکاران یک اینکه بایستی با دقت بگردی و تالاری که راحت بتونی توش پست بذاری و پیدا کنی .

مشکل اینجا اینه که راحت همه آزادی بیان دارن و هرچی دلشون میخواد به هرکی که باشه میان میگن رو میرن پیش خودشون فک میکنن هه چه راحت یه محیط رایگان فراهم شده بذار چندتا حرف مفت بزنم رو برم. کاری نداری که اخراج میشم میرم یه جورایی یه اکانت دیگه میسازم و برمیگردم دوباره

مشکل شما با این کپچا رو من نفهمیدم چی هست!!! الان خیلی راحت پست گذاشتم و موردی نبوده . هرچی هست مشکل از سمت شماست

دیدگاه

سلام
                  مشکلی نداره که خیلی راحت این مشکل حل میشه . اول شما پاسختون رو به طور کامل تایپ کنید بعداز اینکه توضیحاتتون تموم شد غلط املایی هارو بگیرید و در آخر تیک من رباط نیستم رو بزنید. با این راه کلا یکبار تیک من رباط نیستم رو میزنید و دیگر نمیخواد چندین بار تیک بزنید و کار رو سخت کنید.
                  موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                    "انجمن تعمیرکاران" یه انجمن با حق اشتراک هست!!!!
                    اگر اینجا هم به صورت پولی دبیاد اونموقع دیگه همچین پست هایی رو نخواهیم دید!!!
                    شما حتی برای بخش مباحث آزاد انجمن تعمیرکاران باید حق اشتراک تهیه کنید.
                    گذشته از اینجا هر بخشی در انجمن تعمیرکاران چند تا مدیر داره . متاسفانه بعداز برخوردهای زشت و زننده ای که با مدیران اینجا شد که خودم خاطره ی خوبی از این برخورد های بیجا ندارم بعید میدونم یکی دیگه پیدا بشه که بخواد مسئولیتی رو قبول کنه!!!!

به محض اینکه یکی وارد این انجمن خودمون میشه راحت با سه چهار تا کلیک یاعلی هزار تا پست میزنه. ولی توی انجمن تعمیرکاران یک اینکه بایستی با دقت بگردی و تالاری که راحت بتونی توش پست بذاری و پیدا کنی .

مشکل اینجا اینه که راحت همه آزادی بیان دارن و هرچی دلشون میخواد به هرکی که باشه میان میگن رو میرن پیش خودشون فک میکنن هه چه راحت یه محیط رایگان فراهم شده بذار چندتا حرف مفت بزنم رو برم. کاری نداری که اخراج میشم میرم یه جورایی یه اکانت دیگه میسازم و برمیگردم دوباره

مشکل شما با این کپچا رو من نفهمیدم چی هست!!! الان خیلی راحت پست گذاشتم و موردی نبوده . هرچی هست مشکل از سمت شماست

خیلی هم خوب شده اشکان خان دستتونم درد نکنه از اون روز دیگه اسپمر ندیدم .
                    خسته نباشید با حرفا دیگران نا امید نشید

دیدگاه

دوستان سلام تازگی که من میخوام پست بفرستم یه بخش اضافه شده برای تایید ربات نبودن !
                      تیک recapcha رو میذاری باز خطا میده و اذیت میکنه اونم با این سرعت داغون اینترنت و سرعت پایین سایت برای من
                      مسوولش کیه ؟
                      بنظر من برای کاربرهایی که تازه عضو میشن و اسپمربازی درمیارن لازمه . ولی برای بقیه کار جالبی نیست
                      جدیدترین ویرایش توسط eca.ir/forums; ۲۰:۳۰ ۱۳۹۹/۰۱/۰۸.

دیدگاه

پوزش دوستان انجمن رو برای بهینه سازی چند دقیقه ای تعطیل کردم برای اپتیمایز کردن دیتابیس و تعمیر دیتابیس انجمن

سرعت انجمن هم بهینه تر شد

ضمناً جهت راحتی کاربران گرامی کپچای صفحه لاگین و فراموشی پسورد غیرفعال شد تا موقع انجام عملیات ورود یا بازیابی پسورد اذیت نشید فقط توجه داشته باشید محدودیت ورود اعمال شده یعنی هر کسی 5 بار تلاش ناموفق برای ورود داشته باشه 15 دقیقه خودکار توسط سیستم بن میشه و باید 15 دقیقه دیگه مجددا اقدام کنید.

لازم بذکر است اگر مشکلی پیش نیاد سیستم کپچای این دو ناحیه ورود و بازیابی پسورد غیر فعال خواهند ماند ولی اگر مشکلی پیش بیاد مثل سابق فعال خواهند شد موفق باشید.

دیدگاه

من یه پیشنهاد دارم
                          بالاخره شما این ReCaptcha رو برای اسپمرها راه انداختین
                          خب اینا هیچ فعالیت مفیدی که توی انجمن ندارن
                          به این معنی که تا عضو میشن شروع می کنن به تبلیغات
                          اینا ربات هم نیستن چون ربات که نمی تونه مراحل ثبت نام رو طی کنه !
                          یه کاربریه می خواد شرکت و محصولشو تبلیغ کنه
                          توی همه ی فرومها هم اینا میرن تنها اینجا نیست
                          بقیه ی فرومها چکار می کنن؟
                          اونا دوره ی آزمایشی براش میذارن مثلا 5 پست اولش مخفی می مونه و نیاز به تایید مدیران برای دیده شدن عمومی داره
                          حالا شما کپچا می خوای استفاده کنی خب گذاشتن تیک کپچا که برای اسپمر کاری نداره ! گفتم که . ربات نیست که نتونه تیک بزنه ! آدمه
                          پس اگه قراره کاری هم بکنین یا این کپچا رو فقط برای تازه واردا اعمال کنین یا اصلا برش دارین و حالت نیاز به تایید رو برای پستهاش فعال کنین
                          چون منه کاربر شناخته شده یا دیگران ، معلومه اسپمر نیستیم پس گذاشتن کپچا واسه ما کار درستی نیست
                          نظر دوستان چیه
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
                            دوستان سلام تازگی که من میخوام پست بفرستم یه بخش اضافه شده برای تایید ربات نبودن !
                            تیک recapcha رو میذاری باز خطا میده و اذیت میکنه اونم با این سرعت داغون اینترنت و سرعت پایین سایت برای من
                            مسوولش کیه ؟
                            بنظر من برای کاربرهایی که تازه عضو میشن و اسپمربازی درمیارن لازمه . ولی برای بقیه کار جالبی نیست
                            سلام ریکپچا رو اینا نساختن. ریکپچا معمولا اگه آیپیتو عوض کنی شک میکنه بت و چنتا عکس هم بت نشون میده. حرفتون رو قبول دارم این درجاتی که چسبونده شده برا کاربر برا چیه پس؟ خب میشه یک الگوریتم ساده پیاده کرد و کسی که چندین ساله فعالیت داره این معضلات رو نداشته باشه(البته من مشکلی با ریکپچا ندارم) اگر مهندس مومنی عزیز اینکارو انجام ندادن احتمالا مشکلاتی بوده که من کنجکاوم بدونم چرا اینکارو انجام نشده

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
                              من یه پیشنهاد دارم
                              بالاخره شما این ReCaptcha رو برای اسپمرها راه انداختین
                              خب اینا هیچ فعالیت مفیدی که توی انجمن ندارن
                              به این معنی که تا عضو میشن شروع می کنن به تبلیغات
                              اینا ربات هم نیستن چون ربات که نمی تونه مراحل ثبت نام رو طی کنه !
                              یه کاربریه می خواد شرکت و محصولشو تبلیغ کنه
                              توی همه ی فرومها هم اینا میرن تنها اینجا نیست
                              بقیه ی فرومها چکار می کنن؟
                              اونا دوره ی آزمایشی براش میذارن مثلا 5 پست اولش مخفی می مونه و نیاز به تایید مدیران برای دیده شدن عمومی داره
                              حالا شما کپچا می خوای استفاده کنی خب گذاشتن تیک کپچا که برای اسپمر کاری نداره ! گفتم که . ربات نیست که نتونه تیک بزنه ! آدمه
                              پس اگه قراره کاری هم بکنین یا این کپچا رو فقط برای تازه واردا اعمال کنین یا اصلا برش دارین و حالت نیاز به تایید رو برای پستهاش فعال کنین
                              چون منه کاربر شناخته شده یا دیگران ، معلومه اسپمر نیستیم پس گذاشتن کپچا واسه ما کار درستی نیست
                              نظر دوستان چیه
                              با تشکر
                              سلام بله اینم ایده خوبی هست ولی قبلا بنده همین کاری که شما گفتید انجام دادم کلی ادم شاکی شد که برای سوالم باید 5 تا پست بزاریم و کلی حرف دیگه و چون مدیر کمه این نوع حرکت بیشتر اعترض کاربران و بالا میبره تا رضایتشون و باید خدمت شما عرض کنم که بله من میدونم اینایی که ثبت نام میکنن در مرحله ثبت نام افراد حقیقی هستن بعد یوزر عضو شده رو میدن به برنامه اسپمر تا اسپم کنه خوب قبلا هم گفتم پست های قبلی این تاپیک رو مطالعه کنید متوجه میشید ولی بخام جوابتون و کوتاه بدم من حساسیت سیستم ثبت نام چندگانه رو بالا بردم تا هر شخصی فقط بتونه یدونه یوزر داشته باشه پس اگر یک شخص حقیقی بیاد ثبت نام کنه و اسپم کنه شناسایی و اخراج میشه و وقتی اخراج بشه دیگه نمیتونه یوزر دیگه باز کنه و سیستم ثبت نام براش غیر فعال میشه به همین سادگی

دیدگاه

جناب مومنی این کاربر داره محتوای تبلیغاتی پست میکنه. لطفا بنش کنید.

رسیدگی شد [MENTION=279055]hossein.m98[/MENTION]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X