اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

نوشته اصلی توسط طراح
    به همان دلایل گفته شده در پست قبل، کاملا موافق هستم که فعالیت در این رشته از نظر اقتصادی برای اکثر افراد شاغل در آن بازدهی مناسبی ندارد.
    اما دوستانی را هم می شناسم (بیش از یک نفر) که بدون هرگونه سرمایه اولیه و پارتی و رانت در پرتو علاقه زیاد و پشتکار فوق العاده و ضریب هوشی بسیار بالای خود از همین رشته به بازدهی اقتصادی در حد میلیون دلار رسیده اند و این فقط اشاره ای است برای اقلیت بسیار محدودی که انتهای این راه می تواند لزوما بن بست نباشد.
    واقعا این سخنان ضد و نقیض که ما از شما استاد با تجربه می خوانیم باعث امید و جهت گیری به هدف است!
    آقای کی نژاد محترم اینطوری که شما میفرمایید "بیش از یک نفر" سرمایه میلیون دلاری از این راه کسب کرده واقعا آدم امیدوار میشود!!!!
    بهتر نیست قبل از راه انداختن چنین بحث هایی که امروزه ذهن اغلب جوانان جویای کار را به خود مشغول کرده کمی محتاط تر باشید و سنجیده تر عمل کنید.
    سخنانی از شما که دوستان تازه کار را امیدوار میکند و به یکباره گرفتن امید از ایشان محققا کار درستی نمی باشد.و این برازنده شما و نه هیچکس د یگری نمیباشد با وجود نیت خیری که دارید چنین عمل کنید.
    شما میدانید و البته همه ما هم همینطور میدانیم که امروزه آغاز یک کسب و کار نه فقط برای قشر تحصیل کرده و دانشجو بلکه برای عامه مردم بسیار گران و سخت است.البته من نمیخواهم شما را مخاطب این سخن قرار دهم چرا که مخاطب نظر مشخص و معلوم است.لیکن از شما چنین انتظار میرود که با رهنمود های خود اگر مسیری برای دوستان هموار نمی فرمایید،بر سختی راهشان نیز نیفزایید.
    امید است که همه ما با بهره گیری از تلاش و توانایی خود بتوانیم به هدف مطلوب و منظور برسیم.

دیدگاه

واقعا این سخنان ضد و نقیض که ما از شما استاد با تجربه می خوانیم باعث امید و جهت گیری به هدف است!
      آقای کی نژاد محترم اینطوری که شما میفرمایید "بیش از یک نفر" سرمایه میلیون دلاری از این راه کسب کرده واقعا آدم امیدوار میشود!!!!
      بهتر نیست قبل از راه انداختن چنین بحث هایی که امروزه ذهن اغلب جوانان جویای کار را به خود مشغول کرده کمی محتاط تر باشید و سنجیده تر عمل کنید.
      سخنانی از شما که دوستان تازه کار را امیدوار میکند و به یکباره گرفتن امید از ایشان محققا کار درستی نمی باشد.و این برازنده شما و نه هیچکس د یگری نمیباشد با وجود نیت خیری که دارید چنین عمل کنید.
      شما میدانید و البته همه ما هم همینطور میدانیم که امروزه آغاز یک کسب و کار نه فقط برای قشر تحصیل کرده و دانشجو بلکه برای عامه مردم بسیار گران و سخت است.البته من نمیخواهم شما را مخاطب این سخن قرار دهم چرا که مخاطب نظر مشخص و معلوم است.لیکن از شما چنین انتظار میرود که با رهنمود های خود اگر مسیری برای دوستان هموار نمی فرمایید،بر سختی راهشان نیز نیفزایید.
      امید است که همه ما با بهره گیری از تلاش و توانایی خود بتوانیم به هدف مطلوب و منظور برسیم.
      جناب MasoudSincere خوب با ای دی خودتون حرفتون رو میزدید!
      اتفاقا مشکل ما اینه که همش دوست داریم چیزی رو بهمون بگن که خوشمون بیاد و امید واهی بهمون بدن که آره شما برید درس بخوانید بعدش پول پارو کنید و.... که باعث شده این اتفاق بیفته که همه فکرکنند هرچی بیشتر درس بخوانند،پول و شخصیت بیشتری در جامعه خواهند داشت و نتیجه اش این شده که توی روزنامه تیتر شده که(چند سال پیش) ما 20.000 تا فارق التحصیل با مدرک دکترا و بی کار داریم! بقیشون هم یا استاد شدن و همون چیزایی که خودشون خواندن و به دردشون نخورده رو به بقیه میگن(البته به غیر از اساتید با ارزشی که فارق از نیاز مالی و برای اهداف والاتر تدریس میکنند) و یا apply میکنند و میروند!

به هر حال به نظر من استاد کی نژاد کاملا درست میگویند و در این رشته در سطح اطلاعات دانشگاهی و صرف خواندن چند کتاب درآمد خوبی وجود نخواهد داشت(که البته توی رشته های دیگر هم تا
      حدی به همین شکل هست) و برای درآمدهای بهتر باید فرد استعداد و علاقه و بهره هوشی خوبی داشته و تلاش بسیار زیادی در این راه انجام دهد.
      ------------------------------------
      به هر حال راهی هست که واردش شدیم.تلاشمون را میکنیم و به خدا توکل میکنیم. :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط like_electronic
        جناب MasoudSincere خوب با ای دی خودتون حرفتون رو میزدید!
        خودم هستم اما متاسفانه مثل اینکه مدیریت عزیز سایت نام کاربری بنده را محدود نمودند که نمیتونم با اون نام وارد بشم و پستی داشته باشم.
        برای همین از نام جدید استفاده کردم دیدید که ایمیل هم فقط با اضافه کردن عدد 1 تغییر دادم که سایت برای ثبت نامم اشکال نگیره حوصله ساخت ایمیل جدید نداشتم.
        عزیز من کاری ندارم دانشگاه چیکار میکنه میدونم که دانشگاه چی میگذره توش اما من میگم اگه پارتی داشته باشی با معدل 10 از همین دانشگاه با همین سیستم آموزشی افتضاحهش فارغ تحصیل بشی به راحتی میتونی جای یک دکتر باسواد که از آکسفورد مدرک گرفته را به گیری.
        حتی اگه خیلی هم توی الکترونیک یا فیزیک خودم هم تلاش کنی خارج از محیط دانشگاه باز هم همینه.
        تو میری خودت خارج از دانشگاه تلاش میکنی تا به یک سطح علمی خوب برسی ولی وقتی میای که استخدام بشی بهت میگن آخی بمیرم برات چرا اینهمه خودتو خسته کردی مگه نمیدونستی که برادر زاده خانومم و جای شما استخدام کردم.
        مردم ایران همه پارتی بازی میکنن.
        من خودم هم پارتی بازی میکنم وقتی میرم بانک تا قسط وامی که با پارتی بازی گرفتم بدم به دوستم که متصدی بانکه اشاره میکنم و بدون نوبت قسط وامم و میدم.
        الان هرکدوم از شما یک خاطره از پارتی بازیهاتون بزارید.فک کنم بحث اینطوری شیرین تره. :icon_razz:

دیدگاه

خالی از لطف نیست که اینو بگم
          ما دردمون اینه که کم کاری خودمون رو گردن دیگران میندازیم.
          مگه دانشگاهو کی میسازه مگه دانشجو نیست؟
          اگه ما که دانشجو هستیم بار علمی دانشگاهها رو بالا نبریم 2000 نسل دیگه بعد از ماهم که بیان دوباره همین حرف ها رو به ما میزنن و همین دغدغه های ما را دارن.
          بازم 2000 نسله بعد اگه از این که هستیم بدتر نشیم بهتر نمیشیم.
          با خودمون رو راست نیستیم.
          اگه ما ها که بار علمی کشور بر دوشمونه برای علم و صنعت و پیشرفت فنی مهندسی و سایر زمینه های علمی کشور تلاش نکنیم بچه های ما هم با همین مشکلات دست و پنجه نرم میکنند و این سیکل تکرار میشه.به قول بچه های برنامه نویسی توی لوپ میفتیم.

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان

بنده به عنوان کسی که هم بیش از 8 سال تو بخش دولتی استخدام بودم و بیش از این مدت هم الان به کار آزاد مشغولم و هر دوی اینا هم در رابطه مستقیم با این رشته بوده باید بگم که به لطف مدیریت کلان کارآمد و کار بلد کشور ما، در حال حاضر از جهات اقتصادی، فرهنگی، اداری، قانونی و حتی سیاسی، هیچ نقطه ثابت و قابل اتکایی وجود نداره که یه نفر بتونه با تکیه به اون برای حال یا آینده خودش و مجموعه ش برنامه ریزی بکنه.

قبلا هم گفتم که تو کشور ما 80 درصد کارها الله بختکی انجام میشه. بخاطر همین بی نظمی و از طرف دیگه پیچیده تر شدن روز افزون زندگی و روابط اجتماعی، مشکلات هم روز به روز بیشتر میشن و دریغ از یک اراده مدیریتی برای رفع و حل اونا.

توی تحلیل و بررسی این مشکلات تا زمانی که از دید فردی بهشون نگاه بشه، خوب معلومه. همیشه مقصر خلبانه :biggrin:. مشکلی هم نیست و همه لعنتش میکنن و بهش بد میگن و تاپیک هم به نتیجه ( از پیش تعیین شده) میرسه. خدا رو شکر :applause:.

اما اگه شما، هنگام بررسی موضوع، از حیطه علل فردی بزنین بیرون و دنبال عوامل اجتماعی باشین که دارن یه معضل رو همه گیر و عمومی میکنن، اونوقته که میرسین به خیلی از چیزایی که نباید برسین مثل: سیاست، مذهب، اقتصاد و غیره و اینجاست که ناخواسته پاتون میره روی خط قرمز و از تشک خارج میشین. عوامل نظارتی با سوت همدیگه رو خبر میکنن و تاپیک بدون هیچ اخطار و اصلاحی، ابتدا قفل و در بعضی موارد از بیخ و بن بر چیده میشه. این یعنی: نه خانی اومده و نه خانی رفته. کی بود کی بود من نبودم.

بنا بر این برای اینکه گربه شاختون نزنه، لطفا آسه برین و بیاین. هر کی کار گیر نیاورده، هر کی پول در نیاورده و . . . مقصر فقط خودشه و بالعکس. کشور هم در امن و امان و صلح و صفا و گل و بلبل، در سلامتی کامل بسر میبره.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

شما دولت وقتی یه مشت ملتی در اختیارته که هیچ کاری نمیکنند به جز الافی و فکرهای مریض به چیز دیگه ای فکر نمیکنند وقتی مردمی که شما به اونها حکومت میکنید نمیتونن باهم یک کار گروهی رو شروع کنن و هرکی میخواد فقط خودش جلو همه باشه تک خوره و یه تنه میخواد کارخونه ربات سازی بزنه و حاضر نیست با چهارتا از بچه های نرم افزار و سخت افزار کمک بگیره خودش میخواد یه تنه هم مکانیک و هم کامپیوتر و هم الکترونیک و با هم داشته باشه چه انتظار بی جایی هست که از دولت داریم.
              هیچ کشوری در دنیا مثه ایران نیست که وقتی میخوان یه حرفه ای رو شروع کنن فقط روی خودشون حساب کنن.
              فوتبال دیشب و که حتما دید.مشاهده فرمودید که تیم ایران چقدر افتضاح بازی کردند حیفه اسمشو بزاریم تیم چون که اصلا کارشون تیمی نیست.
              درد من و شما اینه که نمیخوایم قبول کنیم که ما نمیتونیم در یک لحظه چند تخصص داشته باشیم.
              عزیز باید کار گروهی باشه آقای کی نژاد هم گفتند رمز موفقیت در هر کسب و کاری به خصوص کارهای فنی فقط و فقط کار گروهی هست.
              یه شعری یا نمیدونم سخنی از بزرگانه که میگه: "عقل ها مر عقل را یاری کنند ..... " باقیش یادم نیست.
              حضرت علی علیه سلام هم میفرماید: "هرکس خود را از مشورت کردن بی نیاز بداند نادان است"

دیدگاه

بله. دقیقا شما هم فردی به این مسائل نگاه میکنین و مقصر رو ملت میدونین. شما از کارگر و کارمند و کسبه و رفتگر چه انتظاری دارین؟ نه برادر من. اونایی که ادعای مدیریتشون میشه باید به مملکت سر و سامون بدن.

نگاه اجتماعی یعنی اینکه هر اتفاق مثبت و منفی توی یه مجموعه بیفته مسئولش بزرگان اون مجموعه هستن. نمیشه وقتی که کاری به نتیجه رسید پاداشهای چند میلیونی مال اونا باشه و وقتی شکست خورد، مقصر کارگر ها و کارمندا باشن. حضرت پیامبر میگه: الناس علی دین ملوکهم. یعنی روح یه مدیر تو زیر مجموعه ش جاری میشه. اگه کارمند شما کار نمیکنه، اولین مقصر شمائین.

این نگاه توی فرهنگ کشور های پیشرفته کاملا جا افتاده. وقتی یه تیم فوتبال بد نتیجه بگیره، سر مربیش عوض میشه. وقتی یه کشتی غرق میشه رئیس کشتیرانی استعفا میده. وقتی اختلاس میشه مسئولین اقتصادی، استعفا میدن. نه مثل اینجا، استعفا نمیدن که هیچ، همه شونم طلبکارن.

آقا بیخیال شیم! من دیگه چیزی نمیگم تا دودمان این تاپیک هم بر باد نرفته. تا حالا هر جا که حرف زدم، آخرش به قفل و قیچی ختم شده.

همونطور که تو پست قبلی گفتم روش درست تحلیل مسائل اجتماعی، نگاه فرد گرایانه ست که در نهایت همون خلبان مقصره. :biggrin:
                کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

:arrow:
                  برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                    (مثل ژاپن که بعد از بمباران دوباره شروع کردند و الان ...) :cry2:
                    سلام
                    اولا که بازی واقعا تیمی و عالی و ... ایران و شاد باش می گم.
                    مطمئنا توی کار اقتصادی اجتماعی و فرهنگی و ... همینطور اگه تیمی و همگانی عمل کنیم پشت هم باشیم زیر آب نزنیم حسادت نکنیم از پیروزی و شادی همدیگه شاد بشیم و اگه واقعا میتونیم به همدیگه کمک کنیم اونوقت مثه امشب شاهد پیشرفت بزرگی در همه زمینه ها خواهیم بود باید هرکی از خودش شروع کنه خودشو مسئول بدونه.
                    امیدوارم روزی برسه که کشور هایی مثه ژاپن آلمان امریکا و همه کشورهای بزرگ و قدرتمند جهان همینطور که ما الان به جایگاه اقتصادی فرهنگی اجتماعی و سیاسی اونها غبطه میخوریم اونها هم همین حس و به ما داشته باشن.و همینطور آرزوی موفقیت و شادی برای همه مردم از هر ملیت و کشوری رو دارم.
                    اینم واسه تیم ملی :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

سلام
                      امام صادق (ع)
                      بر در هر مشکلی قفلی زده شده است که کلید آن سوال است

دیدگاه

سلام جمیعا
                        شاید بیشتر از 80 90 درصد پست های این تاپیک رو خوندم...
                        سپاسگزاری فراوان از همه دوستانی که نوشتند...برای من بسیار آموزنده بود. :applause: :applause:
                        می خواستم یه نقل قول از استادمون (حفظه الله!) بیارم که جلسات اول آز ال2 که بحث از کار عملی و اینچیزا بود، می گفت: (نقل به مضمون)
                        الان دانشگاه ما سالانه حدود 120-130 تا دانشجوی برق تو 4تا گرایشش (تازه فقط کارشناسی)می گیره...
                        دانشگاه های دولتی دیگر همه در همین حدود سالانه پذیرش دارند...
                        دانشگاه های آزاد هم تقریبا چنین پذیرشی دارند...
                        دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی و علمی و کاربردی و کلا مراکز آموزش عالی دیگر رو هم در نظر بگیرید...
                        با یه ضرب و تقسیم ساده می بینیم که خیلی می شه!!
                        تازه ارشدها رو هم می شه به این ها اضافه کرد...و دکتری ها...
                        خب همه اینها دارند تقریبا با اندکی تغییر یک چیز می خوانند! یعنی سرفصل آموزشی در دانشگاه های مختلف تقریبا یک چیز است(حال ممکن از منابع مختلف).
                        نتیجه: وقتی از دانشگاه بیرون می روید(استاد می گفت...وگرنه ما که هنوز توییم!) اگه فقط این چیزایی که تو دانشگاه گفتن رو بلد باشید، طبیعیه که بی کار باشید...چون خیلی آدما هستن که زودتر از شما اینا رو یادگرفتن..
                        می گفت آدم های زیادی رو دیدم که فارغ (التحصیل) شدن دستشون تو جیبشونه می گن کار نیست! چی کار کنیم؟ جواب اینه که تو چه کاری بلدی؟!
                        و به عنوان راه حل هم:از همین دوران دانشجویی واقعا مدتی بروید و جایی شاگردی کنید...مجانی کار کنید که با کار عملی، نیاز بازار، محیط صنعت و ... آشنا شوید. در دانشگاه پایه را یاد می گیرید در محیط کار با کاربردها آشنا می شوید.
                        -----------------------------------
                        از تمام پست های جناب طراح استفاده مبسوطی بردم، مخصوصا این دوتا:
                        نوشته اصلی توسط طراح
                        در بحث علم و دانشگاه:
                        من دانشجو هستم، پس بر تو که دانشجو نیستی
                        در مقطع کاردانی ناپیوسته هستم، پس بر تو که پیوسته هستی
                        دانشجوی کارشناسی هستم، پس بر تو که کاردانی هستی
                        دانشجوی دانشگاه آزاد هستم، پس بر تو که غیر انتفاعی هستی
                        دانشجوی دولتی هستم، پس بر تو که دانشگاه آزاد هستی
                        دانشجوی روزانه هستم، پس بر تو که شبانه هستی
                        استاد دانشگاه دولتی هستم، پس بر تو که استاد دانشگاه آزاد هستی
                        از خارج کشور مدرک گرفته ام، پس بر تو که از ایران مدرک گرفته ای
                        و ...
                        برتری دارم.
                        و این روحیه که می توان به عنوان نوعی بیماری اجتماعی از آن یاد کرد، بر تمام انگیزه ها و فعالیت های بسیاری از ما سایه افکنده است.
                        و
                        نوشته اصلی توسط طراح
                        در این پست، یک report از چندین سال تجربه کاری خود در رشته الکترونیک را در اختیار دوستان کم تجربه و تازه کاری قرار می دهم که هنوز تکلیف خود را به درستی نمی دانند. تجربه و مشاهدات چندین ساله من حاکی از این است که اگر:

1- دانش فنی و تخصص
                        2- رعایت اخلاق و تعهد کاری
                        3- توجه به واقعیت های اجتماعی و اقتصادی موجود در جامعه
                        4- استفاده از تجربه افراد صاحب تجربه
                        5- تداوم و پشتکار بالا حداقل به مدت چند سال

با هم جمع شوند، به حدی کار (با بازگشت اقتصادی قابل توجه) برای انجام دادن وجود دارد که انتهای آن مشخص نیست.
                        این مورد آخر رو از یه بنده خدای دیگه ای هم شنیدم. ایشون ارشد الکترونیک داشت و استخدام جایی نبود و یکی از اعضای فعال همین سایت هم هست و زندگی اش (که فکر نمی کنم اوضاع مالی اش هم بد باشد چون چندماهی با هم همکار بودیم...در واقع پیش ایشون شاگردی کردم!) را از طریق انجام همین پروژه های پاره وقت می گذراند. می گفت اونقدر پروژه ریخته تو این مملکت! اون قدر کار ریخته کسی نیست انجامش بده (با همین لحن!)
                        -----------------------------------
                        در بحث کارآفرینی و مدیریت و... آن قدر افراد غیرمتخصص دکان باز کرده اند که به سختی می شود یک منبع و مرجع خوب برای کسب این توانایی پیدا کرد.
                        در همین راستا می خواستم مرجعی رو معرفی کنم که برای خود من بسیار مفید بوده...حداقل تونستم در انجام کارهای کوچیک خیلی از نکاتش رو به کار ببندم...
                        کلاس مدیریت تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف (که قطعا با دکان دارها تفاوت اساسی دارد)
                        از سایت مکتب خونه دانلود کنید...
                        http://maktabkhooneh.org/course?course=sanaii579
                        خوبیش اینه که مطالبش پیش نیاز هم دیگه نیستن و می شه به طور شلخته(!) قسمت های مختلف رو دید.
                        هر جلسه رو یکی از کسانی که در زمینه مورد بحثش، کار و پژوهش کرده، ارائه می دهد.
                        پیشنهاد من اینه که قبل از هرچیز جلسه 7و8 رو دانلود کنید و ببینید.
                        ارائه آقای جراحی هست.
                        ایشون مدتی مدیرعامل صاایران و ایزایران (از جمله بزرگترین شرکت ها در ایران که تو زمینه برق و کامپیوتر و فناوری اطلاعات فعالیت می کند) بودند. به گفته خودشون در صاایران 5هزار مهندس وجود داره و مشکل اصلی بیشتر مهندس ها رو نداشتن تفکر کسب و کاری می دونند. در ادامه ایشون توضیح می دهند که چطور ایرانسل را وارد ایران کردند و نمونه ای از راه اندازی یه کسب و کار بزرگ رو عملا نشان می دهند. و بعد هم نمونه ای از کسب و کارهای کوچکتری که راه انداخته اند را مثال می زنند.
                        خوبی دیگه این کلاس اینه که برای دانشجویان برق برگزار می شه و تمام مباحثش ناظر به حوزه برق(همه گرایشها) و کامپیوتر و آی تی هست. و به شدت به کارها و روشهایی که شرکت های بزرگ دنیا دارند اشاره می شود.
                        دیگر اینکه واقعا چیزی فراتر از فیلم آموزشی است. چون دانشجویان سرکلاس به بعضی از قسمت ها حسابی گیر می دهند و سوال می پرسند که استاد مجبور می شود آن را بهتر و واضح تر توضیح دهد.
                        در همین راستا پیشنهاد می کنم جلسه اول کلاس ریزپردازنده دکتر ثنایی رو هم ببینید...دید خیلی خوبی درباره انجام پروژه و ... می دهد.
                        http://maktabkhooneh.org/course?course=sanaii264
                        ...یُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ وَلاَ یَخَافُونَ لَوْمَهَ لآئِمٍ...
                        مائده 54

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                          در تکمیل بحث های قبلی، اشاره ای مختصر به برخی بازارهای خارجی اطراف ما از جمله عراق و افغانستان ممکن است مفید باشد. در این کشورها، نیاز زیادی به دانش فنی موجود در کشور وجود دارد، اما نبود امنیت و ضعف مالی این بازارها از جمله عوامل بازدارنده برای کار با آنهاست. چنانکه اخیرا تماسی با یکی از شرکت کنندگان در نمایشگاهی در افغانستان داشتم و ایشان اظهار می کرد که به دلیل نبود امنیت باید فاصله نمایشگاه تا هتل را با اسکورت طی کنیم. همچنین مشکل حمل و نقل اجناس خود را داشتند که این ترس وجود داشت که توسط طالبان مانعی برای آن ایجاد شود. اما اگر از نیمه پر لیوان به مسئله نگاه کنیم، به دلیل مجاورت های فرهنگی و نیازهای مختلفی که به دانش فنی ایرانی در اینگونه بازارها وجود دارد و اگر بتوان با ساز و کارهایی بر جنبه های منفی کار غلبه کرد، به هر حال این کشورها بازارهای بکری محسوب می شوند که جای کار و توسعه فراوانی در مورد آنها وجود دارد.
                          سلام . جناب طراح چنین کاری چه تاثیری روی اقتصاد این کشور ها میذاره ؟ تضعیف ؟ تقویت ؟ یا کلا تاثیر قابل توجهی نداره ؟
                          یعنی تو این فرآیند ما اون ها رو به چشم مصرف کننده می بینیم و فقط در پی سود بیشتر برای خودمون هستیم ؟ مثل همون دیدی که کشور های توسعه یافته به کشورهای جهان سوم دارند ؟

دیدگاه

پاسخ : قیمت دادن!

نوشته اصلی توسط gani
                            با سلام

بر اساس نوع پروژه و سابقه کار طراحی و ساخت خودتان و مقدار ساعت مفیدی که صرف طراحی وساخت نموده اید و نیز ساعات کار پیگیری و جلسات و مشاوره و آموزش :

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * هزینه هر ساعت طراحی * ضریب تجربه * ضریب پروژه : شامل سخت افزار و نرم افزار از هر نوعی که باشد.(حتی مکانیکال )
                            قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * هزینه هر ساعت ساخت * ضریب تجربه * ضریب پروژه
                            قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط * ضریب تجربه * ضریب پروژه

قیمت کل = قیمت زمان طراحی + قیمت زمان ساخت + قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی
                            توجه : در این محاسبه هزینه مواد اولیه مصرفی به اندازه یک بار مصرف به عهده کارفرما و نیز سوخت و سوز و معیوبی مواد اولیه ، حین طرح و ساخت به عهده پیمانکار( شما ) می باشد.

ضریب نوع پروژه :
                            الف: پروژه مشابه در داخل انجام شده در تنوع و تعداد زیاد : ضریب پروژه = 1
                            ب: پروژه مشابه در داخل انجام شده در تنوع و تعداد محدود : ضریب پروژه = 2
                            ج: پروژه مشابه در داخل انجام نشده بلکه نمونه خارجی محدود دارد : ضریب پروژه = 4
                            د: پروژه مشابه در داخل انجام نشده و نمونه خارجی ندارد : ضریب پروژه = 8 تا 10000 ( پروژه های خاص )

هزینه هر ساعت طراحی در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 3500 تومان در سال 1390
                            هزینه هر ساعت ساخت در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 2500 تومان در سال 1390
                            هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 1500 تومان در سال 1390

هزینه هر ساعت طراحی در سطح کارشناسی و ارشد : 4500 تومان در سال 1390
                            هزینه هر ساعت ساخت در سطح کارشناسی و ارشد : 3000 تومان در سال 1390
                            هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح کارشناسی و ارشد : 2000 تومان در سال 1390

هزینه هر ساعت طراحی در سطح دکتری : 7000 تومان در سال 1390
                            هزینه هر ساعت ساخت در سطح دکتری : 5000 تومان در سال 1390
                            هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح دکتری : 4000 تومان در سال 1390

ضریب سابقه از نوع طراحی و ساخت :

1 تا 2 سال : ضریب 1
                            از 2 تا 4 سال : ضریب 1.5
                            از 4 تا 6 سال : ضریب 2
                            از 6 تا 8 سال : ضریب 2.5
                            از 8 تا 10 سال : ضریب 3
                            از 10 سال به بالا : ضریب 3.5

با سپاس

پ.ن 1: منظور از سطح دیپلم و کاردانی و کارشناسی و ارشد و دکتری ، داشتن مدرک مربوطه نیست ، بلکه نوع پروژه های رایج در آن سطوح تحصیلی است.
                            مثال: بعضی پروژه های رایج در سطوح دکتری را دانش آموزان نخبه دبیرستان هم انجام می دهند(مانند ربوتیک پیشرفته) و با همان ضریب دکتری محاسبه می شود.

پ.ن 2: برای پروژه های غیر خاص ، حداکثر های قابل دسترسی به این گونه اند:

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * 7000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 98000 تومان )
                            قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * 5000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 70000 تومان )
                            قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * 4000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 56000 تومان )

پ.ن 3 : از این حداقلها کمتر نباید پروژه را قبول کنید ، مگر به قصد آموزش خودتان یا معرفی خودتان :

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * 3500 * 1 * 1 : ( ساعتی 3500 تومان )
                            قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * 2500 * 1 * 1 : ( ساعتی 2500 تومان )
                            قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * 1500 * 1 * 1 : ( ساعتی 1500 تومان )

پ.ن 4:
                            مسئولین محترم سایت، لطفا این تاپیک را به منطقه حذف نشو منتقل فرمایید تا پس از بحث و تکمیل ، به عنوان جدول دستمزد مورد استفاده قرار گیرد .
                            متشکرم.

پ.ن 5:
                            مقدار ساعات کار مفید برابر است با جمع ساعاتی که با تمام ظرفیت ذهنی و بدون حواس پرتی به هر موضوع دیگری به پروژه اختصاص می دهید.

نکته:
                            بعد از چند سال تجربه طراحی و ساخت ، خیلی از پروژه های ساده و رایج ، در حد 5 دقیقه تا 5 ساعت زمان طراحی نیاز خواهد داشت.( که قبلا به عنوان کار اولتان شاید چند ماه وقت نیاز داشت)

پ.ن 6:
                            قیمت نهایی پروژه باید تناسب منطقی با اندازه پروژه داشته باشد و اعداد غیر واقعی و نامعقول اعلام نشود.
                            سلام دوستان،2تا سوال
                            1-اینا رو از کدوم سایت معتبری به کارفرما میشه نشون داد
                            2-هر سال چند درصد افزایش داره
                            ممنونم

اضافه شده در تاریخ :
                            جناب بلورچیان جسارت نباشه سابت شما سنده :icon_razz:
                            منظورم آیین نامه از سایت دولتی یا صنف مربوطست
                            انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                            فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

نوشته اصلی توسط tanazj
                              سلام . جناب طراح چنین کاری چه تاثیری روی اقتصاد این کشور ها میذاره ؟ تضعیف ؟ تقویت ؟ یا کلا تاثیر قابل توجهی نداره ؟
                              یعنی تو این فرآیند ما اون ها رو به چشم مصرف کننده می بینیم و فقط در پی سود بیشتر برای خودمون هستیم ؟ مثل همون دیدی که کشور های توسعه یافته به کشورهای جهان سوم دارند ؟
                              وقتی دانش فنی کافی در آن کشورها وجود ندارد، ارائه خدمات فنی و مهندسی حداقل در کوتاه مدت به سود آن ها هم خواهد بود. اما اگر بخواهند همیشه در حکم مصرف کننده باقی بمانند و پیشرفتی حاصل نکنند، بصورت طبیعی باید هزینه های آن را هم بپردازند که در درازمدت به سود آنها نخواهد بود.
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

نوشته اصلی توسط طراح
                                وقتی دان...نخواهد بود.
                                جناب کی نژاد نظر شما راجع به ایجاد مغازه چیه ؟
                                توانایی های فردی رو یک تازه فارغ التحصیل الکترونیک با سطح اطلاعات متوسط بدونید.
                                میزان سرمایه هم شما برای سه پله 10 میلیون تومان - 50 میلیون تومان و 300 میلیون تومان در نظر بگیرید.(حالت 300 میلیون تومان رو فقط برای خرید یک مغازه در نظر بگیرید)
                                تو چه زمینه ای آدم سرمایه گذاری کنه تو کشور ما جواب میده؟ زمینه کاری مهم نیست زیاد.

ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...