اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

نوشته اصلی توسط طراح
    علاقه واقعی به یک موضوع و رشته در طول زمان خود را نشان می دهد و پایداری و پشتکار، یکی از نشانه های یک علاقه واقعی است. یکی از ملاک های سنجش یک علاقه ریشه دار این است که با پول نمی توان آن را خرید. برای سنجش این امر می توانید یک آزمون ذهنی از خود به عمل بیاورید که اگر یک مبلغ بسیار قابل توجه به شما پیشنهاد شود (مثلا 500 میلیون تومان) که در قبال آن رشته الکترونیک را برای همیشه کنار بگذارید و به کار دیگری بپردازید، آیا حاضر به این کار هستید یا نه. با دقت بالایی می توان حدس زد که بیش از 90 درصد افرادی که احساس می کنند به این رشته علاقه دارند، در برابر چنین پیشنهادی پاسخ مثبت خواهند داد. اما اگر شما در شمار آن اقلیتی هستید که برای چنین مبلغی یا بیشتر از آن و امکانات مادی زندگی حاضر نیستید علاقه خود را کنار بگذارید، در اینصورت توصیه من به شما این است که با آخرین قوا در جهت علاقه و استعداد خود فعالیت کنید و امیدوار باشید که در آینده به موفقیت های بسیار خیره کننده ای دست پیدا کنید که اولین آن، احساس رضایت و خوشبختی ناشی از حرکت در راستای استعداد و علاقه شما و نتایج حاصل از آن است.
    با سلام
    با تشکر از مهندس شما درست میفرمایید یکی از راههای سنجش علاقه پیشنهاد پول زیاده من در این شرایطی که هستم نمیتونم دقیقا بگم که پیشنهاد پول و قبول میکنم یا نه، ولی واقعیت امر اینه که من در طول شبانه روز حدود12 ساعت با رشته ی الکترونیک هستم و درس میخونم و سعی میکنم تا جایی که میتونم عملی مدارهارو ببندم و هیچ کاری برام لذت بخش تر از راه اندازیه یک مدار و پیدا کردن مشکل فنی مدار نیست در صورتی که میتونم برم سر کار و تقریبا روزی 50 تومن پول بدست بیاورم (البته روزهای نزدیک عید) به هر حال اینو انتخاب کردم .
    من وقتی این تاپیکو خوندم راستش اولش خیلی نا امید شدم اما بعد که با خودم فکر کردم به نتیجه رسیدم که راز انسان های موفق تلاش و پشتکار آنها و دید وسیع اونها بوده و من هم این پتانسیل و در خودم دیدم و به نتیجه رسیدم که میتونم رشد کنم در این قضیه شکی ندارم .
    تنها مشکل من اینه که از انرژی خودم نمیدونم چطوری استفاده کنم میخوام یه راهکار بگین بیشتر درس بخونم یا عملی کار کنم و بیشتر در چه زمینهای کار کنم که در آینده به درد بخوره میخوام طریقه ی عملکرد رو برام توضیح بدین که راه رو اشتباه نرم و از تجربه ی شما استفاده کنم .
    به امید روزی که من هم بتونم تجربیات خودمو در اختیار بقیه بذارم و کمکی به جامعه ی برق . الکترونیک بکنم.
    با تشکر از شما. موفق و پیروز و سربلند باشید
    انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza kazemi1368
      یه راهکار بگین بیشتر درس بخونم یا عملی کار کنم
      طرح ها و پروژه های الکترونیک زمانی که از یک مرحله جدی تر و پیشرفته تر می شوند، در اکثر موارد به مبانی ریاضی و درسهای پایه و تخصصی مرتبط می شوند و کسی که از زیر بنای تئوری قوی برخوردار نباشد، هر میزان هم که دارای تجربه عملی باشد در یک سطح متوقف خواهد شد و از انجام محدوده بزرگی از فعالیت های مرتبط با این رشته محروم خواهد بود. در نقطه مقابل هم کار تئوری به تنهایی و بدون پشتوانه عملی و تجربی در عمل برای پیاده سازی طرح ها و پروژه کفایت نمی کند و بسیاری از موارد هست که در هیچ کتابی نوشته نشده و تنها با تجربه و وقت گذاشتن زیاد قابل حصول خواهد بود. حاصل آنکه برای پیشرفت در این رشته باید در هر دو حوزه تلاش کرد، اما برای افراد مشغول به تحصیل تسلط کامل بر مبانی تئوری و عمیق شدن در آن (در کنار انجام آزمایش ها و پروژه های عملی) از اولویت بیشتری برخوردار است.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با تشکر ممنون از راهنمایی خوبتون
        انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

سلام آقا رضا
          نظر من اینه که به مسایل واقع بینانه نگاه کنی به داشته هات به اهدافت ببین واقعا الکترونیک رو برای چی میخوای .
          برای کسب شغلی آبرومند با در آمدی معمولی . برای پولدار شدن برای چی ... آیا حاضری یک شغل دولتی راحت با حقوق بالا بدون پیشرفت رو رها کنی و بچسبی به کاری که مدتی سختی کشیدن داره . اخه اگه آدم بخواد از چیزی که بهش علاقه داره برای یه زندگی حداقلی نون در بیاره ممکنه علاقش ازبین بره . ولی اگه تو کارت جدی هستی باید از همین الان شروع کنی و واقعا تو کارت جدی باشی نه به مدرکت نگا کن نه به اونی که بیرون میگذره و تمام تلاشت رو هم بکن ان شا الله موفق میشی .
          معبودا :
          من در قلب کوچکم چیزی دارم
          که تو در عرش کبریاییت نداری
          من چون تویی دارم
          و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پژوهان

فرق آمریکا رو ببنید با ایران!

[glow=red,2,300]مسیر از اینجا به بیراهه میره...[/glow]
            وقتی من پروژه ی رو از یه خط فقط شامل موضوع که هیچ ساختار و مفهومی نداره برای یه استاد تا حد استخراج اطلاعات و انتخاب سیستم و طراحیش جلو میبرم! میگم [glow=red,2,300]کل سخت افزار + کل نرم افزار رو من می نویسم![/glow] سیستم آخرین تکنولوژی روز دنیاست! من نصف سخت افزارشم از طراحی قبلیم دارم احتیاج به اتاق آنت-نتورک آنالایزر و چیزی زیر 100 تومن بودجه دارم میگه همه چی [glow=red,2,300]اوکی [/glow]. نامه میدم برو 200-300 تومن از فلان جا بودجه بگیر! نشد برو فلان جا! نشد اون یکی جا!... 100 میلیون تومن بودجه برای اون کار قیمت برنامه DSP اش هم نمیشه . باید براش چند میلیون دلار خرج کنند من مفت انجامش میدم . اما حتی در این حد باید تازه برم [glow=red,2,300]گدایی بودجه کنم! [/glow]کاری که برای کار خودم نکردم. آیا برای انجام پروژه در ایران باید نامه دستم بگیرم برم دفتر ریاست جمهوری و فلان وزارت خونه و فلان جا و... تا بودجه بدهند یا ندهند!؟ آیا این جزو کار تخضضی یه مهندسه!؟ (تازه کار هم نهایتا تمامش به اسم دانشگاه هست . اگر شرکتی وارد بشه 20% دانشگاه باقی هم قرار داد کارفرما مشخص می کنه) یا باید این رو به تخضض هام اضافه کنم!!!؟

من نمی خوام زندگیم رو برای فروش آیفون تصویر ،فروش چهارتا PLC و کیتای آموزشیش، دلالی، نصب دوربین مدار بسته ، خرید سیستم های BMS چسنس و نصبش توی ایران (در حد چهارتا پیریز و یه پد مثلا هوشمند(!!!!!!!!!) و ساخت درایور و اینورتر و این چیزا تلف کنم ! قابل ذکره بخشی از سرمایه اولیه من از فروش درایور های نیمچه صنعتی بوده! [glow=red,2,300]کشت مرده ی علم و این رمانتیک بازی ها هم نیستم. فقط با کاری که می کنم حال می کنم. [/glow]همین!
            با سلام
            برای پژوهان و دوستان دیگری که اینجا با درهای بسته زیاد برخورد داشته اند و
            در خودشان استعدادهایی می بینند که می خواهند به شکوفایی برسانند:
            این ویدیو را بیابید و ببینید:
            http://www.manoto1.com/Videos/SilliconValley
            با سپاس
            گشتی در لاله زار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام دوستان
              کسی کار سراغ داره، برای شمال
              هر جا می رم سابقه کار می خوان.
              آخه منی که تازه درسم تموم شده سابقه کارم کجا بوده
              کسی می تونه راهنمایی کنه؟
              آقای کی نژاد شما نظری نداری
              در تهران و شمال می تونم کار کنم

دیدگاه

آقای کی نزاد شما که سابقه کار زیاد و تجربه کافی و دید خوبی نسبت به بازار دارید لطفآ راهنمایی کنید .
                به نظرتون چه کاری تو شمال جواب می ده، غرب مازندران،
                سایر دوستان هم اگر ایده و نظر دارن لطفاً دریغ نکنن.

دیدگاه

شما اطلاعی نسبت به میزان توانمندی های خود ارائه نکرده اید که بر اساس آن بتوان راهنمایی مشخصی را ارئه کرد. هرچند از محتوای پست شما می توان پی برد که احتمالا تازه فارغ التحصیل شده اید و سابقه کار مشخصی ندارید. امکان ایجاد شغل برای یک فارغ التحصیل بدون سابقه کار بستگی کاملی به این مسئله دارد که این فارغ التحصیل در طول دوره تحصیل خود چقدر زحمت کشیده باشد و چه میزان از درس های گذرانده و آزمایشگاه ها و کارآموزی و پروژه پایانی استفاده کرده باشد. در بازار کار بیشتر از آنکه نسبت به عنوان مدرک تحصیلی شما حساس باشند، برای مهارت ها و توانمندی های تئوری و عملی شما اهمیت قائل هستند. اگر به لحاظ موارد ذکر شده در وضعیت مناسبی هستید، می توان امیدوار بود که به مقداری تلاش و جستجو به وضعیت کاری متناسبی دست پیدا کنید. در غیر اینصورت مسئله قدری مشکل می شود و بیشتر به عواملی مانند شانس و سفارش و نظیر آن وابسته می شود.
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

آقای کی نژاد
                    لطفا پیام خصوصصی رو بخونید

دیدگاه

سلام آقای کی نژاد
                      من چند بخش از فیلم های AVR شما رو دیدم :applause:
                      کار بسیار قشنگیه.
                      فقط یک سئوال: شما به تمام مباحث اشاره می کنید، کیفیت مطالب فیلم ها با مطالبی که سر کلاس ارائه میکنید برابر؟
                      براتون محیط فیلم با کلاس برابر؟

به نظر من آموزش به این طریق توش به مباحث بی ربط اشاره نمی شه وکاملا تایم کلاس مفیده.

دیدگاه

الآن با توجه به تحریم ها و نداشتن یه سری شرکت قطعه ساز درست حسابی تو ایران میصرفه برم الکترونیک یا فکر رشته دیگه ای باشم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                          الآن با توجه به تحریم ها و نداشتن یه سری شرکت قطعه ساز درست حسابی تو ایران میصرفه برم الکترونیک یا فکر رشته دیگه ای باشم؟
                          سلام شهریار جان حیف نیست شما این همه به الکترونیک و شاخه های برق و رباتیک علاقه دارید بروید به یه رشته ی دیگه ؟ روزی یه نفری میخواست برای دکترا بره به یه کشور معتبری درس بخونه ولی با خودش می گفت می ترسه آدم بره , اونجا ها هم خبری نباشه و فرقی با اینجا نکنه . به این فکر کن شما به یه رشته ی دیگه ای میروید و شاید اون رشته هم شرایطی بدتر از رشته ی مورد علاقه ی شما داشته باشه . مگر این که انسان علاقه مد نظرش نباشه و چیزهای دیگری بیشتر مد نظرش باشه
                          ولی علاقه به یه رشته و دل بستن به رشته خودش باعث پیشرفت میشه و زندگیتون شاید شیرین تر هم بشه . انتخاب رشته خیلی مهمه روش درست فکر کن ببین واقعا چی میخوای مثل ما نباش که همین طوری به رشته الکترونیک رفتیم گرچه بعد مقداری علاقه مند شدیم . :mrgreen:
                          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام
                            دوست من شما تصور اشتباهی از این قضیه دارید.

نمیدونم شاید شما فکر میکنید به خاطر تحریم کسی قطعات به ایران نفروشه یا تامین قطعات الکترونیکی تو ایران سخت باشه ولی اینطور نیست. 99 درصد قطعاتی که مورد نیازتون بشه تو بازار هست.
                            خب همیشه یه سری قطعات هم هست که تو ایران نیست اونم بیشتر به این خاطره که تو ایران خریدار زیاد نداره که یا باید سفارش بدیم بیارن یا خودمون وارد کنیم.

اگه به الکترونیک علاقه داری تردید نداشته باش.

دیدگاه

مشاهدات نشان می دهد که وجود تحریم ها و افزایش قیمت دلار برای کسانی که دانش فنی بالایی دارند، علیرغم کمبود و افزایش قیمت قطعات سبب ایجاد یکسری فرصت های کاری جدید می شود. چرا که تولید بسیاری از محصولات که به دلیل پائین نگه داشتن مصنوعی دلار، امکان رقابت با آنها وجود نداشت اکنون تا حدی توجیه پذیر می شود. همچنین یکسری زمینه های کاری مانند تعمیر و طراحی برای بعضی از دستگاه ها به دلیل تحریم ها یا افزایش قیمت ناشی از افزایش دلار در حال ایجاد شدن است. این فرصت ها در مواقعی خود را بیشتر نشان می دهند که دانش فنی و اطلاعات بر قیمت قطعات غلبه داشته باشد و قیمت قطعات تنها بخشی از هزینه های یک وسیله و دستگاه را تشکیل دهد و اصل موضوع دانش فنی و اطلاعات باشد.
                              مثالی را در این مورد مطرح می کنم که در چند سال اخیر برای کاربردی در صنعت CNC، اکثر قریب به اتفاق افراد از یکسری محصولات خارجی استفاده می کردند. ولی من علیرغم زحمات زیاد و جنبه های فنی پیچیده مسئله، اقدام به طراحی و ساخت این محصول برای کاربرد در تولیدات شخصی کردم. اما اکنون که قیمت دلار نسبت به ریال افزایش پیدا کرده و واردات هم مشکل تر شده، نه تنها تولید این محصول برای مصارف شخصی نسبت به تهیه نمونه خارجی به صرفه تر شده است، بلکه زمینه ای هم برای تولید داخلی برای بازار و از میدان به در کردن رقیب خارجی ایجاد شده است. این در حالی است که در شرایط قبلی امکان رقابت با محصول خارجی وجود نداشت و از دیدگاه یک تولید کننده، پائین نگه داشتن قیمت دلار عملا سوبسیدی بود که به مهندسان و کارگران چینی داده می شد.

دیدگاه

با سلام
                                1.آیا کسی میدونی فارغ التحصیلان برق الکترونیک کشورهای دیگه چیکار میکنن و دستمزدهاشون چطوریه ؟
                                2. آیا زمینه هایی برای کار در حوزه اینترنت اعم از طراحی (در سطح معمولی)، خرید و فروش و... تو ایران وجود داره و اگه هست چطور باید این کارو کرد ؟و در سطح بسیار بالا آیا زمینه هایی برای کار در حوزه اینترنت در خارج از کشور وجود داره؟
                                معبودا :
                                من در قلب کوچکم چیزی دارم
                                که تو در عرش کبریاییت نداری
                                من چون تویی دارم
                                و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X