اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

اولا بگم که با نظر اغلب دوستان موافقم ولی واقعیت چیزی فراتر از گمانه زنی ها و محاسبات است.
    شما اگه پارتی داشته باشی هیچ کار فنی بلد نباشی و اگه پارتی داشته باشی و مدرک و معدل بالایی از دانشگاه معتبری هم نداشته باشی بخدا قسم میتونی وارد شرکت نفت و برق و خلاصه ادارات و شرکتهای بزرگ دولتی و خصوصی وابسته به دولت بشی من سراغ دارم.
    پسر خاله خودم در شرکت گاز
    دو تا از دوستام که با مدرک دیپلم وارد اداره برق منطقه ای و یکی هم با مدرک فوق دیپلم وارد شرکت نفت شده و الان حدود 10 تا 13 ساله که سابقه کار دارند و بیمه هستند.
    پسر خاله در ماه 2000000 تومان حدودا مدرکش الان کارشناسی ناپیوسته برق و از دانشگاه آزاد معدل حدود 14-15
    دوست شرکت نفتیم حدود 4000000 میلیون الان مدرکش کارشناسی ناپیوسته الکترونیک از موسسه غیر انتفاعی معدل حدود 13
    و دوست شرکت برق هم معدل حدود 12 یا 11 بخدا راست میگم و حقوق حدود 2000000 تومان و اون هم موسسه غیر انتفاعی و این دوتا دوستم هر دو باهم هم کلاس بودند
    بخدا مطمئن نیستم اما 99 درصدی فک کنم پسر خالم کاردانش بود دیپلمش
    و خیلی های دیگه هم در فامیل و آشنا سراغ دارم که میتونم براتون معرفی کنم که به همین طریق الان مشغول کارند و هیچ زحمتی هم نکشیدند و درسی هم نخوندن و کار فنی و از اینجور چیزام بلد نیستند.
    البته شوهر خالم گفته اگه برم سربازی میتونه من هم سفارش کنه برای اداره برق با پسر خالم کنار هم باشیم.هر چند که من لیسانس فیزیکم و اصلا از برق سر در نمیارم.
    اینارو نگفتم که نا امیدتون کنم گفتم که بدونید سکه طرف دیگه ای هم داره.
    از آقای کی نژاد هم تشکر میکنم برای تاپیکی که راه انداختن اما ایشون هم در اولین پست تاپیک به همین نکته پارتی اشاره کرده اند.
    البته پسر خاله و دوستانی که گفتم فقط کارشون اپراتوری هست و نه چیز دیگه اما فکر نمی کنم مهم باشه مهم اینه که سر ماه به ماه پولشون و میگیرن.
    برای حسن ختام کلام بگم خدمتتون که به خدا قسم راست میگم یه استادی داشتیم ارشدشو از صنعتی شریف گرفته بود یه ترم اومد آزمایشگاه درس داد توی دانشگاه ما ساعتی 2500 میدان بهش البته خودش میگفت نمیدونم دیگه و فقط هم یه ترم و اونم آزمایشگاه داشت واسه دو گروه درسی بعد از اون دیگه ندیدمش و هیچکس هم خبری نداره ازش اما امیدوارم موفق باشه.
    حالا خداوکیلی خودتون مقایسه کنید استادی که ارشد از صنعتی شریف داره باید 2500 در ساعت بگیره بعد بزاره بره یا این مواردی که اشاره کردم که اصلا دست چپ و راستشون و بلد نیستند و حقوق میلیونی دارند اونم به لطف پارتی.
    بیایید باهم یک دعایی کنیم و خداییش از ته دل همتون امین بگید.
    خدایا کسانی که با پارتی و ناحق وارد کار میشن بخاطر نالایق بودنشون از کار اخراج بشن تا کسانی که لیاقتشو دارن وارد کار بشن.آمین
    عجب چیزی بود این الکترونیک و من نمیدونستم.آخ آخ آخ :cry2:
    میخوام پولامو جم کنم از جو زمین بزنم بیرون!

دیدگاه

آقا مسعود حالا سوال من اینه که ما هر روز تو خیابون و تاکسی و اتوبوس و مهمونی و......... داریم این چیزها را می شنویم .حالا که چی؟؟؟؟؟؟با هر روز بازگو کردن اینها قراره به چی برسیم؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که نتیجه چیه؟؟؟؟؟؟؟

چه خوب چه بد به جرات میگم 99درصد ماها تو زندگیمون از ویژه خواری و رانت خواری بهره بردیم. اما تا بحث این چیزها میشه میریم سریع در مقام انتقاد .چند نفر از ماها آرزومون اینه که تو هر صفی هستیم نوبتمون را جلو بندازیم چند نفرمون برای دکتر رفتن نامه و سفارش تلفنی می خواهیم؟؟؟؟؟؟!!!فساد در جامعه باید از تک تک ماها بیاد بیرون تا از کل جامعه خارج بشه .
      طرف 5دقیقه پیش داره از 3000میلیارد حرف میزنه حالا سرشو می گیره بالا صف10نفره نون صبح را رد میکنه میگه سلام حاجی 2تا نون ما را بده بریم که دیرم شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب این آقا امروز زورش به 2تا نون میرسه فردا به 3000میلیارد میره بر می داره و فرار
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
        آقا مسعود حالا سوال من اینه که ما هر روز تو خیابون و تاکسی و اتوبوس و مهمونی و......... داریم این چیزها را می شنویم .حالا که چی؟؟؟؟؟؟با هر روز بازگو کردن اینها قراره به چی برسیم؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که نتیجه چیه؟؟؟؟؟؟؟
        من قصدم این نبود که بخوام کسی رو ناراحت کنم قبلا هم گفتم اما میگم وقتی کسی سواد و توان انجام کاری رو نداره ولی خیلی راحت میتونه اون کار رو بدست بیاره آیا تلاش ما و یا امید دادن روی هیچی کار درستیه؟
        من میگم دلمون رو خوش نکنیم به این حرفها و جو گیر نشیم که کلی وقت و عشقمون رو بزاریم آخرش هیچی ببینیم یکی دیگه که اصلا چیزی بلد نیست و مثل ما زحمتی هم نکشیده قبل ما سر کاره و سرمون خدای ناکرده زبون لال به سنگ بخوره.
        بخدا دوست داشتم که همه میتونستیم کار و حرفه ای رو که دوست داریم داشته باشیم اما دوست ندارم با جوسازی الکی خیل کثیری از بچه ها رو دلخوش کنیم در حالی که میدونیم شدنی نیست یا اگه باشه اونطوری که ما مطرح میکنیم و آب و تاب میدیم نیست.
        من همینجا از دوستان میخوام اگه با این حرف موافق نیستند و یا فکر میکنن اثر سوء داره به تیم نظارتی گزارش کنن تا حذف بشه اما من نظرم همینه اما مخالف تلاش هم نیستم و معتقدم که آدم باید تلاشش رو بکنه و نا امید نباشه.
        حتما همه آقای بابک بختیاری رو میشناسید حداقل بچه های تهران میشناسن ایشون رو ابداع کننده آیسپک رو میگم.حتما زندگینامه کاری ایشون رو میدونید ایشون یک الگوی واقعی برای پیشرفت در عین مشکلات هستند.
        اما من میخوام یه چیز مهمی هم بپرسم.
        آقای کی نژاد حدود 4 سال پیش این تاپیک رو نوشتن و دوستانی هم از این ایده گرفتن و کارشون رو شروع کردند من از کسانی که چهار سال پیش در همین تاپیک از آقای کی نژاد راهنمایی گرفتند میخوام الان که 4 سال میگذره بیان و حقیقتا اگه پیشرفتی داشتند بگند و بگد که چقدر در کارشون موفق شدند و چیزی که 4 سال قبل فکر میکردند آیا الان به نتیجه رسیدند آیا توی کارشون موفق شدند و به هدفشون رسیدند یا نزیک شدند.
        من دیگه حرفی ندارم امیدوارم باعث ناراحتی و یاس کسی نشده باشم.

دیدگاه

با سلام
          جناب "MasoudSincere" شما آیا برای استخدام شدن تا به حال اقدام کردید؟ مصاحبه شغلی داشتید؟ فکر میکنید عدم موفقیتتون در استخدام شدن نداشتن پارتی بوده؟ البته پارتی فقط مختص ما نیست شنیده ها حاکی از اینه که نتورکینگ و کانکشن دیگه یه موضوع کاملا جا افتاده است! واقعیت چیزیه که باید پذیرفت یا حداقل باهاش کنار امد هر چقدر هم که به نظر تلخ باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی-
            نتورکینگ و کانکشن دیگه یه موضوع کاملا جا افتاده است!
            ها!؟ ایی که وگفتی یعنی چه!
            من مدت 3 سال هست که با مدرک لیسانس فیزیک حالت جامد از دانشگاه فارغ التحصیل شدم.بارها فرم های استخدامی را پر کردم ولی تاثیری نداشته برام و نتونستم کار پیدا کنم اما خوب بیکار هم نشستم و توی موسسات آموزشی خصوصی تدریس داشتم.اما این کاری نیست که من میخوام.چندین بار درخواست تدریس برای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تهران و کرج داشتم اما جوابشون منفی بوده.معدل من 16.53 از یک دانشگاه دولتی.

دیدگاه

فکر نمیکنید که برای یه لیسانس فیزیک تدریس در دانشگاه کمی دور از واقعیت باشه در شرایطی که به اصطلاح دکتری اش بیکارن. در ضمن فکر میکنید بقیه مدرکشون رو از کجا میگرن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی-
                فکر نمیکنید که برای یه لیسانس فیزیک تدریس در دانشگاه کمی دور از واقعیت باشه در شرایطی که به اصطلاح دکتری اش بیکارن. در ضمن فکر میکنید بقیه مدرکشون رو از کجا میگرن.
                خوبه خودت میگی دکترهاشم بیکارن.لازمه که چندتا دانشگاه رو برات نام ببرم
                1- موسسات غیر انتفاعی
                2- دانشگاه آزاد
                3-پردیس دانشگاهی
                4- دانشگاه پیام نور
                5-دانشگاه دولتی
                مشاهده میشه که دانشگاه های متفاوتی داریم که هرکدام به چندین عنوان دانشگاهی با درجات متفاوت علمی تقسیم میشن.پس همه نمیتونن از دانشگاه دولتی باشن من هم نخواستم که بگم من دانشگاه دولتی ام که کلاس بیام خواستم بگم اکثر دانشگاه ها شرط اولشون برای استخدام مدرس مدرک دولتی و معدل بالا هست.
                به نظر من معدل 16.53 برای دانشگاه دولتی معدل کمی نیست چون میدانم برای مثال شرکت نفت معدل 14 را برای دانشگاه های دولتی ملاک قرار داده.

دیدگاه

جالبه شما دم از عدالت میزنید اما قبول ندارید که جایگاهی که دنبالش هستید حق کسی دیگه است که به اصطلاح جزو دکتری های بیکار رشته فیزیک هست. در کل چیزی که تو پست اولم هم گفتم تکرار میکنم اگر میبینید میتونید با رابطه به جایی برسید که حداقل خودتون معتقید حقتون هست استفاده کنید یا اینکه سطح انتظاراتتون رو کاهش بدید.

دیدگاه

اخیرا مشاهده می شود که برخی دوستان در قالب پست های مختلف نسبت به عدم وجود درآمد ناشی از فعالیت در رشته الکترونیک، ناراحتی و نگرانی های خود را بیان می کنند و گاهی نسبت به فعالیت در این رشته ابراز پشیمانی می کنند.
                    در این رابطه باید به این نکته توجه کنیم که ما با رشته ای مواجه هستیم که ورود به آن بسیار ساده تر و کم هزینه تر از بسیاری از رشته های تخصصی دیگر است. مثلا یک مهندس متخصص در امر پل سازی نمی تواند برای خود شخصا یک پل بسازد و یا یک متخصص صنعت نفت نمی تواند برای خود یک پالایشگاه بزند و این افراد لازم است در یک مجموعه بزرگ قرار بگیرند تا توانایی های آنها شکل بگیرد. اما برای ورود به رشته الکترونیک یک سری ابزارهای نسبتا ارزان قیمت لازم است که تامین آن از عهده بسیاری از افراد بصورت انفرادی بر می آید و اطلاعات لازم برای شروع کار هم در حجم وسیعی برای یک فرد تازه کار در دسترس است. حاصل این شرایط آن است که تعداد پرشماری از افراد با سطح اطلاعات ضعیف که واجد درصد پائینی از مهارت های لازم هستند، در این رشته حضور دارند که به دلیل شرایط رقابتی موجود امکان دستیابی به خروجی های قابل قبول اقتصادی را ندارند. به لحاظ آماری و با توجه به مواجهه با افراد مختلفی که در این رشته فعالیت دارند، مشاهدات شخصی من حاکی از آن است که شاید کمتر از یک درصد افرادی که در این رشته فعالیت دارند واجد صلاحیت های لازم علمی و عملی باشند.
                    اما ورود آسان به این رشته به اصطلاح تنها یک روی این سکه است و روی دیگر این است که به همان نسبت که ورود به این رشته ساده و سهل الوصول است، رسیدن به سطحی از اطلاعات و تجربه که بازدهی و خروجی قابل توجهی را به لحاظ مالی ایجاد کند، مستلزم وجود استعداد کافی و صرف وقت زیاد و کسب تجارب تئوری و عملی فراوان است. به همین دلیل تعداد افرادی که به سطح قابل قبولی از مهارت و صلاحیت های لازم رسیده باشند، بسیار کم و اندک است و برای چنین افرادی موقعیت های کاری و اقتصادی به شدت متفاوتی نسبت به آن اکثریت کم اطلاع و سطحی وجود دارد که به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.در این رابطه مصداق های قابل توجهی را می شناسم که به دلایل مختلف نیازی به ذکر جزئیات نیست.

نتیجه گیری که قصد دارم در انتهای این پست بیان کنم این است که:

1- به دلیل پرشمار بودن افراد حاضر در این رشته و شرایط سخت رقابت، رسیدن به مرحله بازدهی با اطلاعات و تجربه کم به سادگی میسر نیست و کسانی که فاقد انگیزه و علاقه و یا استعداد کافی هستند بهتر است آینده اقتصادی خود را در سایر موضوعات جستجو کنند.

2- برای کسانی که انگیزه و توانایی طی این مسیر را به لحاظ پشتکار و استعداد دارند، این مسیر بن بست نیست و بلکه در نهایت می تواند به نتایج قابل قبول و فوق العاده درخشانی منجر شود که مصداق های مختلفی برای اینگونه افراد در عمل وجود دارد.
                    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

خیلی خیلی متشکر از رهنمون های جناب کی نژاد.
                      استاد اگر امکانش هست زمینه های کاری در زمینه الکترونیک که بازده اقتصادی دارد را عنوان کنید.

در ضمن در پیرو فرمایش شما که سطح علمی دانش آموخته های الکترونیک پایینه باید عرض کنم که هر چند این واقعیت وجود دارد و گفته شما صادق هست.ولیکن تمام فارغ التحصیلان که نمیتوانند در سطح بالا طراح باشند.
                      مثلا در طراحی تابلو فرمان آسانسور خیلی بازار خوبی داره.ولی آیا تمام فارغ التحصیلان الکترونیک میتوانند همچین تابلویی طراحی کنند ؟؟ طبیعتا باید بعد اتمام تحصیلات دنبال کسب تجربه و... باشند که این روند فرسایشی و طولانی ای هستش.

ولی رشته های مثل پزشکی-وکالت و... همان مطالبی در کارشان نمود دارد که در طول تحصیل از کتاب ها خوانده اند وگرنه کدام دانشگاه ایران ARM تدریس می کند.

البته استدلال هایی که در بالا شد 100% نیست و ممکنه برعکس آن هم صادق باشد ولی حالت کلی تقریبا به این شکل هست.

باز هم ممنون از جناب استاد کی نژاد که ما مدیون ایشان هستیم و هر روز دعای خیرتان میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                        خیلی خیلی متشکر از رهنمون های جناب کی نژاد.
                        استاد اگر امکانش هست زمینه های کاری در زمینه الکترونیک که بازده اقتصادی دارد را عنوان کنید.

در ضمن در پیرو فرمایش شما که سطح علمی دانش آموخته های الکترونیک پایینه باید عرض کنم که هر چند این واقعیت وجود دارد و گفته شما صادق هست.ولیکن تمام فارغ التحصیلان که نمیتوانند در سطح بالا طراح باشند.
                        مثلا در طراحی تابلو فرمان آسانسور خیلی بازار خوبی داره.ولی آیا تمام فارغ التحصیلان الکترونیک میتوانند همچین تابلویی طراحی کنند ؟؟ طبیعتا باید بعد اتمام تحصیلات دنبال کسب تجربه و... باشند که این روند فرسایشی و طولانی ای هستش.

ولی رشته های مثل پزشکی-وکالت و... همان مطالبی در کارشان نمود دارد که در طول تحصیل از کتاب ها خوانده اند وگرنه کدام دانشگاه ایران ARM تدریس می کند.

البته استدلال هایی که در بالا شد 100% نیست و ممکنه برعکس آن هم صادق باشد ولی حالت کلی تقریبا به این شکل هست.

باز هم ممنون از جناب استاد کی نژاد که ما مدیون ایشان هستیم و هر روز دعای خیرتان میکنم.
                        البته رشته های دیگه مثل همون پزشکی یا حقوق هم محدود به مطالب دانشگاه نیستند ...
                        شاید دلیل اینکه به چشم نمیاد این مطلب اینه که اون در امد پایه ای که افراد میتونند با بسنده کردن به مطالب دانشگاه و/یا بدون داشتن اطلاعات یا استعداد بالا در اون رشته برسن بهش در این رشته ها از الکترونیک بیشتره ... (هر چند در چند سال اخیر دست در این رشته ها هم زیاد شده ...)
                        با سپاس

دیدگاه

من که خودم میگم القای این موضوع "تلاش کن تا به پول برسی بدون پارتی" کار درستی نیست اما آقای کی نژاد اینقدر در امید دادن به دوستان مهارت دارند که خودم هم داره باورم میشه اگه تلاشم رو بکنم میتونم حرفه ای که دوست دارم رو دنبال کنم و به در آمد مقبولی هم به نسبت تلاشم برسم!حتی بدون "پارتی" :biggrin:
                          اما نمیدونم با فیزیک چطور میتونم کار پیدا کنم؟هر چند که 3 ساله لیسانس گرفتم و دیگه ادامه ندادم چون در این مدت به الکترونیک علاقه مند شدم و البته مداراتی هم ساختم من جمله ربات تعقیب خط و رباتی که با کامپیوتر کنترل میشه و ... .به نظر خودم توی الکترونیک استعداد دارم ولی خوب چون فیزیک خوندم نمیدونم الان کار درستیه که برای ارشد به الکترونیک تغییر رشته بدم؟این سوال و اگه آقای کی نژاد جواب بدن ممنون میشم.

دیدگاه

حاصل این شرایط آن است که تعداد پرشماری از افراد با سطح اطلاعات ضعیف که واجد درصد پائینی از مهارت های لازم هستند، در این رشته حضور دارند که به دلیل شرایط رقابتی موجود امکان دستیابی به خروجی های قابل قبول اقتصادی را ندارند. به لحاظ آماری و با توجه به مواجهه با افراد مختلفی که در این رشته فعالیت دارند، مشاهدات شخصی من حاکی از آن است که شاید کمتر از یک درصد افرادی که در این رشته فعالیت دارند واجد صلاحیت های لازم علمی و عملی باشند.
                            حرف استاد عزیز کاملا درست است اما چیزی که من بیشتر شخصا باهاش مواجه شدم افرادی که دارای تخصص و صلاحیت هستند(البته نه آنقدر حرفه ای مانند شما) که توی این زمینه سالها کار کرده اند و اکنون به خاطر وجود رشته ها و شغل های دیگر با درآمد بیشتر(و حتی گاهی اوقات با زحمت بسیار کمتر) احساس پشیمانی میکنند و حتی گاهی اوقات وارد زمینه های دیگر میشوند!
                            مثلا در دوران کارآموزی و مدت کوتاه کار در یک شرکت و گفته های دوستان با تعدادی افراد با این احساس مواجه شده ام.
                            مثلا من اونجا برد مونتاژ میکردم و ساعتی 2000 تومان میگرفتم و شخص دیگری بود که بردهای فرکانس بالا با تمام پیچیدگی هایش طراحی میکرد و ساعتی2500 تومان یا نهایتا 3000 تومان میگرفت!
                            شخص دیگری بود که طراح و برنامه نویس بود و ساعتی3500 تومان میگرفت!
                            نکته اینجاست که حقوقی که اغلب دیدم توی این رشته میگیرند(علارغم تخصص و مدرک) در ماه زیر یک میلیون تومان یا کمتر از آن است برخلاف این که زندگی با چنین درآمدی در چنین وضع اقتصادی بسیار سخت است و بسیار تاسف بار تر این است که افرادی تحصیل کرده باید چنین درآمدی داشته باشند و آدم هایی که پنج کلاس سواد دارند با کارهای آزاد و رابطه و.... درآمد های بسیار بالاتری دارند!(اون وقت آدم احساس میکنه که عمرش تلف شده که رفته درس خوانده!)(البته اون بحث ارزش معنوی کار و خدمت به مملکت هم هست که کمتر کسی امروز حتی به زبان هم دقدقه اش هست!)
                            علارغم تمام این حرف ها شما درست میفرمایید و اکثر کسانی که الان توی مثلا زمینه ی مکروکنترلرها یا طراحی مدارهای آنالوگ و بخش های دیگر این رشته کار میکنند در مقابل کسانی مانند شما اصلا صلاحیت این کار را ندارند و الکی فقط ادعا دارند یا ناله میکنند از این که درآمد خوبی در این زمینه وجود ندارد!

دیدگاه

به همان دلایل گفته شده در پست قبل، کاملا موافق هستم که فعالیت در این رشته از نظر اقتصادی برای اکثر افراد شاغل در آن بازدهی مناسبی ندارد.
                              اما دوستانی را هم می شناسم (بیش از یک نفر) که بدون هرگونه سرمایه اولیه و پارتی و رانت در پرتو علاقه زیاد و پشتکار فوق العاده و ضریب هوشی بسیار بالای خود از همین رشته به بازدهی اقتصادی در حد میلیون دلار رسیده اند و این فقط اشاره ای است برای اقلیت بسیار محدودی که انتهای این راه می تواند لزوما بن بست نباشد.
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

برای ارزیابی درامد در هر سطح تحصیلی بایستی میانگین درامد در همون سطح رو ملاک قرار داد مثلا ممکنه کسی با مدرک سیکل کسب و کاری راه انداخته و درامد خوبی داره ولی شاید میانگین درامد در سطح سیکل کم باشه. در مورد داوطلب زیاد در رشته الکترونیک بیشتر جذابیت و غلط انداز بودن این رشته برای نوجوانان علت اصلی هست وگرنه کسی در سن دبیرستان زیاد به فکر درامد نیست چون اکثرا با خوشبینی فارغ التحصیلی رو معادل با کار و درامد می بینند و

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X