اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

    نوشته اصلی توسط like_electronic
    میشه در مورد این جمله بیشتر توضیح بدید.
    منظورتون این هست که تولیدکنندگان باید بیشتر به دنبال تولید محصولاتی باشند که در خارج تولید میشود و نمونه مشابه دارد اما به دلیل تحریم یا وارد نمیشود یا قیمت آن بالا هست؟
    منظورم حیطه های کاری است
    برای مثال کمتر کسی جرئت می کند سراغ سنسورهای صنعتی دما و فشار بروند و بسیاری از شرکت ها در محصولات آموزشی متوقف می شوند.
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

    دیدگاه


      پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

      همیشه وقتی به این فکر میکنم که نباید برای پول سراغ رشته ای بروم یک تناقض در من ایجاد میشود من فکر میکنم این طرز فکر اشتباه است چون انسان ماهیتا وجودی یکپارچه دارد
      یعنی اینکه پول درآوردن یا کسب روزی حلال و کسب دانش و انتخاب شغل و حیطه کاری تا جایی که میشود نباید از هم جدا باشند
      انسان ماهیتا از ایجاد ثروت لذت می برد و پول ذاتا چیز بد و کثیفی نیست که بخواهیم زمینه کاری و دانش خود را از آن پاک کنیم تا یک انتخاب تمیز داشته باشیم !!
      کسب پول و ثروت نه تنها بسیاری از موانع بعدی را از پیش رو بر میدارد و کمک بسیار خوبی برای پیشرفت تکنولوژی و دانش است بلکه ذاتا ایجاد ارزش افزوده و ماهیتا لذت بخش است .
      پول و ثروت یعنی امکان پیشرفت بیشتر و امکان ازادی عمل بیشتر و سرعت و قدرت بیشتر در زمینه های دیگر از زندگی بشر؛ البته این مفاهیم بدیهی هستند و قطعا دوستان به ان واقف اند ولی
      اتفاقی که افتاده این است که همیشه علم و ثروت از هم جدا شده اند و همیشه گفته اند " علم یا ثروت" " علم بهتر است یا ثروت" این مقایسه مثل این است که بگوییم" ماشین بهتر است یا چرخ های ماشین"
      درسته که ماشین اصل است ولی ایا بدون چرخ توان حرکت دارد ؟!!
      هدف علم بشر در مقام عمل رفاه بیشتر و سرعت و قدرت بیشتر برای انجام امور است (البته در حقیقت شناخت هستی و درک نشانه های خالق ان مهمترین هدف علم است ) و این یعنی تکنولوژی و در نهایت تولید ثروت!!!
      حتی بدست اوردن علم بیشتر نیازمند تکنولوژی و ثروت است. ولی همه ی اینها در کنار هم زیبا هستند و اگر یکی را جدا کنیم یک احساس تناقض در ما به وجود می اید پس بهترین کار این است که همه را کنار هم ببینیم.
      پس در نهایت کدام دیدگاه برای انتخاب شغل و رشته بهتر است و ما باید چگونه علاقه ی واقعی خودمان را بشناسیم یکی از ازمون هایی که باید از خودمان بگیریم همان ازمونی است که استاد کی نژاد مطرح کردند و ان اینکه" اگر مثلا 10 میلیارد به شما بدهند حاضرید مثلا رشته الکترونیک را رها کنید " این ازمون ازمونِ خوبیست اما شاید برای بعضی دوستان همان جدا بودن علم و ثروت را در ذهن تداعی کند که باید شغل و رشته مثلا الکترونیک را ابتدا از پول و ثروت پاک کنیم و بعد ان را انتخاب کنیم البته به نظر من منظور استاد این نبوده بلکه ایشان می خواستند بگویند که فقط به خاطر پول رشته ای را انتخاب نکنیم که این حرف درستی است.
      ولی ازمونی که من از خودم گرفتم این است """ اگر بنا باشد از بین تمام شغل ها و رشته های جهان که میشناسم یک راه یا چند راه محدود را برای کسب ثروت انتخاب کنم کدام را انتخاب میکنم؟ جواب من به این سوال الکترونیک بود""""
      اینکه بیشتر طرفه ثروت را در این نوشته گرفتم برای این بود که کمتر طرف ان گرفته شده است!!!!!!

      دیدگاه


        پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

        اقا یعنی چی علم از ثروت جداس این مسخره بازیا چیه یه جوونه 20 ساله که میخواد بره دانشگاه قراره 6 ساله دیگه خرج یه خونواده رو بده و باید رشته ای که انتخاب میکنه سودده باشه و هم مقداری علاقه داشته باشه
        نه اینکه به فرط علاقه خالص بدون توجه به پول بره یه رشته چطوری میخواد در اینده نون دربیاره؟اونم تو این شرایط اقتصادی

        دیدگاه


          پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

          در پاسخ به این پرسش دیرینه که «دانش بهتر است یا پول؟» باید گفت آن دانشی که برای تمدن بشری ثروت آفرین و رفاه افزا باشد.

          اما یادمان باشد که هیچگاه علم؛ ابتدا به ساکن، یک ابزار کسب درآمد تعریف نشده است. بلکه سه گانه «آگاهی + مهارت + نوآوری»، راهی می سازند برای پیشرفت بیشتر نسل بشر.

          بنابراین اگر کسی پرسید کدام رشته بهتر است(در لفافه یعنی مدرک تحصیلی کدام رشته، احتمالا در آینده پولسازتر است)؟ در پاسخ می گوئیم پرسش شما غلط است، تمام رشته ها و شاخه های علمی و فنی، فارغ از چشم انداز درآمدزائی آتی آنها، در جای خود مهم و مورد نیاز بشر هستند.
          جدیدترین ویرایش توسط مهندس نوآور; ۰۰:۴۲ ۱۳۹۵/۰۵/۲۶.

          دیدگاه


            پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

            اشتباه آنجاست که مردم عادی فکر می کنند دلیل دریافت مدرک تحصیلی، به دست آوردن امکان رفتن به خواستگاری، امکان کسب شغل و درآمد بهتر، امکان تامین معاش خانواده و کسب جایگاه اجتماعی بهتر است.
            در واقع دانشگاه، جایگاهی است برای آنان که نسبت به جهان و آنچه در آن می گذرد به شدت کنجکاوند و دوست دارند با کسب علم و دانش و امکان پژوهش، بر گاهیهای خود بیفزایند و در زمینه ای که علاقه دارند، متخصص شوند؛ چه در این مسیر پول باشد و چه نباشد، چه مردم عادی برای تخصص او جایگاه قائل باشند و چه نباشند. شدت این علاقه، گاه تا جائی است که فرد ممکن است جان خود را بر سر پیشرفت دانش بشر به خطر بیاندازد.(مثل سرنشینان شاتل فضائی کلمبیا که منفجر شد یا افرادی مثل ماری کوری که در آزمایشگاه، با مواد سمی و رادیواکتیو سر و کار داشتند، یا زمین شناس امریکائی David A. Johnston که در فوران ناگهانی قله کوه آتشفشان سنت هلن، گرفتار شد و جان خود را از دست داد:





            یا خانم Jane Goodall که تمام جوانی خود را در جنگلهای دور افتاده آفریقا، با کمترین بودجه و امکانات، بر روی یک گله شمپانزه تحقیق کرد و ...):




            اما من عمری است نتوانسته ام این طرز نگاه به علم را در میان کاربران ایرانی عوض کنم و فکر هم نمی کنم هیچ وقت بتوانم. آنها این گفته ها را افکار ایده آلیستی می دانند و عاشق خود برگه مدرک تحصیلی هستند.
            جالب است که این سطح تفکر، در میان دولت مردان ما هم وجود داشته و مثلا، در اساسنامه دانشگاه صنعتی شریف، به عنوان هدف تاسیس آن، نوشته شده: «...برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز ذوب آهن اصفهان...»!

            دیدگاه


              پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

              شما مثل اینکه خیلی تو علم فرو رفتی ما جهان سوممیم جایی که علاوه بر نیاز علمی و اقتصادی و کاری مدرک میدن بیرون تو این وضعیت بد اقتصادی
              ضمنا فرمایشات شما کاملا صحیحه و برای ده درصد دانشجویان صدق میکنه

              دیدگاه


                پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

                نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
                جالب است که این سطح تفکر، در میان دولت مردان ما هم وجود داشته و مثلا، در اساسنامه دانشگاه صنعتی شریف، به عنوان هدف تاسیس آن، نوشته شده: «...برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز ذوب آهن اصفهان...»!
                یه استاد دینی معروف (اسمشو نمیارم چون ممکنه کسی مطلبو درک نکنه و فکر بدی در موردش بشه) میگه : تمام آیات و روایات پژوهشی مربوط به این است که علمی خوب است که مشکلی را حل کند و مفید باشد و باید در حوزه و دانشگاه توسط علم به دنبال حل مشکلات باشیم .رسول گرامی (ص): خدایا، به تو پناه میآ‌برم از علمی که سود ندهد.
                نوشته اصلی توسط saeedxs
                ضمنا فرمایشات شما کاملا صحیحه و برای ده درصد دانشجویان صدق میکنه
                اصلا من میگم همه بچه های الکترونیک همگی مشغول مطالعه و پژوهش و تند تند هم مقالات علمی بیرون میدن .
                اما هدف دقیقا چیه؟
                اعتلای علم و دانش؟
                کنجکاوی برای جهان و آنچه در آن میگذرد؟
                با کسب علم و دانش و امکان پژوهش، بر گاهیهای خود افزودن؟
                متخصص شدن در زمینه مورد علاقه؟
                جان خود را بر سر پیشرفت دانش بشر به خطر انداختن؟
                شاید مقاله ای جدید ؟
                شاید اختراعی جدید؟
                چند اختراع؟
                همگی ادیسون شدن؟
                دهها هزار فارغ التحصیل الکترونیک (به فرض علاقه مند) ؟
                چقدر از عمر؟
                ما شناختی از هم نداریم پس لطفا سریع موضع گیری شخصی نکنیم ، قطعا افراد موفقی در این زمینه هستند که به جامعه و مهمتر از آن به خانواده خود خدمت میکنند ؛ شاید ما هدف های بلندی داشته باشیم اما در طول این مسیر بایستی ببنیم چقدر مفید بودیم و چه دردی رو از اطرافیانمون درمان کردیم- فرض کنیم بدنبال پیشرفت علم هستیم ، ولی نمیدونیم افرادی هستن که موازی با ما روی پروژه ی مشابه کار میکنند. خیلی از پروژه های بشر ناتمام مونده و پروژه با صاحبش میرند زیر خاک و نفر بعدی از صفر شروع میکنه. اینو گفتم که بگم همیشه _ پژوهش و مقاله و تولید علم...._ الزاما باعث پیشرفت دانش بشر نمیشه ، اگرم بشه معلوم نیست آخرش خیر باشه یا شر.
                این طبیعیه که حداقل دانشگاههای دولتی ظرفیتاشونو به نیاز فعلی کشور اختصاص بدن
                هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

                دیدگاه


                  پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

                  درود بر شما جناب saeedbordbar منظور بنده از دفاع از ثروت همین نظر شماست . روایتی که آوردید و بسیاری از روایات دیگر حاکی از این موضوع اند که علمی که سود نرساند حتما ضرر خواهد زد !!

                  به حدی که ندانستن، از علمِ بدون عمل بهتر است در پیشگاه خداوند. همانطور که یک فقیر و ندار از یک ثروتمند که پولش را راکد میگذارد بهتر است

                  اصولا علم و ثروت دو تشابه دارند: 1.جویندگان هر دو سیر نمیشوند (روایتی از امیرالمومنین) 2.ذخیره کردن و پنهان کردن هر دو کاری است نکوهیده از نظر روایات

                  همانطور که ثروت زکاتی دارد علم نیز زکاتی دارد

                  همانطور که ثروت نباید راکد باشد علم نیز باید در عمل ظاهر شود که یکی از مصادیق ان تولید ثروت است که ان هم منجر به رشد و رفاه بشر میشود

                  ثروت برای ثروت یا علم برای علم از بلایایی است که بیشترین ضربه را به بشر زده است همانطور که هنر برای هنر کاری است نکوهیده



                  بهترین کار ثروت برای علم و علم برای ثروت و هر دوی انها برای رشد بشریت و رفاه جامعه است.البته منظور من این نیست که علم فقط برای تولید ثروت است یا ثروت فقط برای علم بلکه در مقام مقایسه ی این دو باید هر دو را کنار هم گذاشت.

                  در کل منظور من از عرایضم این است که هرگز نباید بشر را یک بعدی تصور کنیم و حتی او را در علم و ثروت محدود کنیم بنابراین انتخاب شغل
                  همانطور که باید براساس علاقه باشد باید
                  براساس سوددهی ان
                  وهمینطور شرایط جامعه و نیاز جامعه در ان برهه به ان شغل
                  وهمینطور براساس شخصیت انسان
                  وهمینطور براساس ارضا نیاز علم و تکنولوژی روز
                  و.....
                  باشد به قول مهندس کی نژاد که ما بیشتر نیازمند مصرف علم هستیم تا تولید ان

                  دیدگاه


                    روایت تکانآ‌دهنده از زندگی امروز دهه شصتیآ‌ها

                    دوستان گرامی،
                    لطفا" به نوشته های ذیل ، از طرف آقای دکتر مسعود نیلی، که اقتصاد دان برجسته و تراز اول کشور و مشاور رییس جمهور هستند دقت فرمایید...
                    اینها واقعیات کلان و شامل همگان است، و بیانگر وضعیت کلی اقتصاد و وقایعی که در این 10 سال (1384 تا 1394) بر ایران گذشته، می باشد...


                    http://www.entekhab.ir/fa/news/21251...8C%D9%87%D8%A7

                    سخنان مشاور اقتصادی رییسآ‌جمهور درباره عملکرد اقتصادی دولت نهم و دهم بیآ‌شباهت به مرثیهآ‌ای برای متولدین دهه شصت نیست. مسعود نیلی که به مناسبت دومین سالروز انتخاب دولت تدبیر و امید سخن میآ‌گفت، وقتی خواست عملکرد اقتصادی دولت سابق را به تصویر بکشد پای متولدین دهه ٦٠را وسط کشید تا نشان دهد فرصت سوزیآ‌ها بیش از همه سرنوشت کدام نسل ایران را تغییر داد.

                    به گزارش اعتماد، او با طرح این سوال که متولدین دهه ٦٠ به کجا رفتند؟ به درآمد ارزی ٩٥٠ میلیارد دلاری دولت نهم و دهم اشاره کرد و گفت: با این درآمد میآ‌شد برای اینهایی که دهه ٦٠ متولد شده بودند زندگی بهتری ساخت اما از میان آنها یک عده مایوسآ‌شدگان بودند که اصلا وارد بازار کار نشده و افسرده شدند و نابسامانی اجتماعی مثل اعتیاد به دنبالآ‌شان آمد و یک تعداد کثیری با توسعه آموزش عالی دانشجو شدند.

                    او ادامه داد: نتیجه این شد که تعداد دانشجو به نسبت ١٠٠ هزار نفر جمعیت کشور حتی از کشورهایی نظیر انگلستان و فرانسه البته به غیر از امریکا بیشتر است. وی با تاکید بر اینکه صرفا برای ضربهآ‌گیری بازار کار آموزش عالی را توسعه دادیم، تصریح کرد: همآ‌اکنون سه میلیون و ٥٠٠ هزار نفر بیکار در کشور وجود دارد اما همزمان واردکننده نیروی کار از کشور افغانستان هستیم چراکه جوان ما حاضر به انجام کاری نیست که کارگر افغانی انجام میآ‌دهد و میآ‌خواهد در دستگاهآ‌های دولتی وارد شود و این در حالی است که دولت به لحاظ محدودیت منابع مالی به صورت مستقیم امکان ایجاد شغل ندارد و تنها بخش خصوصی است که میآ‌تواند اشتغالزایی کند.

                    نیلی بیان کرد: امروز با انبوهی از جوانان دهه ٦٠ به اضافه آنهایی که بعدا به جمعیت کشور اضافه شدند، مواجهیم که نگران تامین شغل برای آنها هستیم چراکه در غیر این صورت معضل اقتصادی میآ‌تواند به مساله اجتماعی و... تبدیل شود بنابراین اشتغال به عنوان نگرانی اصلی ما مطرح است. او به پنج میلیون دختر مجرد ازدواج نکرده اشاره کرد و ادامه داد: اگر بخواهیم به داستان پدیده ٥ میلیون دختر بازمانده از ازدواج را جامعآ‌تر نگاه کنیم باید به سالآ‌های اول دهه ٦٠ بازگردیم که کشور با یک شوک بزرگ جمعیتی مواجه شد درست برعکس پدیدهآ‌ای که همآ‌اکنون با آن مواجهیم.

                    وی ادامه داد: از آن زمان شکل هرم سنی جمعیت کشور دارای برآمدگی بزرگی بود به طوری که ظرف پنج سال حدود هشت میلیون نفر به جمعیت کشور اضافه شد و این جمعیت در لایهآ‌های سنی به سمت سنین بالاتر حرکت میآ‌کرد که آن موقع پیشآ‌بینی میآ‌کردیم که این جمعیت کثیر در نیمه دوم دهه ٨٠ به سن کار، ازدواج و مسکن برسند. نیلی با بیان اینکه این مساله مورد توجه برنامهآ‌ریزان کشور بود به طوری که برنامه سوم توسعه برای آماده کردن شرایط ایجاد شغل برای جوانان تدوین شد، تصریح کرد: برای تحقق این امر نخستین مساله منابع بود و اینکه چطور میآ‌توان برای این جمعیت کثیر منابعی فراهم و شغل ایجاد کرد؟

                    وی اضافه کرد: به یکآ‌باره در سالآ‌های نیمه دوم دهه ٨٠ اقتصاد کشور همراه با اقتصاد دیگر صادرکنندگان نفت با موهبت مواجه و حجم عظیمی از درآمد حاصل از فروش نفت عاید کشور شد. نیلی خاطرنشان کرد: سال ١٣٧٧ حدود یک میلیون و ٨٠٠ هزار بشکه نفت با قیمت ١٠٤ دلار صادر میآ‌شد و کمترین رکود قیمت نفت در طول دوره بلندمدت تا قبل از دهه ٥٠ بود، اما در سال ١٣٨٤ به یکآ‌باره رکورد درآمد ٧٠ میلیارد دلاری ثبت شد و حجم عظیمی از درآمد حاصل از فروش نفت نصیب کشور شد و همین روند درآمدهای ارزی کشور تا سال ١٣٩٠ ادامه داشت که درآمد حاصل از فروش نفت به ١٥٣ میلیارد دلار رسید. او سپس چنین نتیجه گرفت که با درآمد دولت وقت میآ‌شد برای متولدین دهه ٦٠ زندگی، شغل و مسکن مهیا کرد و باید توجه داشت ما در این سالآ‌ها هم به لحاظ جمعیت جوان کشور و هم به لحاظ منابع در دوره استثنایی به سر میآ‌بردیم و نمیآ‌توان پیشآ‌بینی کرد که مجددا چه زمانی به این منابع دست خواهیم یافت که بتوان کار کرد. او گفت: ٢٠ میلیون و ٣٠٠ هزار نفر شاغل موجود در کشور در سال ١٣٨٤ در سال ١٣٩١ ثابت مانده و در واقع صفر خالص اشتغال کشور بود.

                    درآمدهای ارزی چه شد؟

                    نیلی سپس درباره وضعیت هزینهآ‌کرد درآمدهای ارزی گفت: این مقدار از منابع عملا به حجم عظیمی از واردات تبدیل شد به طوری که از سال ١٣٨٤ تا پایان سال ١٣٩٢ دقیقا ٦/٧١٨ میلیارد دلار واردات کالا و خدمات داشتیم. وی ادامه داد: اقتصادی که از هاضمهآ‌اش واردات حدودا ٢٠ تا ٢٢ میلیارد دلاری عبور میآ‌کرد به یکباره به دنبال عبور ٨٤ تا ٨٥ میلیارد دلار از هاضمهآ‌اش بوده که این امر مسالهآ‌ساز است و علاوه بر ایجاد نابسامانیآ‌های اقتصادی نابسامانیآ‌های اجتماعی و حتی فرهنگی در جامعه ایجاد میآ‌کند. وی با اشاره به اینکه دولت درآمد ارزی خود را به بانک مرکزی میآ‌فروشد و بانک مرکزی ریال را در اختیار دولت قرار میآ‌دهد و ارز صرف واردات میآ‌شود، افزود: بودجه جاری ٢٣ هزار میلیارد تومانی سال ١٣٨٤ تا ١٣٩٢ به ١٢٠ هزار میلیارد تومان رسید و همآ‌اکنون با مشکل بزرگی مواجهیم که چطور هزینهآ‌های جاری کشور را تامین کنیم؟نیلی اضافه کرد: سال ١٣٨٤، هفتآ‌هزار میلیارد تومان و سال ١٣٨٥، ١٤ هزار میلیارد تومان ١٠٠ درصد رشد درآمد عمرانی بودجه را شاهد بودیم که متکی به درآمد نفت بود و این مقدار درآمد بیآ‌محابا وارد اقتصاد شد با توجه به اینکه میآ‌دانستیم از بیرون در معرض تهدید هستیم.

                    رکورد واردات در سالآ‌های ٨٩ شکست

                    وی ادامه داد: رکورد اقتصاد واردات کشور در سالآ‌های ١٣٨٩ و ١٣٩٠ به ثبت رسید به طوری که در سال ١٣٨٩میزان واردات ٩٥ میلیارد دلار و در سال ١٣٩٠ به ٩٣ میلیارد دلار رسید و درست در زمانی که اقتصاد ما بسیار به واردات و بودجه به نفت وابسته و حجم نقدینگی در اقتصاد افزایش یافته بود، دشمنان تحریم را به ما تحمیل کردند و نتیجه آن این شد که به یکآ‌باره حجم واردات با محدودیت شدید مواجه شد و در نتیجه دلار از هزار تومان به سه هزار تومان افزایش یافت. مشاور اقتصادی رییسآ‌جمهور تصریح کرد: بودجه عمرانی ٢٩ هزار میلیارد تومانی سال ١٣٩٠ به ١٥ هزار میلیارد تومان در سال ١٣٩١ رسید که این فاصله، بدهی دولت به پیمانکاران بود چرا که پیمانکاران به اتکای اینکه دولت بودجه عمرانی میآ‌دهد از بانکآ‌ها تسهیلات دریافت کردند و به علت اینکه دولت به تعهدش عمل نکرد آنها هم نتوانستند بدهی خود را به بانکآ‌ها پرداخت کنند و همین امر مطالبات معوقه را ایجاد کرد و بدهی دولت را به وجود آوردند به طوری که حجم تعهدات دولت بهآ‌شدت افزایش یافت و منابع به یکآ‌باره با کاهش مواجه شد و دولت به یک بدهکار بزرگ تبدیل شد.

                    درآمد نفتی به ٢٥ میلیارد دلار میآ‌رسد

                    مسعود نیلی سپس به وضعیت موجود اشاره کرد و گفت در حالی که درآمد نفتی و گازی در سال ١٣٩٠ صادرات ١١٨ میلیارد دلاری بود، بررسیآ‌ها نشان میآ‌دهد امسال به سختی این میزان صادرات به ٢٥ میلیارد دلار میآ‌رسد. وی افزود: در سال ١٣٩٠، ٣/٢ میلیون بشکه نفت به قیمت ١٠٥ تا ١٠٨ دلار بود و همآ‌اکنون یک میلیون بشکه نفت خام به قیمت ٦٠ دلار صادر میآ‌شود که اگر نسبت بگیریم حدود ٢٥ درصد کاهش را شاهد هستیم.

                    تورم دورقمی فراموش شده است

                    او با تاکید بر اینکه هر چند رسیدن نرخ تورم به ١٥ درصد کار بزرگی است اما رضایتآ‌بخش تلقی نمیآ‌شود، ادامه داد: نرخ تورم در سال ١٣٨٩ به ٤/١٢درصد، در سال ١٣٩٠ به ٥/٢٠ درصد، در سال ١٣٩٢ به ٣/٣١ درصد و در پایان مردادماه سال ١٣٩٢ به ٤٣ درصد رسید به طوری که هر سال ١٠ واحد درصد که در تاریخ اقتصاد کشور سابقه نداشت به نرخ تورم اضافه شد. او گفت: تعداد کشورهایی که تورم دورقمی دارند به انگشتان دو دست نیز نمیآ‌رسد. وی با بیان اینکه رکود تورمی ایجاد شده در سالآ‌های ١٣٩١ و ١٣٩٢ در تاریخ اقتصاد کشور بیآ‌سابقه است، اظهار کرد: اعتمادی که به دولت ابراز شد رابطه بین اقتصاد و سیاست را نشان میآ‌دهد به طوری که در ٢٤ خرداد که انتخابات برگزار شد آمار نوسانات نرخ ارز را داشتیم اما در ابتدای تیرماه سال ١٣٩٢ و قبل از شروع کار دولت نرخ ارز ثابت شد و این مهم به علت خوشآ‌بینی به آینده شکل گرفت و باعث شد بازار ارز ثابت شود.

                    پشت صحنه اقتصاد را بعدا بازگو میآ‌کنیم

                    نیلی سپس درباره تصمیمات اقتصادی دولت نیز توضیحی کلی ارایه کرد و گفت: با برطرف شدن محدودیتآ‌ها، پشت صحنه تصمیمآ‌گیریآ‌های اقتصادی را نشان خواهیم داد.نیلی تاکید کرد: با توجه به اینکه در سطح ملی در مقطع حساسی به سرمیآ‌بریم و باید به خاطر مذاکرات، اقتصاد کشور را قوی کنیم و آنجایی که میآ‌توانیم در مذاکرات از موضع قدرت وارد شویم. وقتی محدودیتآ‌ها برطرف شود پشت صحنه تصمیمآ‌گیریآ‌های اقتصادی را نشان خواهیم داد که چطور با درآمد ٢٥ میلیارد دلاری اقتصاد کشور را اداره کردیم که البته بسیار سخت است.
                    گشتی در لاله زار
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

                    دیدگاه


                      دولت احمدی نژاد چگونه زندگی دهه شصتی ها را سیاه کرد؟

                      همان متن خبر :

                      http://www.entekhab.ir/fa/news/212565

                      مسعودنیلی: روزی، پشت صحنه ها را خواهم گفت
                      دولت احمدی نژاد چگونه زندگی دهه شصتی ها را سیاه کرد؟
                      .
                      .
                      .
                      و تکرار خبر در سایت دیگر:
                      http://tabnak.ir/fa/news/513141/%D8%...8C%D9%87%D8%A7

                      ================================================== ================================================== ==






                      نوشته اصلی توسط saeedbordbar
                      دکتر مسعود نیلی؟!!!!!!
                      لطفا بحثای سیاسیتون رو توی همون موضوع بمب ساعتی احمدینژاد بزارید اتفاقا بازدیدشم بسیار بالاست
                      من ضعف مدیریت احمدی نژاد رو قبول دارم ولی از این همه سیاه نمایی تعجب میکنم...بلاخره یک مرکز آمار (درست یا غلط) داریم! نمیشه که هر کسی بیاد........
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105383.0

                      دکتر مسعود نیلی، ؟؟؟ هر کسی بیاد....؟؟؟

                      ظاهرا" بدون جستجو و تحقیق اظهار نظر نمودید؟!
                      اطلاعات اصیل و دقیق از وضعیت اقتصادی ایران، نزد ایشان است و مطالب ایشان ، اقتصادی و صنعتی است نه "سیاسی صرف".


                      مسعود نیلی:
                      https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85...8C%D9%84%DB%8C


                      مسعود نیلی مشاور رئیسآ‌جمهور در امور اقتصادی، دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، استاد دانشگاه صنعتی شریف؛رییس موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی(ریاست جمهوری) و یکی از اقتصاددانان ایرانی است. او ۳ سال در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی معاون سازمان برنامه و بودجهٔ ایران بود.

                      او از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۰ رئیس دپارتمان اقتصاد دانشکدهٔ مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف بوده است. این یعنی ایشان از برجسته ترین اقتصاد دانان ایران است.

                      از او تا کنون ۷ جلد کتاب و تعداد زیادی مقاله در حوزهآ‌های مختلف اقتصاد کلان و اقتصاد سیاسی منتشر شده است. از کتابآ‌های منتشرشده او میآ‌توان اقتصاد ایران، اقتصاد ایران ومعمای توسعه نیافتگی، تجربه توسعه صنعتی در جهان را نام برد. زمینه علمی مورد علاقه او اقتصاد سیاسی و اقتصاد کلان است.

                      نیلی جزء تیم اقتصادی حسن روحانی پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ایران بوده است.[۱][۲] حسن روحانی چندی بعد از تشکیل هیئت دولت نیلی را به عنوان مشاور اقتصادی رئیس جمهور منصوب کرد.

                      ================================================== ================================================== ====

                      http://www.eghtesadonline.com/fa/profile/16

                      دانشگاه صنعتی شریف

                      مسعود نیلی از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۰ رئیس دپارتمان اقتصاد دانشکدهٔ مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف بوده است. از او تا کنون ۷ جلد کتاب و تعداد زیادی مقاله در حوزهآ‌های مختلف اقتصاد کلان و اقتصاد سیاسی منتشر شده است. از کتابآ‌های منتشرشده او میآ‌توان اقتصاد ایران، اقتصاد ایران ومعمای توسعه نیافتگی، تجربه توسعه صنعتی در جهان را نام برد. زمینه علمی مورد علاقه او اقتصاد سیاسی و اقتصاد کلان است.


                      تحصیلات



                      کارشناسی مهندسی سازه، دانشگاه صنعتی شریف، ۱۳۵۹
                      کارشناسی ارشد طراحی سیستمآ‌های اقتصادی، دانشگاه صنعتی اصفهان، ۱۳۶۴
                      دکتری اقتصاد، دانشگاه منچستر انگلستان ۱۳۷۴


                      سابقه کاری

                      او ۳ سال در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی معاون سازمان برنامه و بودجهٔ ایران بود. پس از آن در تهیه و تدوین اولین و سومین برنامهٔ ۵ سالهٔ توسعهٔ کشور ایفای نقش کرد.

                      او مدتی نیز در رأس شورای اقتصاد کشور مشغول به کار بود. در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی مجدد به عنوان معاون سازمان برنامه و بودجه و سرپرست کمیتهٔ خصوصیآ‌سازی برگزیده شد.

                      او همچنین رئیس موسسه عالی پژوهش در برنامه ریزی و توسعه و استاد این موسسه بودهآ‌است.

                      از مهمترین فعالیتهای او میآ‌توان به تدوین سند استراتژی توسعه صنعتی کشور در زمان وزارت اسحاق جهانگیری در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی در سال ۱۳۸۲ نام برد.

                      کتب منتشر شده

                      ارزیابی پیامدهای اصلاح نظام یارانه انرژی
                      دولت و رشد اقتصادی در ایران
                      اقتصاد ایران و معمای توسعه نیافتگی
                      جغرافیای اقتصادی - صنعتی کشورهای منتخب جهان
                      اقتصاد و عدالت اجتماعی
                      مبانی اقتصاد
                      استراتژی توسعه حوزه های صنعتی
                      اقتصاد ایران
                      تجربه توسعه صنعتی در جهان
                      استرانژی توسعه صنعتی کشور

                      گشتی در لاله زار
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

                      دیدگاه


                        پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

                        دکتر مسعود نیلی؟!!!!!!
                        لطفا بحثای سیاسیتون رو توی همون موضوع بمب ساعتی احمدینژاد بزارید اتفاقا بازدیدشم بسیار بالاست
                        من ضعف مدیریت احمدی نژاد رو قبول دارم ولی از این همه سیاه نمایی تعجب میکنم...بلاخره یک مرکز آمار (درست یا غلط) داریم! نمیشه که هر کسی بیاد........
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105383.0

                        هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

                        دیدگاه


                          پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

                          دوست عزیز کدام سیاه نمایی .ساده ترین نمونه اش گم شدن همین دکل نفتی ، این قضیه رو که دیگه همه مسئولین دارند تایید می کنند حتی مسئولین رده بالا که ربطی هم به کابینه دولت ندارند.تازه این نمونه کوچکترینش هست .جالبه ما 8 سال با عراق جنگیدیم آن همه شهید دادیم ، رفتن برای ایران و مردم ایران ،صدمه ای که از لحاظ اقتصادی تو 8 سال مدیریت این آقا به مردم و کشور خورد،زمان 8 سال جنگ نخوردیم . همین امروز شبکه تلویزیونی شما داشت شمال کشور رو نشان می داد که شاکی بون می گفتند زمین های نشاء برنج ما تمام خشک شده چرا که دولت فعلی ( دولت روحانی )به ما آب نمیده و همین طور اجازه حفر چاه هم به ما نمی دهند .به نظر من حق با دولته وقتی آب برای آشامیدن مردم هم نمونده ،بیای آب رو بدی با واسه کاشت برنج که بیشترین مصرف آب رو تو کشاورزی داره. همه این ها به خاطر سوء مدیریت در زمان آقای احمدی نژاد است چرا که وقتی بدون مدیریت در زمان ایشان مجوز حفر چاه داده می شد حالا باید بکشیم وضعیت آب آنقدر متاسفانه وخیم شده که هیچ مسئولی از ترس به هم ریختن مملکت هیچی نمیگه.
                          ایشون تو اون 8 سال از لحاظ اقتصادی فاجعه به بار آورد، از لحاظ سیاست خارجی فاجعه به بار آورد .

                          دیدگاه


                            پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

                            واقعا اوضاع جامعه و زندگی ما تاسف بار هست :cry:
                            8سال مملکت دست یه مشت دزد و از خدابیخبر بوده
                            اونوقت ادعاشون میشد پاکترین دولت هستن:angry: :angry: :angry: :angry:
                            واقعا تاسف بار هست...

                            دیدگاه


                              پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

                              من کارشناس این مسائل نیستم فقط خواهش میکنم این صحبت ها رو جای خودش بگید و از موضوع فاصله نگیرید
                              هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

                              دیدگاه


                                پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

                                سلام به همگی
                                کتابی مفید برای دانشجویان
                                s3.picofile.com/file/8196841234/What_To_Do_Instead_of_Going_University_sea.pdf.htm l
                                :smile:
                                برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                                http://hosseinwalkingday.com

                                دیدگاه

                                لطفا صبر کنید...
                                X