دوستان و حضرات گرامی صحبت از درآمد شد لازم دونستم داستانی برات تعریف کنم ...
...
...
خوب کی حالا راه درست رو رفته ؟
[glow=red,2,300]خوب اگه هدف شما از درس خوندن فقط و فقط پول بوده . صد در صد شما راه اشتباه رو رفتید .[/glow]
چیز های دیگه ای هم غیر از پول هست که آدم رو جذب علم یا فن می کنه ، مثلا من وقتی یک دستگاه می سازم یک احساس بسیار خوب بهم دست می ده حسی اعم از اینکه تونستم یک کار فنی بکنم ، اینکه تونستم یک چیزی خلق کنم ، اینکه تونستم برای جامعه ام مفید باشم ، اصلا بعضی اوقات خود علم و یاد گرفتن به خودی خود هدف قرار می گیره بدون اینکه در کنارش هدف دیگه ای باشه!
دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
دوستانی که سرمایه آزاد اضافی دارن . الان بهترین زمان برای [glow=red,2,300]بورس [/glow]هستش.
البته به شرط اینکه با گاهی یا مشورت وارد شوید.
از چند جنبه بورس بهتر خواهد شد:
1- رفتن آقای احمدی نژاد و ورود آقای روحانی ( با سیاست های اعلامی اقتصادی ایشان )
2- بحث بهتر شدن روابط 5+1 و کاهش تحریم ها
3- کساد شدن نسبی بازار طلا ، ارز و مسکن و بالتبع ورود سرمایه هایی که از اونجا خارج شده به بورس
بورس از قبل از انتخابات تا الان رشد خوبی کرده و به نظر می رسه مجددا رشد دیگری ( چه در بلند مدت و چه در کوتاه مدت ) دوباره داشته باشه
دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
یه چیز بهتر از بورس و کاسبی و دلالی و ...
یه دعایی هست تحت این عنوان : " دستور شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی برای وسعت رزق "
این رو از دست ندید -
دوستانی که سرمایه آزاد اضافی دارن . الان بهترین زمان برای [glow=red,2,300]بورس [/glow]هستش.
البته به شرط اینکه با گاهی یا مشورت وارد شوید.
از چند جنبه بورس بهتر خواهد شد:
1- رفتن آقای احمدی نژاد و ورود آقای روحانی ( با سیاست های اعلامی اقتصادی ایشان )
2- بحث بهتر شدن روابط 5+1 و کاهش تحریم ها
3- کساد شدن نسبی بازار طلا ، ارز و مسکن و بالتبع ورود سرمایه هایی که از اونجا خارج شده به بورس
بورس از قبل از انتخابات تا الان رشد خوبی کرده و به نظر می رسه مجددا رشد دیگری ( چه در بلند مدت و چه در کوتاه مدت ) دوباره داشته باشه
با سلام
توجه دوستان را به چند نکته جلب می نمایم:
1- شاخص بورس از 55000 بالاتر رفت و نسبت به یک سال قبل بیش از 50% صعود نموده
2- کشور در شرایط رکود تورمی قرار دارد
( یعنی هم رشد اقتصادی نداریم و رشد صنعتی نداریم و اشتغال رو به کاهش است و خرید مردم کاهش یافته و.... = رکود
( و از طرف دیگر گروه محصولات غذایی و مسکن و پوشاک و کالای صنعتی و مواد اولیه و همه چیز گرانتر شده و ... = تورم
3- ارزش ریال در مقابل ارزهای اصلی دنیا و درمقابل طلا، کاهش 2 تا 3 برابری داشته ( هر 1 دلار از 1000 تومان به 3500 و اخیرا به 3000 تومان رسیده
4- درآمد 20 میلیون نفر شاغل حقوق بگیر ، نتوانسته افزایش یابد ( چون پول واقعی موجود نیست که اضافه حقوق داده بشه )
5- نقدینگی ایجاد شده توسط دولت از 84 تا 92 ، 7 برابر افزایش یافته و عامل اصلی این گرانی هاست.
6--.....
تحلیل واقعی شرایط بورس این است:
مثل مسکن و مثل طلا و ارز ، بیش از 50% حباب درون آنهاست و آن حباب روزی خواهد ترکید.
( و آن روز بسیار نزدیک است )
چون گران شدن سهام به معنی گران شدن کالا و خدمات آن شرکتهای بورسی است که نمی تواند بیش از این ادامه داشته باشد.
آیا گران شدن سهام معادن و فلزات، باعث گرانی آهن آلات و فولاد و مس و روی و آلومینیم و سیمان و گچ و ماسه و ...، نخواهد شد؟
آیا گران شدن سهام صنایع غذایی باعث گران شدن شیر و ماست و پنیر و و پروتئینی و ... نخواهد شد؟
آیا گران شدن سهام ساختمانی و بانکها باعث گرانی مسکن نخواهد شد؟
اکنون در بالاترین قیمتهای سهام قرار داریم و با مستقر شدن دولت جدید و تغییر سیاستهای اقتصادی
و سعی در حل این "مسایل و مشکلات ایجاد شده در دولت م.ا.ن." ، شرایط تغییر خواهد نمود و
یک یا دو بازار از میان چند بازار - بورس - مسکن - طلا و ارز- خودرو ، حبابش تخلیه خواهد شد.
با سپاس
گشتی در لاله زار
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0
بله صحبت های ایشون تایید میشه
بورس یه حباب بزرگ هست فعلا که به زودی میترکه و وقتی بترکه حتی از وضعیت قبلی خودش هم بدتر میشه چون خیلی ها از بورس شکست میخورن و ضرر میبینن
طلا با توجه به وضعیت نفت و دلار به نظر نمیاد تو ایران نه کاهشی و نه افزایشی فعلن داشته باشه البته نوسان داره که برای خبره های نوسانگیری پولسازه نه من و شما
دلار هم همش ریسکه ممکنه به احتمال 60 ببری ممکنه به احتمال 40 ببازی
مسکنم من نمیدونم ولی همه میگن حبابش میترکه
پس عقلانی ترین کار خوابوندن تو بانکه - البته اگه تحلیل بازار بلدی که هیچ ولی بلد نیستی سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن
خدایان تحلیل های تکنیکی و ...... زیر تحلیل ارز و بازار ایران زاییدن-- هیشکی نمیدونه چی به چیه
یکی میاد یه نطق میکنه 1000 واحد تو یه شب پول مملکت بالا پایین میشه!!!
این که گفته میشه الان در بازار بورس [glow=red,2,300]حباب [/glow]هست رو من قبول ندارم .
دلیل شما برای اینکه این رو می فرمایید چیه؟
خوب اگر ارزش ذاتی یک سهم رو در نظر بگیرید ، در حال حاضر برای خیلی از شرکت ها می بینید که از قیمتی که الان دارن بیشتر هستش. خوب این چطور ممکنه حباب باشه؟
خیلی ساده بگم : شما فکر کنید یک شرکت الان اعلام ورشکستگی می کنه و می خوان درش رو ببندن . اون وقت به ازای هر سهام 110 تومانی این شرکت 200 تومان به سهامدارای اون شرکت می دن . خوب این چجور حبابی هست . حباب وقتی هست که NAV یک شرکت کمتر از قیمت روز اون باشه . نه برابر . نه بیشتر.
من دقیقا عکس این عقیده رو دارم ، در 8 سال گذشته قیمت خیلی از سهام ها بخاطر مسائل خاص پایین مونده و رشد نکرده که هیچ ضرر رسان هم بوده و الان که اوضاع در حال بهبود هست این قیمت ها به جای اول خودشون بر خواهند گشت.
شما قیمت سهم ها رو از 2 ماه قبل از انتخابات مقایسه کنید ببینید روند تغییر قیمت ها چطور بوده؟
در مورد[glow=red,2,300] قیمت موارد مختلف و قیمت سهام[/glow] باید خدمتتون عرض کنم که تقریبا برعکسه . یعین وقتی قیمت مسکن بالا میره شرکت هایی که در زمینه مسکن کار می کنن سودشون بیشتر می شه و قیمت سهامشون هم بالا میره . و این طور نیست که قیمت سهام قیمت زمین رو تعیین کنه.
در مورد [glow=red,2,300]بانک [/glow]هم باید خدمتتون عرض کنم که درسته بانک یک سود پیوسته و مدام میده و این برای کسی که تمایلی به ریسک نداره خوبه و لی کسی که ریسک می پذیره بورس براش بهتره. و البته در بورس هم هستند شرکت هایی که آهسته و پیوسته می روند ( شبیه بانک ها ) یا شرکت هایی که ریسک پذیری بالاتری دارن
[glow=red,2,300]یا علی[/glow]
این که گفته میشه الان در بازار بورس [glow=red,2,300]حباب [/glow]هست رو من قبول ندارم .
دلیل شما برای اینکه این رو می فرمایید چیه؟
خوب اگر ارزش ذاتی یک سهم رو در نظر بگیرید ، در حال حاضر برای خیلی از شرکت ها می بینید که از قیمتی که الان دارن بیشتر هستش. خوب این چطور ممکنه حباب باشه؟
خیلی ساده بگم : شما فکر کنید یک شرکت الان اعلام ورشکستگی می کنه و می خوان درش رو ببندن . اون وقت به ازای هر سهام 110 تومانی این شرکت 200 تومان به سهامدارای اون شرکت می دن . خوب این چجور حبابی هست . حباب وقتی هست که NAV یک شرکت کمتر از قیمت روز اون باشه . نه برابر . نه بیشتر.
من دقیقا عکس این عقیده رو دارم ، در 8 سال گذشته قیمت خیلی از سهام ها بخاطر مسائل خاص پایین مونده و رشد نکرده که هیچ ضرر رسان هم بوده و الان که اوضاع در حال بهبود هست این قیمت ها به جای اول خودشون بر خواهند گشت.
شما قیمت سهم ها رو از 2 ماه قبل از انتخابات مقایسه کنید ببینید روند تغییر قیمت ها چطور بوده؟
در مورد[glow=red,2,300] قیمت موارد مختلف و قیمت سهام[/glow] باید خدمتتون عرض کنم که تقریبا برعکسه . یعین وقتی قیمت مسکن بالا میره شرکت هایی که در زمینه مسکن کار می کنن سودشون بیشتر می شه و قیمت سهامشون هم بالا میره . و این طور نیست که قیمت سهام قیمت زمین رو تعیین کنه.
در مورد [glow=red,2,300]بانک [/glow]هم باید خدمتتون عرض کنم که درسته بانک یک سود پیوسته و مدام میده و این برای کسی که تمایلی به ریسک نداره خوبه و لی کسی که ریسک می پذیره بورس براش بهتره. و البته در بورس هم هستند شرکت هایی که آهسته و پیوسته می روند ( شبیه بانک ها ) یا شرکت هایی که ریسک پذیری بالاتری دارن
[glow=red,2,300]یا علی[/glow]
اول باید بگم من تاحالا تجربه مستقیم فعالیت تو بورس رو نداشتم ولی اخبار و تحلیل های اکثر سایت ها و بجه ها رو میخونم
دوست قبلیمون هم در مورد بورس نکاتی گفتن که درسته بنابر این دلایل ایشون به نوبه خود کافیه و همه هم همین رو میگن
یعنی بورسی که تو این اوضاع اقتصادی و فقط با انتخاب ریاست جمهوری یه دفه میکشه بالا یعنی چی؟
خوب معلومه یعنی تقاضای زیاد در این اوضاع
در مورد مسکن این قضیه ای که گفتم نظر یه عده ای هست که به این زودی اتفاق نمی افته یعنی بعد از شکست بورس مردم از بورس میان بیرون و احتمال میان تو مسکن یا ممکنه نیان بستگی داره به اوضاع اون زمان که وضعیت به چه شکل باشه ! اگه دباره بریم تو فاز تهدید و جنگ روانی و... خوب سرمایه میره دوباره به ارز و احتمالا طلا
ولی اکثریت رو شکست بورس تاکید دارن به دلایلی که گفته شد- من یه تحلیل خیلی قشنگ چند وقت پیش خوندم سعی میکنم پیداش کنم بهتون لینک بدم
ولی اکثریت رو شکست بورس تاکید دارن به دلایلی که گفته شد- من یه تحلیل خیلی قشنگ چند وقت پیش خوندم سعی میکنم پیداش کنم بهتون لینک بدم
خیلی متشکر
البته تحلیل تخصصی و دقیق بذارید.
خوب اشکالی هم نداره اگر واقعا بورس در حال ویران شدن باشه آدم عاقل کسی هست که به حرف درست و منطقی گوش بده و به موقع خودش رو از افتادن در چاه نجات بده ! ( تعصب بی جا = حماقت = بدبختی من!!!! )
البته حتی اگر تحلیل منطقی هم نباشه باز هم باید کمی بهش گوش داد!!!!! چرا؟چون که ممکنه این حرف به نظر من اصولی نیاد ولی ممکنه به نظر اکثریت جامعه درست بیاد و بعد .... (از این نظر منطقی هم می شود!)
خیلی متشکر
البته تحلیل تخصصی و دقیق بذارید.
خوب اشکالی هم نداره اگر واقعا بورس در حال ویران شدن باشه آدم عاقل کسی هست که به حرف درست و منطقی گوش بده و به موقع خودش رو از افتادن در چاه نجات بده ! ( تعصب بی جا = حماقت = بدبختی من!!!! )
البته حتی اگر تحلیل منطقی هم نباشه باز هم باید کمی بهش گوش داد!!!!! چرا؟چون که ممکنه این حرف به نظر من اصولی نیاد ولی ممکنه به نظر اکثریت جامعه درست بیاد و بعد .... (از این نظر منطقی هم می شود!)
وقتی این آقای کلید ساز اومد به محض اینکه اسمش از تو جیب ## زد بیرون بعض ها گفتن که این ملت میرن سمت بورس و.. و رفتن سهام خریدن!! و همینم شد چون این عاغای مچکریم انقدر کلید کلید کرد که مردم (همیشه شوت) ما فکر کردن وای خدا دیگه به سال نشده تو خوشبختی و .. غلط میزنیم پس نون تو بورسه و..
و همینم شد یهو تقاضا برای بورس زیاد شد کشید بالا و اونایی که رفتار ملت رو پیشبینی کره بودن برد کردن و تا الان هم از بورس خارج شدن چون سودشون رو کردن- حالا نزدیکان روحانی کم کم طبق معمول دارن روضه ایران رو میخونن که این مملکت از اونی که ما فکر میکردیم داغون تره!!!
پس نتیجه چی میشه!!!؟
فقط کافیه یه ماه صبر کنی
وقتی این آقای کلید ساز اومد به محض اینکه اسمش از تو جیب ## زد بیرون بعض ها گفتن که این ملت میرن سمت بورس و.. و رفتن سهام خریدن!! و همینم شد چون این عاغای مچکریم انقدر کلید کلید کرد که مردم (همیشه شوت) ما فکر کردن وای خدا دیگه به سال نشده تو خوشبختی و .. غلط میزنیم پس نون تو بورسه و..
و همینم شد یهو تقاضا برای بورس زیاد شد کشید بالا و اونایی که رفتار ملت رو پیشبینی کره بودن برد کردن و تا الان هم از بورس خارج شدن چون سودشون رو کردن- حالا نزدیکان روحانی کم کم طبق معمول دارن روضه ایران رو میخونن که این مملکت از اونی که ما فکر میکردیم داغون تره!!!
پس نتیجه چی میشه!!!؟
فقط کافیه یه ماه صبر کنی
این قسمتش یه واقعیته تلخه و خنده دار
کم کم طبق معمول دارن روضه ایران رو میخونن که این مملکت از اونی که ما فکر میکردیم داغون تره!!!
تو فرهنگ ما بچه جنوب شهریا میگن دبه! بعضی ها هم میگن 10be.
اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش
عزیزان میدونید ایران رتبه 10 از فرار مغزها در بین همه ی کشورها داره؟
ایران چیکار کرده واسه ما دانشجویان ؟؟؟؟؟!!!!!!! هیچی جز هزینه سنگین دانشگاه و اینجور چیزآ برا ما گزاشته؟؟؟؟!!!
در کل دوستان اینجا، اونایی که علم دارن و مثل ماها در جستجوی علم هستن و در کل تو این زمینه ها هست ،درآمد بالایی نیست ،اینجا پول تو دلالی و رشوه خوری و نمیدونم تو کارهایی هست که اصلا نیاز به داشتن علم و اینا نداره ،
مثلا دوسته همسن من 6 سال پیش درس و گزاشت کنار الان میلیونر شد،ولی من درس و کنار نزاشتم و الان 400 هزارتومن بدهکاری دارم،(در شرایط مساوی هستیم)
پیشنهاد من به شما ،حالا اگه کاری دارین و از درآمدتون راضی هستین ،ایشالا که زندگیتون خوب بگزره،اگه دارین درس میخونین و خیلی فعالین تو رشتتون،و از دیدن این دوستانی که درس و گزاشتن کنار و پولدار شدن حرصتون درمی آد که چرا شما اینطوری هستین،اگه تو این مرحله هستین ،فعال تر شین و سنگین تر به درستون ادامه بدید و خوب بفهمین و بخونین و خودتون رو برای رفتن از ایران آماده کنید،چون خارج از ایران به این علمی که دارین بها میدن.
مثل استاد ما که دکتری برق و داره نباشین که دوستش واسه ادامه تحصیل رفت امریکا و داره ماهیانه اونقدر دلار پول میگیره و درس میخونه ولی به استاد ما الان 5 ساله که میخان 5 میلیون بدن ولی هنوز ندادن.
در کل همین دیگه.
به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
دیدگاه