اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاغل پردرآمد در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشاغل پردرآمد در ایران

نوشته اصلی توسط ariane
    وَاللَّهُ یَرْزُقُ مَنْ یَشَاءُ به غیرِ حِسَابٍ(بقره/212).

اِنَّ اللَّهَ یَرْزُقُ مَنْ یَشَاءُ به غیرِ حِسَابٍ(آل عمران/37)

لِیَجْزِیَهُمُ اللَّهُ أَحْسَنَ مَا عَمِلُوا وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ یَرْزُقُ مَنْ یَشَاءُ به غیرِ حِسَابٍ

[اینآ‌گونه عمل میآ‌کنند] تا خدا آنان را بر [پایه] نیکوترین عملی که انجام دادهآ‌اند پاداش دهد ، و از فضلش برای آنان بیفزاید ، خدا به هر که بخواهد بیآ‌حساب روزی میآ‌دهد(نور/38)
    سلام

دقیقا" معنی این بخش از آیه چیست؟ " مَنْ یَشَاءُ"

معنی 1: شخصی را که خدا بخواهد و مورد نظر خداوند باشد = خدا به "هر که خدا او را بخواهد" بیآ‌حساب روزی میآ‌دهد
    معنی 2: هر شخصی که از خدا روزی بخواهد = خدا به "هر که روزی را بخواهد" بیآ‌حساب روزی میآ‌دهد

اگر معنی اول باشد، یعنی تلاش اشخاص چندان راه به جایی نخواهد برد و خداوند به شخص مورد نظر خود روزی بی حساب می دهد.
    اگر معنی دوم درست باشد، که باید شرایط در جامعه جور دیگری بوده باشد که نیست. بنا براین این معنی درست نیست ( از حرکت ضمه روی "ءُ" هم همین بر می آید که ضمیر خداوند است.

================================================== ==============================================

تفسیر:
    http://www.askquran.ir/thread25043.html

================================================== =============================

و اما در کشور رانت خیز ایران ، بدون بهره گیری از رانتهای آنچنانی، یا وراثت یا دزدی های کلان، راه چندانی برای صعود مالی عظیم وجود ندارد.

شما تعداد کسانی را که در ایران با خلاقیت و نوآوری، صعود کرده اند ، شمارش کنید، در مقابل رانت و اتصال به قدرت، چیزی نخواهد بود.....

================================================== =============================

مثلا"
    در ایران :

تعداد تحصیلکرده های ممتازی که به مراتب بالای اقتصادی( 100 یا 500 شرکت اول کشور ) رسیده اند را بشمارید!!!! ( جواب : نزدیک به صفر )

ولی آمریکا:
    HP
    INTEL
    MICROSOFT
    DELL
    CISCO
    FACEBOOK
    ORACLE
    AT&T
    AMD
    TEXAS INSTRUMENTS
    ANALOG DEVICES
    SUN MICRO SYSTEMS
    GOOGLE
    YAHOO
    EBAY
    AMAZON
    ..................

و صدها شرکت دیگر که موسسان آن تحصیکرده های تراز اول دانشگاههای ممتاز بوده اند...

با درود

================================================== =================

این مصداق دقیقتری برای ایران است

هر که افزون گشت سیم و زرش زر نباریده زآسمان به سرش
    از کجا جمع کرده این زر و مال یا خودش دزد بوده یا پدرش...

والسلام

================================================== ==========

گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
      وقتی راننده رئیس بانک مرکزی تکلیف اقتصاد مملکت را روشن می کند

http://www.eghtesadeiranonline.com/v...qop8.ala2.html

http://www.eghtesadeiranonline.com/v...qos8.ala2.html

سیدعبدالجوادموسوی
      یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۱۱
      کد مطلب: 196540

فعلا که موفق نیستم اما من به عنوان یک سرباز بسیجی در جبهه اقتصادی کار میآ‌کنم. شانسآ‌هایی بوده که خدا در اختیارم گذاشته و از آنآ‌ها استفاده کردهآ‌ام. حداقل سه یا چهار بار هم ورشکسته شدهآ‌ام. بنده در دوران سربازی راننده رییس بانک مرکزی وقت بودم. در آنآ‌زمان هم توانستم به کشورم کمک کنم و روزانه 20 میلیون دلار را میآ‌بردم بیرون در بازار میآ‌فروختم تا قیمت ارز در بازار نوسان نداشته باشد آن موقع هر دلار 300 تومان بود و زمزمه افزایش قیمت آن مطرح بود.

این فراز درخشان و حیرت انگیز برگرفته از سخنان درخشان ترین چهره سیاسی، فرهنگی، ورزشی و اقتصادی سال های اخیر جناب بابک زنجانی است که معمولا در رسانه ها از او با عنوان ب- ز یاد می شود. این بزرگوار مصاحبه مفصلی انجام داده است با یکی از سایت های خبری که من فقط پاسخ ایشان را به سئوال آخر در این جا ذکر کردم. مابقی مصاحبه نه این که ارزش نداشت، خیر. همه سخنان ایشان برخلاف اباطیلی که بنده و امثال بنده می نویسیم با ارزش است و قابل اعتنا. اما از آن جایی که بنده هیچ اطلاعی از اقتصاد ندارم و برای شمردن یک دسته اسکناس صد هزار تومنی کلی به زحمت می افتم از حرف های ایشان چیزی سر در نیاوردم.

این شد که فقط به نقل همین چند خط اکتفا کردم. این پاسخ را ایشان به این سئوال داده اند که شما رمز موفقیت خود را در چه می دانید؟ البته همین چند خط کافی بود تا من از زندگی سیر شوم و به قول آن دوست قدیمی از خدا بخواهم که : سیلی، زلزله ای ، جنگی، چیزی بفرستد و ما را از این وهم و وهنی که زنگی نام است خلاصی بخشد. وقتی راننده رئیس بانک مرکزی تکلیف اقتصاد یک سرزمین باستانی و پهناور را مشخص می کند نوشتن و انتقاد و دلسوزاندن مضحک ترین کارهاست.
      و این جور موقع هاست که با خودم می گویم دم صادق هدایت گرم که خودش را علاف این خیمه شب بازی نکرد و وقتی فهمید ماجرا از چه قرار است یک لحظه هم معطل نماند و...فاتحه. بیچاره موسی غنی نژاد لیبرال، بیچاره فریبرز رئیس دانای سوسیالیست. بندگان خدا می نشینند و هی تئوری می بافند غافل از آن که باید در این سرزمین به جای خواندن واندیشیدن همه همت خود را به کار گیری تا به مقام و منزلت راننده ریاست بانک مرکزی برسی تا بتوانی در امور مملکتی موثر واقع شوی. حالا می فهمم آن حکیمی که گفت:

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز
      تا داد خود از مهتر و کهتر بستانی

با که گفت و چه گفت.

//================================================== =============================================

پ.ن:

اگر حدس زدید که این اقای بابک زنجانی چگونه ثروتمند شد؟

راهنمایی : در سال 1366 تا 1373 قیمت ارز را ببینید : که ایشان در همین حدود سرباز بوده ( مثلا" 1 دلار = 300 تومان ) !!!
      و قیمت مثلا" زمین و مسکن را

و حساب کنید اگر شما فروشنده 20 میلیون دلار ارز بانک مرکزی در بازار بودید ( هر روز و به مدت مثلا" 100 روز )
      و از هر دلار فقط 3 تومان یواشکی به جیب می زدید !!!

می توانستید در 100 روز و روزانه 60 میلیون تومان = 6 میلیارد تومان = قیمت 30000 متر پارتمان = 300 پارتمان 100 متری در سال 1372

================================================== =================================

اصلا" با حل نمودن تمام مسایل ریاضی 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی و مدار 1 و 2 و ..... حتی اگر 1000000 تا باشند،

به این درآمد رانتی نمی رسیم! نه ! فکر نمی کنم !

تخمین قبلی درست بود!

http://www.entekhab.ir/fa/news/129844

بابک زنجانی: در مجموع 25 هزار میلیارد تومان سرمایه دارم/ کارم را با صادرات پوست گوسفند شروع کردم

بابک زنجانی از داراییآ‌ها و بدهی هایش گفته. طبق گفته خودش در کل فقط حدود 10 میلیارد دلار بدهکار است! زنجانی در گفتآ‌وگو با آسمان، بخشی از داراییآ‌های خود را اینگونه لیست میآ‌کند: شرکت هواپیمایی قشم، هلدینگ سورینت، باشگاه فوتبال راهآ‌آهن، First Islamic Bank مالزی، بانک «ارزش» تاجیکستان، موسسهآ‌ای مالی اعتباری در امارات، سهامدار شرکت هواپیمایی «انور» ترکیه و در مجموع 25 هزار میلیارد تومان سرمایه.

او درباره بدهیآ‌های خود هم میآ‌گوید: وزیر نفت گفته است من بیش از 2 میلیارد دلار بدهی دارم اما بدهی من به این وزارتخانه یک میلیارد و 200 میلیون یورو بیشتر نیست. در کل حدود 10 میلیارد دلار بدهکارم!زنجانی جزئیات مذاکرات خود با سعید مرتضوی را توضیح میآ‌دهد و ادعا میآ‌کند: با یک جعبه شیرینی به خانه مرتضوی رفتم و فردای آن روز در سازمان تامینآ‌اجتماعی مذاکره کردیم. فاضل لاریجانی هیچ پولی از من نخواست.

زنجانی با بیان اینکه «سرباز بانک مرکزی بودم و راننده رئیس کل اسبق بانک مرکزی»، میآ‌گوید که «کارم را با صادرات پوست گوسفند شروع کردم» و

«اولین کارمزدم از فروش ارز 17 میلیون تومان بود».

آمپاس
      گشتی در لاله زار

دیدگاه

به نظر من کی چی شد و کی برامون چی کرد و نکرد رو بی خیال....
        چیزی که الان مشخصه اینه که اکثر ما درس خونده های دانشگاهی هستیم و اکثرا خرج جیبمون رو نمیتونیم در بیاریم...
        راه حل ارائه بدین نه اینکه با صورت مسئله کلنجار برین....
        من با کمبود(نبود)سرمایه و پشتوانه مواجه شدم وگرنه چندین طرح ایرانیزه سازی داشتم. شرایط وام های نوآوری چیه؟
        اگر از تاپیکی بدتون میاد...
        اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
        اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
        ...بگین که
        [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gani
          با سلام

توجه دوستان را به چند نکته جلب می نمایم:
          .
          .
          .
          .
          با سپاس
          سلام
          ببخشید این ارسال رو بالا آوردم ولی برای سنجش میزان تخمین فکر کردم خوبه.
          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام

بورس به راه دیگری رفت!

لیکن، راه درازی در پیش است...

نوشته اصلی توسط gani
            با سلام

توجه دوستان را به چند نکته جلب می نمایم:

1- شاخص بورس از 55000 بالاتر رفت و نسبت به یک سال قبل بیش از 50% صعود نموده
            2- کشور در شرایط رکود تورمی قرار دارد
            ( یعنی هم رشد اقتصادی نداریم و رشد صنعتی نداریم و اشتغال رو به کاهش است و خرید مردم کاهش یافته و.... = رکود
            ( و از طرف دیگر گروه محصولات غذایی و مسکن و پوشاک و کالای صنعتی و مواد اولیه و همه چیز گرانتر شده و ... = تورم
            3- ارزش ریال در مقابل ارزهای اصلی دنیا و درمقابل طلا، کاهش 2 تا 3 برابری داشته ( هر 1 دلار از 1000 تومان به 3500 و اخیرا به 3000 تومان رسیده
            4- درآمد 20 میلیون نفر شاغل حقوق بگیر ، نتوانسته افزایش یابد ( چون پول واقعی موجود نیست که اضافه حقوق داده بشه )
            5- نقدینگی ایجاد شده توسط دولت از 84 تا 92 ، 7 برابر افزایش یافته و عامل اصلی این گرانی هاست.
            6--.....

تحلیل واقعی شرایط بورس این است:

مثل مسکن و مثل طلا و ارز ، بیش از 50% حباب درون آنهاست و آن حباب روزی خواهد ترکید.
            ( و آن روز بسیار نزدیک است )

چون گران شدن سهام به معنی گران شدن کالا و خدمات آن شرکتهای بورسی است که نمی تواند بیش از این ادامه داشته باشد.

آیا گران شدن سهام معادن و فلزات، باعث گرانی آهن آلات و فولاد و مس و روی و آلومینیم و سیمان و گچ و ماسه و ...، نخواهد شد؟
            آیا گران شدن سهام صنایع غذایی باعث گران شدن شیر و ماست و پنیر و و پروتئینی و ... نخواهد شد؟
            آیا گران شدن سهام ساختمانی و بانکها باعث گرانی مسکن نخواهد شد؟

================================================== ======================

اصلا تناسبی بین رشد بورس و وضعیت اقتصادی می بینید؟

================================================== ======================

اکنون در بالاترین قیمتهای سهام قرار داریم و با مستقر شدن دولت جدید و تغییر سیاستهای اقتصادی
            و سعی در حل این "مسایل و مشکلات ایجاد شده در دولت م.ا.ن." ، شرایط تغییر خواهد نمود و
            یک یا دو بازار از میان چند بازار - بورس - مسکن - طلا و ارز- خودرو ، حبابش تخلیه خواهد شد.

با سپاس
            گشتی در لاله زار

دیدگاه

راستش از این بحث فقط صفحه اولشو خوندم و نمیدونم الان دقیقا بحث به کجا رسیده
              ولی چند مورد رو خواستم بگم :

جراح قلبی رو میشناسم که ماهیانه بین 700 تا 900 میلیون تومن درآمدشه ، تعجب نکنین ، درست نوشتم ، "ماهیانه"
              بهش تهمت زیر میزی و کج اخلاقی هم نمیزنم ، پدر خودم رو ایشون عمل کرد ، نه چیزی ازش دیدم و نه چیزی در موردش شنیدم ، پس درامد حلالیش اینقدره

یکی از اتحادیه های اصناف تهران ، رییسش اصالتا همشهری ماست ، اونم خبر دارم که ماهیانه فقط کرایه های مغازه هاش توی راسته ی اون صنف الان 630 میلیون تومنه

و یه چیز دیگه هم تعریف کنم ،
              کلاس پنجم دبستان که بودم ، تابستون ، میوه فروشی سر محله مون یه نفر شاگرد میخواست
              من خواستم برم ، خانواده صداشون بلند شد که عیبه و نمیشه و نباید و بشین درستو بخون ، خب البته حق داشتن ، مثلا شاگرد زرنگ کلاس بودیم
              ولی دوست من یکم جسورتر بود و رفت ، اوایل کارش پاک کردن آشغال میوه و کف مغازه بود ...

چند سال گذشت ، ما هم از اون محله رفتیم
              من شدم مهندس برق از دانشگاه دولتی ، با کلی افتخارات و عناوین صد من یه غاز
              دو - سه ماه پیش از طرفای محله ی قدیممون رد میشدم ، خیلی تغییر کرده بود
              رفتم یه خورده میوه بگیرم برای خونه ، وقتی وارد فروشگاه بزرک میوه و تره بار (دو سه تا دکان که یکی شده بودن) شدم
              باورم نمیشد ، رفیق کلاس پنجمم پشت دخل وایساده بود و به زیر دستاش دستور میداد
              اینقدر خجالت کشیدم که خرید نکرده برگشتم
              این یازده سال رو من درس خونده بودم و اون تو بازار کار کرده بود...

الان واقعا پشیمونم که چرا اون موقع به حرف خانواده ام گوش کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radical_baby

جراح قلبی رو میشناسم که ماهیانه بین 700 تا 900 میلیون تومن درآمدشه ، تعجب نکنین ، درست نوشتم ، "ماهیانه"
                بهش تهمت زیر میزی و کج اخلاقی هم نمیزنم ، پدر خودم رو ایشون عمل کرد ، نه چیزی ازش دیدم و نه چیزی در موردش شنیدم ، پس درامد حلالیش اینقدره

یعنی روزانه 20 الی 30 میلیون تومن در میاره و زیر میزی هم نمیگیره
                پس چند تا عمل در روز انجام میده
                چقدر این کار وقت و انرژی ایشون رو میگیره
                آیا این کار جلوی مطالعه و بروز کردن دانش ایشون رو نمیگیره
                آیا کار دکتری که دانش خودشو بروز نمیکنه و با روشی که سالیان قبل یاد گرفته کار میکنه ظلم به بیمار نیست ؟

پانوشت : امیدوارم این نظر من درست نباشه و درامد ایشون حلال باشه

دیدگاه

بله

حساب کتاب شما کاملا درسته

میدونین هزینه ی ساده ترین عمل جراحی قلب چقدره ؟ ساده ترینش به "بای پس" معروفه و سال 88 که ما انجام دادیم 13 میلیون هزینه اش بود و کار مفید جراح - به اقتضای پیچیدگی عمل- بین نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بیشتر فکر نکنم باشه
                  و در ضمن دکتر هم هر روز بین 3 تا 4 عمل انجام میده
                  البته این هزینه ها مربوط به ایرانی هاست ، برای بیماران خارجی (چون ما نزدیک به عراقیم ، بیشتر اونا میان) این تعرفه ها کاملا فرق داره ، از یه حسابدار بیمارستان پرسیدم ، میگفت که "کار گذاشتن استنت" که اصلا به باز کردن قفسه ی سینه هم احتیاج نداره ، برای اونا حداقل 15 تومن آب میخوره
                  این آمار برای یکی از بیمارستان های دولتیه ، بیمارستان های خصوصی و درامد مطب و ... هم بماند (از بابت زیرمیزی هم مطمئنم ، ایشون از این بابت پاک ِ پاک هستن)
                  در جواب شما هم باید بگم ، که همین چند وقت پیش بنری رو سردر بیمارستان دیدم که به ایشان "استاد تمام" شدنشونو تبریک گفته بود
                  البته به ایشان بابت درامدشون اعتراضی نیست ، چون جون مریضا رو نجات میدن (13 تومن که هیچی ، ما حاضر بودیم همه ی زندگیمونو بدیم ، ولی سلامت پدرمون بهش برگرده) کارشون هم حساسه ، نوش جونشون

ولی به نظر من این عدالت نیست که یه قشر اینطوری درامد داشته باشه و برای ما مهندسا ، ماهی 1.5 ~ 2 تومن ، درامد ایده آل باشه

دیدگاه

ای بابا همه از درد صحبت میکنن ،درد که تمومی نداره ، از درمان بگید

دیدگاه

به این میگن درامد :surprised:
                      پول تو اینترنته میگی نه نگاه کن

http://www.khoshfekri.com/4681/lesso...-for-startups/
                      آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
                      https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

سلام و با اجازه دوستان من هم تجربه سالها زندگی ام را میگویم هر جند به صورت دیگری در جاهای دیگری گفته شده ولی کو از دانستن تا تجربه همه ما خیلی چیزها میدانیم ولی تا وقتی که تجربه نکنیم بعصی از ان چیزها را متوجه نمیشویم که بستگی به اشخاص دارد وان تجربه این است:هرگز فکر نکنید که اگر چیزی که بدنبال ان هستید بدست اوردید مخصوصا پول حتما شما را خوشبخت خواهد کرد و هرگز هم فکر نکنید که اگر چیزی از دست دادید حتما ضرر کرده اید.روی صحبت من با دوستانی است که ابراز پشیمانی میکنند از انچه که هستند-دوستان معلوم نیست که در غیر از اینصورتی که الان هستید چه چیزی در انتظارتان میبود اگر شرایط فرق میکرد.لذا سعی خود را به کار گیرید ولی اگر نشد هم ناراحت نشوید.و اگر هم شد خیلی خوشحال نشوید.مرغ همسایه را هم غاز نبینید.
                        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          سالانه 30 میلیون یعنی پر درآمد ؟
                          یعنی ماهی 2.5 تومن .....
                          به نظر من ماهی 2.5 میلیون تومان خوبه اگه بتونی دربیاری ؟ می توی زندگی خوبی داشته باشی .
                          ولی صرفا متخصص کامپیوتر بیشتر از اینها در میارند اگه کارشون روی غلتک باشه . در ضمن این شغل هم جزو شغل های پر درامد دیده شده .
                          ولی اگه کسی سالانه 30 تومان دربیاه زندگی خوبی داره ولی نمیشه گفت که شغل پردامدی داره .
                          برادر من داره با ماهی 500 هزار تا 400 هزار زندگیشو می چرخونه . من خودم یک ماهه مغازه کرایه کردم فعلا فقط ضرر داشتم تا ببینم انشالله به بعدش چی میشه .

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط radical_baby
                          راستش از این بحث فقط صفحه اولشو خوندم و نمیدونم الان دقیقا بحث به کجا رسیده
                          ولی چند مورد رو خواستم بگم :

صرفا قبول ندارم پولی رو که این جراح داره میگیره حلال باشه بلکه به نظر من حرومه .
                          بقیه هم دارن به مملکت خدمت میکنند ولی ماهی 600 هزار تا حداکثر 4 میلیون تومان میگیرند اون ها هم تحصیل کرده هستند اون ها هم حتی در رشته های خودشون دکترا گرفته اند اونها نابغه هاشون هم یک دهم این آقا درامد ندارند .
                          حقیقتش عقل من قبول نمیکنه که پولی رو که این اقا میگیره از مردم حلال باشه . بلکه به نظر من حرومه .
                          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

من نمیدونم کیا این قیمت هارو برای عمل جراحی تعیین میکنن.
                            مریضای بیچاره پول از کجا بیارن. اون پزشک اگه ماهی 20 میلیون تومن پول در بیاره توی اون پول میتونه شنا کنه پس چرا اینقدر باید هزینه ی جراحی ها بالا باشه. تازه همون طور که کلی مهندس کم سواد توی جامعه هست پس کلی دکتر کم سواد هم توی جامعه داریم که متأسفانه تعداد اندکی از مریض ها به دلیل سهل انگاری دکتر ها جون خودشون رو از دست میدن. واقعاً درآمدی که دارن از نظر حلال بودن بسیار بسیار مشکوک هست.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان.من کل بحث رو نخوندم.اما:
                              اخه چرا دوستان یه همچین نظرایی میدن.اولا چقدر مطمئنید اون دکتر یه همچین درآمدی داره.دوما دوست عزیزمون گفت که هیچ زیرمیزی نگرفته پس تا اینجا حله.نوش جونش هرچی از راهش دست میاره.سوما ما دکتر علاف بیکار کم داریم واقعا؟!!!حتما یه دلیلی داشته که ملت جونشونو میدن زیر دستای این بنده خدا.توجه کنید جونشونو.نه بردبرد یا لامپ 220 ولتشونو.شماها چقدر از نزدیک زندگی این ادم رو دیدید.از دود چراغی که خورده از سختی هایی که کشیده و هنوز هم داره میکشه.(نگید که سختی نمیکشه که اون خودش یه بحث جداس فقط همینقدر بگم که خدا انسان رو در سختی آفرید)و در آخر هم اینکه شما اگه ماهی 10 میلیون در بیارید در شهر بزرگی مثه تهران حداکثر خرجتون 3 میلیونه.(دیگه یه رقمی گفتم نیایید بگید نه بیشتره ها)باهفت میلیون باقی مونده که سالی یه مغازه یا یه خونه یا حتی یه زمین خالی هم بخرید بعد ده سال یه سرمایه ی بزرگ دارید که بنظر من باهاش میشه درآمد خیلی خوبی در آورد.حالا بماند اگه پولتونو به کاری بزنید چی میشه.یادتون نره که پول پول میاره.
                              بیایید نگاهمون رو قشنگ تر کنیم نه اینکه بدترین حالت رو در نظر بگیریم.
                              ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                              شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

ببینید دکتر ها هم زحمت میکشن اما بعضی دستمزد هایی که طلب میکنند واقعاً دور از انصافه. این که صنف دکترا :mrgreen: یه نرخی رو تعیین کنه یه بحثه و این که انصاف چی میگه یه بحث دیگه. انصاف همیشه انصافه ولی اون نرخی که تعیین میشه ممکنه دور از انصاف باشه. حالا بگذریم

نوشته اصلی توسط phoenix2000
                                خدا انسان رو در سختی آفرید
                                یه کم کوتاه درباره ی این بخش توضیح میدید.( برای دانستن پرسیدم نه برای اذیت کردن)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X