اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاغل پردرآمد در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشاغل پردرآمد در ایران

بله درسته .شاید بعضا یه دکتر یه دستمزدی رو بگه که با توجه به وضع معیشتی بیمار دور از انصاف باشه.اون نظر شخصی اون دکتره و برمیگرده به اعتقادات و نظراتش.خیلی از دکترها هم هستند که خیلی خیلی با انصاف و معتقدن.این وضعیت منحصر به دکترها نیست.به همه ی انسان هاست.همه ی انسان ها وقتی تو موضع قدرت باشند ممکنه یه جور دیگه بشن.حالا چه دکترش چه مهندسش.اما منظور من این بود که ما نمیتونیم بگیم طرف اینقدر درامدشه پس حروم خوره.این تهمته .
    در خصوص سختی هم بگم که خودش بحث مفصلیه.بطور خلاصه شما تو لینک زیر میتونید بخونید و توصیه میکنم دوستان این مبحث رو کلا از جلسه اول گوش بدن که واقعا قشنگه .(البته این نظر شخصی بندست)
    یه کتاب هم بخوام معرفی کنم کتاب انتظار ایشون هستش.فصل اولش به یسری سوالات جواب میده که به شخصه نمیدونستم و برام جالب بود.
    http://bayanmanavi.ir/post/778
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

دوستان سلام.

برای اطلاعات بیشتر:

متوسط درآمد یک جراح قلب در آمریکا:
      http://www.payscale.com/research/US/...Surgeon/Salary
      288,274$

--------------------------------------------
      متوسط درآمد یک مهندس برق در آمریکا:
      http://www.payscale.com/research/US/...ngineer/Salary
      68,784$

درآمد جراح حدود ۴.۲ برابر مهندس برق است. با توجه به اینکه یک جراح برای بدست آوردن شغل باید ۱۶ سال در دانشگاه بماند اما مهندس برق تنها به ۴ سال تحصیل (برای بدست آوردن یک شغل) نیاز دارد این نابرابری در درآمد سالانه منطقی به نظر می رسد. جراح پس از فارق التحصیلی باید قسط سنگین وام های دانشجویی که در دوران تحصیل از بانک گرفته (بعضا بیش از 200,000$) را بپردازد اما مهندس چنین بدهی سنگینی بر گردن ندارد.

اما در ایران...
      Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare

دیدگاه

با سلام

بچه ها بگذارید یک کمی هم حرف شاید راست را با شوخی بگم

من موقع آموزشی سربازی نگهبان بودم پاس بخش نصف شب بود و هوا واقعا سرد اومد من را صدا کرد که آماده بشیم برای تحویل گرفتن پست چون من هم واقعا خوابم می آمد و هم سرما را دیده بودم با قر و نق گفتم " ای خدا چی می شد من هم دختر بودم الان راحت می خوابیدم و منتظر بودم !!! که یکی بیاد نوکریم رو بکنه ودر اخر هم همش قور و نق هم بکنم " خدا سلامتش بکنه نگو گروهبان نگهبان هم که بچه کرمانشاه بود و آدم خیلی باحالی بود داخل سالن بودگفت پاشو بابا خدا را هم شکر کن با این شانسی که من و تو داریم دختر نشدیم وگرنه یکی برات می امد که ...... آرزوی 10 دقیقه استراحت هم به دلت می موند "

نمی دانم شاید ایشان راست میگفتند و شاید این بهترین روزهای ماست ویا شاید بدترین روز های زندگی ما ولی باید سعی کنیم از گذشته درس بگیریم
        خدا بیامرز پدرم همیشه میگفت :
        کسی که در گذشته زندگی میکنه ابله است چرا که گذشته خود بیانگوی چیزهایی است که از دست دادیم و یا بدست آوردیم وامروز بکارمان نمی آید جز برای تجربه
        کسی که امروزش را ول کرده در انتظار فرداست ( پدر بزرگم می میرد واینقدر پول به من می رسد و ..... ) نادان است چرا که فردا هنوز نیامده و کیفیت آمدنش هم معلوم نیست
        کسی که بی خیال گذشته است و برای آینده اش هم برنامه ای ندارد گیج است که همانند گاو و گوسفند حیات حیوانی دارد
        کسی که هم از امروز و هم از گذشته و آینده بیزار است و تنها کار او رسد کردن موفقیت و کرده ها و بدست آورده ها ی دیگران است منقل
        انسان واقعی کسی است که از گذشته خود درس بگیرد برای آینده برنامه داشته باشد ودر امروز زندگی کند وهیچ کدام را بر دیگری نه برتری دهد نه کم با داشته های امروز خود سعی بکند تا زندگی بکند و از آن احساس رضایت بکند و حتی این احساس رضایت را به دیگران نیز منتقل بکند تا دیگران نیز برای او احترام قائل شوند تنها راه بدست آوردن احترام دیگران احترام گذاشتن خود آدمی به خودش است اگر خودمان به خودمان احترام بگذاریم دیگران هم به ما احترام میگذارند

اگر شما نیز سخنان پدرم را مثل من قبول دارید خواهشمند است یک فاتحه , هم برای روح در گذشتگان خودتان و هم روح پدرمن تلاوت بنمایید
        متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
          با سلام خدمت دوستان.من کل بحث رو نخوندم.اما:
          اخه چرا دوستان یه همچین نظرایی میدن.اولا چقدر مطمئنید اون دکتر یه همچین درآمدی داره.دوما دوست عزیزمون گفت که هیچ زیرمیزی نگرفته پس تا اینجا حله.نوش جونش هرچی از راهش دست میاره.سوما ما دکتر علاف بیکار کم داریم واقعا؟!!!حتما یه دلیلی داشته که ملت جونشونو میدن زیر دستای این بنده خدا.توجه کنید جونشونو.نه بردبرد یا لامپ 220 ولتشونو.شماها چقدر از نزدیک زندگی این ادم رو دیدید.از دود چراغی که خورده از سختی هایی که کشیده و هنوز هم داره میکشه.(نگید که سختی نمیکشه که اون خودش یه بحث جداس فقط همینقدر بگم که خدا انسان رو در سختی آفرید)و در آخر هم اینکه شما اگه ماهی 10 میلیون در بیارید در شهر بزرگی مثه تهران حداکثر خرجتون 3 میلیونه.(دیگه یه رقمی گفتم نیایید بگید نه بیشتره ها)باهفت میلیون باقی مونده که سالی یه مغازه یا یه خونه یا حتی یه زمین خالی هم بخرید بعد ده سال یه سرمایه ی بزرگ دارید که بنظر من باهاش میشه درآمد خیلی خوبی در آورد.حالا بماند اگه پولتونو به کاری بزنید چی میشه.یادتون نره که پول پول میاره.
          بیایید نگاهمون رو قشنگ تر کنیم نه اینکه بدترین حالت رو در نظر بگیریم.
          خوب درسته اون هم زحمت می کشه ولی مگه زیرمیزی گرفتن حرام و حلال پول رو تعیین میکنه . باید بگویم دزد هم که میره دزدی زحمت می کشه یعنی شما میگید زحمت نمیکشه !
          ایشون جون بقیه دستشه ولی خیلی هستن واسه کارشون جونشون در اخیتار بقیه می گذارند ولی با این حال یک 100 این آقا هم درامد ندارند حالا شما خودتون قضاوت کنید .
          یک نمونه افرادی که در پست های برق کار میکنند . آتش نشان ها و ... بازم بگم . این ها جونشوون فدا میکنند ولی چقدر درامد دارند ؟ انصافا چه قدر درامد دارند .
          شما نگاه کنید پزشک های ما هیچ کدوم به خارج نمیرند ولی از این طرف اکثر نابغه های دیگه رشته ها جذب خارج از کشور میشند چرا ؟ خب مشخصه دیگه .
          حدیث : هیچ مالی اندوخته نشد جز از راه ظلم و ستم .
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
            خوب درسته اون هم زحمت می کشه ولی مگه زیرمیزی گرفتن حرام و حلال پول رو تعیین میکنه . باید بگویم دزد هم که میره دزدی زحمت می کشه یعنی شما میگید زحمت نمیکشه !
            ایشون جون بقیه دستشه ولی خیلی هستن واسه کارشون جونشون در اخیتار بقیه می گذارند ولی با این حال یک 100 این آقا هم درامد ندارند حالا شما خودتون قضاوت کنید .
            یک نمونه افرادی که در پست های برق کار میکنند . آتش نشان ها و ... بازم بگم . این ها جونشوون فدا میکنند ولی چقدر درامد دارند ؟ انصافا چه قدر درامد دارند .
            شما نگاه کنید پزشک های ما هیچ کدوم به خارج نمیرند ولی از این طرف اکثر نابغه های دیگه رشته ها جذب خارج از کشور میشند چرا ؟ خب مشخصه دیگه .
            پس با توجه به مثال شما هر کس زحمت میکشه و پول دار میشه جاش در زمره ی گنه کارانه oo:
            بحث سر مشاغل دیگر نبود وگرنه بله من هم میدونم مشاغلی هستند که نسبت به کاری که میکنن بایستی افراد حقوق بالاتری داشته باشن.بحث سر درآمد دکترها بود که حرامه oo:ولاغیر.
            بعدشم کی گفته همه ی پزشک ها نمیرن خارج.البته من امار دقیق ندارم ولی اگه درصد خارج رفتنشون کمتر از مهندسینه جای خوشحالی منه .که تو این کشور پزشک میمونه و نباید افتخار کنیم که تو فلان کشور پزشکای خوبشون ایرانین :byeسرما خوردیم میتونیم بهشون سربزنیم :angry:اگه درآمد مهندسین هم تو این کشور بالا بود یکسری حداقل ها برایشان فراهم بود (مثه گیرآوردن کار مرتبط با رشته با درآمد خوب) جای خیلی از اون مهندسین هم الان ایران بود.
            منبع اون حدیث رو میشه بگید.
            یه نکته ای که وجود داره اینه که نمیشه یه جمله رو از یه جایی بیرون اورد و به چیزی نسبت داد.باید به این هم توجه کنیم که معصوم تو چه موقعیتی برای چه کسی و چه زمانی این رو گفته .این جوریه که میشه منظور معصوم رو فهمید .وگرنه قران هم اگه جمله رو ازش بگیریم و با همون تفسیر کنیم که میشه مثه همین کاری که خیلی از فرق میکنن.شما به این هم توجه کنید که حضرت سلیمان هم پول دار بوده یا اصلا امامان ما مگه وضع اقتصادی بدی داشته اند.اون همه چاه و باغ که حضرت علی (ع) در ان زمان اباد کرد مگه ثروت محسوب نمیشود.امام اون اموالی که کسب میکرد رو انفاق میکرد یا وقف میکرد یا ...
            اسلام دینی نیست که مردم رو به فقر توصیه کنه یا کسب ثروت رو منع کنه .شکمی که گرسنه باشه دین رو نمیفهمه کلی حدیث در این باب هست(در باب کار و تلاش برای کسب روزی).اسلام میگه دلبسته اینها نشوید نه اینکه برای دنیا تلاش نکنید نه اینکه اگه پول حلال در آوردید زیادی بود آتیشش بزنید وگرنه حرومه.متن زیر جالبه خوندنش خالی از لطف نیست.
            http://www.ahlebayt.porsemani.ir/content/%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%B9-0
            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
            شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست

یکی از دلایل نرفتن پزشکان به خارج ندادن ویزای کار از طرف کشور میزبانه. وضعیت تفاوت درآمد بین مهندسین و پزشکان کمو بیش مشابه همه در کشورهای مختلف. به نظر من کشورهای میزبان مایلند نیروی متخصص با درآمد متوسط به پایین استخدام کنند.

اونجوری که من از دوستان آشنایان یا افراد غریبه شنیدم اکثر ادما دوست دارند به خارح بروند.

واقعا مزیت بودن در خارج کشور درآمد بالاترش نیست. مزیت اصلیش راحتی فکره. من بعید میدنم پزشکان مشغله فکریشون کمتر از مهندسان باشه.

بهرحال ....
              تمام این حرفا به موضوع اصلی مرتبط نیست. بنظر من اکثر افراد این انجمن افراد فهمیده و سخت کوشین.

زندگی تو ایران سخته اگر نگم کابوس

ولی

اول باید تکلیف خودمونو ازهدف از زندگی مشخص کنیم

علم بهتر است یا ثروت ... چقدر به مفهوم "بهتر" بودن فک کردیم وقتی انشا مینوشتیم؟ بهتر برای چی؟

من راه کارهام اینهاست:
              1- شرایط را بپذیریم: حرص نزنیم، حسد نورزیم، برای هرکاری فکری آرام نیاز است
              2- بدونیم کجاییم: ارزش خود را بدونیم حد خود را بدونیم
              3- تلاش تلاش تلاش کنیم: وقت را بیهوده هدر ندهیم
              4- از انجام کارهای جدید نترسیم: خیلی کارهای قشنگی انجام شده که نه دلالیه نه رشوه و ...
              5- دیگران را گاه کنیم هر کاری که از دستمون بر میاد

هیچ وقت یادم نمیاد از همنشینی با ادم دانای موفق و پولدار ناراحت شده باشم. لذت اون بیشتر از همنشینی با ادم بی دانش پول دار یا ادم با دانش بی پوله.

سعی کنیم همنشین خوب باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
                پس با توجه به مثال شما هر کس زحمت میکشه و پول دار میشه جاش در زمره ی گنه کارانه oo:
                بحث سر مشاغل دیگر نبود وگرنه بله من هم میدونم مشاغلی هستند که نسبت به کاری که میکنن بایستی افراد حقوق بالاتری داشته باشن.بحث سر درآمد دکترها بود که حرامه oo:ولاغیر.
                بعدشم کی گفته همه ی پزشک ها نمیرن خارج.البته من امار دقیق ندارم ولی اگه درصد خارج رفتنشون کمتر از مهندسینه جای خوشحالی منه .که تو این کشور پزشک میمونه و نباید افتخار کنیم که تو فلان کشور پزشکای خوبشون ایرانین :byeسرما خوردیم میتونیم بهشون سربزنیم :angry:اگه درآمد مهندسین هم تو این کشور بالا بود یکسری حداقل ها برایشان فراهم بود (مثه گیرآوردن کار مرتبط با رشته با درآمد خوب) جای خیلی از اون مهندسین هم الان ایران بود.
                منبع اون حدیث رو میشه بگید.
                یه نکته ای که وجود داره اینه که نمیشه یه جمله رو از یه جایی بیرون اورد و به چیزی نسبت داد.باید به این هم توجه کنیم که معصوم تو چه موقعیتی برای چه کسی و چه زمانی این رو گفته .این جوریه که میشه منظور معصوم رو فهمید .وگرنه قران هم اگه جمله رو ازش بگیریم و با همون تفسیر کنیم که میشه مثه همین کاری که خیلی از فرق میکنن.شما به این هم توجه کنید که حضرت سلیمان هم پول دار بوده یا اصلا امامان ما مگه وضع اقتصادی بدی داشته اند.اون همه چاه و باغ که حضرت علی (ع) در ان زمان اباد کرد مگه ثروت محسوب نمیشود.امام اون اموالی که کسب میکرد رو انفاق میکرد یا وقف میکرد یا ...
                اسلام دینی نیست که مردم رو به فقر توصیه کنه یا کسب ثروت رو منع کنه .شکمی که گرسنه باشه دین رو نمیفهمه کلی حدیث در این باب هست(در باب کار و تلاش برای کسب روزی).اسلام میگه دلبسته اینها نشوید نه اینکه برای دنیا تلاش نکنید نه اینکه اگه پول حلال در آوردید زیادی بود آتیشش بزنید وگرنه حرومه.متن زیر جالبه خوندنش خالی از لطف نیست.
                http://www.ahlebayt.porsemani.ir/content/%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%B9-0
                من گفته های شما رو رد نمی کنم
                ولی دوست من خودت قضاوت کن آیا درسته حقوق یک ماه این جناب جراح از کل حقوق 30 سال زحمت پدر من بیشتر باشه ؟ یا از سی سال زحمت یک اتش نشان بیشتر باشه ؟ آیا این درسته ؟
                ایا به این اتش نشان ظلم نشده آیا به نظرتون از حق من و شما زده نشده و داده نشده به اون جراح ؟
                خب آیا این ظلم نیست ظلم که شاخ و دم نداره .
                آیا بهتر نیست شرایط حقوق شبیه به شرایطی باشه که دوستمون ذکر کردند :NO:
                نوشته اصلی توسط Ascendant
                دوستان سلام.
                برای اطلاعات بیشتر:
                متوسط درآمد یک جراح قلب در آمریکا:
                http://www.payscale.com/research/US/...Surgeon/Salary
                288,274$
                --------------------------------------------
                متوسط درآمد یک مهندس برق در آمریکا:
                http://www.payscale.com/research/US/...ngineer/Salary
                68,784$

درآمد جراح حدود ۴.۲ برابر مهندس برق است. با توجه به اینکه یک جراح برای بدست آوردن شغل باید ۱۶ سال در دانشگاه بماند اما مهندس برق تنها به ۴ سال تحصیل (برای بدست آوردن یک شغل) نیاز دارد این نابرابری در درآمد سالانه منطقی به نظر می رسد. جراح پس از فارق التحصیلی باید قسط سنگین وام های دانشجویی که در دوران تحصیل از بانک گرفته (بعضا بیش از 200,000$) را بپردازد اما مهندس چنین بدهی سنگینی بر گردن ندارد.

اما در ایران...
                حاضرم قسم بخورم که اگه امام زمان ظهور کنه یک چنین حقوقی برای جناب جراح دیگه وجود نخواهد داشت .
                در ضمن این حدیث اون برداشتی رو که شما ازش کردین نداره
                زندگی خوبی داشتن به این معنی نیست که شما مال اندوخته کرده اید وگرنه همه ی ما میدونیم که فقر از همه چیز بدتره . من هم در مورد همون شخصی که بحث بود گفتم . کاری به نوع درامد بقیه نداشتم وگرنه همه ما میدونیم که یکی از راههای پول دراوردن تجارته . همین تجارت هم اگر شما توی قیمت بازار باعث بشه دست ببرید پولتون حلال بودنشو از دست میده شما اگه جنسی رو به جایی میبرید و مثلا اگه به قیمت 2 تومان خریده اید و در آنجا به قیمت 4 تومانه مشکلی نداره که بفروشید ولی اگه شما جنستون رو در اونجا کمیاب ببینید و شما در قیمت گذاری تاثیر بگذارید و قیمت رو به شش تومان برسونید اینجا است مشکل ساز میشه .
                به هر حال اینها به ما ربطی نداره
                والا ابو علی سینا هم پزشک بود زمان مرگش هیچی نداشت .
                شما میگید حقوق اون جراح حلاله منم میگم حلال نیست . ما درست حرف هم رو متوجه نمیشیم وسلام . موفق باشید .

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

چند تفاوت عمده در فضای کسب و کار کشورهای پیشرفته در قیاس با ایران وجود دارد:

1_ در آن کشورها؛ شکاف درآمدی زیادی بین طبقات مختلف جامعه وجود ندارد. مثلا آنچنان تفاوت فاحشی بین دستمزد یک پزشک عمومی با یک پزشک متخصص با یک پزشک فوق تخصص وجود ندارد.(البته موضوع جراح تا حدی فرق می کند) مگر اینکه شخص از «رانت شومپیتری» به ثروت انبوه رسیده باشد که کاملا مجاز است.

2_ به مجردی که فردی در یک مجموعه خصوصی یا سهامی عام استخدام می شود (بر خلاف ایران؛ سازمانهای دولتی در آن کشورها، کوچک و در مقابل، شبکه شرکتهای خصوصی بسیار بزرگ ترند) ، بر حسب سطح حقوق، می تواند از بانک وام بگیرد. این وام به حدی است که می تواند خانه و خودرو مناسبی تهیه کند.

3_ نظام بیمه سلامت، از کار افتادگی، بیکاری و بازنشستگی بسیار کاملی وجود دارد مثلا در کانادا، هیچ تبعه ای، حتی متوجه نمی شود چقدر هزینه درمانش شد.

4_ یک نظام مالیاتی به نام Capital Gain هست که اگر کسی ثروت ناگهانی ناشی از نابسامانیهای اقتصادی کشور به دست آورد و یا چندین زمین و خانه بیش از نیاز خرید، به جز مالیات بر درآمد؛ سالانه تا 80 درصد دارائیهای ثابت او را به صورت مالیات از وی می گیرند.

5_ دانشجویان با کمک دولتی؛ تمام هزینه های کل دوره تحصیل خود را در چند مرحله، به صورت وام دریافت می کنند و بعد از فراغت از تحصیل و دو سال پس از استخدام و کسب استقلال کامل مالی و ریشه گرفتن زندگی، تازه شروع به باز پرداخت اقساط وام خود می کند.

6_ شرکتها تحت یک نظام حقوق تجارت رقابتی، غیر انحصاری و غیر رانتی؛ سعی می کنند حداکثر آرامش فکری و روحی پژوهشگران و مخترعین
                  بخش R & D خود را فراهم کنند.

دیدگاه

خدا بیامرز پدرم همیشه میگفت :
                    کسی که در گذشته زندگی میکنه ابله است چرا که گذشته خود بیانگوی چیزهایی است که از دست دادیم و یا بدست آوردیم وامروز بکارمان نمی آید جز برای تجربه
                    کسی که امروزش را ول کرده در انتظار فرداست ( پدر بزرگم می میرد واینقدر پول به من می رسد و ..... ) نادان است چرا که فردا هنوز نیامده و کیفیت آمدنش هم معلوم نیست
                    کسی که بی خیال گذشته است و برای آینده اش هم برنامه ای ندارد گیج است که همانند گاو و گوسفند حیات حیوانی دارد
                    کسی که هم از امروز و هم از گذشته و آینده بیزار است و تنها کار او رسد کردن موفقیت و کرده ها و بدست آورده ها ی دیگران است منقل
                    انسان واقعی کسی است که از گذشته خود درس بگیرد برای آینده برنامه داشته باشد ودر امروز زندگی کند وهیچ کدام را بر دیگری نه برتری دهد نه کم با داشته های امروز خود سعی بکند تا زندگی بکند و از آن احساس رضایت بکند و حتی این احساس رضایت را به دیگران نیز منتقل بکند تا دیگران نیز برای او احترام قائل شوند تنها راه بدست آوردن احترام دیگران احترام گذاشتن خود آدمی به خودش است اگر خودمان به خودمان احترام بگذاریم دیگران هم به ما احترام میگذارند
                    روح پدرتون شاد
                    مشکل ما اینجاست که نمیتونیم برنامه ریزی کنیم. چون داده هامون ناقصه و برای کامل کردن داده ها هم زمان لازمه .
                    من بعد 5 سال تازه فهمیدم دور خودم میچرخیدم . :wow: حال نمیدونم تو مسیر جدید هم دارم دور خودم میچرخم یا ... .
                    اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
                    کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

بالاترین دستمزدها را در ایران و آمریکا چه کسانی می گیرند؟ تاریخ انتشار : سه شنبه

http://alef.ir/vdchxini-23n-zd.tft2.html?262136

بالاترین دستمزدها را در ایران و آمریکا چه کسانی می گیرند؟
                      تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۲
                      بررسیآ‌ها از آمار منتشر شده در دو گزارش، رتبهآ‌بندی مشاغل برتر در ایران و آمریکا را مشخص کرده است. بر اساس گزارش نخست که پایگاه خبری سیآ‌.انآ‌.ان منتشر کرده است، لیست ۱۰۰ شغل برتر آمریکا بر اساس عواملی مانند «میزان درآمد»، «رضایتمندی»، «فرصتآ‌های ترقی»، «استرس ناشی از کار» و «میزان دور کاری» رتبهآ‌بندی شده است.

در کنار این گزارش سایت استخدامی ایران (ایران تلنت) نیز گزارشی از میزان «حقوقآ‌وآ‌دستمزدآ‌ها» در شغلآ‌های مختلف داخل ایران را منتشر کرده است که در آن به نکات قابل توجهی از جمله شغلآ‌های پردرآمد و تفاوتآ‌های دستمزد به لحاظ ردهآ‌بندی سازمانی و میزان سابقه افراد در این مشاغل اشاره شده است. «دنیای اقتصاد» با مقایسه این دو گزارش بر اساس معیار درآمد ۱۰ شغل اول هر دو کشور را بررسی کرده است. همچنین در بررسیآ‌های ایران به دلیل خلأ اطلاعاتی، گزارشآ‌ها بر اساس اطلاعات استخدامی رتبهآ‌بندی شده است.

در این گزارش ابتدا به بررسی شغلآ‌های برتر از نگاه «سیآ‌.انآ‌.ان» میآ‌پردازیم:

۱- طراحی نرمآ‌افزار: همانآ‌طور که معمار، خانهآ‌ای را طراحی میآ‌کند. معمار نرمآ‌افزار هم نرمآ‌افزار را طراحی میآ‌کند و تیمی از مهندسان و توسعهآ‌دهندگان را هدایت میآ‌کند. وی مطمئن میآ‌شود که تمامی قطعات در کنار هم قرار میآ‌گیرند تا نرمآ‌افزار بهآ‌طور کامل درست کار کند. با ورود فناوری جدید هر روز مسائل جدیدی به وجود میآ‌آید و هر روز را متفاوت از روز پیشین میآ‌سازد.

۲- طراحی بازیآ‌های کامپیوتری : طراحی بازیآ‌های کامپیوتری همواره لذتآ‌بخش نیست و با مسائل فنی مختلفی روبهآ‌رو هستند. مانند کارگردانان، طراحان بازی مسوول خلاقیتآ‌های بصری بازیآ‌ها هستند و تیمی از طراحان و هنرمندان را برای درک این ویژگیآ‌های بصری هدایت میآ‌کنند. این صنعت نسبتا جدید و در نوع خود بدیع است.

۳- واسطهآ‌گری منابع نفتی: در زمان رشد قیمت نفت و گاز، خریداران منابع برای مذاکرات نفت و گاز بین شرکتآ‌ها و صاحبان منابع دست به کار میآ‌شوند. آنان در اطراف شهر در جستآ‌وجوی کسانی هستند که حق منابعآ‌شان را بخرند و به شرکتآ‌های نفتی واگذار کنند. با وجود نوسانات قیمت نفت، نااطمینانی در پیشآ‌بینی بلندمدت برای صنعت نفت و نبود چشمآ‌انداز شغلی، اما همچنان این شغل پر طرفدار باقی مانده است.

۴- مشاوره ثبت اختراع: مشاوران ثبت اختراع در جستآ‌وجوی اختراعات جدید هستند و تصمیم میآ‌گیرند که آیا این اختراع را ثبت کنند یا خیر. همچنین به پروندهآ‌های متقاضیآ‌های ثبت اختراع رسیدگی میآ‌کنند و مخترعان را به اداره ثبت اختراع در آمریکا معرفی میآ‌کنند. از مزایای این شغل مرتبط بودن با اختراع و ارائه ایدهآ‌های ناب است.

۵- مدیریت بیمارستان:مدیران بیمارستان با بخشآ‌های متفاوت و کارکنان همکاری میآ‌کنند. آنان با پزشک متخصص، بیماران و کارکنان محیطی آرام ایجاد میآ‌کنند و هر روز با چالشی جدید روبهآ‌رو هستند.

۶- مدیریت بهبود روشآ‌ها: مدیران بهبود روشآ‌ها اهدافی را شناسایی میآ‌کنند که سازمان را کارآتر میآ‌سازد و به کارمندان نحوه رسیدن به این اهداف را شرح میآ‌دهند. بهبود روشآ‌ها بهآ‌عنوان موثرترین راه برای بهبود بازده و بهبود کیفیت در شرکتآ‌ها شناخته شده آ‌است. راهآ‌حلی که این مدیران برای بهبود شرکت ارائه میآ‌دهند معمولا بسیار کار سازهستند.

۷-پرستاری کلینیک: این پرستاران ارتباط نزدیکی با کارکنان و بیمارانی که بیشتر در معرض خطر هستند، دارند این افراد غالبا در بیمارستان کار میآ‌کنند، پروتکلآ‌های جاری را ارزشیابی میآ‌کنند و سیاستآ‌های جدید را اجرا میآ‌کنند. این پرستاران روی بهبود مراقبت از مریض تمرکز میآ‌کنند و در بعضی زمینهآ‌ها مثل تومور شناسی و مدیریت درد تخصص کسب میآ‌کنند. آنچه در این شغل جالب است کشف و تحقیق روی بهترین روشآ‌های درمانی است.

۸- توسعه پایگاه دادهآ‌ها:این افراد با ارزیابی و طبقهآ‌بندی دادهآ‌های مشترکان یک پایگاه داده میآ‌توانند از این بانکآ‌های اطلاعاتی در راستای هدف شرکت استفاده بهینه کنند. با فناوری که در حال تغییر است فرصتآ‌های بسیاری برای یادگیری موضوعات جدید وجود دارد.

۹- تحلیلگری امنیت اطلاعات: اطلاعات شخصی ما از پست الکترونیکی گرفته تا آنچه در سایت «فضای ابری» میآ‌گذاریم در دسترس همه میآ‌تواند قرار بگیرد و تحلیلگر امنیت اطلاعات از وقوع چنین حادثهآ‌ای جلوگیری میآ‌کند. همچنین اطلاعات را در دسترس افرادی که نیاز دارند، قرار میآ‌دهد و از آنهایی که از این اطلاعات سوءآ‌استفاده میآ‌کنند دور نگه میآ‌دارد. وقتی صحبت از حریم شخصی است همواره مشکل امنیتی وجود دارد؛ بنابراین بسیاری از شرکتآ‌ها در جستآ‌وجوی امنیت اطلاعات خود هستند.

۱۰- مربیگری یوگا: شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسد، اما مربی یوگا درس روح و بدن میآ‌دهد و برای هر کلاس برنامهآ‌ریزی میآ‌کند. برای مربیان یوگا بهترین بخش شغل تغییر روح و بدن افراد است. شایان ذکر است که این مبلغ برای مربیان تمام وقت و دارای مدرک دانشگاهی است. بهآ‌منظور مقایسه برترین مشاغل در آمریکا با مشاغل جذاب به لحاظ دستمزد در اقتصاد ایران میآ‌توان به گزارش سراسری حقوق و دستمزد کشور از سوی سایت استخدامی ایران اشاره کرد.

این نتایج محصول ارزیابی دستمزد ماهانه ۲۹ هزار نفر از جامعه متخصصان کشور است و طبق این آمار، بین حداقل و حداکثر دریافتی افراد در هر رده سازمانی تفاوت ۲۰۰ درصدی قابل مشاهده است خالص دریافتی در هر گروه شغلی، برای سه رده کارشناس، سرپرست و مدیر و در هر رده شغلی، میزان دریافتی افراد به تفکیک سابقه کار مشخص شده است.

اطلاعات ارائه شده، متوسط دریافتی در جامعه و همچنین بازه رایج آن را نشان میآ‌دهد. بهآ‌عنوان مثال در سال ۹۲ یک مدیر مالی در تهران با سابقه کاری بین ۷ تا ۱۵ سال، ماهانه بهآ‌طور متوسط ۳۰ میلیون ریال دریافتی داشته که این مبلغ در موارد مختلف بین ۱۵تا ۵۳ میلیون ریال متغیر بوده است. نتایج این گزارش نشان میآ‌دهد که دریافتی افراد برای یک سمت مشابه در شرکتآ‌های مختلف تفاوتآ‌های چشمگیری دارد به گونهآ‌ای که کارشناسان در شرکتآ‌های حسابداری و حملآ‌ونقل کمترین دریافتی و در بانکآ‌ها و شرکتآ‌های نفت و گاز بیشترین دریافتی را دارند. در حاشیه این گزارش، متغیرهای اثرگذار بر سطح درآمد افراد نیز بررسی شده است؛ درحالیآ‌که سابقه کار و رده سازمانی دو شاخص اصلی و تعیینآ‌کننده سطح حقوق در شرکتآ‌ها محسوب میآ‌شوند.

آمارها نشان میآ‌دهد که عوامل دیگری نظیر نوع شرکت، سطح تحصیلات و نوع دانشگاه نیز بر دریافتی افراد تاثیرگذار بودهآ‌اند؛ درحالیآ‌که اختلاف دریافتی کارشناس تحقیق و توسعه با مدرک فوق لیسانس و لیسانس حدود ۳۳ درصد است ودر مشاغل کارشناسی فروش و مدیریت کنترل پروژه تفاوت ناچیزی بین دستمزد فوق و لیسانس وجود دارد. این ارزیابی نشان میآ‌دهدکه تاثیر سابقه کاری در بین مهندسان عمران و معماری و همچنین مهندسان نفت و پتروشیمی در درآمد بیشتر از سایر مشاغل است و تفاوت دامنه در آمد در رده کارشناسی بین متخصصان فروش، بازاریابی و تحقیقات بازار بیش از سایر مشاغل است.

با توجه به علاقهآ‌مندیآ‌های داوطلبان کنکور به برخی رشتهآ‌های خاص میآ‌توان ملاحظه کرد که با وجود مهندسی برق و مهندسی عمران که در میان دانش آموزان جایگاه نخست را در انتخاب رشته دانشگاهی دارد، در این ردهآ‌بندی جزو مشاغل پر در آمد محسوب نمیآ‌شود و از طرف دیگر در حالی که مهندسی نفت جزو درآمدزاآ‌ترین مشاغل است، اما جزو اولین علاقهآ‌مندیآ‌های داوطلبان نیست. اکنون یکی از مهمآ‌ترین مسائل در انتخاب مشاغل چشمآ‌انداز آینده کاری است. وبآ‌سایت کانادین بیزنس میزان تقاضای مشاغل در کانادا را تا سال ۲۰۲۰ پیشآ‌بینی میآ‌کند. دراین پیشآ‌بینی برآورد شده است که نیاز به وکلا، مهندسان نفت و متخصصان مالی و حسابداری روند افزایشی خواهد داشت و از طرف دیگر تقاضا برای مهندس معماری، مهندس هوافضا و زمینآ‌شناس کاهش میآ‌یابد.

گشتی در لاله زار
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

متخصص کامپیوتر؛ کسب درآمد مدرن
                        دیگر حتی در بقالیآ‌ها هم روزگار بدون کامپیوتر سر نمیآ‌شود. دنیا مدرن شده و در هر کسب و کاری نیاز به استفاده از کامپیوتر وجود دارد. بعضی مشاغل که حتی بدون این وسیله فلج میآ‌شوند، نمونهآ‌اش همین روزنامهآ‌نگاری که اگر کامپیوتر را از تحریریهآ‌ها بردارند همه از ناتوانی به گریه میآ‌افتند.

در ماهآ‌های واپسین سال گذشته بود که چند روزی استفاده از ایآ‌میلآ‌ها ناممکن شد. بعدها که کارشناسان حوزه فناوری در یک سایت خبری به تحلیل ماجرا پرداختند، آمارهای شگفتآ‌آوری از میزان خسارتآ‌های اقتصادی بابت همان چند روز مسدودشدن ایآ‌میلآ‌ها به دست آمد.

در واقع امروز معاملات تجاری مهم و رد و بدل شدن پول در شبکهآ‌های بانکی داخل و خارج کشور توسط اینترنت و از طریق کامپیوتر صورت میآ‌گیرد. به این ترتیب برمیآ‌گردیم به سر خط ماجرا و همان متخصصآ‌های کامپیوتر.

درآمد متوسط: سالانه ۳۰ میلیون تومان

بالاترین درآمد: سالانه ۱۵۰ میلیون تومان
                        مزخرف ترین رشته توی ایران: کامپیوتر هست! بدجوری خز شده!!! همینجوری مدرک میدهند این اموزشگاه های ازاد!! مثل icdl و.........
                        الان بچه 5 ساله هم کار با کامپیوتر را بلد هست!! و.........

دیدگاه

با سلام
                          داخل ایران
                          پردرآمد ترین شغل دلالی و واسطه گری هست
                          چه داخل کالا چه مواد غذایی و چه ملک و...
                          از مهندسی و ریاست و جراحی و ... بیشتر در امد دارن
                          حتی همین مشاغل هم بعد یک مدت اکثرا رو میارن به این کارها
                          .
                          مثلا همین بنگاه های معاملات ملکی
                          برای هر قرارداد نصف اجاره و سود پول پیش یک ماه رو به نرخ اتحادیه میگیرن
                          تازه 50 درصدم برای مالیات حق ثبت و ... جدا میگیرین و میکشن روی اون قیمت اولیه
                          1تا2درصد حق خرید و فروش و...
                          همه جا اینجوره
                          .
                          مثلا داخل میوه
                          چند سال پیش برای خرید سبزی رفتیم پیشه یکی از اقوام داخل میدان تره بار
                          برای مثال سبزی رو میگفت 500
                          به ما به قیمت خرید خودش و کرایه داد 200 تومن
                          در مغازه هم میگفتن کیلو 1000 به بالا اونم تازه جای منصف
                          .
                          برای بازدید کار آموزی رفته بودیم یک شرکت کنسرو سازی
                          طرف پارسال گوجه براش اورده بودن کیلو 300داشت چونه میزد پول سبدش رو کم کنن اخر شد 260
                          داخل بازار کمترین قیمت 1500به بالا بود
                          .
                          وسایل برقی و ... هم همینجوره طرف نصفه میاره
                          مثلا زده هزینه مصرف کنند 100دلار
                          یعنی فروشنده با هزینه بار و... به قیمت 85 دلار بهش میرسه
                          تا بده 100دلار تازه اگر قاچاق نباشه
                          میشه 300تومن ایران
                          بعد به اسم جدید و کمیاب بودن همون رو میدن 700به بالا
                          .
                          کلا در ایران پر سود ترین کار دلالی و واسطه گری هست
                          در همه جا و هر شغلی هم هست
                          طرف بدون زحمت و گاه با کلک و نفوذ سود بیشتر از همه بدست میاره
                          .
                          البته این کار ها صد در صد حرام هستن
                          خودم شاهد بودم گاها به بدترین شکل گرفتار مریضی یا ناراحتی میشن
                          همیشه هم اه مردم معمولی و کم در امد پشت سرشون هست
                          چه تولید کننده و چه مصرف کننده
                          .
                          در این دو سال هم که دیگه ارزون تمام مواد خام و غذایی رو دلال ها میگیرین ده برابر میدن عراق و کشور های عربی و ...
                          و خراب و نا مرغوب رو هم بعلت کمبود چند برابر داخل میفروشن
                          چند تا رو میشناسم با همین روش برای خودشون مثل زندگی قارون رو ساختن
                          .
                          در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

دلم میگیره وقتی میبینم دروغ از نون شب برای یه عده واجب تر شده!
                            دلم میگیره وقتی میبینم بیشتر افراد به طمع سود بیشتر قید انسانیت رو میزنن!
                            دلم میگیره وقتی میبینم قشری که تا دیروز کنج محراب ها و بیقوله ها به زور پیداشون میکردی امروز داعیه خدایی دارن و هر روز فربه تر از دیروز میشن!
                            دلم میگیره وقتی میبینم غم یکی شده تعویض لاستیک لندکروزش و یکی دیگه خرید ماهانه 60 عدد قرص به قیمت هر عدد 110 هزار تومن!
                            دلم میگیره وقتی میبینم طرف شروع میکنه به سخنرانی و نوید دان آینده ای بهتر و درست شدن اوضاع و گفتن این جمله که از خودمون باید شروع کنیم، بعد در خلوت و کنار دوستانش به حماقت کسانی که چرندیاتش رو گوش میدادن میخنده!
                            دلم میگیره وقتی میبینم پدری دست خالی به خونه بر میگرده و تنها ره آوردش برای عزیزانش پس از یک روز کاری بدون کار شرمندگی و شرمساریه!
                            دلم میگیره وقتی میبینم جامعه پزشکی که باید همدرد مردم باشه و مرهمی بر زخم دردمندان، از درد و رنج مردم سوئ استفاده میکنه تا به امیال خودش برسه!
                            دلم میگیره وقتی میبینم حاصل یکسال پس انداز و زدن از خرج زندگی و خونواده رو باید به عنوان دستمزد 1 ساعت کار یه پزشک بدی!
                            دلم میگیره وقتی میبینم یه عده نشستن اون بالا و به عوام به دید مهره های شطرنج نگاه میکنن و توی بازیشون و بازی دادنهاشون از هیچ مکر و حیله ای دریغ نمیکنن!
                            دلم میگیره وقتی میبینم طرف دائم تو تلویزیون از حرام و حلال میگه و مردم رو به صبر و بردباری توصیه میکنه بعد خودش در شمال تهران باغهایی داره که توصیفات بهشت در قرآن جلوش کم میاره!
                            دلم میگیره وقتی میبینم از جهل مردم سوء استفاده میکنن تا بتونن بهشون حکمرانی کنن!
                            دلم میگیره وقتی میبینم مردم دروغ رو بعنوان یک ترفند و وسیله قبول کردند!
                            دلم میگیره وقتی میبینم 8 سال به مردم دروغ گفتن و هنوز یه عده هستن که اون دروغها رو باور دارن!

دلم گرفته از دروغ ، دو رویی ، بی تفاوتی!

:sad:
                            پوزش میخوام اگر ناراحت شدید

دیدگاه

این وضعیت اقتصادی واقعاً درست بشو نیست یا حداقل خیلی سخت میشه درستش کرد. توهین به دلال ها نباشه اما تعداد زیادی از این قشر اصلاً به فکر مردم نیستند و کاملاً منفعت طلب می باشند. خداییش وضعیت خیلی خرابه و کار فقط به دست خدا درست میشه. دیگه واقعاً باید حتی شده به خاطر سختی های اقتصادی به این نتیجه برسیم که اللهم عجل لولیک الفرج. هرچند این خیلی زننده هست که به خاطر برخورد با فشارهای اقتصادی به دنبال امام باشیم. شاید این پستی که نوشتم خیلی به این تاپیک مربوط نباشه اما دیگه واقعاً کدوم شغل پردرآمدی توی ایران مونده به جز دلالی؟! شغل های غیر دلالی که درآمدشون خوب باشه به نظر من خیلی خیلی محدود هستن(شاید اصلاً نظر من اشتباه هست) و اصلاً معلوم نیست که برای شخص بنده با وجود تلاش های فراوانی که میکنم به درآمد مناسبی برسم و البته خداوند رزاق است. احادیث زیاد هست درباره ی این مسائل:

پیامبراکرم صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: روزگاری بر مردم می آید که در آن زمان، مردم گرگ درنده می باشند، و هر کس گرگ نباشد، گرگها او را می خورند. (بحارلانوار،ج 77،ص 159)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                                مزخرف ترین رشته توی ایران: کامپیوتر هست! بدجوری خز شده!!! همینجوری مدرک میدهند این اموزشگاه های ازاد!! مثل icdl و.........
                                الان بچه 5 ساله هم کار با کامپیوتر را بلد هست!! و.........
                                این چه حرفیه شما میزنید ؟؟؟
                                چرا این تفکر غلط تو ایران خیلی باب شده ؟؟؟؟؟
                                مگه به مهندس کامپیوتر کار کردن با کامپیوتر یاد میدن ؟؟؟!!!!!
                                من خودم الکترونیکم ولی خیلی شنیدم که میگن مهندس کامپیوتر چرته و به قول شما هر کی بلده...
                                اصلا اینجوری نیست.
                                خواهشا تفکراتتون رو عوض کنید.
                                مهندس کامپیوتر و مخصوصا نرم افزار فوق العاده پتانسیل بالایی برای کار دارند و واقعا تو ایران خیلی خوب میتونی ازش جواب بگیری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X