اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه نوع مداراتی برای تولید و فروش خوبن؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه نوع مداراتی برای تولید و فروش خوبن؟

وقت بخیر

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
    به نظر من هیچکدوم
    کار باید نو،مبتکرانه و همراه با خلاقیت باشه،بازار درین موارد که شما قرمودین به اشباع رسیده از نظر من
    کاملا موافق کلام زیبای دوستمون هستم .!!

دیدگاه

یه زمانی اومدم اینورتور بسازم دیدم قیمت قوطی خالیشو چین داره میفروشه! دیدم رقابت نمیشه کرد بیخیالش شدم.

دیدگاه

دوستان گرامی توجه دارند که هر طرح مبتکرانه ای هم که ارائه بشه صدها گارگاه با سرمایه میلیاردی بلافاصله از روش کپی میکنند طوری که امکان رقابت برای طراح اصلی اصلا وجود نداشته باشه ...
        در حقیقت الان سرمایه است که حرف اصلی را میزنه ...
        حتی طرحهای جدید را برخی به چین سفارش میدهند که حتی زحمت کپی را هم نکشند و به صورت آماده و با قیمت غیر قابل رقابت تحویل بگیرند

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

چین ترکونده بازارو!آمریکا رو داره به زانو میاره تو اقتصاد!
          http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
          daydigi.com

دیدگاه

سلام

اول باید ببینید تو همون بازاری که قرار بردها ی تولید شما بفروش برسه سوال کنید یا ببنید چه بردهای بیشتر فروش میره بعدا تولید کنید
            !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

#:S
              میخوام اول بسازم بعد اس ام اس انبوه کنم (یه کم توضیح درمورد مدار) تو شهر، بعد بعد با قیمت پایین و مناسب بفروشم
              جهان هر کس به وسعت عقل اوست.

دیدگاه

هر چی فکرشو کنی میبینی این برادران چینی زودتر و آرزون تر ساختن رفتن سودشم بردن. :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط !Matrix
                  چین ترکونده بازارو!آمریکا رو داره به زانو میاره تو اقتصاد!
                  دوست محترم شما یک بار چین برو می فهمی چه خبره .
                  تمام دستگاههایی که چینی ها باهاش کار می کنند آمریکایی هستند و اونها فقط و فقط حمال و کارگر کشورهایی مثل آمریکا و ژاپن هستند .
                  مثلا تو کارخونه هایی که Power LED تولید می کنند مواد اصلی اون که شامل ویفر و یک ماده ی زرد رنگ دیگه ای هست از ژاپن و آمریکا وارد می شه و این ها فقط و فقط اسمبل می کنند.
                  این حرفا یعنی چی که داره اقتصاد به زانو در میاره ؟

دیدگاه

چه چینی باشن چه آمریکایی مغرشون خوب کار میکنه. طوری برنامه ریزی میکنن که بیشترین سود را بکن. شاید باورتون نشه اونا برای فروش یه محصول ایده ده ها متخصص فروش رو میریزن رو میز و همفکری میکنن.
                    ما هم نشستیم دوق میکنیم فردا میخوایم بریم فلان مدار رو از اینترنت بگیریم الکی درستش کنیم بفروشیم.
                    اینم بگم رابطه تجاری ایران با اکثر کشورهای پرنفوذ قطع یا کم هست مجبوریم با چین تجارت کنیم مگرنه :-q :-O
                    جهان هر کس به وسعت عقل اوست.

دیدگاه

جالبه من می خواستم یک دستگاه اندازه گیری بسازم و انو بفروشم رفتم دیدم تمام قطعات چینی و بی خود هستن اگر هم برم قطعه مارک دار بخرم قیمت گران میشه و کسی هم نمی خره پشیمون شدم

دیدگاه

ما ک به چین نرسیدیم!
                        ولی این حقیقتی هست که میبینی!
                        برای مثال آمریکا آیفون رو طراحی میکنه ولی اصل تولیدش داخل کارخونه چینیشه،نیروی کار ارزون،و برای مواد اولیه مجبوره که جنس بیاره و محصول رو بده بیرون،.هر چقدر هم منبع و معدن داشته باشه با اون همه کارخون مجبور به واردات هست.
                        http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                        daydigi.com

دیدگاه

کاملا درسته چین کل دنیا رو قبضه کرده هم جنس خوب و درچه 1 داره هم درجه 3 و 4 . جنسهاش هم ارزونه چون اونجا نیروی کار و حامل های انرژی ارزونه اونجا برق ارزونه کارگر همم ارزونه واسه همین شرکت های بزرگ دنیا مثل نوکیا از آلمان و مجارستان به چین رفتند مثل سامسونگ کره به چین پایونیر از مالزی به چین رفتند. هرچی فکر میکنم میبینم نمیشه رقابت کرد هم خوبه هم بد. خوبه چون اجناس ارزونتر برای زندگی به دستمون میرسه بده چون تو بازار کار تولید خودمون نمیتونیم رقابت کنیم :angry: :angry:
                          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

با سلام
                            به نظر من هرچه یک درخت بزرگتر باشه وقتی بزنیش زمین نور خورشید بیشتری بدست میاری
                            چین جمعیتی حدودا 1/6 جهان رو داره پس مبارزه با چین میشه مبارزه با 1/6 جهان
                            اما اگر از نقاط ضعف چینی ها در یک محصول استفاده کنی و اون محصول رو کنار بزنی یک بازار بزرگ به جیب شما نور میندازه
                            در حال حاظر بزرگترین نقطه ضعف چین در ایران تاجرهای ایرانی هستن که شدیدا به سمت جنس های بی کیفیت چین تمایل دارن حالا کافیه یک جنس چینی که مردم یک شهر از کیفیت آن شدیدا ناراضی هستن رو با کیفیت متوسط تولید کنی و وارد بازار بشی اما با تبلیغاتی متناسب با میزان تولید روزانه خودتون
                            چینی ها روزانه 12 ساعت کار میکنن و در هر ماه 2 روز استراحت دارند (درودبر چینی ها) و اکثرا در فقر دست و پا میزنن
                            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                            ; C is not for children

دیدگاه

نظرتون درباره تولید سنسور چیه؟
                              _مثلا سنسور فاصله یاب آلتراسونیک 40KHz یا اگه کسی حاضر به خریدنش بشه 500KHz (ایده دارم که چه طور بهینه سازی کرد و در ضمن سنسور عمق سنج هم می شه باهاش ساخت)
                              _سنسور فاصله یاب مادون قرمز با مکانیزم سنسور های SHARP . (یک سری ایده دارم که بهینهسازی بشه. البته می شه ارزون تر هم تولید کرد ولی چون شرکت sharp از IC آماده سفارشی استفاده می کنه شاید رقابتش سخت تر بشه.)
                              _مکان یاب های محلی مثلا رادیووی یا آلتراسونیک یا ترکیبی (یک مبحث جدیده از سال های 200X تا الان و کاربردهای مختلفی داره)
                              _سنسور مغناطیسی بر پایه magnetoresistive ها.(ارزون و خوب درمیاد. یک ایده دارم که با یک برد 2cm*2cm می شه قطب نما ساخت البته با یک مدار آشگار ساز مخصوص)
                              _سیستم فرستنده گیرنده روی برق شهری.(اینو فعلا ایدشو دارم. یک روشهایی هست که اطلاعاتو با برد محدود رو کابل برق شهری ارسال کرد. مثل ارتباط وایرلس میمونه با این تفاوت که به جای هوای آزاد نیاز به کابل برق شهر داره ولی برد بیشتر و نفوذ به تمام ساختمان ها.)
                              _ساخت فاصله یاب لیزری ارزون با قطعات ارزون و دقت کافی برای کاربرد های ساده. یا مثلا رادار فاصله یاب کوچیک برای کاربرد های ساده.(برای فاصله یابی خودرو)
                              _فلزیاب خوب و با کیفیت چه طور؟ البته فلزیاب بازارش خیلی اشباعه فکر کنم.
                              نظرتون درباره کار روی ابر رسانا ها چیه؟
                              هم کاربرد در ساخت سنسور داره هم می شه باهاش آهن رباهای فوق قوی برای انواع کاربرد صنعیتی و تولید موتورهای خاص صنعتی و کشتی استفاده کرد. همچنین در ساخت بولبورینگ های فوق بی اصتکاک. در ساخت بمب های الکترومغناطیسی و تفنگ های الکترومغناطیسی هم کاربرد داره. در ذخیره سازی انرژی هم کاربرد داره.
                              من یکسری مطالعاتی رو این زمینه کردم و دیدم سیم های ابر رساناهای مختلف الان فروخته می شن. مثلا سیم MgB2 (منیزیم دی بورید) با قیمت یکسان می تونه جریانی بیشتر از مس ازخودش عبور بده. البته با حجم خیلی کمتر و بدون تلفات انرژی.
                              اصلا خود سیم ابررسانا قابل تولیده. یک نوع سرامیکه که باید با روش های تولید سرامیک ساخته بشه. الان تو دنیا سرامیک های خیلی ساده و پیش افتاده مثل سرامیک ظروف آشپزخونه تو پیشرفته ترین تجهیزات نظامی و هوافضا کاربرد دارن. البته بورون که در منیزیم دی بورید استفاده می شه از عناصر کم یاب و گرنه. قیمتش نزدیک طلاست)ابر رسانای C60 همراه با عناصر قلیایی هم هست که اگه بشه چی میشه. یک عنصر قلیایی رو توی توپ نانو لوله (باکی بال) می زارن می شه ابر رسانا. اونوقت شاید ارزون قیمت ترین ابررسانای دمای گرم بشه.
                              البته مشکل خنک سازی تا دماهای جوش نیتروژن و هیدروژن هستش که در مواردی خاص خنک سازی بر مصرف برق ارجهیت داره. اینی که گفتم با هیدروژن مایع می شه خنکش کرد.

دیدگاه

توی این تاپیک مطالب زیادی بحث شده اما یه مطلب جالب بگم اون هم اینه که یک فیلمی توی عید از تلویزیون پخش شد به اسم robocop همون پلیس آهنی ورژن جدید که البته من رفتم اصلش رو پیاده کردم که حالا بماند توی همون سکانس های اولیه نشون میده که امریکا رباتهاش رو فرستاده توی تهران برای کنترل اوضاع و ... اما جالب اینجا بود که این شرکتی که پلیس آهنی رو تولید میکرد توی چین بود. حالا صحبت چندسال آینده است.
                                همین الانش هم خیلی از شرکتها تولید رو میبرن توی چین انجام میدن حتی بعضی از شرکتهای ایرانی چون اونجا ارزون ترین چیز نیروی کاره حتی شنیدم در بعضی از محصولات نیروی انسانی ارزون تر از خط رباتیک درمیاد.
                                اما یک چیزی هم هست اینه که از بازار جذاب چین نمیشه دل کند و طمع به جون آدم میفته. قبل از تحریم ها یکی از آشناهامون با 10 تومن سه روز رفته بود چین بعد در برگشت، با همون بار مسافری مجاز، وارنیش خریده بود اورده بود، 10 تومن خرجی که کرده بود که هیچ 3 تومن هم سود کرد. خب انصافا کیه که حاضر باشه این بازار توپ رو از دست بده.
                                یکی از اساتید من میگفت که توی ایران در بحث الکترونیک، با غول های کوچیک طرف هستیم. حالا اگر به طور مثال یک فرد خیر و سرمایه دار پیدا بشه که این غول ها رو دور هم جمع کنه و فقط طراحی انجام بدن و به خیلی از شرکتهای بزرگ طرح رو بفروشن، مثل کاری که دکتر حدیدی میکنه، فکر کنم بتونیم یکی از کشورهای مطرح طراح بشیم. چون باید قبول کرد ایرانی جماعت مغزش خوب کار میکنه اما حال کار نداره. خب پس بهتره این قدرت تفکرش رو به پول تبدیل کرد که حرف برای گفتن زیاد داره.
                                این حرف زدم آخرش یک پیشنهاد هم برای مدارات میدم.
                                الان اکثر خونه ها و پارتمانها دارن میرن به سمت سیستم گرمایشی پکیج که مزایای زیادی داره. اما به نظر من مهمترین عیبی که دارن اینه که اگر برق قطع بشه چون پمپشون از کار میفته به همین خاطر موقع برق رفتگی دیگه نمیتونن آب گرم رو پمپاژ کنن.(حالا حساب کنید توی یک شب زمستونی و سرد حموم باشید که یهو برق بره) به نظرم اگر بشه اینورتورهای سبک و ارزون قیمت تولید کرد(چون توی مدلی که من دیدم پمپش ac بود) بازار خوبی براش پیدا بشه. البته حدس میزنم.امیدوارم اینطور باشه!!!! :smile:
                                ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X