پاسخ : چه نوع مداراتی برای تولید و فروش خوبن؟
با سلام
همیشه دوست داشتم تنها کار کنم تا اینکه یک نفر بهم گفت:
(( دیگه دوران مخترعین یک نفره تمام شده ))
امروزه به هیچ عنوان نباید به این فکر کرد که یک کار هرچند کوچک رو به تنهایی انجام داد چون هرچقدر کارت رو با بقیه تقسیم کنی زودتر به اتمام میرسونیش
در حال حاظر در بین شرکت های بزرگ دنیا کمتر دیده میشه که همه کارهای اون شرکت از ایده ، طراحی ، تولید ، فروش و... را خودش به تنهایی انجام بده
شرکت هایی همچون sony ,apple,asus,dell,nikia,motorola بعد از طراحی نهایی کار تولید رو به عهده شرکت هایی همچون "فاکس کان" میزارن :
((این شرکت در سال 1974 توسط «تری گو» (Terry Gou) راه اندازی شد. هون های 21.000 اختراع ثبت کرده و با درآمد فروشی معادل 59 میلیارد دلار آمریکا، در کل 920.000 کارمند (15.000 مهندس طراح در آمریکا، ژاپن، چین و تایوان) دارد.))
اطلاعات بیشتر
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%...A9%D8%A7%D9%86
تقریبا در مورد سرمایه گذاری اون هم در این وسعت چیزی به نام خیر وجود نداره اما میشه با استراتژی بالا به اهدافی در این زمینه رسید
من به چیزی مثل انسانهای ایرانی فلان هستن ، انسانهای عرب بسانن و ... هیچ اعتقادی ندارم بلکه به این اعتقاد دارم که انسانها با توجه به وضعیتی که دارن عکس العمل هایی انجام میدن
شخص ایرانی میشناسم که گاهی اوقات ساعت کاری مفیدش به 16 ساعت در روز میرسه :eek:
با سلام

همیشه دوست داشتم تنها کار کنم تا اینکه یک نفر بهم گفت:
(( دیگه دوران مخترعین یک نفره تمام شده ))
امروزه به هیچ عنوان نباید به این فکر کرد که یک کار هرچند کوچک رو به تنهایی انجام داد چون هرچقدر کارت رو با بقیه تقسیم کنی زودتر به اتمام میرسونیش
در حال حاظر در بین شرکت های بزرگ دنیا کمتر دیده میشه که همه کارهای اون شرکت از ایده ، طراحی ، تولید ، فروش و... را خودش به تنهایی انجام بده
شرکت هایی همچون sony ,apple,asus,dell,nikia,motorola بعد از طراحی نهایی کار تولید رو به عهده شرکت هایی همچون "فاکس کان" میزارن :
((این شرکت در سال 1974 توسط «تری گو» (Terry Gou) راه اندازی شد. هون های 21.000 اختراع ثبت کرده و با درآمد فروشی معادل 59 میلیارد دلار آمریکا، در کل 920.000 کارمند (15.000 مهندس طراح در آمریکا، ژاپن، چین و تایوان) دارد.))
اطلاعات بیشتر
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%...A9%D8%A7%D9%86
حالا اگر به طور مثال یک فرد خیر و سرمایه دار پیدا بشه که این غول ها رو دور هم جمع کنه و فقط طراحی انجام بدن و به خیلی از شرکتهای بزرگ طرح رو بفروشن
باید قبول کرد ایرانی جماعت مغزش خوب کار میکنه اما حال کار نداره
شخص ایرانی میشناسم که گاهی اوقات ساعت کاری مفیدش به 16 ساعت در روز میرسه :eek:
دیدگاه