اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظرسنجی بهترین مسیر برای انتخاب شغل ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظرسنجی بهترین مسیر برای انتخاب شغل ؟

نوشته اصلی توسط milad-admin
    سلام
    نو آوری :read:
    خب منظور شما دقیقا از نیاز 46 واحد صنعتی رو بر طرف کنی یعنی چی ؟ :eek:
    میشه یکم در مورد ایده خودت بیشتر توضیع بدید تا شاید جرقه در ذهن ماه هم زده شده برا ایده خودمان
    البته اگه اماکنش هست
    یعنی شما قبل از اسن که اقدام به درخواست وام کنید باید طرحتون رو بردارید رو برید سراغ واحد های صنعتی و یجور بازار یابی کنید و صاحب اون واحد رو راضی کنید که محصول شما رو بخره و یه پیش قرار دادی باهاش بنویسید و یه نمونه از هر قرارداد رو داخل پرونده درخواست وام بزارید

البته این از سخترین کارای دنیا هست
    من حدود 10 ماه طول کشید تا این کارو انجام بدم

در رابطه با طرحم هم یجورایی شیرازی بازی توشه
    یعنی به راحترین روش ممکن میای نور یه محیط رو کنترل میکنی
    بیشتر از سنسور های pir و پیزو توش استفاده شده
    البته ناگفته نماند که بغل این سیستم که مدار اصلاح ضریب قدرت هم هست که بخاطر همین قسمت طرح ما پذیرفته شد . در توضیحاتش هم باید بگم که با توجه به ضریب قدرت موجود در شبکه یک سری بانک خازن و سلفی به شبکه وصل میشه که باعث میشه همیشه ضریب قدرت روی 0.95 ثابت بمونه و قبض برق تا 20درصد کاهش پیدا کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
      یعنی شما قبل از اسن که اقدام به درخواست وام کنید باید طرحتون رو بردارید رو برید سراغ واحد های صنعتی و یجور بازار یابی کنید و صاحب اون واحد رو راضی کنید که محصول شما رو بخره و یه پیش قرار دادی باهاش بنویسید و یه نمونه از هر قرارداد رو داخل پرونده درخواست وام بزارید

البته این از سخترین کارای دنیا هست
      من حدود 10 ماه طول کشید تا این کارو انجام بدم

در رابطه با طرحم هم یجورایی شیرازی بازی توشه
      یعنی به راحترین روش ممکن میای نور یه محیط رو کنترل میکنی
      بیشتر از سنسور های pir و پیزو توش استفاده شده
      البته ناگفته نماند که بغل این سیستم که مدار اصلاح ضریب قدرت هم هست که بخاطر همین قسمت طرح ما پذیرفته شد . در توضیحاتش هم باید بگم که با توجه به ضریب قدرت موجود در شبکه یک سری بانک خازن و سلفی به شبکه وصل میشه که باعث میشه همیشه ضریب قدرت روی 0.95 ثابت بمونه و قبض برق تا 20درصد کاهش پیدا کنه
      سلام
      ممنونم
      بنده اگه شده این کارو میکنم باید دنبال یک ایده خوب بچرخم
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

دوستان کم کم دارم تصمیم میگیرم برم مغازه اجاره کنم و تعمیرات موبایل و لپتاپ بزنم.
        بعد که کارم گرفت و پول جمع کردم.فقط میرم تو فروش
        البته قبلش باید 2 تومن بدم تا آموزش ببینم..
        ففکر خوبیه ؟

البته هنوز خانواده میگن برو کلاس کنکور و ارشد شرکت کن تا فوق لیسانس بخون !!!

بینهایت از دوستانی که نظر دادن و کمکم کردند سپاسگذارم.امیدوارم به نتیجه برسیم.

اضافه شده در تاریخ :
        سلام دوستان
        از چند نفر پرسیدم میگن تعمیرات موبایل زیاد درامد نداره
        یک تعمیرکار حرفه ای صب تا شب که کار کنه 3 میلیون در ماه داره. صب تا شب!!!
        میگن فروش بیشتر درامد داره.

دوستانی که با تجربه هستند لطفا باز هم کمک کنند.
        ممنون.

دیدگاه

سلام
          هر کاری میخواهید بعنوان شغل در نظر بگیرید .........در موردش تحقیق کنید .........بعد بهترین اینه که آزاد کار کنید.......
          اما اینو بدونین اگر میخواهید زمین نخورین و سرمایه تون از بین نره به قول قدیمیا باید ابتدا خاک اون کار رو بخورید......
          معنیش اینه که اول باید برای کسی کار کنید تا چم و خم کار دستتون بیاد...........حالا اون کس میتونه انواع و اقسام شرکتها باشه
          یا یک شخص حقیقی باشه.........در نهایت این خلاقیت شماست که با دیدن محیط و روابط کاری باید شکوفا بشه.........
          مثال میزنم :خیلی از شاگرد پادو های فروشگاههای لوازم برقی مثل تلویزیون و غیره.......
          که لوازم جابجا میکنن و تی میکشن دنبال حقوق نیستن اگر در موردشون تحقیق کنید میفهمید وضع مادی پدرشون خوبه............
          بعد چند سال یه مغازه همون تو پاساژ یا جای دیگه اداره خواهد کرد ...........
          افرادی رو دیدم با سرمایه وارد بازار کار شدن و سرمایه رو از دست دادن ..........پس کار کردن برای دیگران رو بی گاری ندونین
          مهمترین چیزی که در این بی گاری بدست میارین تجربه هست ..............و همون درامد کم رو بعنوان سرمایه پس انداز
          کنید...........البته قبل همه شرایط شخص تعیین کننده هست...........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

بدون هیچ تردیدی، تو کشور نفتی ما، که حجم زیادی از دلارهای یا مفت نفت، توسط دولت در بازار فروخته می شود (تا بودجه عمومی و عمرانی کشور را در بیاورد)، باید تلاش کرد تا سهم بیشتری از این دلارها سر سفره شما بیاید. چگونه؟
            در کشورهای نفتی مثل ما؛ سرمایه + رانت، خیلی بهتر از دانش، فن، مهارت و نوآوری، کارآئی دارد. بنابراین اگر سرمایه مکفی دارید، با این فضا، فعلا به جای اینکه خود را علاف اخذ انواع مجوزها از انواع ارگانهای دولتی کنید و یا وقت خود را صرف بازاریابی با این قدرت خرید و نوطلبی محدود مردم در ایران کنید؛ خیلی راحت، یک چیزی بخرید، یک چیزی بفروشید! ترجیحا اگر آن جنس خارجی باشد بهتر است چون با افزایش نرخ ارز، قیمت داشته های شما هم خود بخود زیاد می شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
              بدون هیچ تردیدی، تو کشور نفتی ما، که حجم زیادی از دلارهای یا مفت نفت، توسط دولت در بازار فروخته می شود (تا بودجه عمومی و عمرانی کشور را در بیاورد)، باید تلاش کرد تا سهم بیشتری از این دلارها سر سفره شما بیاید. چگونه؟
              در کشورهای نفتی مثل ما؛ سرمایه + رانت، خیلی بهتر از دانش، فن، مهارت و نوآوری، کارآئی دارد. بنابراین اگر سرمایه مکفی دارید، با این فضا، فعلا به جای اینکه خود را علاف اخذ انواع مجوزها از انواع ارگانهای دولتی کنید و یا وقت خود را صرف بازاریابی با این قدرت خرید و نوطلبی محدود مردم در ایران کنید؛ خیلی راحت، یک چیزی بخرید، یک چیزی بفروشید! ترجیحا اگر آن جنس خارجی باشد بهتر است چون با افزایش نرخ ارز، قیمت داشته های شما هم خود بخود زیاد می شود.
              خودم هم دارم کم کم نتیجه میگیرم برم پوشاک بزنم.
              خسته شدم از بس از این شرکت به اون شرکت یا از این استخدامی به اون استخدامی رفتم.

کسی آشنا داره اطرافش که از صفر شروع کرده باشه با 50 میلیون سرمایه بتونه زندگیش رو بچرخونه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
                خودم هم دارم کم کم نتیجه میگیرم برم پوشاک بزنم.
                اگر منظورت بوتیک باشه تو مغازه اجاره ای نمی تونی موفق بشی ( 99 % شکست ). تا مغازه رو باز کنی و به مغازه برسی و جنست رو جور کنی 7-8 ماه گذشته . نصف سرمایت هزینه شده و .... یک نفر مشتری هم از در تو نیومده و ....... و تازه تو همین مدت جنست از مد افتاده و فصل عوض شده و .... مجبور میشی جنسات رو نصف قیمت بدی به ارزون سرا ها . 3- 4 ماه بعد هم صاحب مغازه میگه یا تخلیه کن یا اینقدر بده .

البته یک درصد موفق میشی . یعنی اگر توانایی و قابلیت های خاصی داشته باشی اون یک درصد میاد 99 درصد رو شکست میده .
                مثلا اینکه نابغه مخ زنی و فروش باشی. و یا در حد یک طراح مد حرفه ای آشنا به سلایق مردم منطقه خودت باشی. یا حداقل دور و برت پر باشه . یعنی فامیل و دوست و آشنا ی درست و حسابی و دست به جیب ... که اونها برن و دوستا و آشناهاشون رو و مشتری جدید بیارن . یا مثلا یک جایی یا یک شخص گردن کلفتی تو را ساپرت تبلیغاتی کنه . مثلا فرض کن یک آرایشگاه تراز اول شهرت تو را تبلیغ کنه . حتی اگر لباس مردانه بفروشی و اون آرایشگاه زنانه باشه .
                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط like_electronic
                  حرف استاد عزیز کاملا درست است اما چیزی که من بیشتر شخصا باهاش مواجه شدم افرادی که دارای تخصص و صلاحیت هستند(البته نه آنقدر حرفه ای مانند شما) که توی این زمینه سالها کار کرده اند و اکنون به خاطر وجود رشته ها و شغل های دیگر با درآمد بیشتر(و حتی گاهی اوقات با زحمت بسیار کمتر) احساس پشیمانی میکنند و حتی گاهی اوقات وارد زمینه های دیگر میشوند!
                  مثلا در دوران کارآموزی و مدت کوتاه کار در یک شرکت و گفته های دوستان با تعدادی افراد با این احساس مواجه شده ام.
                  مثلا من اونجا برد مونتاژ میکردم و ساعتی 2000 تومان میگرفتم و شخص دیگری بود که بردهای فرکانس بالا با تمام پیچیدگی هایش طراحی میکرد و ساعتی2500 تومان یا نهایتا 3000 تومان میگرفت!
                  شخص دیگری بود که طراح و برنامه نویس بود و ساعتی3500 تومان میگرفت!
                  نکته اینجاست که حقوقی که اغلب دیدم توی این رشته میگیرند(علارغم تخصص و مدرک) در ماه زیر یک میلیون تومان یا کمتر از آن است برخلاف این که زندگی با چنین درآمدی در چنین وضع اقتصادی بسیار سخت است و بسیار تاسف بار تر این است که افرادی تحصیل کرده باید چنین درآمدی داشته باشند و آدم هایی که پنج کلاس سواد دارند با کارهای آزاد و رابطه و.... درآمد های بسیار بالاتری دارند!(اون وقت آدم احساس میکنه که عمرش تلف شده که رفته درس خوانده!)(البته اون بحث ارزش معنوی کار و خدمت به مملکت هم هست که کمتر کسی امروز حتی به زبان هم دقدقه اش هست!)
                  وضعیت بازار کار که تکلیفش مشخصه ، برای کار دولتی هم اکثرا نیروی اداری میخان (مدیریت ، حسابداری و...)شاید یکی دو تا مهندس هم بخان که ما نیستیم! حالا نظرتون درباره تدریس تو دانشگاه چیه؟ البته با مدرک ارشد! پولش کمه ولی نه سرمایه میخاد و نه سالها سعی و خطا!
                  لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108406.msg703318#msg703318

ولی خب واقعا بهترین مسیر برای یه شغل آروم و کم دردسر (درآمدشم کم) چیه؟
                  هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                    آدم که فقط نباید توی ضمینه پایان نامش کار کنه
                    یکم توی اینترنت بگردی و چن تا کتاب درست و درمون طراحی مطالعه کنی میتونی به ایده های خوب وعالی برسی
                    من الان بیشتر چیزایی که میدونم رو مدیون این سایت و یکی از استادام هستم
                    ایده خوب موقعی بوجود میاد و شکوفا میشه که که شناخت کافی توی ضمینه شغلی داشته باشی
                    ایده که همین طور کشکی کشکی بوجود نمیاد باید تلاش کنی و به داشته هات روز به روز چیزای جدید اضافه کنی

ضمینه کار ما هم اتوماسیون و طراحی الکترونیک به طور صنعتی هست و توی شهرک صنعتی شیراز فعالیت میکنی

شرایطش داشتن پروانه کشب یا پروانه فعالیت و نوآوری در کار هست و برای هر وام 33میلیونی یه وثیقه به ارزش57میلیون میخواد

yani mishe faghat ba ketabo enternet etelaato ziyad kard? manam mikham ba doostam kar rah bendazim ama hame etelaato ... kame

نوآوری در ضمینه کاری مهمترین قسمتش هست که باید بتونین نیاز حداقل 43 واحد صنعتی رو با این نوآوریتون برآورده کنید

مثلا نوآوری من و پسر داییم اتوماسیون روشنایی ساختمان های مسکونی و سیستم های برودتی واحد های صنعتی بود که خوشبختانه الان تونستیم اتوماسیون روشنایی 140 مجتمع مسکونی در شیراز و اطراف و سیستم برودتی 62واحد صنعتی رو توی شهرک های صنعتی استان فارس رو طراحی و نصب کنیم

شما هم باید قبل هر مراجعه ای برای درخواست وام روی یک ایده نوآورانه کار کنی
                    این ایده هم نمیخواد خیلی بزرگ باشه مثل طرح من (روشنایی )

دیدگاه

سلام دوستان
                      من میخام یک کار راه بندازم
                      تا حد ممکن توخونه
                      چون دانشجو هستم و نمیخام هزینه زیاد داشته باشه و خوب چون وقتم پره نمیتونم برم سر کار.
                      چه کار هایی را برای من پیشنهاد میدید؟
                      نمیخام بخواطر درس خوندن از کار عقب بیفتم.
                      سرمایه اولیه را هم دانشجویی حساب کنین.
                      لیسانس الکترونیک خوندم و بعدش مخابرات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X