اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه و رسم کار در بازار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه و رسم کار در بازار

نوشته اصلی توسط Ghasede del

الان کسانی که در جایگاه استادی قرار دارن ..کم کم دارن از سایت دور میشن...چون هر چه قدر زکات میدن
    باز عده دیگه ای تشریف میارن اونها هم زکات علم رو طلب میکنن.....
    منم با این حرف موافقم دوستانی که واقعا اطلاعات بالایی دارند کم شدن و دیگه نمیان
    اکثر تاپیکاشده یه کاربر با تعداد کلا 3 تا ارسال که دوروزه عضو شده و توتاپیک پروژه دانگاهشو میخواد
    من خیلی چیزا یاد گرفتم از این سایت و تاا اونجایی که هم بلدم و از دستم برمیاد کمک میکنم
    telgram:09396888049

دیدگاه

"درخت هرچی بارش بیشتر باشه افتاده تره"
      آخهبعضی از اساتید به تریپ قباشون بر میخوره و میترسن از درجه بیفتند!چون یه سری افراد بی تجربه و کم سواد میان و نظر میدن.

این مطلبو تو یکی از تاپیکها دیده بودم که ذکر شده .
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bacheLLL

ز گهواره تا گور دانش بجوی
        یعنی اینکه انسان در هر مقامی و سطحی باشه بالاخره نیاز به یاد گیری داره و هیچ انسانی نیست که همه چیز رو بدونه.
        به قولی همه چیز رو همه کس دانند.
        پس میخام بگم حتی کسی که 1 قطره هم علم داشته باشه باید زکات بده. حالا چه برسد به افراد عالم.
        //
        در مورد اساتید سایت اظهار نظر نمیکنم چرا که در جایگاهی نیستم که این کار رو بکنم. ( معذرت میخام )
        ولی این رو قبول ندارم که چونکه قراره در آینده همه رسم بی وفایی پیش بگیرن پس منی که بلدم به کسی چیزی یاد ندم. من وظیفه خودم رو انجام میدم.
        //
        در مورد علمه بازاری و رقابتی هم قبول دارم. ولی خوب وقتی یک انجمن برای علم آموزی تشکیل شده دیگه نمیشه توش کاره بازاری کرد. البته کاره بازاری صرف رو عرض میکنم نه یک تبلیغ کوچیک.
        پس وقتی من میخام علم یاد بدم به کسی چرا دیگه رقابت کنم !؟ اگر من یادم ندم آیا اون شخص هم یاد نمیگیره یا بالاخره اون شخص اون مطلب رو یاد میگیره.حالا از هر جایی.
        ( با توجه به اینکه در ازای این علم آموزی پولی هم دریافت نمیشه - پس یه جورایی رقابت در کار خیر هستش و این خوبه - البته تا جایی که به بد کشیده نشه و ... )
        //
        عرض کردم در بدبینانه ترین حالت. خوشبینانه ترین حالتش 100 در 100 هستش :smile:
        :biggrin:
        بله کم گرفتید.
        //
        بله منم با این مرجع خاص مشکل داشتم.
        سلام
        ببینید مثال میزنم تا متوجه داستان بشید.......
        یکی از اساتید سایت که به گردن خیلی از بچه ها حق داره ..مدار حرفه ای راه اندازی موتور براشلس برای کواد کوپتر طراحی کرد
        چون از کارش لذت برده بود امد تو سایت گفت همچین کاری کرد م با این امکانات خاص....
        به جای اینکه تشویقش کنن و بهش تبریک بگن....ریختن سرش که باید زکات علم رو بدی....
        طرحتو بزار تا ما استفاده کنیم..بنده خدا گفت حقیقتش اینو میخوام تجاری کنم خیلی روش زحمت کشیدم..
        آقا طلب کارانه ریختن سرش آنقدر گیر دادن تا اینکه معاونت سایت امد دخالت کرد...
        خدای برنامه نویسی زبان C تا جایکه جناب طراح کاملآ قبولش داشت....بعد از اون اتفاق حضورش کمرنگ شد
        الانم خیلی وقته من ندیدمشون.......آیا زکات علم طرح ایشون بود ....آیا علم ایشون طرح ایشون بود...
        نه عزیز زکات علم آموزش زبان برنامه نویسی بود......
        افرادی دیگه حضور ندارن ....که هر کدومشون.......در حوزه تخصص خود صاحب نظر بودن........
        خدایش اکثرآ دنبال علم هستید یا دنبال طرح آماده .......یکی مدار فلان میخواد ..یکی مدار بهمان اونم با راهنمایی...
        این دنبال علم بودن نیست زکات علم هم نیست......از این مثال ها زیاده.....
        یه مدت نبودم ...امدم دیدم تو یه تاپیک ریختن تو سر یک نفر باهاش بحث کردن....همشون اشتباه میکردن ..هر چی
        اون بنده خدا توضیح داده بود.....در جوابش خزعبلات بافته بودن.....کسی که تو سویچینگ بسیار قدرتمند بود..
        دیگه وارد سایت نمیشه....بجای اینکه ازش استفاده کنن علم رو بدست بیارن با گیر دادن بیجا و درخواستها ی بیجا فراریش
        دادن رفت....اینم زکات گرفتن به سبک فشار.

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط shahpoori
        "درخت هرچی بارش بیشتر باشه افتاده تره"
        آخهبعضی از اساتید به تریپ قباشون بر میخوره و میترسن از درجه بیفتند!چون یه سری افراد بی تجربه و کم سواد میان و نظر میدن.

این مطلبو تو یکی از تاپیکها دیده بودم که ذکر شده .
        بحث این نیست که طرف سواد داره یا اساتید از درجه می افتن....
        بحث اینکه وقتی جواب اون شخص رو هم کامل میدی .....
        شروع میکنه پیچوندن ...تا ثابت کنه اشتباه نکرده...
        این لجبازی رو خیلی ها متوجه نمیشن چون در اون بحث خبره نیستن..
        این از اونجا ناشی میشه که طرف تو اجتماع برای خودش کسب احترام کرده ...
        دوست و رفیق پدر و مادر ..پسرخاله و فلان ..هر وقت میبیننش یه مهندس بغل اسمش میچسبونن...
        این غرور کاذب میاره...یه جا هم که اشتباه کنه ......قبول اشتباه براش سخته...
        میزنه به پیچ جاده یه عده هم که مثل خودش تشریف دارن باهاش میپیچن....
        اون استاد هم خوب میدونه چه خبره ...هر چی باشه 50 تا لباس بیشتر خریده...
        آره برادر مشکل اینه......من که خودم رو استاد نمیدونم.....با این حال طبق امضای جدید رفتار خواهم کرد...
        جواب میزارم میرم...بدرد کسی خورد .....میشه زکات ...بدرد کسی نخود ما وظیفه رو انجام دادیم..

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

مطلب علمی حساب دو دوتا ست.و دو دوتا همیشه چهارتاست.حالا اگه کسی بگه نیست دیگه روشنه.....
          ولی مطالب دیگه وابسته به دیدگاه و ایدئولوژی افراد مختلف ممکنه متفاوت باشه .پس کسی که در مسایل علمی واردتر باشه نباید فکر کنه در همه زمینه ها حق با اونه و هرچی میگه درسته.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
            مطلب علمی حساب دو دوتا ست.و دو دوتا همیشه چهارتاست.حالا اگه کسی بگه نیست دیگه روشنه.....
            ولی مطالب دیگه وابسته به دیدگاه و ایدئولوژی افراد مختلف ممکنه متفاوت باشه .پس کسی که در مسایل علمی واردتر باشه نباید فکر کنه در همه زمینه ها حق با اونه.
            مطلب علمی هم دو دو تا چهار تا نیست بسیاری از مطالب نظریه هست...هنوز اثبات نشده ....
            بسیاری از مطالب هم پیچیدگیهای خاص خودش رو که بسیاری همونجاها می پیچن...
            در مورد دیدگاه و ایدئولوژی هر کس میتونه تا حد مرگ ازشون دفاع کنه و این حق رو داره با تمام قوا بحث کنه.....
            ربطی هم به علم نداره....یه آدم بی سواد گوسفند چران پای عقیده ونظرش باشه جونش رو میده ......
            اینارو با هم قاطی نکن.....

دیدگاه

خدایش اکثرآ دنبال علم هستید یا دنبال طرح آماده .......یکی مدار فلان میخواد ..یکی مدار بهمان اونم با راهنمایی...
              این دنبال علم بودن نیست زکات علم هم نیست......از این مثال ها زیاده.....
              یه مدت نبودم ...امدم دیدم تو یه تاپیک ریختن تو سر یک نفر باهاش بحث کردن....همشون اشتباه میکردن ..هر چی
              اون بنده خدا توضیح داده بود.....در جوابش خزعبلات بافته بودن
              بنده تمام حرف های شما رو قبول دارم ولی اینها رو قرار دادم چون میخاستم راجع بهشون صحبت بکنم.
              //
              قبول دارم که اکثراً دنبال طرح آماده هستیم. به نظرم دلیلش اینه که ایجاد یک طرح جدید رو یاد نگرفتیم !!! خیلی ایده ها در ذهن داریم ولی نمیتونیم تبدیل به واقعیت بکنیم چرا که ابزار نمیشناسیم و کار با اون رو بلد نیستیم. این ابزار هم دامنه وسیعی داره. از یک کتاب - سایت - مجله گرفته تا کامپیوتر - نرم افزار و ...
              وقتی ابزار نداشته باشیم یا داشته باشیم و نتونیم باهاش کار بکنیم هم همین میشه. نمیتونیم خودمون مدار بسازیم مجبوریم وابسته بشیم به این شخص و اون شخص.
              ولی اگر ابزار داشته باشیم و کار باهاش رو بلد باشیم میتونیم خودمون طراحی بکنیم.
              البته خیلی مسائل دیگه هم دخیل هستش که هم شما میدونید و هم من.
              حالا اگر بخام به چند موردشون اشاره بکنم میتونم بگم :
              شما نگاه بکنید یک دانشجوی الکترونیک که فارق التحصیل میشه یا در شرف مدرک گرفتن هستش چه چیز هایی در زمینه طراحی 0 تا 100 یک مدار رو بلده.
              واقعاً هیچی بلد نیست. چرا !؟
              چونکه اولاً خوب درس نخونده در دانشگاه و دوماً علاوه بر دانشگاه هیچ کاری و تحقیقی نکرده. پس وقتی میرسه به یک پروژه چاره ای نداره جز اینکه متوسل بشه به یک منبع. اون منبع یا یک شخص هستش یا یک کتاب. ( کلی گفتم خدایی نکرده به عزیزی بر نخوره. )
              البته بیشتر منظورم دوستانی هستند که کارشناسی پیوسته الکترونیک میخونن (مثل خود من ) و نه کاردانی الکترونیک. چرا که کاردانی ها بیشتر کار کردن تا کارشناسی ها.

مورد بعدی که به ذهنم میرسه اینه : شما سیستم آموزشی رو نگاه کن. دانشجوی ما باید در دانشگاه یک سری دروس رو پاس کنه و وقت و عمر و پتانسیلش رو بزاره که هیچ کمکی به اون نمیکنه. مثلاً وقتی من دانشجوی الکترونیک هستم ، اگر میخام مدار طراحی کنم بیشتر باید دروس کاربردی برام ارائه بشه نه دروس محض. یا اگر میخام طراحی آی سی بکنم باید دروس محض برام ارائه بشه.
              حالا چقدر اینطوریه ؟! البته داره بهتر میشه با تعویض چارت دروس. ولی خوب باز خیلی خیلی کار داره.

باز مورد بعدی که به ذهنم میرسه اینه : ما در بحث های عملی و آزمایشگاه ها خیلی ضعف داریم. دانشجو داخل آزمایشگاه یک سری مدارات از پیش طراحی شده رو میبینه و حل میکنه و جواب پس میده. هیچ خلاقیت و کاری از دانشجو خواسته نمیشه. بعد اونوقت هنگامی که میخاد مدار طراحی کنه یا پروژه ارائه کنه چطور انتظار داریم که خودش با نبوغ خودش یک مدار رو به طور کامل و درست بسازه و ارائه کنه. امکان نداره.
              و ...
              //
              البته منظور من از علم آموزی چیزی بود که برای اوّلین بار مطرح میشه.
              به قول شما وقتی کسی میاد چیزی رو که بلده برای اوّلین بار در سایت ارئه میکنه. چیزی که تا قبل اون هیچ کس بلد نبوده. این خیلی ارزش داره.
              این که بیان مدار آماده بخان خیلی جالب نیست. البته سوال کردن خیلی خوبه.سوالی که آدم رو جلو بندازه نه عقب. اگر جواب سوال مدار آماده باشه آدم رو عقب میندازه. ولی اگر جواب سوال به طور هوشمندانه داده بشه عقب که نمیفتیم هیچ بیشتر هم دنبال میکنیم.
              //
              بله متأسفانه جواب بعضی سوالات خیلی اشتباه داده میشه. و در اون اشتباه غوطه ور میمانن. ولی خوب بالاخره یک کسی که بلده میاد و جواب درست رو میگه.
              اگر هم کسی پیدا نشه مجبورن خودشون انقدر دنبالش بگردن تا پیدا کنن.
              //
              من از این بحث خارج میشم چونکه احساس میکنم یه مقدار داره ادبیات نامتعارفی به خودش میگیره. خدایی نکرده باعث بی احترامی به کسی نشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bacheLLL
                بنده تمام حرف های شما رو قبول دارم ولی اینها رو قرار دادم چون میخاستم راجع بهشون صحبت بکنم.
                //
                قبول دارم که اکثراً دنبال طرح آماده هستیم. به نظرم دلیلش اینه که ایجاد یک طرح جدید رو یاد نگرفتیم !!! خیلی ایده ها در ذهن داریم ولی نمیتونیم تبدیل به واقعیت بکنیم چرا که ابزار نمیشناسیم و کار با اون رو بلد نیستیم. این ابزار هم دامنه وسیعی داره. از یک کتاب - سایت - مجله گرفته تا کامپیوتر - نرم افزار و ...
                وقتی ابزار نداشته باشیم یا داشته باشیم و نتونیم باهاش کار بکنیم هم همین میشه. نمیتونیم خودمون مدار بسازیم مجبوریم وابسته بشیم به این شخص و اون شخص.
                ولی اگر ابزار داشته باشیم و کار باهاش رو بلد باشیم میتونیم خودمون طراحی بکنیم.
                البته خیلی مسائل دیگه هم دخیل هستش که هم شما میدونید و هم من.
                حالا اگر بخام به چند موردشون اشاره بکنم میتونم بگم :
                شما نگاه بکنید یک دانشجوی الکترونیک که فارق التحصیل میشه یا در شرف مدرک گرفتن هستش چه چیز هایی در زمینه طراحی 0 تا 100 یک مدار رو بلده.
                واقعاً هیچی بلد نیست. چرا !؟
                چونکه اولاً خوب درس نخونده در دانشگاه و دوماً علاوه بر دانشگاه هیچ کاری و تحقیقی نکرده. پس وقتی میرسه به یک پروژه چاره ای نداره جز اینکه متوسل بشه به یک منبع. اون منبع یا یک شخص هستش یا یک کتاب. ( کلی گفتم خدایی نکرده به عزیزی بر نخوره. )
                البته بیشتر منظورم دوستانی هستند که کارشناسی پیوسته الکترونیک میخونن (مثل خود من ) و نه کاردانی الکترونیک. چرا که کاردانی ها بیشتر کار کردن تا کارشناسی ها.

مورد بعدی که به ذهنم میرسه اینه : شما سیستم آموزشی رو نگاه کن. دانشجوی ما باید در دانشگاه یک سری دروس رو پاس کنه و وقت و عمر و پتانسیلش رو بزاره که هیچ کمکی به اون نمیکنه. مثلاً وقتی من دانشجوی الکترونیک هستم ، اگر میخام مدار طراحی کنم بیشتر باید دروس کاربردی برام ارائه بشه نه دروس محض. یا اگر میخام طراحی آی سی بکنم باید دروس محض برام ارائه بشه.
                حالا چقدر اینطوریه ؟! البته داره بهتر میشه با تعویض چارت دروس. ولی خوب باز خیلی خیلی کار داره.

باز مورد بعدی که به ذهنم میرسه اینه : ما در بحث های عملی و آزمایشگاه ها خیلی ضعف داریم. دانشجو داخل آزمایشگاه یک سری مدارات از پیش طراحی شده رو میبینه و حل میکنه و جواب پس میده. هیچ خلاقیت و کاری از دانشجو خواسته نمیشه. بعد اونوقت هنگامی که میخاد مدار طراحی کنه یا پروژه ارائه کنه چطور انتظار داریم که خودش با نبوغ خودش یک مدار رو به طور کامل و درست بسازه و ارائه کنه. امکان نداره.
                و ...
                //
                البته منظور من از علم آموزی چیزی بود که برای اوّلین بار مطرح میشه.
                به قول شما وقتی کسی میاد چیزی رو که بلده برای اوّلین بار در سایت ارئه میکنه. چیزی که تا قبل اون هیچ کس بلد نبوده. این خیلی ارزش داره.
                این که بیان مدار آماده بخان خیلی جالب نیست. البته سوال کردن خیلی خوبه.سوالی که آدم رو جلو بندازه نه عقب. اگر جواب سوال مدار آماده باشه آدم رو عقب میندازه. ولی اگر جواب سوال به طور هوشمندانه داده بشه عقب که نمیفتیم هیچ بیشتر هم دنبال میکنیم.
                //
                بله متأسفانه جواب بعضی سوالات خیلی اشتباه داده میشه. و در اون اشتباه غوطه ور میمانن. ولی خوب بالاخره یک کسی که بلده میاد و جواب درست رو میگه.
                اگر هم کسی پیدا نشه مجبورن خودشون انقدر دنبالش بگردن تا پیدا کنن.
                //
                من از این بحث خارج میشم چونکه احساس میکنم یه مقدار داره ادبیات نامتعارفی به خودش میگیره. خدایی نکرده باعث بی احترامی به کسی نشم.
                سلام
                بازم خوبه شما آزمایشگاه الکترونیک داشتید...چندتا استاد داشتی ازشون سئوال کنی...اینجا هم یه عده هستن جوابتونو بدن
                من دیپلم هنرستان دارم...اونم برق نه لکترونیک....
                بهتره به پست های بنده یه نگاهی بندازی...ببینی از روز اول که عضو شدم تا الان چندتا سئوال مطرح کردم....
                چند تاپیک ****کمک فوری***خواستن زدم....
                هر چی اطلاعات لازم داشتم با زحمت و شب بیداری بدست اوردم.....مطمئن باش اگر موقعیت تحصیلات عالی داشتم..
                به هدرش نمیدادم....همونطور که دوران هنرستان رو هدر ندادم....فکر میکنم دوستانی که دیگه بسیار کمتر به سایت سر میزنن
                به خاطر همین نوع دیدگاهها دیگه اینجا نمیان...... الان بنده هم حس میکنم ....بهتره خواننده خاموش باشم....

دیدگاه

سلام دوستان
                  بحث رو مقداری خوندم
                  راستشو بخواین من مشکلو بیشتر از خود تعمیرکارا میدونم تا مشتری ها

یه بار یه وسیله ام خراب شد
                  چون خودم توش سررشته نداشتم , دادم یه تعمیرکار درستش کنه
                  وقتی رفتم پس بگیرم , طرف راست راست تو چشم من نگاه کرد و با اعتماد به نفس گفت : " خازن ورودیش سوخته بود , اینا خیلی کمیابن !!! " و 80 تومن (پارسال) ازم خواست
                  باورتون میشه برای تعویض یه خازن 470 میکرو 80 تومن !!!

اینه که خود من هم دیگه به تعمیرکارای این صنف "اعتماد " ندارم
                  دفعه بعدی هم یا وسیله مو خودم تعمیر میکنم , اگر هم بلد نباشم , طرف بگه 100 تومن , من 10 تومن بیشتر نمیدم

بخش زیادی از این مشکلات رو خود تعمیرکارا باعثش شدن , البته تعمیرکارای بی وجدان ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radical_baby
                    سلام دوستان
                    بحث رو مقداری خوندم
                    راستشو بخواین من مشکلو بیشتر از خود تعمیرکارا میدونم تا مشتری ها

یه بار یه وسیله ام خراب شد
                    چون خودم توش سررشته نداشتم , دادم یه تعمیرکار درستش کنه
                    وقتی رفتم پس بگیرم , طرف راست راست تو چشم من نگاه کرد و با اعتماد به نفس گفت : " خازن ورودیش سوخته بود , اینا خیلی کمیابن !!! " و 80 تومن (پارسال) ازم خواست
                    باورتون میشه برای تعویض یه خازن 470 میکرو 80 تومن !!!

اینه که خود من هم دیگه به تعمیرکارای این صنف "اعتماد " ندارم
                    دفعه بعدی هم یا وسیله مو خودم تعمیر میکنم , اگر هم بلد نباشم , طرف بگه 100 تومن , من 10 تومن بیشتر نمیدم

بخش زیادی از این مشکلات رو خود تعمیرکارا باعثش شدن , البته تعمیرکارای بی وجدان ...
                    آقا مهندس شما که کارشناسی باید کارشناسی توضیح بدی تا مشخص بشه تعمیرکار مورد بحث بی وجدان بوده یا نه.....
                    منم میتونم خیلی راحت به هرکس وصله بچسبونم......
                    اول بفرمایید .....دستگاهی که برای تعمیر بردین چی بوده و چقدر قیمت داره .....ایراد ظاهریش چی بوده .....
                    ................دوم اینکه به صرف اینکه طرف چه قطعه ای رو تعویض کرده ....براش دستمزد تعیین نمی کنن...
                    25 سال پیش اتحادیه تعمیرکاران رادیو تلویزیون دستمزد تعمیرات رو بصورت بلوکی مشخص کرده بود...
                    مثلآ سینک سیپریتور....250 تومن.....ورتیکال ...160تومن.....هوریزنتال.....180تومن...و الی آخر..
                    پول قطعه جدا گرفته میشد....گاهی پول قطعه یک هزارم...دستمزد بود....یک مقاومت
                    اینکه یک خازن عوض کرد فلان مبلغ رو گرفت ......همون دید عوامانه موجوده...و از یک مهندس شنیدنش یکم......عجیبه :redface:
                    بنده همین الان یک فن براشلس تعمیر کردم چند قطعه.به مدار اضافه کردم .....
                    عکس هم میگیرم برات میزارم.....کل جنس مصرفی 500 تومن نیست.....من 70 میگیرم ....واسطه 50...
                    کلآ برای مشتری در میاد.....120....دوست دارم نظر کارشناسی بدی که با انصافم یا بی انصاف.......
                    قیمت فن براشلس.....حدود 500 هست.....زمان صرف شده یک ساعت..
                    [URL=http://www.upsara.com/][/URL

دیدگاه

اینکه بعضی وقتا مشتری ارزش کار رو نمیدونه درسته , خود من هم توی کارم باهاش مشکل دارم

بله , اگه از علمش استفاده کنه , تحلیل کنه , تست کنه , ایراد رو پیدا کنه و بتونه رفع کنه ارزش این پول رو داره و بیشتر هم ...
                      اما چه از نظر انصاف و چه از نظر مهندسی برق , اینکه دستگاه رو باز کنی , ببینی یه خازنش باد کرده یا یه مقاومتش سیاه شده , عوض کنی و درست شه , 80 تومن دستمزد نداره :eek:

متاسفانه بعضی دوستان از اینکه مشتری از کارش سر درنمیاره سواستفاده میکنن
                      چهارتا کلمه قلمبه سلمبه تحویل مشتری میده و پول ناحق طلب میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radical_baby
                        اینکه بعضی وقتا مشتری ارزش کار رو نمیدونه درسته , خود من هم توی کارم باهاش مشکل دارم

بله , اگه از علمش استفاده کنه , تحلیل کنه , تست کنه , ایراد رو پیدا کنه و بتونه رفع کنه ارزش این پول رو داره و بیشتر هم ...
                        اما چه از نظر انصاف و چه از نظر مهندسی برق , اینکه دستگاه رو باز کنی , ببینی یه خازنش باد کرده یا یه مقاومتش سیاه شده , عوض کنی و درست شه , 80 تومن دستمزد نداره :eek:

متاسفانه بعضی دوستان از اینکه مشتری از کارش سر درنمیاره سواستفاده میکنن
                        چهارتا کلمه قلمبه سلمبه تحویل مشتری میده و پول ناحق طلب میکنه
                        سلام
                        ببینین تعمیر کار خوب و با انصاف هست.تعمیرکار بی انصاف هست.....
                        اما این منحصر به تعمیرات نمیشه .مشتر خوب و مشتری بد هم هست.....
                        فروشنده خوب و فروشنده بد و بی انصاف هم هست.....
                        در کل انسان خوب و بد هم هست......
                        پس نمیشه با چند نمونه در مورد همه یک نسخه پیچید.......
                        همیشه اگر ناهنجاری در قسمتی از جامعه دیده میشه باید دلیلش رو در قسمت های
                        دیگه هم جستجو کرد...

دیدگاه

سلام
                          آقا شما برای شبیه سازی 10 مدار منطقی تو نرم افزار پروتئوس چقدر میگیرید ؟
                          مدارهایی مثل alu و این جور چیزها که تو درس اجزای کامپیوتر مطرح میشه
                          من از بچه های همین سایت پرسیدم گفتن برای 4-5 تا مدار 75 تومن خوبه (دونه ای 15) نه کم نه زیاد
                          با این حال من به ایشون قیمت 100 تومن دادم ولی گفت که یکی به من قیمت 40 و 50 تومن داده حالا 50 تومن به شما بدم خوب هست
                          من هم گفتم نهایتا 80 تومن میگیرم و انجام میدم
                          حالا به نظرتون قیمت پرتی دادم ؟
                          با احتساب حقوق کارگر روزمزد (حداقل روزی 50 میگیره) به نظر خودم دستمزد کمی طلب کردم چون بیشتر از یک روز زمان میبره و من هم کارگر ساختمانی نیستم
                          شما بودید چقدر میگرفتید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق بخشی
                            سلام
                            آقا شما برای شبیه سازی 10 مدار منطقی تو نرم افزار پروتئوس چقدر میگیرید ؟
                            مدارهایی مثل alu و این جور چیزها که تو درس اجزای کامپیوتر مطرح میشه
                            من از بچه های همین سایت پرسیدم گفتن برای 4-5 تا مدار 75 تومن خوبه (دونه ای 15) نه کم نه زیاد
                            با این حال من به ایشون قیمت 100 تومن دادم ولی گفت که یکی به من قیمت 40 و 50 تومن داده حالا 50 تومن به شما بدم خوب هست
                            من هم گفتم نهایتا 80 تومن میگیرم و انجام میدم
                            حالا به نظرتون قیمت پرتی دادم ؟
                            با احتساب حقوق کارگر روزمزد (حداقل روزی 50 میگیره) به نظر خودم دستمزد کمی طلب کردم چون بیشتر از یک روز زمان میبره و من هم کارگر ساختمانی نیستم
                            شما بودید چقدر میگرفتید ؟
                            سلام
                            قیمتی که دادی از نظر من زیاد که نیست هیچ کم هم هست اما اگر یه کار دانشجویی باشه برای دانشجو منصفانست (هر چند درست نیست پروژه های دانشجویی رو انجام داد) و اگر این کار برا مراکز تحقیقاتی یا صنعتی باشه مبلغ درخواستی شما بسیار پایینه و باید برای هر ساعت مفید کارکرد حداقل 40000 تومان هزینه گرفت و کار رو با بهترین کیفیت انجام داد اما برای کارهای دانشجویی دقت و کیفیت مهم نیست،
                            و همین طور که خودتون گفتید شما یه کارگر ساختمانی نیستید که خودتون رو با اون مقایسه کنید شما یک متخصص اید...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X