اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

با سلام باید pcb بکشید به بردبرد اطمینانی نیست اونم برای این مدار!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
      با سلام باید pcb بکشید به بردبرد اطمینانی نیست اونم برای این مدار!!!!!!!
      چشم.مقاومت شنت رو هم اتصال کوتاه کردم بازم همین مشکل روشن شدن کم نور led رو داره.مشکل تو قسمت کنترل نیست؟یه سوال دیگه/زمان راه اندازی و توقف رو میشه صفر کرد؟

دیدگاه

با سلام زمانها را میشه صفر کرد اما مشکل جریان کشی را در لحظه راه اندازی بدتر میکنه اگر مشکلی هم باشه مربوط به مدار بستن شما میشه pcb بزنید راحتتر میتونید جواب بگیرید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
          با سلام زمانها را میشه صفر کرد اما مشکل جریان کشی را در لحظه راه اندازی بدتر میکنه اگر مشکلی هم باشه مربوط به مدار بستن شما میشه pcb بزنید راحتتر میتونید جواب بگیرید

دیدگاه

با سلام
            من از دولاین با اختلاف فاز 180 درجه استفاده کردم .شکل موجش هم با اسکوپ تا مرحله آخر سینوسی کامل با اختلاف فاز 180 درجه هست .روی یه بار اهمی{هیتر} 1500 وات تست کردم عالیه ولی وقتی که به موتور 700 وات {پمپ آب منزل از نوع باخازن دایم کار} وصل کردم به محض استارت led فالت روشن شد و آی سی 2130 سوخت.
            جریان راه اندازی این موتور 12 آمپر وجریان نرمالش 2.5 آمپره .لطفا راهنماییم کنید
            همه قطعات مطابق نقشه هستن فقط من بجای by43 که زمان بازیابی اون زیر 100نانو ثانیه هست از دیودی استفاده کردم که زمان بازیابی معکوسش 250 نانو هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
              سلام آقای زوار خسته نباشید لطفا کمکم کنید مشکلشو حل کنم.
              خیلی ممنون

دیدگاه

مدار را روی PCB بستم و تمام اتصالات لحیم شده هستند حتی مقاومت 1 دهم اهم را هم اتصال کوتاه کرده ام.
                منظورتون از اینکه میگید زمان ها را میشود صفر کرد چیه؟
                مدار من پنکه رو میزی رو راه اندازی میکنه ولی وقتی به موتور یک اسب وصل میکنم با فشار دادن دکمه استارت مدار فالت میاره

دیدگاه

باسلام
                  هرکاری کردم مشکلم حل نشد ومدارم هی فالت میاورد.برا همین اتصال پایه فالت آیسی رو از vs0قطع کردم و مستقیما زمینشکردم.با اینکار تونستم موتور رو راه اندازی کنمالان با فشردن استارت موتور کار میکنه ولی بعد چند ثانیه مدار خودبخود فرمان استوپ میگیره وخاموش میشه

دیدگاه

با سلام pcb را بذارید شاید مشکل از pcb باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                      با سلام pcb را بذارید شاید مشکل از pcb باشه

دیدگاه

با سلام pcb شما فقط برای کنترل بود برای قدرت چی؟pcb قدرت مهمتر از کنترل ،درضمن موقع چشمک زدن led فالت اگر میتونید تغذیه را با اسکوپ نگاه کنید،اگر میتونید ir2130 و igbt را با نمونه سالم تعویض کنید شاید معیوب باشند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                          با سلام pcb شما فقط برای کنترل بود برای قدرت چی؟pcb قدرت مهمتر از کنترل ،درضمن موقع چشمک زدن led فالت اگر میتونید تغذیه را با اسکوپ نگاه کنید،اگر میتونید ir2130 و igbt را با نمونه سالم تعویض کنید شاید معیوب باشند

دیدگاه

با تشکر از آقای زوار و طراح
                            اگر امکان داره در مورد نحوه محاسبه قطعات مدار (بخصوص قطعات قدرت) یکم بیشتر توضیح بدید یا اگر مقاله ای هستش قرار بدید تا استفاده کنیم
                            بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad-movahediyan
                              اگر امکان داره در مورد نحوه محاسبه قطعات مدار (بخصوص قطعات قدرت) یکم بیشتر توضیح بدید یا اگر مقاله ای هستش قرار بدید تا استفاده کنیم
                              تا جایی که به خاطر دارم در چندین پست مختلف در ابتدای تاپیک در مورد محاسبه قطعات بحث شده است.

[hr]

در رابطه آسیب دیدن درایور در هنگام اتصال به موتور، توجه دوستان را به یک نکته مهم جلب می کنم و آن نقش مد ژنراتوری در عملکرد موتور است. چنانچه خازن های باس dc به حد کافی بزرگ نباشد و موتور به دلیل اینرسی بالای بار دارای دورهایی به مراتب بیشتر از فرکانس تولید شده متناظر باشد، برگشت انرژی از سمت موتور به خازن ها باعث بالا رفتن ولتاژ باس و آسیب دیدن igbt ها خواهد شد. روش معمول برای حل این مسئله روش dynamic braking است که مقاومتی از طریق یک igbt در شرایط افزایش ولتاژ، با باس dc موازی می شود و انرژی برگشتی موتور را در خود تلف می کند. این پدیده با افزایش توان موتور خود را بیشتر نشان می دهد و در صورت عدم وجود این مکانیزم، سوئیچ ها به دلیل بالا رفتن ولتاژ دو سر آنها آسیب خواهند دید.
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام خدمت مهندس عزیز
                                من این مدار رو برای تکفاز با اتمگا32 طراحی کردم نمیدونم چرا با بار اهمی 1500وات خوبه ولی با یه موتور 700 وات فالت میاره. من قسمت حفاظت رو حذف کردم در این حالت موتور با گشتاور راهاندازی پایین رو راه اندازی کرد ولی موتور با گشتاور بالا {پمپ آب 700وات} که وصل میکنم آیسی 2130 میسوزه
                                1110 بار pcbرو چک کردم خواهشا اگر کسی برای تکفاز طراحی کرده و نتیجه گرفته pcb رو برام بفرسته و بهم کمک کنه خیلی احتیاج دارم

pcb برنامه خودم رو هم فرستادم

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=7dbe54d1a604210fe6fc737ab9c99049
                                New_folder_(3).rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X