اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان به وبژه جناب طراح.
    اگه ممکنه در مورد 74LS240 توضیح دهید که چرا ورودی ها از اپتو کوپلر ها NOT و خروجی های ایسی دوباره توسط خود ایسی NOT شده . یعنی دوبار NOT شده که در کل اثری نداره .
    ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasool1370 نمایش پست ها
      با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان به وبژه جناب طراح.
      اگه ممکنه در مورد 74LS240 توضیح دهید که چرا ورودی ها از اپتو کوپلر ها NOT و خروجی های ایسی دوباره توسط خود ایسی NOT شده . یعنی دوبار NOT شده که در کل اثری نداره .
      ممنون.
      یک مرحله از Not کردن برای ایجاد اختلاف فاز 180 درجه است و مرحله دیگر فقط جنبه بافر دارد.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

درود بر همه دوستان علل خصوص اساتید ی که بدون چشم داشت اطلاعات خودشون رو به اشتراک میزارن. خیلی علاقه مندم که این مدار رو بسازم میخواستم از دوستانی گه مدار رو ساختن و جواب گرفتن خواهش کنم اطلاعات بدن و اگر مدار واقعا کار میکنه بسازمش قبلا از لطف همگی تشکر میکنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود بر همه دوستان علل خصوص اساتید ی که بدون چشم داشت اطلاعات خودشون رو به اشتراک میزارن. خیلی علاقه مندم که این مدار رو بسازم میخواستم از دوستانی گه مدار رو ساختن و جواب گرفتن خواهش کنم اطلاعات بدن و اگر مدار واقعا کار میکنه بسازمش قبلا از لطف همگی تشکر میکنم

دیدگاه

سلام دوستان من درایوی درست کردم الان من روی نمودار ولتاژ بع فرکانسش مشکل دارم کسی اگر میتونه کمکی کنه ممنون میشم

دیدگاه

سلام ,
            قبلا" این مدار رو مشاهده کرده بودم و خیلی مایل بودم بسازمش
            ولی مشگلی که وجود داره اینه که در مورد ترانس هیچ گونه توضیحی نداده

سلام ,

سلام ,

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              من مدار شما رو نتونستم دانلود کنم
              اگر برای من ارسال کنید ممکنه بتونم باهاتون هم فکری کنم

دیدگاه

سلام و عرض ادب . بنده به عنوان پروژه کارشناسی اینورتر چندسطحی رو انتخاب کردم . میخوام بدونم دوستان اطلاعاتی در مورد این اینورتر دارن و اینکه من باید کارم رو از کجا شروع کنم. لطف میکنید راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام دوستان
                  برای طراحی یک درایور با ورودی 5 ولت و خروجی 12 ولت میتونید بهم کمک کنید.
                  خروجی درایور متصل بشه به ماسفت (جریان ماسفت هم با توجه به فرمول ماسفت برای ماسفت IRF540 ،جریان IG=1.38 به دست آمده) و ترانس سه فاز و پل دیود سه فاز و در خروجی 330 ولت dc داشته باشیم.

سلام دوستان
                  خروجی درایور متصل به ماسفت (با توجه به فرمول ماسفت برای ماسفت IRF540 جریان IG=1.38 )سپس ترانس سه فاز ، پل دیود سه فاز و در خروجی 330 ولت dc داشته باشیم.

سلام دوستان
                  خروجی درایور متصل به ماسفت (با توجه به فرمول ماسفت برای ماسفت IRF540 جریان IG=1.38 )سپس ترانس سه فاز ، پل دیود سه فاز و در خروجی 330 ولت dc داشته باشیم.

دیدگاه

سلام
                    وقت شما بخیر جناب طراح

اول خیلی تشکر می کنم بابت اشتراک گذاری چنین مطلب مهمی. تقریبا تمامی پست ها رو مطالعه کردم و متوجه شدم چه مقدارشما و دوستان وقت گذاشتین.
                    من برنامه نهایی و شماتیکی که در این پست قرار دادیدن رو نگاه کردم. اما به دلیل پیچیدگی های برنامه نتوستم درست متوجه مراحل کار بشم. به طور خاص اون قسمت تغییرات توی فرکانس. اگر ممکنه یه الگوریتم از کاری که انجام شده رو اینجا قرار بدین تا فهم اون راحت تر بشه.
                    بعد یه سوال دیگه. شما سه تا پالس تولید کردین که 120 درجه با هم اختلاف فاز زاویه ای دارن. این کار رو چطور تبدیل به اختلاف فاز زمانی کردین که میکرو متوجه بشه؟ و پالس های تولید شده با گیت نات، هر کدوم (یک پالس میکرو و نات اون) به یک ساق از پل اچ وصل میشن یا باید به ساق های متفاوت برسن؟

ممنون بابت تمام وقتی که می زارید.

دیدگاه

سلام وقت بخیر دوستان من یک درایو یا اینورتر تکفاز فول بریج ساختم و با ولتاژ DC منبع 50 ولت هم تست کردم و جواب داد. اما وقتی با DC bus 310 ولتی متصل میکنم کنتر قطع میشه و چند ماسفت میسوزه. ایراد کارم کجاست؟
                      ماسفت ها irf840 هستن و درایور ir2110 استفاده شده به صورت full bridge

دیدگاه

سلام و عرض احترام به اساتید
                        چند تا سوال مبتدی داشتم اگر میشه جواب بدید ممنون میشم
                        1- چرا از تریستور(یا حتی ترایاک) استفاده نمیشه کرد ؟ نگاه کردم دیتاشیتشون فرکانسشون بالاست
                        2- چرابرای هدایت جریان از 3 ماسفتP و 3 ماسفت N استفاده نشده جهت کنترل و هدایت خوب جریان ؟
                        3- آیا با باطری 18 ولت به منبع اصلی میشه مدار رو راه انداخت ؟
                        متشکرم

دیدگاه

مقاومت 10 کیلو که واسه اطمینان خاموشی ماسفت گذاشته شده چرا به جای منفی زمین به خروجی وصل شده ؟ اشتباه نیست ؟
                          مثلا تو ماسفت Q4 مقاومت R43 چرا به منفی متصل نیست ؟ همانند Q7 و R46

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                            وقت بخیر.
                            ببخشید کسی اینورتر رو ساخته کارکرده؟
                            من یکی ساختم وبا avr برنامه نوشتم که با پتانسیومتر سرعت کم و زیاد میشه و سه تا pwm به برد دادم زمین هم بهش دادم که زمین هاشون یکی باشه بعد باس dc رو 50 ولت دادم و تغذیه مدار هم متصل کردم اما خروجی بهم نداد.
                            بعد دیدم یه پایه EN داره .اونو پنج ولت دادم باز هم نتیجه ای نگرفتم.
                            خروجی ندارم کلا.
                            دوستان کسی ساخته این اینورتر رو راهنمایی کنه ممنون میشم.

سلام دوست عزیز.
                            وقت بخیر.
                            ببخشید کسی اینورتر رو ساخته کارکرده؟
                            من یکی ساختم وبا avr برنامه نوشتم که با پتانسیومتر سرعت کم و زیاد میشه و سه تا pwm به برد دادم زمین هم بهش دادم که زمین هاشون یکی باشه بعد باس dc رو 50 ولت دادم و تغذیه مدار هم متصل کردم اما خروجی بهم نداد.
                            بعد دیدم یه پایه EN داره .اونو پنج ولت دادم باز هم نتیجه ای نگرفتم.
                            خروجی ندارم کلا.
                            دوستان کسی ساخته این اینورتر رو راهنمایی کنه ممنون میشم.

دیدگاه

سلام و عرض ادب.
                              علت استفاده از آیسی های درایور مثل ir2132 فقط ایجاد dead time هستش؟
                              منظورم اینه که توی سری lpc17xx که بخش mcpwm دارن و میشه dead time رو لحاظ کرد آیا باز ضرورتی داره از ماسفت درایورها استفاده کرد یا نه؟
                              به عبارتی آیا میشه جهت راه اندازی یه موتو 3 فاز ac شش خروجی میکرو رو مستقیما (یا با سری کردن یک مقاومت) به گیت ماسفتها داد ؟
                              جدیدترین ویرایش توسط omid_2132; ۰۴:۴۷ ۱۴۰۰/۱۰/۲۴.
                              دقت کردین تو مهمونیا یه کیوی رو وقتی با پوست میخورین چه جور نگاتون میکنن.!!!!

هیچگاه چیزی را خوب نمی فهمی، مگر اینکه بتوانی آن را برای مادربزرگت شرح دهی!((آلبرت انیشتین))

دیدگاه

اینجا هیشکی جواب نمیده؟
                                طیق توضیحات دیتاشیت ماسفت درایور برا راه اندازی ماسفت یا igbt و ... ضروریه.

سه تا سوال در مورد عکس زیر:
                                اول اینکه توی درایو موتور سه فاز ac ندیدم اجباری به استفاده از سنسور اثر هال باشه حتی استفاده از انکودر هم اجباری نیست.
                                میشه تو این نوع راه اندازی سنسورهای اثر هال رو حذف کرد؟
                                و دوم اینکه این روش تولید موج سینوسی ظاهرا با spwm فرق داره.کسی میدونه این نوع تولید موج اسمش چیه؟
                                و سوم اینکه چطور میشه به سینوسی شبیهش کرد؟
                                لطفا اگه تجربه ای دارید جواب بدید؟

جدیدترین ویرایش توسط omid_2132; ۱۰:۴۰ ۱۴۰۰/۱۲/۰۱.
                                دقت کردین تو مهمونیا یه کیوی رو وقتی با پوست میخورین چه جور نگاتون میکنن.!!!!

هیچگاه چیزی را خوب نمی فهمی، مگر اینکه بتوانی آن را برای مادربزرگت شرح دهی!((آلبرت انیشتین))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X