اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

موارد مختلفی ممکن است عامل ایجاد مشکل باشد. اول اینکه توان موتور را ذکر نکرده اید اما این ماسفتی که نام برده اید از نظر حداکثر جریان ممکن است کافی نباشد و تازه این در صورتی است که از قطعه اصلی استفاده کرده باشید که کمتر در بازار ما پیدا می شود. مورد بعدی اینکه اصولا ماسفت گزینه چندان مناسبی نیست و اگر هم می خواهید از آن استفاده کنید، علاوه بر پیش بینی حفاظت هایی که در نقشه شما دیده نمی شود، باید دیود داخلی آن را به روشی که شرح آن در اینجا نمی گنجد Bypass کنید. در هر صورت به شما توصیه می شود آزمایش های خود را با igpt های اصلی و اوریجینال و با جریان کافی انجام بدهید.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام
      ممنون از پاسختون /
      توان موتور حدودا 2.5 اسب هست /
      الان از IGBT های BUP400D استفاده کردم . و خازن باس دی سی را هم 1000 میکرو گذاشتم .
      یه VDR ، هم با باس دی سی موازی کردم (20D471 )
      تست زدم ،بدون مشکل کار کرد . با سرعت های مختلف .
      الان دارم مود باس را روش پیاده میکنم که ازطریق مود باس دستور بگیره .
      ممنون بابت پاسختون
      محمد.م

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad0 نمایش پست ها
        سلام
        ممنون از پاسختون /
        توان موتور حدودا 2.5 اسب هست /
        الان از IGBT های BUP400D استفاده کردم . و خازن باس دی سی را هم 1000 میکرو گذاشتم .
        یه VDR ، هم با باس دی سی موازی کردم (20D471 )
        تست زدم ،بدون مشکل کار کرد . با سرعت های مختلف .
        الان دارم مود باس را روش پیاده میکنم که ازطریق مود باس دستور بگیره .
        ممنون بابت پاسختون
        سلام
        اگر ممکنه آخرین سورس و شماتیک رو بذارید

دیدگاه

سلام
          اگر ممکنه آخرین سورس و شماتیک رو بذارید
          سلام
          همون شماتیک های استاد کینژاد و سورس برنامه ای که ایشون گذاشتن هست /
          منتها یه تغییراتی من توش دادم که بعد از اینکه مطمئن شدم ایرادی نداره ،اینجا قرار میدم .
          موفق باشید
          محمد.م

دیدگاه

سلام
            وقت به خیر

میخواستم بدونم اگر زمین فرمان و زمین قدرت یکی فرض بشه چه ایرادی داره؟ ممکن هستش که در کار مدار فرمان اختلال ایجاد کنه؟ ممکنه به برد فرمان آسیب برسونه؟

دیدگاه

سلام دوستان عزیزمن شماتیک اسپید کنترلر ولتاژ بالا رو نیاز دارم (مولتی روتور میسازم!) .البته پست اول این تاپیک رو دیدم اما چیزی که نیاز دارم ولتاژ حدود 14 سل هستش.اگر منبعی یا راهنمایی بفرمایید ممنونتون میشم

دیدگاه

سلام
                میخواستم بدونم توان خروجی این اینورتر چه قدره
                ضمنا نقشه pcb مدار رو ندارید؟

دیدگاه

سلام خدمت تمامی دوستان و آقای طراح
                  من میخوام در قسمت قدرت به جای آی جی بی تی از ماسفت استفاده کنم اگه ممکنه لطف کنید راهنمایی کنید موتور هم 38 ولتی 600 آمپر
                  قبلا" از همه ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی طاعتی نمایش پست ها
                    سلام
                    در برنامه ی میکرو ، اختلاف فاز بین دو بازوی Igbt رو 180 درجه قرار بدین . البته اگه این کارو نکردین.
                    ببخشید که تاپیک قدیمی رو بالا میارم، واقعا عذر میخوام. ولی دونستن این قضیه واسم خیلی مهمه که در کجای برنامه میشه این کار رو کرد و اختلاف فاز رو روی 180 درجه قرار داد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pedram0032 نمایش پست ها
                      ببخشید که تاپیک قدیمی رو بالا میارم، واقعا عذر میخوام. ولی دونستن این قضیه واسم خیلی مهمه که در کجای برنامه میشه این کار رو کرد و اختلاف فاز رو روی 180 درجه قرار داد؟
                      نیازی به تغییر کد نیست. برای ایجاد اختلاف فاز 180 درجه بین خروجی دو بازو می توانید دو سیگنال اعمال شده به IR2130 برای یک بازو را بصورت معکوس به ورودی های بازوی دوم در IR2130 متصل کنید.
                      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح نمایش پست ها
                        نیازی به تغییر کد نیست. برای ایجاد اختلاف فاز 180 درجه بین خروجی دو بازو می توانید دو سیگنال اعمال شده به IR2130 برای یک بازو را بصورت معکوس به ورودی های بازوی دوم در IR2130 متصل کنید.

سلام، ممنون از پاسختون، میشه یکم بیشتر توضیح بدین
                        یعنی با توجه به شماتیک شما VH1 و V_TOP که مربوط به بازوی دوم هست رو مستقیما به IR2130 متصل کنم و از 74LS240 عبور ندم تا معکوس بشه؟
                        ولی فکر کنم من منظورتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین. ممنون از شما
                        جدیدترین ویرایش توسط pedram0032; ۱۸:۲۶ ۱۳۹۶/۰۵/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pedram0032 نمایش پست ها
                          یعنی با توجه به شماتیک شما VH1 و V_TOP که مربوط به بازوی دوم هست رو مستقیما به IR2130 متصل کنم و از 74LS240 عبور ندم تا معکوس بشه؟
                          همان خروجی های 74240 برای یک فاز را بصورت معکوس به ورودی های IR2130 برای فاز دیگر متصل کنید.

دیدگاه

سلام،
                            ممنون از پاسختون. با توجه به تحقیق هایی که کردم و راهنمایی شما فکر کنم که باید فکر ساخت اینورتر برای موتور تکفاز رو کنار بذاریم و اون هم بخاطر وجود خازن های راه انداز و سیم پیچ کمکی در این گونه موتورهاست چون در کار اینورتر اختلال ایجاد میکنن.
                            با تشکر
                            جدیدترین ویرایش توسط pedram0032; ۱۱:۵۰ ۱۳۹۶/۰۵/۳۰.

دیدگاه

با عرض سلام و ادب خدمت اساتید محترم من برد شماره 3 رو ساختم ولی igbt ها سوییچ نمیشه خروجی اسکوپ رو میزارم لطف کنین ببینید درسته
                              پراب ها به گیت high side ,low side وصله برای کانال UH
                              ibgt bup314

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

باس دی سی رو هم 30 ولت دادم ولی خروجی نداره بعد چند لحظه اگه بار بدم به باس یهو جریان بالا میکشه از دی سی باس و فالت میشه

دیدگاه

مجددا سلام عرض شد مشکل قبلی حل شد vs0 وصل نبود که حل شد الان خروجی از igbt دارم وقتی دستگاه رو ران میکنم سرعتو کم کم میبرم بالا موتو یه تق کوچولو صدا میده در حد 500 میلی ثانیه حرکت نمیکنه و مدار فالت میشه موتو رم 4kw هست itrip رو هم قطع کردم وصل کردم به گراند ولی بازم فالت میشه لطفا کمکم کنین ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X