اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد کوره القایی

نوشته اصلی توسط jalal gilani
    در کوره های القایی متعارف همیشه برای اعمال توان به بار از فرکانس بالاتر از رزونانس تانک استفاده می شودسینوسی است )
    من تو این مدت دنبال دلیل این که چرا باید فرکانس بالاتر از رزونانس باشه بودم و به بعد از مراجعه به مدار و درس الکترونیک صنعتی به نتیجه هایی رسیدم
    در کوره های تریستوری از کموتاسیون بار استفاده می کنند به همین دلیل باید ضریب قدرت بار پیش فاز باشد که برای برای تحقق این کار باید فرکانس رزونانس کمی بیش تر از فرکانس رزونانس مدار تانک باشد.
    خب من فکر می کنم این موضوع برای کوره های تریستوری این طوره و برای کوره من که با ماس فت و آقا اشکان که با igbtهستش و دیگه مشکل کموتا سیون نداریم چرا بازم باید فرکانس سوئیچ بیش تر از رزونانس باشه؟ : :question:
    پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

در کوره های IGBT یا MOSFET هم این مورد باید رعایت شود(البته بستگی به توپولوژی کوره دارد) در عمل اگر تانک را در زمان صفر شارژ کنیم مقدار توان انتقالی به بار ناچیز خواهد بود

دیدگاه

سلام دوستان عزیز یه مدت کار روی کوره رو تعطیل کرده بودم رفته بودم تعطیلات. با راهنمایی هایی که کردین تونستم کوره رو به 220 وصل کنم ولی به نظرم بازم سوییچ خیلی داغ میشد. دیود هرز گرد، اسنابر، مقاومت گیت مناسب درایور قوی... همه چی روبراه بود خیلی بهتر شد ولی بازم غیر طبیعی داغ میشد. واسه همین گفتم شاید بهتر باشه یکم استراحت کنم
        ترانزیستور، خازن، مقاومت ، مقداری سیم لحیم و دیگر فکر با عمل

دیدگاه

باسلام.
          دوستان چرا مجموع تلفات سوییچ رو محاسبه نمیکنید.
          (P(t) =P(c) + P(sw
          Pc =توان تلفاتی در زمان روشن بودن سوییچ. Pc=Ic*Vce sat*D
          Psw=توان تلفاتی درحالتهای گذار سوییچ (Psw=F*(Eon+Eoff
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام.

این تاپیک خیلی وقته افتاده ولی ممکنه یکی مثل من بیاد و اونو بخونه.

سوالی که خیلی ذهن برخی رو مشغول کرده بود اینه که چرا فرکانس کار کوره رو کمی بالاتر از روزنانس میزارن.... دلیلش هم اینه که باید فرکانس اینورتر طوری باشه که بار دیده شده از نظر اینورتر کمی سلفی باشه تا سوییچینگ در حالت ZVS انجام بشه و تلفات وصل سوییچ کم بشه. در کوره های LCLR و رزونانس سری باید فرکانس کمی افزایش پیدا کنه ولی در مورد مدار فوق الذکر فکر کنم باید کاهش پیدا کنه.... انشاالله که درست گفته باشم :nerd:
            خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

سلام به همه ،دوستان واساتید محترم بنده می خوام یک کوره القایی با توانایی ذوب کردن فلزات در بوته نسبتا کوچیک بسازم یک مدار پیدا کردم با توپولوژی هاف بریج ، اینورتر سادس و کاری نداره ولی می خوام بهش ۲۲۰ بدم بجا ۱۲۰ باید چیکار کنم؟و دوم اینکه مدار اسیلاتور کمی پیچیدس و قطعاتش گیر نمیاد ، دو تا درایور ماسفت هس که دربه نام ucc37321وucc37322چرا این بنده خدا از دو نوع این ایسی استفاده کرده چرا از یک نوعش بجا دوتا استفاده نکرده و سومین نکته :این مدار بنظراساتید قابل اعتماده و کار می کنه یا نه باید تغییراتی داد؟. اینم* لینکش به علاوه تصاویر و توضیحات سازندهhttps://teslascience.wordpress.com/h...ircuit-tested/

دیدگاه

سلام دوستان. من یه ماژول آماده از پاساژ امجد خریدم، 12 تا 48 ولت و 10 آمپر ورودی میگیره. یه منبع تغذیه سوییچ 12 ولت 10 آمپر هم گرفتم براش. فقط وقتی وصل میکنم مدار رو، ترانزیستور داغ میکنه شدید. چند ثانیه بیشتر هم جرات نمیکنم وصلش کنم. کویلش هم اصلا فلز داغ نمیکنه. میشه راهنماییم کنید که چطور راه اندازیش کنم؟

دیدگاه

منبع تغذیه شما ده امپر نوشته ولی ۱۰ امپر نمیده. حداقل ۱۵ امپر بگیرید.یا یکی دیگه با این موازی کنید. فن هم نصب کن حتما . این ماژولها هم داستانی شده کلی پول مردم به باد دادن.میفروشن برای ذوب مثلا ۴ ملیون خریدار میره میزنه به منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲۰ امپر ذوب نمیکنه میره سرغ فروشنده تازه فروشنده میگه باید منبع تغذیه ۴۰ ولت ۵۰ امپر بخری اونم هشت ملیون. بعضیها اینجا تسلیم میشن بعضیها اونم میخرن.وصل میکنن روز اول با همون ذوب اول کویل داغون میشه دوباره سراغ فروشنده میرن میگن باید پمپ اب وصل کنی. خلاصه هفت خان رستم که طی کردن به یک ماه نرسیده به خاطر اینکه این مازولها هیچ مدار حفاظتی ندارن ماسفتها میسوزند.و خریدار میمونه ۱۵ ملیون ضرر.نمونه داخلی هم که قیمت خون پدرشون طلب میکنند. کلا ۵ ملیون هزینه تولید میفروشن ۳۵ ملیون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X