با سلام خدمت دوستان
من به این کوره القایی علاقه مند شدم و دوست دارم یکی بسازم
برای شروع باید ازاین مداری که اقای هارونی گذاشتند شروع کنم؟(با تشکر از آقای هارونی)
فقط چند تا سوال داشتم:
1)اون مداری که در سایت زیر معرفی شده کار نمیکنه؟
نوشته اصلی توسط هارونی
بچه ها با یه کوره القایی مینی مالیستی چطورید؟خیلی سادست.تازه سلف رزونانسه و این کار رو خیلی ساده میکنه. این دیاگرامش:
اینم منبعش: http://www.rmcybernetics.com/project...ion-heater.htm
دیود ها از نوع شاتکی به شماره 1N5819 هستند.اگه نداشتید با IN4007 هم کار میکنه.ماسفت ها باید حداقل 200V ,30A باشند.من خودم IRF 250N استفاده کردم. مقاومت ها 240 اهم 1/4 وات هستند(نداشتید یه چیزی نزدیک بذارید).و اما L1 که همون WORK COIL ما هست.من از 6 دور سیم لاکی 2mm با قطر داخلی 4 cm استفاده کردم.فقط یادتون باشه باید ازش یه سر وسط بگیرید.L2 هم از 8 دور سیم لاکی نمره 2 دور هسته ترویید مناسب ساخته میشه.طبق گفته نویسنده مقاله مدار بدون L2 هم کار میکنه منتهی بازده به شدت کم میشه.منبع تغذیه هم باید تحمل جریان بالا را داشته باشه(وقتی یه پیچ توی ورک کویل گذاشتم جریان کشیده شده از منبع به 7A رسید).
برای رسیدن به توان های بالاتر باید از منبع با ولتاژ و جریان بالاتر استفاده بشه.نکته این که اگه ولتاژ منبع از20 V بیشتر باشه باید برای تغذیه گیت ماسفت ها از رگولاتور 12 بصورت زیر استفاده کرد.
در ضمن برای ولتاژ بالای 20 ولت باید ماسفت با ولتاژ قابل تحمل بیشتر مثلا 500 ولت استفاده کرد.
2)قضیه این ترانس پالس چیه؟ بخرم یا بپیچم؟
لطفا اگه نکته ایی در مورد مدار دارید بفرمایید
با تشکر اضافه شده در تاریخ :
کسی نیست به من کمک کنه؟
از دست این مدار گیر افتادم دیگه نمیدونم چیکار کنم.
این ترانس پالس چطوری بپیچم؟با چه قطری؟ با چه تعداد دوری؟ روی چی بپیچم؟
من دارم از روی مداری که توی پست 53 معرفی شد کار میکنم.آیا درست است؟
اون مداری که توی پست 32 معرفی شد چیه؟کار میکنه؟اون ببندم جواب میگیرم؟
دوستان لطفا کمکم کنن.مهلتم داره تموم میشه اضافه شده در تاریخ :
کسی نیست کمک کنه؟
یعنی خودم باید تنهایی پیش برم؟ :question:
سلام . با نوشتن عبارت induction heating levitation اطلاعات خوبی در این زمینه گیرتون میاد.
همچنین لینک زیر توضیحات خوبی در این مورد داده:
http://www.mindchallenger.com/inductionheater/inductionlevitation.html
در مورد لامپ و جزئیات اون چیزی نمیدونم. فقط میدونم بعضی از شرکت ها با کمک لامپ این کوره ها را میسازند.
دلا خوبـــان دل خونیــــن پســـندند
دلا خون شو که خوبان این پسندند
متاع کفر و دین بیآمشتری نیست
گروهــــی آن گروهی این پســـندند
باسلام
دمتون گرم
این پروژه من هم هست.
ولی فقط اطلاعات داشتم و نمیدونستم از کجا شروع کنم.
اگه اطلاعات دیگه ای هست بدین.
خداخیرتون بده که وقت میزارین
باتشکر اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط هارونی
اینم چند تا عکس از کار خودم:
باسلام و تشکر فراوان از کمکتون
عکسهاتون باز نمیشه.
اگه بتونین اطلاعات مدار و شکل کامل مداری که خودتون بستن و کار کرده را برای من ایمیل کنید.
mohammad206m71@gmail.com
چون واقعا به این پروژه نیاز دارم.
ممنون
سلام
مایکروفر تشعشعه موجه وفرکانسش هم 2450مگاهرتزه.کوره القایی القای میدان الکترومغناطیس به فلزه.
هرفرکانسی میتونه روی فلزات تاثیر گرمایی داشته باشه فقط عمق نفوذش فرق میکنه.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
با سلام . من میخوام واسه پروژه کارشناسیم یه کوره القایی درست کنم
تاپیکها رو دیدم اما از ابتدا توضیح بهم ندادن
وقت زیادی ندارم
حدود 4 ماه
یکی بگه از چی شروع کنم ؟ مرسیییییییییییییییییییییییییییی
درود بر شما،
اگر واقعاً طالب آموختن موضوع پروژه تان هستید و می خواهید یک چیز باارزش تهیه کنید، پیشنهاد می کنم از طرف استادتان یک معرفی نامه بگیرید و به شرکت های وطنی که کوره القایی تولید می کنند مراجعه کنید تا به شما برای یکی دو ماه به عنوان همکار علمی و کارآموز اجازه دهند با کارشان آشنا شوید.
دیدگاه