اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بشتابید... ساختار igbt ودرایو کردن آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بشتابید... ساختار igbt ودرایو کردن آن

سلام.
    در بعضی مواقع که گیت -کلکتور به هم اتصال کوتاه میشوند اشکال میتونه از عدم ایزولاسین صحیح تغذیه ایسی درایور بالایی باشه.
    در ضمن در مدار رزونانس سری در فرکانس تشدید حتما باید یک ترانس مچینگ در خروجی باشه تا اتصال کوتاه بوجود نیاد.
    موفق باشید.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

این یک مدار عملی و مطمئن هست محاسبات و علت به کار بردن این قطعات بگید به نظر من مشکل همه حل میشه
      حالا هر کی هر چی میدونه یا علی
      http://www.4shared.com/photo/8LwRXLcR/aaaaaaaaaa.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin11
        این یک مدار عملی و مطمئن هست محاسبات و علت به کار بردن این قطعات بگید به نظر من مشکل همه حل میشه
        حالا هر کی هر چی میدونه یا علی
        http://www.4shared.com/photo/8LwRXLcR/aaaaaaaaaa.html
        این مدار میتونه درایور مناسبی برای ماسفت باشه اما برای IGBT بهتره درایور در زمان برگشت از ولتاژ منفی استفاده کنه و این به دو دلیل هست
        اول اینکه IGBT کاملآ در ناحیه قطع قرار بگیره دوم اینکه در IGBT ها انرژی ذخیره شده در گیت -امیتر با سرعت بیشتری تخلیه بشه.
        همونطور که دوستمون گفتن در کوره های رزونانسی باید از ترانس مچینگ استفاده کرد و بهتره درساخت کوره های آماتوری
        از ترانس مچینگ با پراکنده گی قابل تنظیم استفاده بشه.
        اینکه یک بوبین با چند دور سیم و خازن سری رو به یک مدار نیم پل بزنید و توقع داشته باشید در رزونانس کار کنه
        میتونه در نهایت باعث افسرده گی بشه. :smile:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بشتابید... ساختار igbt ودرایو کردن آن

aa

دیدگاه

در مورد حذف اسپایک ها ما در مدار اینورتر در لینک dc دو سر هر ترانزیستور یک vdr قرار می دهیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.fathi
              در مورد حذف اسپایک ها ما در مدار اینورتر در لینک dc دو سر هر ترانزیستور یک vdr قرار می دهیم
              میشه یکم در مورد vdr توضیح بدهید؟
              دلا خوبـــان دل خونیــــن پســـندند
              دلا خون شو که خوبان این پسندند
              متاع کفر و دین بیآ‌مشتری نیست
              گروهــــی آن گروهی این پســـندند

دیدگاه

سلام.
                یکی از روشهای حذف اسپایک از دو سر سوییچ موازی نمودن یک اسنابر RC با سوییچ هست که دو مزیت داره.اسنابر علاوه بر حذف اسپایک می تونه
                Eoff سوییچ رو هم حذف کنه که این عملکرد باعث کاهش تلفات فرکانسی(حالت گذار) سوییچ میشود.
                موفق باشید.
                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام شما میدونید چطور میشه مقدار زنر بین بیس و امیتر igbt رو تعین کرد و روی بیسش چه المان های رو باید بزاریم
                  در مورد تشخیص پایه هم چیزی میدونید ؟(دیتا شیت نداره)

دیدگاه

سلام.
                    ولتاژ دیود زینر موازی با گیت امیتر با چند ولت اختلاف نسبت به ولتاژ درایور تعیین میشه.(2یا سه ولت بیشتر )
                    البته 2عدد سری و معکوس.

دیدگاه

سلام خدمت استاتید
                      لطفا اگه میشه مقاله ای فارسی راجع به IGBT و راه اندازیشون بذارید.البته اگه امکانش هست

سپاسگذارم

دیدگاه

درخواست مدار کنترل دور موتور DC برای تردمیل

دراین بخش قسمتهای اصلی یک تردمیل میباشند که خراب شده ودور نمیخورد موتور dcکه 180ولت و 3 امپر میباشددرقسمت خروجی قدرت برداصلی یکعدد ماسفت irfp460 به کاررفته است به دلیل دست نیافتنی بودن مدارجهت تعمیردنبال مداری میگردم که بتواند دورموتور این تردمیل را با فرکانس کنترل کند
                        Rpm:4200
                        اما وقتی فرکانس 300hz را با ولتاژ 12v به ماسفت وصل میکنم ماسفت میسوزد :cry:

جهت جلوگیری از انرژی برگشتی موتور من از FFAF30U60DN استفاده کردم

دیدگاه

به نظر من چون داری با فرکانس این کارو میکنی این اتفاق میفته و اینرسی موتور بالا میری و دیود هم نمیتونه اونو حذف کند باعث سوختن ماسفتت میشه
                          با PWM نمیتونی کنترلش کنی دوست عزیز؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bijannnet
                            درخواست مدار کنترل دور موتور DC برای تردمیل

دراین بخش قسمتهای اصلی یک تردمیل میباشند که خراب شده ودور نمیخورد موتور dcکه 180ولت و 3 امپر میباشددرقسمت خروجی قدرت برداصلی یکعدد ماسفت irfp460 به کاررفته است به دلیل دست نیافتنی بودن مدارجهت تعمیردنبال مداری میگردم که بتواند دورموتور این تردمیل را با فرکانس کنترل کند
                            Rpm:4200
                            اما وقتی فرکانس 300hz را با ولتاژ 12v به ماسفت وصل میکنم ماسفت میسوزد :cry:

جهت جلوگیری از انرژی برگشتی موتور من از FFAF30U60DN استفاده کردم
                            اون خازن 2.2 میکرو چیه که با سویچ موازی کردی ؟
                            اگر نسوزه عجیبه :redface:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام.
                              باتوجه به مدار مقدار خازن اسنابر 2.2 میکرو برای این ماسفت بسیار زیاده و اون رو از SOA خارج میکنه و میتونه باعث سوختن ماسفت بشه.
                              همچنین یک فانکشن ژنراتور نمیتونه مستقیما این ماسفت رو درایو کنه بخصوص اگر یک مقاومت 10کیلو هم با گیتش سری باشه. این عمل باعث رینگینگ شدید تو گیت ماسفت شده و باعث سوختن ماسفت میشه.
                              همچنین وجود دوعدد دیود 1.5KE220CA بصورت سری معکوس و موازی با ماسفت از اعمال ولتاژ اسپایک موتور به ماسفت جلوگیری میکنه.
                              بهترین راه اینه که مستقیما به سراغ IGBT بروید.
                              موفق باشید.

دیدگاه

کسی مقاله واسه IGBT نداره طلف کنه بذاره :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X