اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایور ماسفت

نباید هم روشن بشه!!!.
    قصد دارم خودت بفهمی چه سوتی دادی. من بگم مزه نمیده
    تو دیتاشیت نگاه کن ببین با 1 گردن ورودی کدوم ماسفت روشن میشه!!!!
    این نکته رو هم بگم که شما نمیتونی 1 مطلق بدی به ورودی. حداکثر دیوتی سایکل شما نباید بالای 95 درصد بشه. 5 درصد اجازه شارژ شدن خازن بوت استراپ رو باید داشته باشیم.(جمله رو!!!)
    2104 فقط یک ورودی داره. یکیش شات داونه.
    2101 میخوای بزاری ورودیتو بده به lin. از lin با یه نات به hin وصل کن.

دیدگاه

اشتباهم همون تغذیه بود که آقای roboreza اشاره کردن.

بالاخره تونستم روشنش کنم :biggrin: با 1 کردن ورودی هم ماسفت بالایی روشن میشه!! این مداری که گذاشتم با صفر موتورش شروع به چرخش میکنه.
      تو دیتاشیت همون اولش اینو زده : 3.3V, 5V and 15V input logic compatible . حالا این که نمیشه 1 مطلق به ورودی داد یعنی چی ؟ :question:

بعد برای فول بریج که دو تا از اینا استفاده میشه باید pwm رو به پایه SD/ داد ، درسته ؟؟ :redface:
      به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

راستی من اومدم با میکرو یه سیگنال pwm یا فرکانس 900 هرتز ( کمتر نشد بیارم ) ساختم و دادم به پایه In . بار که دو تا tec سری شده بود. با ولتاژ 24. یکم کار کرد بعد شروع کرد به کشیدن تغذیه شدید و ماسفت بالایی داغ کرد.. و البته درایور سوخت.. البته فکر میکنم، چون دیگه پایه in کاری نمیکنه. اصولا چطور باید pwm اعمال کرد ؟
        فرکانس بالا بوده و خازن هم بزرگ، از اینه ؟؟ اگه بالای 95 درصد دیوتی سایکل بدیم چی میشه ؟؟
        به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

پایه sd فقط برای خاموش و روشن شدن استفاده میشه.
          ورودی یکیش باید نات اونیکی باشه.
          دیوتی بالای 95 بشه خازن بوتاستراپ فرصت برای شارژ شدن پیدا نمیکنه و ولتاژ گیت سوییچ بالایی پایین میاد و ارام ارام به شمت خاموش شدن میره. در حین پایین اومدن ولتاژ احتمال سوختن سوییچ هست.
          برای مشکل پیش امده مدار کاملی که بستید به همراه عکس و اگر اسکوپ دارید گیت و درین سورس.

دیدگاه

ممنون از شما جناب وزیری

این مداری که من بستم و البته جواب نداد. متاسفانه اسکوپ ندارم که شکل موج ها رو ببینم

الان همین مدار رو بستم ولی به جای PWM به صورت دستی ورودی IN رو یک و صفر کردم.. که خروجی تقریبا مستقل از ورودی بود و روشن و خاموش شدن ماسفت پاییینی دست من نبود.. :eek: قبلش این مشکل رو نداشتم

ممنون
            به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

دیود خازن بوت استراپ کو؟!

پایه sd رو هم باید 1 کنی. بده به 5 ولت
              AYRIC

دیدگاه

ببخشید تو این شکل نقش ماسفت Q1 چیه؟؟
                طبق اطلاعات ناقصی که من دارم، تو نیم پل باید دوتا خازن هم داشته باشیم که هر بار مسیر جریان از یکی از اونها بگذره.نیاز باشه عکس میذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                  دیود خازن بوت استراپ کو؟!

پایه sd رو هم باید 1 کنی. بده به 5 ولت
                  شرمنده یادم رفته بود تو رسم مدار دیود رو بذارم. تو مدار اصلی گذاشتم.

SD رو نمیتونم 12 ولت بدم ؟!

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                  ببخشید تو این شکل نقش ماسفت Q1 چیه؟؟
                  طبق اطلاعات ناقصی که من دارم، تو نیم پل باید دوتا خازن هم داشته باشیم که هر بار مسیر جریان از یکی از اونها بگذره.نیاز باشه عکس میذارم.
                  یعنی خازن موازی با هرکدوم از ماسفت ها ؟ نمیفهمم :sad:
                  به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

هر بار که یکی از ماسفتها روشن میشه، جریان از خازنی که مقابل ماسفت خاموش هست،رد میشه.(C1 و Q2 مسیر اول-C2 و Q1 مسیر دوم)

دیدگاه

با تشکر از شما..

من یکم گیج شدم :eek:

ظرفیت خازن ها چقدر باید باشه ؟ بعد اینجا فقط ماسفت پایینی نقش درایور بار رو داره دیگه ؟؟؟
                      به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

مداری که اقای مستقیمی قرار دادند برای سیستمهای سوییچینگ کاربرد داره. سیگنال اعمالی به این مدار باید متقارن باشه. شما سیگنالت متقارن نیست. باید به صورت فولبریدج استفاده بکنید.

دیدگاه

میگم شما که 10 آمپر جریان نیاز داری چرا هایساید رو پی نمیداری؟
                          مثلا irf4905 بذار. هم داریوش راحتتره هم دیگه درایور مخصوص هاف بریج نمیخواد
                          AYRIC

دیدگاه

میگم من به یه مشکلی برخوردم

شما گفتید که مقاومت 470 اهم واسه گیت زیاده. حالا من کردمش 10 اهم ولی موتور خیلی بد راه میافته . یعنی توی دور های پایین اصلا خوب جواب نمیده. چرا اینجوریه؟ ممکنه برای ظرفیت کم خازن بوت استراپ باشه؟
                            چون من حساب کردم مثلا توی سرعت 500RPM که میشه 8.3 دور در ثانیه (که توی هر دور باید 12 روتین عوض بشه یعنی هر دور کلا 2 بار هر ماسفت روشن میشه) زمانش رو حساب کردم 30 میلی ثانیه ماسفت پایینی روشنه 30 میلی ثانیه نه هایساید روشنه نه لوساید و 30 میلی ثانیه هایساید روشنه. حالا من خازن بوت استراپ رو 470 نانو گذاشتم. میتونه مشکل از این باشه؟ کم نیست؟

حالا اگه مقدار خازن رو زیادش کنم و توی 50000RPM بخواد کار کنه به مشکل بر نمیخوره؟ اون 30 میلی ثانیه میشه تقریبا 300 میکروثانیه. خازن بزرگ توی این مدت شارژ میشه؟ الان از 1N5819 برای دیود پشت خازن استفاده میکنم
                            AYRIC

دیدگاه

با تشکر دوباره.

من از صحبت اساتید ، این مدار رو برداشت کردم. جناب وزیری فرمودند که باید فول بریج کار کنیم، این آرایش درسته ؟؟

پالس ها باید چطوری اعمال بشن ؟ چطور باید پلاریته رو تغییر بدیم

واقعا ممنونم ازتون، میدونم خستتون کردم

اینم شکل مدار :
                              به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

پایه ورودی یکی باید نات اونیکی باشه. وقتی دیوتی رو 50 درصد نگه دارید ولتاژ دو سر المان صفر میشه. دیوتی بشه صفر ولتاژ بالا و بشه صد ولتاژ در حداکثر منفی قرار میگیره.
                                این مدار مقداری تلفات رو زیاد میکنه. ورودی المان تقریبا ac میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...