اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ماسفت در درایوموتور dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با ماسفت در درایوموتور dc

واقعا ممنون امروز با باتری هم تست کردم نشد 5 امپر من میکنم اصلا باید برم همون ای سی های داریو رو بگیرم 45 تومن ماسفت هم الکی گرفتم...

بد مثلا میشه از یک م298 4 امپر برای یک موتور گرفت؟؟؟؟!!!چون دو تا خروجی دو امپر داره دبگه با هم موازی شند میشه 4 امپر

اگر این بشه کارمون خیلیل راحته بعد قطعه ای چیز نمیخواد که اینا موازی بشند؟؟؟یا نمسوزند؟؟

دیدگاه

نه. چون تو حالت دیفرانسیلی از هر دوی اونا استفاده میشه. ولی گرفتن 4 آمپر باید دوتا 298 رو با هم موازی کنین.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

واقعا ممنون
        با ماسفت قرار نیست درست بشه با باتری 5امپر هم تست کردم نشد...

رفتم سراغ ای سی ها این l6203رو مثلا میشه تا 8 امپر ارش گرفت؟؟چون دو تا خرچی 4 امپر داره دیگه وقتی موازی شند میشه 8 {8امپر برای کار من بسه} بعد نمیسوزه؟؟

یه سوال دیگه هم این که در مدارش بعد از اینکه سری شد چجوزی میشه؟؟؟چه دیدو ها و خازن وچیز های دیگه میخواد؟؟ چون که امپر رفته بالا مثلا یابد نوع دیود هم عوض بشه دیگه
        اون ای سی هم فکر کنم منظورتون BTS7710GP SMD بود که تا 12 امپر رو میده ولی با pmwنمیشه کنترل کرد و smdهم هست

ولی اگر همین l6203ساخت خیلی خوبه

دیدگاه

آقای برجی عزیز.
          برای کنترل موتور، شما به هر دوی اونا نیاز دارین و نمیشه موازیشون کرد. باید از دو تا آیسی استفاده کنین.

دیود هم باید آمپر بالاتر باشه. ترجیحا از نوع شاتکی یا اولترا فست.

آیسی فکر کنم همون شماره ای بود که شما گفتین و یکی مشابه اون. این آیسی با pwm هم کنترل میشه، ولی فقط یه فول بریجه و مدار کنترلی نداره. بنا براین همه 4 تا فرمان رو شما باید تولید کنین و بهش بدین. البته کار پیچیده ای نیست.

فراموش نکنین برای 8 آمپر حتما دوتا آیسی 6203. اونم در صورتیکه قطعه اصلی باشن.

دیدگاه

شرمنده من اشتبها فکر کردم پست های قبلیم ارسال نشدند و سوالم رو دو بار پرسیدم شرمنده و بسیار ممنونم و سوال اخر
            فقط من الان دیود sb540رو دارم خوب هست برای این کار؟؟

و خازن نیاز هست برای این مدار و اگر هست نوعش و مقدارش رو لطف کیند

دیدگاه

sb540 خوبه. خازن هم اگه یادم باشه دوتا برای هر آیسی لازمه که توی دیتا شیت هم هست.(حدود 15 نانو، خازنهای بوت استرپ).

غیر از اونا برای تغذیه 12 ولت هم خازن بذارین. سعی کنین تا حد امکان نزدیک به تغذیه آیسی ها باشه. هم 100 نانو و هم چند صد میکرو، بطور موازی با هم.

دیدگاه

ممنون حالا سفارش میدم تا بیاد قطعه هارو

دیدگاه

سلام من دوباره با این مدار به مشکل برخوردم

خازن های 15 نانو هیچ جا پیدا نمیشه ...22 مشکل نداره برای بوت ها بزارم {عدسی باشه}

ویه مشکل دیگه اینکه نمیدونم این مدارم درسته یا نه؟؟و جای اون دیود های محافظ و خازنی که گفتید کجا باشه؟؟

اینم مدارم
                  http://upcity.ir/images2/71705532887615019966.bmp
                  ممنون از کمکت

دیدگاه

مشکل خازن های طغیزیه حل شد بین vsوgndیک خازن 220میکرو و 100نانو گذاشتم-بین بوت و خروجی هم خازن 22نانو

فقط توی چند جا دیدم vrefو sense هم خازن گذاشتن و مشکل دیود ها هم هنوز پا بر جاست :agree:

دیدگاه

" طغیزیه" جالب بود.

اگه نیاز باشه برای اندازه گیری جریان مصرفی یه مقاومت کم و وات بالا به پایه SENSE بزنین. خازن 220 میکرو برای پایه REF زیاده. تو دیتا شیت 220 نانو زده.

دیود ها رو بصورت پل ببندین که مثبتش به VS و منفیش زمین باشه. دو سر AC ش رو هم بدین به دو سر موتور.

دیدگاه

دیگه دیوونه شدم یک ساله رباتم معطل اینه :biggr
                        l6203هم نشد یعنی pcbهم چاپ کردم اما اصلا کار نکرد وقتی برق وصل میکرم اصلا کار نمیکرد بعد ولتاژ بین vsوgnd رو اندازه گرفتم دیدم خیلی کمه بعد خازن های تغزیه رو در اوردم بازم درست نشد بعد فهمیدم برا ترمینال هست که برقو نمیرسونه درست کردم ترمینال رو بعد ولتازvsوgndرسیده بود 11و خورده ای ولی خروجی ولتاژ نداشت و ایسی هم خیلی داغ میکرد وقتی برق رو وصل میکردم ... :eek: در اخر هم دیوونه شده بودم تمام دیود ها و خازن ها را در اوردم ولی همون مشکل بود :eek:

اینم مدار شما ببینید مشکل از کجا بود
                        http://upcity.ir/images2/60190198369562495223.bmp

دیدگاه

دوست عزیز جناب برجی

اولین شرط موفقیت تو الکترونیک داشتن صبر و حوصله و پشتکار زیاده. اگه اینا رو نداشته باشین و نخواین بدست بیارین، اصلا پیشرفت نمیکنین.

مشکل مدار شما ساده ست. شما پایه 11 رو به گراند وصل کردین. در صورتیکه باید به 1 منطقی وصل بشه تا آیسی فعال بشه. بعد اینکه حد اقل تغذیه لازم برای عملکرد صحیح این آیسی 12 ولته. سعی کنین تغذیه پائینتر از این نباشه.

قطعات الکترونیکی مثل آدمها نیستن که با خواهش و التماس یا با عصبانیت و تهدید کار کنن. برای کار کردنشون باید شرایط کارکرد صحیح رو براشون فراهم کنین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X