اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کردن جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : محدود کردن جریان

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
    نظر شخصی بنده اینه که شما با این همه محدودیتی که گذاشتید، تقریباً هیچ راه حل ارزون قیمتی که نظر شما رو جلب کنه وجود نداره!

تمام راهکارهایی که به ذهن من می رسه شامل موارد زیر هست :
    *استفاده از سافت استارتر. (برای محدود کردن ماکزیمم جریان ورودی به بار، گران قیمت)
    *استفاده از تغذیه ی جداگانه برای شارژ خازن. (مدار هایی مانند چاپر های افزاینده، مدارات تغذیه ی سوییچینگ، اینورتر و ...)
    *استفاده از چندین خازن که به صورت ترتیبی شارژ و دشارژ بشوند. (مثلاً استفاده از 5 عدد خازن، به منظور افزایش زمان شارژ و در نتیجه کاهش جریان شارژ، هر خازن 1 بار در هر ثانیه شارژ و دشارژ می شود)
    *جدا نمودن مدار شارژ خازن از مدار تغذیه ی دستگاه به منظور کنترل توان مصرفی خازن به کمک برش سیگنال (دیمر، خازن در طی چندین سیکل به ولتاژ ماکزیمم می رسد و شارژ می شود، ماکزیمم توان برای دستگاه موجود است)

اگر امکان داره دقیقاً بفرمایید که قصد انجام چه کاری رو دارید؟؟ شاید راه کار های مناسب تری برای کارتون پیدا بشه!!
    ممنون راه های ارزون قیمت هست مطمئن هستم که هست یکیش رو خودمم میدونم ولی میخوام از اون سریع تر شارژ کنم در واقع اگر قرار باشه جریانم بره بالا هزینم یکم میره بالا اینی که میگم در حد 20 هزار تومن هستش
    میخوام اگه میشه از یه مداری استفاده کنم که اگه 5 امپر بکشه قیمتیش بالا نره و البته شارژ اولیه رو هم مهار کنه
    گفتم که مدار رو برای لامپ زنون میخوام بقیه مدار هم باید از روی این که شارژ چطوری هست طراحی بشه تقریبا
    من میخوام حدود 5 امپر تغذیه بدم و لحظه اول هم جریان اولیه شدید نداشته باشم
    خازن قراره ثانیه ای 4 بار خالی بشه در واقع تا پر میشه درجا میشه و این باعث میشه من همیشه یه جریان بالا لازم داشته باشم

دیدگاه

پاسخ : محدود کردن جریان

نوشته اصلی توسط ssmqqmss
      دوباره با یک زبان و روش دیگر :angry:
      لحظه اول شما با جریان خیلی زیادی سر کار دارید خازن رو بیخیال
      فکر کنید اتصال کوتاه واسه چند میلی ثانیه باید جریان ماکزیمم دیودتان را برای چند تایم از نمودار مشخصه دیود بدست اورید مثلا 100 امپر در 45 درجه دمای محیط برای 1 میلی ثانیه و حداقل خاموشی 50 میلی ثانیه مثالی از نوع سیکل جریان ماکزیمم دیود و پایداری ان. پس زمان شروع باید مقاومتی پر وات می تونی از مقاومت ntc 4 اهمی استفاده کنید جالبه بایستی داغ کنه تا اهمش پایین بیاد بهتره از مقاومت 10 اهمی
      پر وات (سیم نیکل بخاری برقی مغزیش هم ازخود سفالش یا از چینی )موازی با این مقاومت دست ساز یه رله موازی کن که بعد یه زمان کوتاه مقاومت ر و اتصال کوتاه کنه که دیگه تلفات ندی
      فرکانس بار شما 5 هرتز ه شارژ دشارژ بایستی ببینید زمان دشارژ و شارژ چقدر اختلاف دارند مثال از 310 ولت شارژ و 150 ولت دشارژ تا خط ریپل مشخص شه هر چقدر خط ریپل به از سیکل مثبتی ایی به ماکزیمم سیکل مثبت بعدی نزدیک جریان کمی از دیود ها کشیده می شود و اگر خط ریپل رو به پایین باشد جریان بیشتر می شود در زمان های کوتاه خازنی با این ظرفیت به این راحتی فول دشارژ نمی شود بهتره با اسکوپ شکل کاری ریپل و سیکل هارو ببینید بعد از ثبت مقادیر می تونید دیودهارو مشخص کنید چه نوعی باشند(منظور از دیدن اسکوپ محاسبات امپدانس وخازن ) فرمول ها الکترونیک صنعتی یکسو سازها یا می تونی از اساتید همین سایت کمک بگیری
      ممنون
      خوب 10 اهم برای من خیلی زیاده هم سرعت شارژ منو میاره پایین و تلفات زیاد دارم هم مشکل دفع گرما دارم
      ان تی سی وات بالا داریم ؟ میشه گیر آورد؟ لا اقل باید 10 وات باشه
      برای دیود هم مشکلی باهاش ندارم 6A10 میزارم خیلی دیوده سگ جونیه فعلا که هیچیش نشده جاهایی هم که یکم زیاد میشه آمپر 2-3 تا با هم موازی میکنم (البته فکر میکنم این کار ایراد داره ولی خیلی دیدم این کارو میکنن رو برد های دیگه )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed6607
        سلام
        یه راهشم اینه که یه مقدار از این جریان لحظه ای از جای دیگه تامین بشه مثلا شما نصف این خازن هایی که داری به مدارت خازن اضافه کن به طوری که دایم در حال شارژ باشن و خازن های اصلی در زمان شارژ به این ها وصل شن و در زمان دشارژ از هم جدا هستند اینطوری به نحوی مقداری از پیک جریان لحظه ای رو خازن هایی که اضاف کردی متحمل میشه. البته مدارت یکم بزرگتر میشه و احتیاج به کنترل هم داره اما به نظرم شدنیه
        پاینده باشید
        این راه احتمالا روش خوبی هستش بهش فکر کرده بودم ولی بازم مشکلی که دارم اینه که خازن های شارژ خازن اصلی ها هم کلی باید بزرگ شن دیگه یه چیزی حدود 2 میلی فاراد و این بازم خودش جریان زیادی میکشه ولی تو این حالت دستم باز تره که یه سری محدودیت براش بزارم

دیدگاه

یکی از کار های که به ذهنم رسید و هر چی فکر کردم دیدم شدنیه این بود که با بیام با تریاک شارژ کنم و با 2-3 تا ای سی دیوتی سایکل رو تغییر بدم یعنی زمانی که خازن ها شارژ نیست دیوتی سایکل کم باشه تا جریان کمی عبور کنه بعد هر چقد که میاد بالا تر ولتاژ دیوتی سایکل زیاد میشه و این باعث میشه چون جریان اروم زیاد میشه نور چراغ ها کم و زیاد نشه
          ولی یه مشکلی که هست اینه که تریاک اصلا نمیفهمم چی کارش باید بکنم هر کاری میکنم یه چیز دیگه جواب میده یه دیمر ساده حتی درست کردم که سیکل رو ببره به جای بریدن سیکل ولتاژ رو کم و زیاد میکنه (از روی اسکوپ میگم نه از رو ولت متر )
          چی کار باید بکنم که تریاک رو درست بشه زاویه آتش اش رو عقب و جلو کرد و اینکه حتی با بار یا بدون بار تست میکنم خروجی اصلا شبیه بریدن سیکل نیست
          6 تا هم تریاک عوض کردم همش همین جوریه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X