اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن ماسفت کوره القای با ir2153

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن ماسفت کوره القای با ir2153

نوشته اصلی توسط armin1230 نمایش پست ها
    فرکانس 60 کیلوهرتز
    ماسفت که استفاده کردم ir fp460 هست
    ولتاژ تست 25 ولت هست
    مقاومت پتانسیومتر 7.3 کیلو اهم هست
    بعد یه سوال وقتی شکل موج ماسفت دوم رو گرفتم با اون یکی فرق داره بعد موقع سوختن این ماسفت بیشتر اسیب میبینه واول میترکه
    ظاهرا که مشکلی نیست.
    شما گفتید که شکل موج فرق داره عکس اپلود کن.
    مقاومت چند واته؟
    منظورم از ولتاژ ولتاژ خروجی ir هستش.
    خازن بوت استرپ 100 نانو بزار کنار اون الکترولیته.

دیدگاه

بعد وقتی مقدار فاصله هوای سلف تتبیق رو بیشتر میکنم یا فلز میارم تو سلف کار شکل موج کلفت ولرزان میشه عکسشو میزارم بعد led که اخر مدار هست که رزونانس رو نشون میده با وارد کردن فلز کم نور میشه
      بعد وقتی فرکانس خروجی مدار رو با فرکانس متر اندازه میگیرم 60 کیلو نشون میده اما وقتی سر پراپ رو به خروجی ir که شکل موجشو دیدین میزنم 100 کیلو نشون میده نباید این دوتا یکی باشن
      اگه همه اساتید معذرت می خوام واسه اینکه من تازه کارم واگه درهم برهم جواب میدم

دیدگاه

از ماسفت irp260n استفاده کن شاید بهتر باشه.
        تقریبا اورجینالش 5 تومنه.

دیدگاه

سلام
          عرض پالس و دامنه شکل موجها خوبن ، اون رزنانسهایی که دمپ می شن با افزایش ولتاژ دامنشون هم بیشتر می شه و از خاموش شدن ماسفت جلوگیری می کنه و می تونه تو لحظاتی هر دو ماسفت رو روشن نگه داره و یک مسیر مستقیم از از مثبت به منفی ایجاد بشه ، شما مقدار سلف رو کمی تغییر بدین که دامنه نوسان های میرا به صفر یا حداقل مقدار برسه. یه پیشنهاد بهتره این هست که به جای مدار اسنبر ساده مقاومت و خازن در خروجی از یه دیود سریع استفاده کنین ..
          جدیدترین ویرایش توسط baby_1; ۱۱:۵۸ ۱۳۹۶/۱۰/۰۱.
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
            از ماسفت irp260n استفاده کن شاید بهتر باشه.
            در این صورت نمیتونید از برق شهر استفاده کنید

دیدگاه

چون من دسترسی به مدار ندارم دقیقا که نمیشه گفت چی کار باید کرد پس ؟
              یه پیشنهاد :
              مدار رو از اول طراحی کن و قطعات رو دوباره بخر .ماسفت رو irfp260 استفاده کن.
              سه دلیل از نظر من سوختن ماسفت :
              ماسفت درست روشن و خاموش نمیشه و تلفات میره بالا و میشوزه.
              از ماسفت بیش از حد جریان کشیده میشه.
              فرکانس ها میفته رو هم.(این مربوط به درایور و قطعات مربوطه)
              بله شکل موج هر دو ماسفت باید یکی باشه این درحالیکه مدار رو به کویل وصل نکنی.برای فهمیدن مشکل مدار جدا جدا انالیز کن اگه مشکلی نبودقطعات بعدی رو سوار کن.
              به هسته هم شک دارم اطلاعات کامل بده.
              من الان دارم میام و شب بر میگیردم.
              موفق باشی.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط baby_1 نمایش پست ها
              جای مدار اسنبر ساده مقاومت و خازن در خروجی از یه مقاومت سریع استفاده کنین .
              تو خود مدار یه اسنابر هست.
              بله نمیشه به 220 وصل بشه.

دیدگاه

تو خود مدار یه اسنابر هست.
                بله نمیشه به 220 وصل بشه.
                بله حق با شماست، منظورم دیود بود که نوشتم مقاومت سریع ( مقاومت سریع ) یعنی دیود رو جایگزین مقاومت و خازنی که اشاره کردین بود
                هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

خازن بوت استرپ 100 نانو بزار کنار اون الکترولیته.
                  ممنون جواب دادین
                  من خازن الکترو لیت رو بایک خازن 100 نانو 70 ولت پلی استر عوض کردم شکل های که فرستادم با اون خازن بوده اگه خوب میشه هردو خازن رو وصل کنم
                  نوشته اصلی توسط baby_1 نمایش پست ها
                  سلام
                  عرض پالس و دامنه شکل موجها خوبن ، اون رزنانسهایی که دمپ می شن با افزایش ولتاژ دامنشون هم بیشتر می شه و از خاموش شدن ماسفت جلوگیری می کنه و می تونه تو لحظاتی هر دو ماسفت رو روشن نگه داره و یک مسیر مستقیم از از مثبت به منفی ایجاد بشه ، شما مقدار سلف رو کمی تغییر بدین که دامنه نوسان های میرا به صفر یا حداقل مقدار برسه. یه پیشنهاد بهتره این هست که به جای مدار اسنبر ساده مقاومت و خازن در خروجی از یه دیود سریع استفاده کنین ..
                  ممنون جواب دادین میشه روی مدار برام بکشید که کجارو باچی عوض کنم بعد میشه لطف کنید کار مدار اسنابر رو بهم بگین

دیدگاه

سلام
                    پیشنهاد دوستمون مبنی بر گذاشتن دیود جای اسنابر خوبه ! اما نه به جای اسنابر دوسر خروجی ، بلکه به جای اسنابر دوسر ماسفت ،
                    در ضمن از اونجای که ماسفت هایساید از راه خازن بوت استرپ تغذیه میشه بهتره جزئیات دقیق از شماتیم و خازن بزارید ! حتما با خازن بوت استرپ یه خازن تانتال موازی کنین!
                    مثلا یه خازن 47 میکرو الکترولیت رو با یه خازن یک میکرو تانتال موازی کنین.
                    بعدش از ماسفت هایساید با اسکوپ چک کنید و عکس بگیرید ارسال کنید
                    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                    الکترونیک قدرت
                    الکترونیک آنالوگ
                    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                    ---------------------BMCELEC@-------------------
                    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                    ---------------www.bmc-elec.com--------------
                    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                      سلام
                      پیشنهاد دوستمون مبنی بر گذاشتن دیود جای اسنابر خوبه ! اما نه به جای اسنابر دوسر خروجی ، بلکه به جای اسنابر دوسر ماسفت ،
                      در ضمن از اونجای که ماسفت هایساید از راه خازن بوت استرپ تغذیه میشه بهتره جزئیات دقیق از شماتیم و خازن بزارید ! حتما با خازن بوت استرپ یه خازن تانتال موازی کنین!
                      مثلا یه خازن 47 میکرو الکترولیت رو با یه خازن یک میکرو تانتال موازی کنین.
                      بعدش از ماسفت هایساید با اسکوپ چک کنید و عکس بگیرید ارسال کنید
                      سلام ممنون که پاسخ دادین
                      خازن تانتال موجود 22 و10 میکرو دارم میشه از اینا استفاده کرد

دیدگاه

ببخشید که دیر جواب میدم اخه هرباتست وباچندین بار چک واحتیات انجام میدم تا مثل قطعات مثل اینا نشه

من خازن 100 نانو رو بایک 100 میکروی الکترولیتی موازی کردم شکل موج بهتر شد اما وقتی ولتاژ رو بردم بالا تو 100 ولت شکل موج اینجوری شد دامنه ولتاژ یکی از ماسفت ها سابت موند ولی یکی دیگه زیاد شد ایا طبیعیه یا مشکلی هست

بعد دیتاشیت خازن ها رو نداشتم فقط مقاومت ظرفیت وعکسشونو گذاشتم

دیدگاه

سلام ببخشید میشه یکی از اساتید لطف کنن علت های که ممکن باعث افزایش بیش از حد ولتاژ یکی از ماسفت ها بشه رو بیان کنن
                          واز دوستان میخوام اگه مشکلی درنحوه بحث دادن اطلاعات یا هر چیزی در نوشته های من میبینن بگن تا تصحیح کنم وبزرگان به بزرگی خودشون ببخشن

دیدگاه

سلام
                            با افزایش ولتاژ اختلاف پتانسیل VDS زیاد می شود و چون این مسیر به ورودی گیت فیدبک می شود با افزایش ولتاژ، ولتاژ پایه گیت نیز می بایست افزایش پیدا می کند تا ماسفت راه اندازی شود( ماسفت بالایی) ماسفت پایین چون زمین (یا قطب منفی) رو تامین می کند ولتاژ گیت و سورس ماسفت پایین همان پتانسیل ثابت برای راه اندازی و بایاس VGS قبلی خواهد بود.

تا اینجا مشکل خاصی رویت نمی شود، با همین ولتاژ 100 ولت ببینن که مدار برای المان مد نظر تا حدی تامین گرما می کند

دیدگاه

این شکل موج ها برای کدومه ماسفته؟! هایساید؟!

نوشته اصلی توسط armin1230 نمایش پست ها
                              خازن تانتال موجود 22 و10 میکرو دارم میشه از اینا استفاده کرد
                              بله میشه ، عالیه ! هر کئمو میتونی بزار...
                              فرکانس کاری چنده؟! دیود بوت استرپ رو با یه UF4007 اصلی عوض کن(هرچند 95 درصد دیودای تو بازار کپی هستند)
                              در ضمن میتونی برای تست سر راه ورودی ولتاژ اصلی لامپ رشته ای بزاری تا از سوختن قطعات جلوگیری کنه
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

ممنون که وقت میزارید
                                دیود ba159 vرو بادیود
                                UF4007 عوض کردم وخازن یه 100 میکرو الکترو لیت یه پلی استر 100 نانو ویه 10 میکرو تانتال رو باهم موازی کردم و نتایج تست به شرح زیره:
                                اول باید این سلف تتبیق وجریانشو بگم این پایینیه

باولتاژ 100 ولت تست کردم شکل موج بدون فاصله هوای شکل پایینیه دراین حالت سلف کار خالی هست

با وارد کردن اهن به سلف کار شکل موج اینشکلی میشه اما گرمایش خیلی ضعیف هست

با زیاد کردن فاصله هوای سلف تتبیق بالای بدون وارد کردن اهن در سلف کاربدون اهن شکل اینه

وبا وارد کردن اهن به سلف کار وگرمایش مطلوب شکل زیر میشه

این شکل اگر فاصله هوای وولتاژ یکم بیشتر بشه مشکل ساز میشه یا نه میشه بگین این شکل ریش ریش بالای چرا پیش میاد وچجوری میشه باز صافش کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X