راستش استاده آزمایشگاه گفته که با یک شاستی و کنتاکتور(یا رله) مداری طراحی کن که کار فیلیپ فلاپ تی رو انجام بده و گفت طرز کارش به این شکله که شستی رو که هر بار میزنی ، روشن و خاموش می شود.
اون رو قبلن با نرم افزار شبیه سازی مدار فرمان کشیده بودم و علایم ش همین هایی هست که می بینی :-B
در ثانی سمبل هاش بچز بوبین و کنتاکت باز و بسته چیز دیگه ای نداره :-?
طرز کارش هم همونیه که میخای :nerd:
شک داری تحلیل کن :angry:
موفق باشی
:bye
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
هر کی که مداری را میده باید دفاعیه اش را بلد باشه
D1وD2رله های کمکی هستن وC1کنتاکتور اصلی
این مدار دقیقا مثل یه فلیب فلاب عمل می کنه
خواهشن این سوال های مسخره را ندین در صورتی که متونستی با یه سرچ ساده بیداه کنی جوابش را
هر کی که مداری را میده باید دفاعیه اش را بلد باشه
D1وD2رله های کمکی هستن وC1کنتاکتور اصلی
این مدار دقیقا مثل یه فلیب فلاب عمل می کنه
خواهشن این سوال های مسخره را ندین در صورتی که متونستی با یه سرچ ساده بیداه کنی جوابش را
این سوال مسخره برای مردم سوال ه
شما اگه میتونید توضیحی بیشتر بزارید
نه اینکه مردم رو مسخره کنید
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
من یا چیزی بروز نمی دم یا اگه بگم تا اخرش میگم نه اینکه مردم را مسخره کنم
توضیح کامل این مدار در حد 3خط برای شمابود که یک وب ساز حرفه ای هستید
من کسی رو مسخره نکردم
شما که خیلی ادعا داری بجای مطالب حاشیه ای جواب مردم رو بده ببینیم چطوری تا آخرش میگی
اینقدر هم فضای سایت رو صرف مطالب بی محتوی نکن
اون سه خط توضیح رو نمیدادی بهتر بود
حداقل بقیه بفکر یاد گرفتنش می افتادن
اگه نیازی به توضیح دادن بود من خودم توضیح میدادم
من کسی رو مسخره نکردم
شما که خیلی ادعا داری بجای مطالب حاشیه ای جواب مردم رو بده ببینیم چطوری تا آخرش میگی
اینقدر هم فضای سایت رو صرف مطالب بی محتوی نکن
اون سه خط توضیح رو نمیدادی بهتر بود
حداقل بقیه بفکر یاد گرفتنش می افتادن
اگه نیازی به توضیح دادن بود من خودم توضیح میدادم
آقا سعید ... آقای helper .. شما مثلا مهندسان مملکتین... جایگاه خودتون رو فراموش نکنید!!! از شما بعید که مثل .... به جون هم بیفتید. واقعا نمیشه با ادبیاتی بهتر با هم صحبت کنید؟؟؟؟؟
برای تشکر از امتیاز مثبت استفاده کنید . have a nice time
آقا سعید ... آقای helper .. شما مثلا مهندسان مملکتین... جایگاه خودتون رو فراموش نکنید!!! از شما بعید که مثل .... به جون هم بیفتید. واقعا نمیشه با ادبیاتی بهتر با هم صحبت کنید؟؟؟؟؟
کسی به جون کس دیگه نیفتاده
شما خودت از ادبیات بهتر استفاده کن
دیدگاه