اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی یک مدار فرمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی یک مدار فرمان

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
    کسی به جون کس دیگه نیفتاده
    شما خودت از ادبیات بهتر استفاده کن
    یا لیسانس نیستی و تحصیلات دانشگاهی نداری یا اینکه فقط داری تعلیم میبینی چون نوع قلمت به آدم های تحصیلکرده نمیخوره....
    به هر حال من حرفم رو زدم و قضاوت رو به عهده دوستان میذارم....

موفق باشی آقا سعید
    برای تشکر از امتیاز مثبت استفاده کنید . have a nice time

دیدگاه

نوشته اصلی توسط djalikalan
      یا لیسانس نیستی و تحصیلات دانشگاهی نداری یا اینکه فقط داری تعلیم میبینی چون نوع قلمت به آدم های تحصیلکرده نمیخوره....
      به هر حال من حرفم رو زدم و قضاوت رو به عهده دوستان میذارم....

موفق باشی آقا سعید
      نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      اقایون بیخیال دیگه! من از طرف همدیگه ازتون عذر خواهی میکنم
      لطفا مدیران تاپیک رو قفل کنند
      با تشکر

آقا سعید ... آقای helper .. شما مثلا مهندسان مملکتین... جایگاه خودتون رو فراموش نکنید!!! از شما بعید که مثل .... به جون هم بیفتید. واقعا نمیشه با ادبیاتی بهتر با هم صحبت کنید؟؟؟؟؟
      بحث با آقای helper هستش
      شما بهتره از خودتون مایه بزارید
      اگه مشکلی بود اونایی که گفتم باید جواب می دادنو اعتراض می کردن
      اگه تاپیک رو از اول می خوندید می دونستید حق با کیه
      شما بهتره که به فکر ادبیات مردم نباشد
      سوال و جواب مربوط به کس دیگه اس
      شما هم بهتره که بجای مسایل حاشیه ای و پر کردن بیخودی فضای سایت مطالب بهتر بنویسید
      اگه جناب sady_ns مشکلی توی مدار داشت قطعن خودش می گفت و نیاز نداشت وکیل بگیره
      جناب helper از راه رسیدن و .... در صورتی که اگه توضیح کس دیگه ای می خاست فقط کافی بود عنوان کنه

جناب دی جی علی کلان
      قضاوت بعهده بقیه
      من خودم توی کار کسی دخالت نمیکنم
      هر کسی رو هم ببینم تاپیک نامربوطی می زنه با پیغام خصوصی بهش می گم که از موضوع اصلی منحرف شده
      هر کسی هم سوالی رو داره جواب می ده نمیپرم توی صحبتش که چرا بیشتر توضیح ندادی یا ....
      فقط بدلیل ادای ادب
      کسی اینجا بیکار نیست

روی حرف زدن و تحصیلات و چیزی که بهش علم نداری قضاوت نادرست نکن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

خوب آقا سعید اگه با عذر خواهی این آتیش میخوابه چشم... به دیده منت
        من تو این پست از شما معذرت میخوانم.. ولی..
        1. اگه پست من نامربوط بود ( که از دید شما بود) چرا از اول ( به قول خودتون که کاربر فعالید و از ما چند تا پیراهن پاره کردید) بحث رو به پیام خصوصی نکشوندید..
        2.من این تاپیک رو از اول خوندم و درباره اینکه حق با کیه قضاوت نکردم.. فقط گفتم این رفتارها در شان شما نیست...
        3. مگه اینجا قیامته که واسه مردم تعیین تکلیف میکنید و میگید سوال و جواب مال یکس دیگست.... تاپیک عمومیه همه میتونن نظر بدن...
        4. بیان کردن یه مسئله اخلاقی کار بیهوده نیست.... ولی باشه حق با شماست چون مثل آب تو هاونگ کوبیدنه....
        5. قسمت آخر که کلا خطاب به اینجانب فرمودید، عرض کنم که این شما هستید که باید تاپیک رو از اول بخونید چرا که من در مورد اینکه چکسی حق داره صحبت نکردم... فقط گفتم شما میتونید راحتر با هم کنار بیاین...
        7. من این تومار درخواست رو از اول خوندم..... پای یه آدم بی تجربه ای مثل من میتونست وسط نیاد اگر به قول خودتون جدالتون رو به پست خصوصی میکشوندید...
        8. در مورد پست قبلیم معذرت میخوام کمی زود و تند قضاوت کردم...

و در نهایت اگر هنوز هم به اعتراض من مشکل دارید برام پیام خصوصی بفرستید تا به قول خودتون فضای سایت بیخودی اشغال نشه... آقا سعید...
        برای تشکر از امتیاز مثبت استفاده کنید . have a nice time

دیدگاه

خوب آقا سعید اگه با عذر خواهی این آتیش میخوابه چشم... به دیده منت
          من تو این پست از شما معذرت میخوانم.. ولی..
          1. اگه پست من نامربوط بود ( که از دید شما بود) چرا از اول ( به قول خودتون که کاربر فعالید و از ما چند تا پیراهن پاره کردید) بحث رو به پیام خصوصی نکشوندید..
          2.من این تاپیک رو از اول خوندم و درباره اینکه حق با کیه قضاوت نکردم.. فقط گفتم این رفتارها در شان شما نیست...
          3. مگه اینجا قیامته که واسه مردم تعیین تکلیف میکنید و میگید سوال و جواب مال یکس دیگست.... تاپیک عمومیه همه میتونن نظر بدن...
          4. بیان کردن یه مسئله اخلاقی کار بیهوده نیست.... ولی باشه حق با شماست چون مثل آب تو هاونگ کوبیدنه....
          5. قسمت آخر که کلا خطاب به اینجانب فرمودید، عرض کنم که این شما هستید که باید تاپیک رو از اول بخونید چرا که من در مورد اینکه چکسی حق داره صحبت نکردم... فقط گفتم شما میتونید راحتر با هم کنار بیاین...
          7. من این تومار درخواست رو از اول خوندم..... پای یه آدم بی تجربه ای مثل من میتونست وسط نیاد اگر به قول خودتون جدالتون رو به پست خصوصی میکشوندید...
          8. در مورد پست قبلیم معذرت میخوام کمی زود و تند قضاوت کردم...

و در نهایت اگر هنوز هم به اعتراض من مشکل دارید برام پیام خصوصی بفرستید تا به قول خودتون فضای سایت بیخودی اشغال نشه... آقا سعید...
          لطف دارید شما
          1- مگه شما با پیغام خصوصی مشکل رو مطرح کردید
          2- ممنون از نظر شما ولی فک کنم افراد زیادی این پست رو خوندن از جمله سوال کننده این پست
          3- اینجا قیامت نیست و یه جای عمومیه ولی سوال مردم چیز دیگه ای بود --- آیا من از حوابی که به سوال دادید ( البته اینطور نیست ) ایراد گرفتم و گفتم حتمن من باید جواب بدم و در ضمن وکیل وصی مردم هم نشدم که آیا جواب سوال رو گرفتن یا نه و یا کس دیگه ای متوجه این حرف شده یا نه ---- در ضمن توجه کنید که چند پست رو برای به کرسی نشوندن حرف خودتون ایجاد کردید شما اگه توضیحی داشتید بهتر بود با جواب به سوال اون رو مطرح می کردید
          4- البته حق با شماست ..... شما برای به کرسی نشوندن حرفتون بهتره آب رو توی هاون بکوبید
          5- خیلی باید ببخشید ولی لطفن بجای مردم صحبت نکید اگه مشکلی بود خودم براش توضیح می دادم و موارد ارسالی رو هم اصلاح می کردم و با هیچ کس هم مشکل ندارم --- این زایده ذهن شماست که فک می کنید با همه مشکل دارم و باید با همه کنار بیام
          6- .... توی این مورد چیزی ننوشتید
          7- من هم طومار رو از اول خوندم - من هم سعی می کنم با کسی بحث نکنم و جنگ و دعوا با کسی نداشته باشم و سعی کنم جای ثواب کردن کباب نشم ( اگه این پست رو هیچ وقت جواب نمیدادم) در ضمن پیغام خصوصی برای این جور کار هاست
          8- خواهش میشه عصبانیت از من بود

ببخشید مطالبتون رو اینجا چاپ کردید و نمیتونم جوابتون رو با پیغام خصوصی بدم

یه پیغام خصوصی به مدیر انجمن بدید ببینید خرید فضا برای سایت و فضای اختصاصی به این انجمن چقدره ( شاید اعداد رو شنیدید :eek: شد )

موفق باشد

:surprised:
          اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X